Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.01.2015., 14:22   #901
Quote:
Katsumoto K kaže: Pogledaj post
Oprosti, ali izrazito loše spinaš. :klap:
Lijepo si napisao da su joj građani i građanke po nalogu Vase nakon Krapine (13.09.) nestali iz komunikacije, a ja sam ti pokazao da si iznio neistinu, to jest, šarenu lažu.
O ne, ne iznosim neistinu, u Krapini se obraćala građanima i građankama, a nakon instrukcija, građani su postali više kao veznik, poštapalica, a ne njena skupina birača, u Krapini ona, neiskusna na domaćoj sceni, nije znala tko to koristi.

Više od njenih nastupa govori završni govor Tome Karamarka poslije nje, link sam stavio.

Pogledajte gestu u 4:09, kad usputno pokazuje na nju rukom, ona je za njega upravo to što je rekao, alat kojim se treba doći do vlasti.

I onda on obećava, "nakon dobivanja vlasti na svim razinama, počet ćemo raditi na boljitku domovine". Do tada će joj HDZ podmetati klipove, samo da smijeni vlast, je li to htio poručiti javnosti?

Kolinda slijedi njega, on je vođa.

Zadnje uređivanje komutator : 04.01.2015. at 14:37.
komutator is offline  
Old 04.01.2015., 14:28   #902
Quote:
komutator kaže: Pogledaj post
O ne, ne iznosim neistinu, u Krapini se obraćala građanima i građankama, a nakon instrukcija, građani su postali više kao veznik, poštapalica, a ne njena skupina birača, u Krapini ona, neiskusna na domaćoj sceni, nije znala tko to koristi.

Više od njenih nastupa govori završni govor Tome Karamarka poslije nje, link sam stavio.

Pogledajte gestu u 4:09, kad usputno pokazuje na nju rukom, ona je za njega upravo to što je rekao, alat kojim se treba doći do vlasti.

I onda on obećava, "nakon dobivanja vlasti na svim razinama, počet ćemo raditi na boljitku domovine". Do tada će joj HDZ podmetati klipove, samo da smijeni vlast, je li to htio poručiti javnosti?

Ma jasno. Lutka na koncu, marioneta, barbika i slične nebuloze, samo od tebe malo ljepše i malo inteligentnije upakirano nego što to Ivo i Zoran znaju izreći.

Kolega, lagao si. Svjesno. I to ti nimalo ne služi na forumsku čast.
Nadam se da ostali iz Ivinog tabora nisu poput tebe, te se ne služe ovakvim šarenim lažama i podmetačinama.

Ili se varam?
Katsumoto K is offline  
Old 04.01.2015., 14:31   #903
Quote:

Pa naravno. Ovo je Sanader v 2.0, sve se ponavlja.

Potpuno, ali potpuno identična situacija onoj s rive, opet ista retorika, opet iste floskule, to silovanje s jugoslavenima, komunistima i sve ostalo.

A onda dođu oni i tad nikome ne smeta 'razvalina', tad se žmiri na koaliranje sa Stanimirovićem, ljubakanja po Beogradu, a pljačku i korupciju da ne spominjemo.

Naprosto nemam želudac za ovakvu licemjernost. Nadam se da će neki tornado otpuhat i HDZ i SDP s političke scene čim prije, jer ovo je više prevršilo svaku mjeru.
memyselfni is offline  
Old 04.01.2015., 14:35   #904
Quote:
Ma jasno. Lutka na koncu, marioneta, barbika i slične nebuloze, samo od tebe malo ljepše i malo inteligentnije upakirano nego što to Ivo i Zoran znaju izreći.

Kolega, lagao si. Svjesno. I to ti nimalo ne služi na forumsku čast.
Nadam se da ostali iz Ivinog tabora nisu poput tebe, te se ne služe ovakvim šarenim lažama i podmetačinama.

Ili se varam?
A tvoja forumska čast je 21 post, svi na temama vezanim za drugi krug izbora?

