Svijet Zbivanja u svijetu |
|
|
17.06.2025., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Fascinantno kako je Trump obrisao noge o Tulsi Gabbard. Ne mogu reći da konvertiti poput nje to ne zaslužuju, ali je cirkus nedostojan jedne takve super sile. Može li neko zamisliti Bajdena, Obamu, Buša mlađeg i Klintona kako rade nešto slično ljudima koji su plaćeni da lideru SAD-a dostavljaju dokumenta na osnovu kojih se kreira politika i potencijalno ulazi u rat.
|
|
|
17.06.2025., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2022.
|
Quote:
xBABAROGAx kaže:
|
B-52* B92 je propagandni sajt i televizija u srbiji. 
|
|
|
17.06.2025., 20:02
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
antifan kaže:
nadam se da će bar netko u iranskom vrhu imati toliko razuma i potpisati to što se od njih traži. dalja eskalacija nikom neće donijeti ništa dobro, osim bibiju.
u čemu je problem s tim potpisom, ako su već od 'odustali od nuklearnog naoružanja'? 
|
Problem je sto Iranci ne zele biti američka kuja.
|
|
|
17.06.2025., 20:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
xBABAROGAx kaže:
|
tamo su od sedamdeset i neke
|
|
|
17.06.2025., 20:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
Nibula kaže:
Fascinantno kako je Trump obrisao noge o Tulsi Gabbard. Ne mogu reći da konvertiti poput nje to ne zaslužuju, ali je cirkus nedostojan jedne takve super sile. Može li neko zamisliti Bajdena, Obamu, Buša mlađeg i Klintona kako rade nešto slično ljudima koji su plaćeni da lideru SAD-a dostavljaju dokumenta na osnovu kojih se kreira politika i potencijalno ulazi u rat.
|
Ali Obama je glavni krivac što se Iran ovoliko i razmahao.
Što su se proširili i na Iran i na Siriju i na Jemen i u Libanon.
On je osobno sabotirao napad Izraela na Iran prije više od desetljeća, i od tada je Iran samo ojačao i proširio utjecaj na Bliskom istoku.
|
17.06.2025., 20:04
|
|
Okajava grijehe
Registracija: May 2009.
|
Quote:
ben n jerrys kaže:
B-52* B92 je propagandni sajt i televizija u srbiji. 
|
Ali nije ni B-52 već izgleda: B-2, kao vitamin
edit, evo:
https://www.youtube.com/watch?v=BrBVudn-ev0
|
|
|
17.06.2025., 20:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
|
Fino. Buduci da tvrdi da imaju zracnu dominaciju nad Iranom, neka ga onda proba poslat na taj bunker u planini 
|
|
|
17.06.2025., 20:14
|
|
Okajava grijehe
Registracija: May 2009.
|
|
|
|
17.06.2025., 20:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
ben n jerrys kaže:
Na twitteru, nepotvrđeno.
|
mislim, ako je to točno, onda su opetovano potvrdili da su najbolji majstori u tom fahu
|
|
|
17.06.2025., 20:30
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Apr 2022.
|
Iran je napadnut od nuklearne sile i trebali bi se predati, prepustiti teritorij i odabrati vlast koja odgovara Izraelu. Jel vam poznata retorika? Naravno da je, pitanje je retoričko.
|
|
|
17.06.2025., 20:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
xBABAROGAx kaže:
Jel međunarodna agencija temeljito istražila sva njihova podzemna postrojenja? Ili idemo s tim majke mi odustali smo od nuklearnog naoružanja?
|
Nema smisla preispitivati međunarodnu agenciju kojoj je to i posao. Jel Netanyahu istražio njihova podzemna postrojenja? Ako jest, zašto to nije prijavio međunarodnoj agenciji? Očito nije, jer onda ne bi rekli da nemaju dokaze. Ovo sve upućuje na još jednu laž nakon Busha i laži o iračkom biološkom oružju. To je taj polusvijet.
|
17.06.2025., 20:48
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Nema smisla preispitivati međunarodnu agenciju kojoj je to i posao. Jel Netanyahu istražio njihova podzemna postrojenja? Ako jest, zašto to nije prijavio međunarodnoj agenciji? Očito nije, jer onda ne bi rekli da nemaju dokaze. Ovo sve upućuje na još jednu laž nakon Busha i laži o iračkom biološkom oružju. To je taj polusvijet.
|
Koliko Iran ima civilnih nuklearki i koliko ima nuklearnih postrojenja? Čemu služe ta postrojenja?
