Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.02.2015., 11:46   #9341
Quote:
hr1u00 kaže: Pogledaj post
Za početak , Mesić je u prvom mandatu obećao iseliti s Pantovčaka i ne koristiti presjednički avion te dati na uvid javnosti transparentu listu svojih donatora. Ako se dobro sjećam odrekao se i Brijuna.

NIŠTA od toga NIJE učinjeno !

Govorimo o konkretnim, provjerljivim činjenicama ne o nečijem tumačenju fluidnih političkih pojmova i događaja.
E, istina. I u svom ranijem postu sam zaboravio spomenuti veliko Mesićevo obećanje o napuštanju Pantovčaka.
tedybear is offline  
Old 05.02.2015., 11:54   #9342
Quote:
Roy kaže: Pogledaj post
Zločest kakav jesam podsjetiti ću da je Saša Perković nekad radio za Mireka Tuđmana i da je tada bilo sve OK i fajn. A moglo bi se možda desiti da Saša opet radi za pravu stranu jerbo bi tata možda mogao reći tamo u Minkenu nešto što ne bi nekome bilo zgodno jer je i tata dugo radio na pravoj strani.
pa i kažem "neka se riješi", znači tek trebamo vidjet hoće li. mandat bi joj pretpostavljam bio poprilično lakši, a i život sigurniji, da poput prethodnika prihvati usluge obitelji perković i prijatelja. tad bi, vjerujem, svi njeni problemi s medijima prestali, možda čak i nadmašila 80% u anketama popularnosti uglednih agencija...

ipak, nadam se da će "ponudu" odbit... ali vrijeme je gospodin.
antifan is offline  
Old 05.02.2015., 11:54   #9343
Quote:
Nisi me razumio...

Reci mi da li se znalo i prije javno, urbi et orbi ;
- koliko automobila stane u garažu
- koliko se hoda do lifta
- koliko dugo lift vozi do zgrade
- da li se prolazi hodnikom do lifta
- da li postoji zaštita ulaza u lift i hodnik i ako da, kakva zaštita i u kakvom obliku
- jel lift u pogonu i ako nije koliko dugo nije
- kad je zadnji puta korišten
- itd...

sve se to jutros saznalo, tko je htio...i to iz vlade i dudu-a

napominjem da za koji dan u toj zgradi će odsjesti najviši državni dužnosnici stranih zemalja.
Ajd molim te ne izmišljaj jer najveći dio toga uopće ne piše u članku. Piše da postoji, da je pokvaren i da dolazi iz garaže a ti citiraj dijelove članka u kojima kaže koliko stane vozila u garažu.

Osim toga i gđa Predsjednica je trebala znati sve to prije nego što je obećavala selidbu u smislu približavanja građanima i ostvarivanja uštede.
Old 05.02.2015., 11:58   #9344
Quote:
Ajd molim te ne izmišljaj jer najveći dio toga uopće ne piše u članku. Piše da postoji, da je pokvaren i da dolazi iz garaže a ti citiraj dijelove članka u kojima kaže koliko stane vozila u garažu.

Osim toga i gđa Predsjednica je trebala znati sve to prije nego što je obećavala selidbu u smislu približavanja građanima i ostvarivanja uštede.
Ajde dragi uzmi Večernji i Jutarnji pa vidi što piše.
Quote:
Radi se o garaži smještenoj preko puta ulaza u javnu garažu Tuškanac...
Zatvorenog je tipa i unutra može stati sedam službenih vozila, a tu je i spomenuti lift.
...
osiguranje svaki dan dovezlo predsjednicu u čuvanu garažu i u poluminutnoj vožnji liftom.
itd
samo čitanjem dva dnevna lista lako se sklope sve informacije koje sam naveo.

Zadnje uređivanje hr1u00 : 05.02.2015. at 12:11.
hr1u00 is offline  
Old 05.02.2015., 12:00   #9345
Quote:
tedybear kaže: Pogledaj post
Izgleda da JKosipović baš i nije govorio istinu kada je rekao da će biti predsjednik svih građana, pa i onih s kojima se politički ne slaže. Izgleda da se njegove 'magle' pomalo rasplinjuju

http://narod.hr/hrvatska/josipovic-v...ojega-mandata/
nema vremena za susret jer je zauzet sa preseljenjem...jbt odmah se sjetim onog "kotrljanja srba u buradima" kao odgovor na ratnu tregediju jedne VU obitelji , sa samog početka njegovog mandata.

Zadnje uređivanje hr1u00 : 05.02.2015. at 12:06.
hr1u00 is offline  
Old 05.02.2015., 12:16   #9346
Quote:
Za početak , Mesić je u prvom mandatu obećao iseliti s Pantovčaka i ne koristiti presjednički avion te dati na uvid javnosti transparentu listu svojih donatora. Ako se dobro sjećam odrekao se i Brijuna.