Za razliku od tebe, ja ne pripadam ni jednom taboru, ja pripadam taboru onih građana i građanki, koji su namjerno ili slučajno postali po riječima dragog Tome nakon Kolinde oni koji "ne vole našu dragu domovinu", jer domoljublje je rezervirano samo za odredjeni svjetonazor i određenu stranku (i njene koalicijske partnere).

Ja razmišljam svojom glavom i ne tipkam ovdje jer me netko ovamo poslao, ne plješćem predsjedniku onda kad bubnjevi počnu lupati u pozadini i ne glasam za nekog koga mi dovedu, nego koga sam, svojim razumom izaberem.

A ti sad gradi forumsku čast i nastavi.
komutator is offline  
Old 04.01.2015., 14:35   #905
Quote:
memyselfni kaže: Pogledaj post

Potpuno, ali potpuno identična situacija onoj s rive, opet ista retorika, opet iste floskule, to silovanje s jugoslavenima, komunistima i sve ostalo.

A onda dođu oni i tad nikome ne smeta 'razvalina', tad se žmiri na koaliranje sa Stanimirovićem, ljubakanja po Beogradu, a pljačku i korupciju da ne spominjemo.

Naprosto nemam želudac za ovakvu licemjernost. Nadam se da će neki tornado otpuhat i HDZ i SDP s političke scene čim prije, jer ovo je više prevršilo svaku mjeru.
Slažem se.
No, za taj "tornado" nam služe parlamentarni, a ne predsjednički izbori.
Evo, ja ću svakako biti protiv HDZ-a (i SDP-a, razumije se) na parlamentarnim izborima. Tražit ću neku treću opciju.
Katsumoto K is offline  
Old 04.01.2015., 14:36   #906
Quote:
Lijepo je čuti to, infuzija liječi virozu, što ne kažeš. Ubija samo neke viruse ili može i one najgore? Tamo negdje troše silne milijarde za istraživanje liječenja gripe i drugih virusni pošasti, a kod nas obična infuzija i opet is kao nov.
Ne moraš biti baš doktor, ali ovakav nonsens ne bi onaj ispod, šta ja znam koje zabiti, rekao. Čemu služi infuzija?
Old 04.01.2015., 14:37   #907
Quote:
memyselfni kaže: Pogledaj post

tornado zvan josipovic za kojeg ces posve ocito glasat za tjedan dana...
nikog vi toboz neutralni niste prevarili
Old 04.01.2015., 14:44   #908
Quote:

Za razliku od tebe, ja ne pripadam ni jednom taboru, ja pripadam taboru onih građana i građanki, koji su namjerno ili slučajno postali po riječima dragog Tome nakon Kolinde oni koji "ne vole našu dragu domovinu", jer domoljublje je rezervirano samo za odredjeni svjetonazor i određenu stranku (i njene koalicijske partnere).

Ja razmišljam svojom glavom i ne tipkam ovdje jer me netko ovamo poslao, ne plješćem predsjedniku onda kad bubnjevi počnu lupati u pozadini i ne glasam za nekog koga mi dovedu, nego koga sam, svojim razumom izaberem.

Imao ja 21 post ili 21000 postova na ovom forumu, ne iznosim u njima, pout tebe uvaženi kolega, notorne neistine koje poslije želim zamračiti kojekakvim lošim spinovima. To je razlika između nas dvojice koja će mi dozvoliti da u svakom trenu kao građanin pljunem u lice kako Karamarku i HDZ-u, pa tako isto i Kolindi ako iznevjeri nas građane koji joj mislimo dati svoje povjerenje.
Imaš ovdje jako puno osoba koje danas bez imalo problema, držeći se svoje časti, priznaju kako su na prošlim izborima glasali za Ivu Josipovića, a sada to više neće učiniti jer ih je dotični jednostavno - prevario.
On je njima pljunuo u lice.
I sada mu to žele vratiti onako kako najbolje mogu.
Ti, s druge strane, valjda nisi bio u prilici osjetiti Ivinu pljuvačku kako se cijedi po tvom licu.