Mani se ćorava posla, sve je jasno kao bijeli dan.
|
|
|
17.06.2025., 21:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
|
|
|
17.06.2025., 21:25
|
|
LockDown OverRide
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
Michael Collins kaže:
Ali Obama je glavni krivac što se Iran ovoliko i razmahao.
Što su se proširili i na Iran i na Siriju i na Jemen i u Libanon.
On je osobno sabotirao napad Izraela na Iran prije više od desetljeća, i od tada je Iran samo ojačao i proširio utjecaj na Bliskom istoku.
|
A kako je to Obama sabotirao Izrael? Jer je reka da Amerika neće sudjelovati i neće i kestene vaditi iz vatre ako nešto pođe po zlu. Izrael je mogao i tada napasti da je imao muda ali nije jer nije imao zaleđe.
U međuvremenu, slomili su Siriju, slomli su Libanon, slomili su Hezbolah, Iran nikad nije nikad bio slabiji nego danas.
|
17.06.2025., 21:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2021.
|
Meni nije jasno zasto Iran trosi vreme da napravi atomsku bombu. Moz jednostavno da je kupi od SK, od USA, od Rusije, od bilo koga.
|
|
|
17.06.2025., 21:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
slavke1976 kaže:
Meni nije jasno zasto Iran trosi vreme da napravi atomsku bombu. Moz jednostavno da je kupi od SK, od USA, od Rusije, od bilo koga.
|
Slažem se. Trebalo bi nekoliko komada jednostavno prošvercati iz Sjeverne Koreje i mirna Bosna.
Buci iz Sjeverne Koreje to nimalo ne bi smetalo jer njemu i Ameri i Izraelci mogu popušiti, on je svoju bombu nabavio. 
|
17.06.2025., 21:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
xBABAROGAx kaže:
Iran je napadnut od nuklearne sile i trebali bi se predati, prepustiti teritorij i odabrati vlast koja odgovara Izraelu. Jel vam poznata retorika? Naravno da je, pitanje je retoričko.
|
Ali ovdje vidim ekipu koja na forumu "rat u ukrajini" podupire borbu za oslobođenje zemlje i jasno naglašava tko je okupator... dok se ovdje podupire agresor Izrael...
Sad pak meni više nije ništa jasno.
Inače na strani sam Izraela no malo su prećerali brate mili. Pa Gaza više nije Gaza već konc logor. Pa Gebels bi plakao od sreće kad bi vidio Gazu danas...
BTW sreća pa moje objave tamo tumače kao rusofilne pa mi nitko ne može reći da sam licemjer 
|
17.06.2025., 21:53
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
knedlaugrlu kaže:
Ali ovdje vidim ekipu koja na forumu "rat u ukrajini" podupire borbu za oslobođenje zemlje i jasno naglašava tko je okupator... dok se ovdje podupire agresor Izrael...
Sad pak meni više nije ništa jasno.
Inače na strani sam Izraela no malo su prećerali brate mili. Pa Gaza više nije Gaza već konc logor. Pa Gebels bi plakao od sreće kad bi vidio Gazu danas...
BTW sreća pa moje objave tamo tumače kao rusofilne pa mi nitko ne može reći da sam licemjer 
|
ispravno zboriš vezano za Gazu no ne zaboravi da u Gazi ne postoje podrumi niti je itko od susjednih zemalja htio primiti Palestince.
Nego i sam si vidio na toj drugoj temi, u kojoj si redoviti član, da se 3 godine govori da je sve legitimna meta. Ako je Hamas u gazi onda je sukladno toj logici sve legitimna meta. Kaj ne? Nisam ja ovo izmislio već samo pratim logiku uvaženih forumaša.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:28.
|
|
|
|