NIŠTA od toga NIJE učinjeno !
Dobro da si spomenuo Brijune. Što će sad biti s njima? Hoće i dalje Rade & familija moći besplatno ljetovat tamo?
Old 05.02.2015., 12:18   #9347
Quote:
Nisi me razumio...

Reci mi da li se znalo i prije javno, urbi et orbi ;
- koliko automobila stane u garažu
- koliko se hoda do lifta
- koliko dugo lift vozi do zgrade
- da li se prolazi hodnikom do lifta
- da li postoji zaštita ulaza u lift i hodnik i ako da, kakva zaštita i u kakvom obliku
- jel lift u pogonu i ako nije koliko dugo nije
- kad je zadnji puta korišten
- itd...

sve se to jutros saznalo, tko je htio...i to iz vlade i dudu-a

napominjem da za koji dan u toj zgradi će odsjesti najviši državni dužnosnici stranih zemalja.
Iznosenje ovih podataka znaci samo jedno; neki od vladajuce kamarile su doslovno poludili od mrznje prema hrvatskoj drzavi i svemu hrvatskom.

Ovim ne samo sto se nastoji izdajom sigurnosnih podataka onemoguciti Kolindi da bude u Visokoj, vidi se da su htjeli sprijeciti da se ta rezidencija ubuduce koristi za boravak stranih drzavnika koji ce dolaziti u posjet.

Podlo do kraja!
Plavobili is offline  
Old 05.02.2015., 12:21   #9348
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Onda njena mora biti ispod 600 tisuća.
Inače će biti ista kao Josipović (po utrošku na inauguraciji)

Super mi je vidjet kako Kitarovićku već sada uspoređujete s Mesićem
Mesiću ništa nije naštetilo to što nije preselio s Pantovčaka da osvoji dva mandata, pa neće niti Kolindi ako ne ispuni obećanje o Visokoj.
tedybear is offline  
Old 05.02.2015., 12:29   #9349
Quote:
Takve gluposti valjda mogu biti smiješne jedino tebi i tvojim istomišljenicima hahaahahahaha
Nije ovo vrijeme za smijeh, došao je trenutak kada će napokon prave rvatine u miru gledati kako drugi muškarci u kostimima paradiraju u centru metropole, bez potrebe da ih kamenuju, a sve na čelu s kraljicom koja nosi lentu
jammer is offline  
Old 05.02.2015., 12:31   #9350
Quote:
Ajde dragi uzmi Večernji i Jutarnji pa vidi što piše.

itd
samo čitanjem dva dnevna lista lako se sklope sve informacije koje sam naveo.
Prvo, nisam dužan googlati i tražiti informacije koje ti trebaš, dao si link na članak po kojem sam se ravnao.

Drugo, ništa od navedenoga nije tajna već jako dugo vremena. Kapaciteti garaže se mogu izračunati po njenoj površini koju zauzima i bez da je itko provirio u nju. A opet te trebam podsjetiti tko i kada je sve to skupa gradio.

Uzgred za neinformirane: Tajni grad ispod Zagreba, sve u sklopu objekta koji je baubau velika tajna, članak iz 2005.
Old 05.02.2015., 12:40   #9351
Quote:
Mesiću ništa nije naštetilo to što nije preselio s Pantovčaka da osvoji dva mandata, pa neće niti Kolindi ako ne ispuni obećanje o Visokoj.
Dakle prihvaćaš da su Mesić i Kitarovićka ista pašta, odlično

I još jednom....... ma super mi je kako, kad zatreba, Kitarovićku uspoređujete s Josipovićem i Mesićem, posebno kad treba uvažiti neispunjavanje predizbornih obećanja.
I to još unaprijed, pa ni inauguracija nije prošla a već se ima opravdanja, ne čini mi se dobrim

Usput, meni se čini da je ona više birača dobila na programu velikih obećanja tipa promjena i sl, od ove dvojice prije, pa će bit interesantno gledat reakcije.
Old 05.02.2015., 12:40   #9352
Quote:
Drugo, ništa od navedenoga nije tajna već jako dugo vremena. Kapaciteti garaže se mogu izračunati po njenoj površini koju zauzima i bez da je itko provirio u nju. A opet te trebam podsjetiti tko i kada je sve to skupa gradio.
kako mozes izracunati koliko je garaza dugacka u brdu?
Old 05.02.2015., 12:41   #9353
Quote:
Za tvoju informaciju Josipović NIJE BIO predsjednik svih građana već samo njemu ideološki bliskih. A o NE ispuinjavanju njegove predizborne mantre o novoj pravednosti nakon pet godina njegova blijeda mandata valjda i vrapci na grani znaju da je isuviše nepoptrebno oko toga trošiti riječi. Jednostavno, svoje glavno predizborno OBEĆANJE NIJE ISPUNIO. Da je, zemlja ne bi bila danas podjeljenija nego u vrijeme kada je došao.