Valjda zato i imaš 'obraza' smišljeno i bez imalo skrupula lagati za njega.
Katsumoto K is offline  
Old 04.01.2015., 14:44   #909
Quote:
Rain kaže: Pogledaj post
Ajme....najbolje bi bilo da pred kamerama čestita Josipoviću Božić i Novu godinu i cmokne ga dva ili tri puta, kako mu drago.....morti onda i Ivek uhvati kakvu virozicu.
Pa,ako postane predsjednica nece imati nista protiv toga da je se (na inauguraciji) cmokne tri puta.
Old 04.01.2015., 14:46   #910
Quote:
watrai kaže: Pogledaj post
tornado zvan josipovic za kojeg ces posve ocito glasat za tjedan dana...
nikog vi toboz neutralni niste prevarili
Pa tko kaže da sam 'neutralna'? 'Neutralnost' bi bila da me baš briga za HDZ i SDP, a to nije slučaj.

Moja pozicija ovdje je uvjetovana jedino time što se ovdje za 'promjene' u pozitivnom smislu navodi HDZ. A u vezi HDZ-a, da ponovim napisano:

Znači, od licemjernosti i nerada ovih na vlasti je jedino veća onih koji ih optužuju za stvari koje su sami radili i radit će.

To je paradoks ove priče. Što se nudi 'spas' u obliku onih koji su upropastili Hrvatsku. Pa stvarno treba imati želudac za to. No, ti nastavi po svome, jasno je zašto si tu.
memyselfni is offline  
Old 04.01.2015., 14:47   #911
Quote:

Kad sam ja ovo prvo podebljano napisao za jednog koji se 2015 registrirao moderatori su mi u sekundi izbrisali post.

A za ovo drugo, evo ti razmišljaš svojom glavom i to cijenim, pa imam pitanje za tebe. Već duže vrijeme se postavlja pitanje o pet pravih poteza Josipovića koje je napravio od kad je došao na vlast pa me zanima postoje li ti potezi.

Nemoj mi sad nabrajat neke poteze tipa šivaća mašina za kamensko itd.
Old 04.01.2015., 14:50   #912
Ovo je par konkretnih stvari koje HDZ obecava ako dođe na Vlast:
Ukupna procijenjena vrijednost projekta izgradnje TE-TO u Slavonskom Brodu, iznosi 421 milijun EUR, od čega se na TE-TO odnosi 350 milijuna EUR, a na tvornicu bioetanola 71 milijun EUR. U razvoju projekta ishođena je lokacijska dozvola, izrađena je i prošla javnu raspravu Studija utjecaja na okoliš te je u tijeku ishođenje građevinske dozvole pri Ministarstvu graditeljstva. Također, započeti su pripremni radovi i zemljište na području LU spremno je za izgradnju najjače TE u državi.
otvaranje dvije tisuće novih radnih mjesta
• grad Slavonski Brod kao i područje u krugu 15 km dobiva izuzetno jeftinu toplinsku energiju (distributer Brod-plin)
• izgradnja tvornice stočne hrane kapaciteta 250.000 tona
• povećana potreba za cestovnim i željezničkim transportom
• izgradnja željezničkih vagona (posao za ĐĐ Specijalna vozila)
• godišnji prekrcaj za potrebe tvornice bioetanola u lučkom području od preko 1 milijun tona raznih tereta
• angažman značajnih poljoprivrednih površina za proizvodnju kukuruza unutar cijele regije Slavonije za potrebe tvornice bioetanola
• značajan porast pratećih i uslužnih djelatnosti koje prate takve mega projekte.

izvor
http://www.ebrod.net/slavonski-brod/...vari-9755.html
Čarobna njiva is offline  
Old 04.01.2015., 14:50   #913
Izgleda da Josipovićevo licemjerje sve više dolazi do izražaja.

Nije ga bilo briga, a sad se bori za svaki glas: "Građani su najbrutalnije prevareni kreditima u švicarcima"
UDRUGA FRANAK sredinom je prosinca poslala upitnik svim predsjedničkim kandidatima, no odgovor im je stigao samo od Kolinde Grabar Kitarović i Ivana Vilibora Sinčića. Josipović i Kujundžić oglušili su se na njihov upit.

... Dodali su kako su Josipoviću upitnik poslali na više načina te da Josipović ima poseban status od svih kandidata jer se imao priliku zauzeti se za rješavanje problema dužnika u svom petogodišnjem mandatu.

"Treba jasno napomenuti da sadašnji predsjednik nije niti na koji način dao svoj doprinos za zaštitu građana od "toksičnih kredita" s valutnom klauzulom u švicarskim francima." Neodgovaranje u zadanom roku nećemo komentirati, taj čin govori sam za sebe. Ako odgovor naknadno pošalje, proslijedit ćemo ga elektroničkom poštom članovima udruge", navela je Udruga prije dva tjedna.

Josipović je konačno i stigao odgovoriti, zanimljivo tek nakon što je u prvom krugu jedva pobijedio Kolindu Grabar Kitarović. "3. siječnja poslao je pismo Udruzi Franak ...
Quote:
frane2110 kaže: Pogledaj post
ima li gdje podatak tko je privuka najviše gledatelja u prvom krugu ?
rtl,nova ili hrt ?
RTL-ovo sučeljavanje kandidata održano u nedjelju, 21. prosinca pred male ekrane privuklo je 651.895 gledatelja, sučeljavanje na Novoj TV pratilo je više od 840 tisuća gledatelja, a na HRT-u tek više od 550 tisuća gledatelja.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/k...ja/792512.aspx
Old 04.01.2015., 14:53   #914
Quote:
MuchaA kaže: Pogledaj post
Izgleda da Josipovićevo licemjerje sve više dolazi do izražaja.

Nije ga bilo briga, a sad se bori za svaki glas: "Građani su najbrutalnije prevareni kreditima u švicarcima"
UDRUGA FRANAK sredinom je prosinca poslala upitnik svim predsjedničkim kandidatima, no odgovor im je stigao samo od Kolinde Grabar Kitarović i Ivana Vilibora Sinčića. Josipović i Kujundžić oglušili su se na njihov upit.

... Dodali su kako su Josipoviću upitnik poslali na više načina te da Josipović ima poseban status od svih kandidata jer se imao priliku zauzeti se za rješavanje problema dužnika u svom petogodišnjem mandatu.

"Treba jasno napomenuti da sadašnji predsjednik nije niti na koji način dao svoj doprinos za zaštitu građana od "toksičnih kredita" s valutnom klauzulom u švicarskim francima." Neodgovaranje u zadanom roku nećemo komentirati, taj čin govori sam za sebe. Ako odgovor naknadno pošalje, proslijedit ćemo ga elektroničkom poštom članovima udruge", navela je Udruga prije dva tjedna.

Josipović je konačno i stigao odgovoriti, zanimljivo tek nakon što je u prvom krugu jedva pobijedio Kolindu Grabar Kitarović. "3. siječnja poslao je pismo Udruzi Franak ...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/k...ja/792512.aspx
Dobro da su reagirali iz Udruge, da ne pričamo da se ovrhe i dalje provode.
Kako ga nije stid i sram, ah, što ja pričam, da stidi i srma kod IJ.