O Mesiću i njegovu dilanju tajnih dokumenata iz Ureda peredsjednika Haaškim tužiteljima i stranim obavještajnim službama, kao i njemui podobnim novinarima nema smisla trošiti riječi.

Neka pati koga smeta KOLINDA JE PREDSJEDNICA!!!!!!!
Slažem se s tobom kolega. Da je Ivo Josipović bio predsjednik svih građana Hrvatske, kako je obećao, on bi se danas spremao za novi mandat na Pantovčaku, a pošto je bio predsjednik samo građanki i građana...... i još nekih - prvi je koji mora ići nakon što je ''odradio'' prvi mandat.

Stjepan Mesić može biti - to što je bio i to što je sad samo u Hrvatskoj i nigdje više jer je Hrvatska jedina zemlja na svjetu u kojoj je to moguće!!
josipm359 is offline  
Old 05.02.2015., 12:45   #9354
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
kako mozes izracunati koliko je garaza dugacka u brdu?
link
dovoljno?
Old 05.02.2015., 12:49   #9355
Quote:
Plavobili kaže: Pogledaj post
Iznosenje ovih podataka znaci samo jedno; neki od vladajuce kamarile su doslovno poludili od mrznje prema hrvatskoj drzavi i svemu hrvatskom.

Ovim ne samo sto se nastoji izdajom sigurnosnih podataka onemoguciti Kolindi da bude u Visokoj, vidi se da su htjeli sprijeciti da se ta rezidencija ubuduce koristi za boravak stranih drzavnika koji ce dolaziti u posjet.

Podlo do kraja!
Kolega plavobil nesmiješ koristiti riječ izdaja kad su u pitanju ljevičari koji su trenutno na vlasti. Ta je riječ dozvoljena na ovom forumu samo kad se radi o desničarima!
josipm359 is offline  
Old 05.02.2015., 12:52   #9356
Piše u Jutarnjem da će na svečanosti prisege predsjednice biti ispaljeno 25 plotuna.

Što forumaši misle o tome?

Kakvu to sliku Hrvatske šalje u svijet? Jeste li zadovoljni slikom koju ti plotuni šalju u svijet?
mravac8 is offline  
Old 05.02.2015., 12:53   #9357
Quote:
link
dovoljno?
ne, bio sam u toj garazi i znam joj dimenzije - ukopana je u brdo a ima i poveznicu s vilom u visokoj.
Old 05.02.2015., 12:54   #9358
Quote:
Kolinda za razliku od Mesića neće dilati povjerljive dokumente iz Ureda predsjednika već će u svom mandatu štiti nacionalne interese. To je najbitnije, a sve ostalo je zabava za javnost.
Prvo, takve dokumente IJ već od 12.01. iznosi s Pantovčaka u kutijama za cipele

Drugo, moš si mislit kako ne bi na sav glas vikala i iznosila sve što može difamirati njene prethodnike. Pa nečim se mora objasniti i zamijenit ispraznost njenog predizbornog programa.

Al ovo nagađanje što bi tko radio mi je bzvze, uskoro ćemo moći pratit uživo, pa ovdje stajem.
Old 05.02.2015., 12:57   #9359
Quote:
mravac8 kaže: Pogledaj post
Piše u Jutarnjem da će na svečanosti prisege predsjednice biti ispaljeno 25 plotuna.

Što forumaši misle o tome?

Kakvu to sliku Hrvatske šalje u svijet? Jeste li zadovoljni slikom koju ti plotuni šalju u svijet?
Pa naravo - da smo divlje nacionalističko pleme zarobljeno u ratnoj ikonografiji...još ako postroj bude okrenut na istok onda je sve jasno.
To je objava rata Srbiji i prvorazredni diplomatski skandal novoizbabrane Presjednice koji joj je naredio Karamarko.

Mislim da je ipak Frljić trebao to režirati.

Zadnje uređivanje hr1u00 : 05.02.2015. at 13:02.
hr1u00 is offline  
Old 05.02.2015., 12:59   #9360
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
ne, bio sam u toj garazi i znam joj dimenzije - ukopana je u brdo a ima i poveznicu s vilom u visokoj.
ovo će ti sad ovako trajati do sutra...
On pita , ti odgovaraš ... on nije dužan, ali zna..
hr1u00 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:28.