Quote:
RTL-ovo sučeljavanje kandidata održano u nedjelju, 21. prosinca pred male ekrane privuklo je 651.895 gledatelja, sučeljavanje na Novoj TV pratilo je više od 840 tisuća gledatelja, a na HRT-u tek više od 550 tisuća gledatelja.
Ma ljudima je sve jasno. Da bar ne ode na hrt, ako već ide na rtl i novu. Čemu?
Old 04.01.2015., 14:54   #915
Quote:
Imao ja 21 post ili 21000 postova na ovom forumu, ne iznosim u njima, pout tebe uvaženi kolega, notorne neistine koje poslije želim zamračiti kojekakvim lošim spinovima. To je razlika između nas dvojice koja će mi dozvoliti da u svakom trenu kao građanin pljunem u lice kako Karamarku i HDZ-u, pa tako isto i Kolindi ako iznevjeri nas građane koji joj mislimo dati svoje povjerenje.
Imaš ovdje jako puno osoba koje danas bez imalo problema, držeći se svoje časti, priznaju kako su na prošlim izborima glasali za Ivu Josipovića, a sada to više neće učiniti jer ih je dotični jednostavno - prevario.
On je njima pljunuo u lice.
I sada mu to žele vratiti onako kako najbolje mogu.
Ti, s druge strane, valjda nisi bio u prilici osjetiti Ivinu pljuvačku kako se cijedi po tvom licu.

Valjda zato i imaš 'obraza' smišljeno i bez imalo skrupula lagati za njega.
Zahvaljujući internetu svatko može poslušati Kolindu v1.0 i Kolindu v2.x, Kolindu koja možda i je imala najbolje namjere ulaskom u utrku za predsjednicu, ali koja je ubrzo dobila pred sebe sliku i kojoj je lijepo objašnjeno kako to ovdje funkcionira.

Ako lažem ovdje, onda lažem za sebe, ne za Josipovića. Sigurno je da je Kolindina osobna ideja o "građanima i građankama" zamijenjena drugom reotorikom, a ti traži i dalje kad je tu i tamo rekla tu no-no riječ.

Kolinda je ovo, ovdje je vidimo, preplašena školarka, koja slijedi ono što joj dragi Tomo kaže. Štogod ona izgovori nevažno je, jer se to uopće ne broji, njena uloga je određena.

Simbolična pljuvačka (nadam se da je simbolična?) se cijedi niz njeno lice već sad, a završni govor predsjednika Karamarka, koji govori nakon nje, koji objašnjava svima što je na stvari pokazuje zorno tko je i što je Kolinda, te kakva je to platforma:

"osvojimo vlast, najprije predsjednik Republike, pa onda predsjednik Vlade, pa ćemo onda NAKON toga početi raditi na gospodarskom programu i boljitku Hrvatske".

I tu je u pravu, ovo što SAD rade sigurno nije na boljitak ove zemlje i njenih građana i građanki, nego za boljitak onih koje on u svom govoru spominje, i točno tim redom:

dragi prijatelji, kolegice i kolege, Hrvatice i Hrvati.....

Ostali? Dobit ćete figu.
komutator is offline  
Old 04.01.2015., 15:00   #916
Quote:
Porta93 kaže: Pogledaj post
Kad sam ja ovo prvo podebljano napisao za jednog koji se 2015 registrirao moderatori su mi u sekundi izbrisali post.

A za ovo drugo, evo ti razmišljaš svojom glavom i to cijenim, pa imam pitanje za tebe. Već duže vrijeme se postavlja pitanje o pet pravih poteza Josipovića koje je napravio od kad je došao na vlast pa me zanima postoje li ti potezi.

Nemoj mi sad nabrajat neke poteze tipa šivaća mašina za kamensko itd.
Pitanje za mene možeš postaviti na pp. A pitanja vezana za Josipovića na odgovarajućoj temi.
komutator is offline  
Old 04.01.2015., 15:00   #917
Ništa novo, figu smo i do sada dobivali od onih koji su najsvečanije obećavali da je s tim gotovo. Jedino što mogu spriječiti je da se davači figa kroz predugi niz godina uživanja na moj račun zalijepe za fotelju i ugrade u ured, to i namjeravam učiniti.
MilHistorian is offline  
Old 04.01.2015., 15:09   #918
Quote:
Zahvaljujući internetu svatko može poslušati Kolindu v1.0 i Kolindu v2.x, Kolindu koja možda i je imala najbolje namjere ulaskom u utrku za predsjednicu, ali koja je ubrzo dobila pred sebe sliku i kojoj je lijepo objašnjeno kako to ovdje funkcionira.

Ako lažem ovdje, onda lažem za sebe, ne za Josipovića. Sigurno je da je Kolindina osobna ideja o "građanima i građankama" zamijenjena drugom reotorikom, a ti traži i dalje kad je tu i tamo rekla tu no-no riječ.
Ne. To si ti tražio (iznosio neistine), pa si dobio argumentirani odgovor koji ti se nimalo nije svidio.
A i nije prvi put kako iznosiš neistine, jer si nedavno pričao i o Kolindinom "govoru mržnje". Kada te se pitalo da to pojasniš, jednostavno si se napravio nevješt i prešutio odgovor. Još jedan minus na tvoju forumsku čast.
Quote:
Kolinda je ovo, ovdje je vidimo, preplašena školarka, koja slijedi ono što joj dragi Tomo kaže. Štogod ona izgovori nevažno je, jer se to uopće ne broji, njena uloga je određena.

Simbolična pljuvačka (nadam se da je simbolična?) se cijedi niz njeno lice već sad, a završni govor predsjednika Karamarka, koji govori nakon nje, koji objašnjava svima što je na stvari pokazuje zorno tko je i što je Kolinda, te kakva je to platforma:

"osvojimo vlast, najprije predsjednik Republike, pa ond apredsjednik Vlade, pa ćemo onda NAKON toga početi raditi na gospodarskom programu i boljitku Hrvatske".

I tu je u pravu, ovo što SAD rade sigurno nije na boljitak ove zemlje i njenih građana i građanki, nego za boljitak onih koje on u svom govoru spominje, i točno tim redom:

dragi prijatelji, kolegice i kolege, Hrvatice i Hrvati.....

Ostali? Dobit ćete figu.
Valjda ti je jasno da su ovo predsjednički izbori a ne parlamentarni, te da se ne daje povjerenje stranci nego kandidatu za Pantovčak. Naravno, iza svakog kandidata stoje određene stranke, pa tako i iza Ive i Kolinde.
Ali, suštinska razlika između Ive i Kolinde je ta što od Kolinde još nismo vidjeli negativnosti koje će napraviti (ako) kao predsjednica ove države, dok od smo od Ive vidjeli mnogo toga, te su nebrojeni forumaši na ovom forumu zaista mnogo podataka ostavili gdje se savršeno vidi njegov izniman neangmažan i štetnost u svih ovih pet godina koliko sjedi na Pantovčaku, a s druge strane nismo vidjeli ni pet dobrih stvari koje je učinio za građane i građanke na koje se voli pozivati.

Uostalom, ostaju nam parlamentarni izbori gdje ćemo polemizirati o strankama i njihovim programima.
Meni se HDZ ne sviđa niti ih želim vidjeti u prilici da vode ovu državu jer im nisam, a niti ću ikada zaboraviti izdaju koju je ta stranka na čelu sa Sanaderom počinila, te neću glasati za njih.
Ali nekako vjerujem da tebe Josipovićeva izdaja zajedno sa izdajom SDP-a nimalo ne zamara, iako si, kako kažeš, slobodnomisleći građanin.

Koji se služi lažima i podvalama.
Katsumoto K is offline  
Old 04.01.2015., 15:10   #919
Quote:
Pitanje za mene možeš postaviti na pp. A pitanja vezana za Josipovića na odgovarajućoj temi.
Evo kolega beli631 je to pitanje već par puta postavljao na Ivinoj temi, ali već više od mjesec dana nemremo dobit odgovor na to pitanje, a pošto ti naginješ više prema Ivi možda ti možeš dati odgovor na to pitanje.

Može i na pm.
Old 04.01.2015., 15:12   #920
Meni je super kako Kolinda evoluira....ako evoluira do lustracije...nitko sretniji od mene.

Ono što joj vi vidite kao minus za 60% glasača je plus....i to dobro znate

S druge strane Ivo je flatline već 5 godina...
Rain is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:58.