Natrag   Forum.hr > Razno > Poruke, želje i komentari

Poruke, želje i komentari Poželite i desit će se. Laboratorij za forumske pokuse.
Podforumi: Čestitke i pozdravi i Kutak za banirane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.09.2022., 14:09   #921
super, tnx.
a da li vidis podforum na kojem ti je parcijala?
Taroth is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2022., 14:12   #922
Quote:
Taroth kaže: Pogledaj post
super, tnx.
a da li vidis podforum na kojem ti je parcijala?
ne, moraš se odlogirati da ga možeš čitati
Odgovori s citatom
Old 09.09.2022., 17:50   #923
Ako može dvije male sugestije:

Quote:
AndrejX kaže: Pogledaj post
Moderatora bilo kojeg podforuma ne možeš staviti na ignore gdje god pisao.
Ovo bi stvarno bilo korisno, pogotovo na podforumima na kojima ima moderatora koji uredno pišu postove za koje bi obični forumaši dobili kartone (primjerice, onelinere kojima je jedina svrha provociranje flamea). S obzirom da su moderatorski postovi vizualno označeni, isti bi mogli biti i izuzeti od ignorea, čime se rješava problem moderature.

Quote:
Danas to tretiramo kao davljenje jer se svako malo netko predomislio i tražio skidanje.
Zar nije jednostavno, a efikasno rješenje postavljanje minimalnog trajanja parcijale? Oćeš parcijalu? Može, ali ne javljaj se dok ne prođe 6 mjeseci.
MrBlc is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2022., 18:48   #924
Jednostavnije je ignorirati podforume koji te nerviraju.
Ili ako baš žudiš za permom promijeniš u opcijama mail i kao password c/p hrpu bezveznih znakova. Ne može jednostavnije i brže ali izostaje drama
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.09.2022., 03:14   #925
Quote:
Taroth kaže: Pogledaj post
Ako se vama moderatorima nesto ne svidja tu u hrv, to je zato sto ste i vi dio problema. Uzeli ste ostrica da moderira politiku na sebi svojstven nacin koji znaci dociranje drugima.
Kako su ti već objasnili, nisam moderator na pdf-u Politika.

Mana toga što si moderator na bilo kojem podforumu jest da ne smiješ nikoga ignorirati, jer se može pojaviti na tvom podforumu i pisati koješta.

Koliko sam shvatio, smeta te moje pisanje o energetici Njemačke. Glede "dociranja", itekako dociraju i meni, uz hrpu ad hominema.

Anamoonaj je tamo dobro odgovorio na tvoje "što ti nama imaš docirati kad ne živiš u Njemačkoj!" u postu #6783.
Old 12.09.2022., 14:20   #926
Molim da netko od nadležnih pogleda i odluči jel moj post zaslužuje karton jer se moderator i ja ne slažemo oko toga.

Radi se o ovom postu:
https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...postcount=7392

Stvar je u tome da je vjerski fanatik prije godinu dana pokrenuo temu "Inteligentni dizajn vs. Evolucija", na kojoj kroz evo do sada već više od 370 stranica lamentira o tome kako za Evoluciju nema nikakvih dokaza, ali za Inteligentni dizajn postoji mnoštvo dokaza.

Tako je u jednom trenutku ustvrdio da Kuran neće izgorjeti čak i ako se kuća zapali i izgori. Metal će se rastopiti, ali knjiga Kuran će ostati čitava. Kao, nemoguće je da Kuran izgori.

To je naravno apsolutna glupost i laž. Na moj komentar i pitanje da zašto se onda muslimani uznemire kad netko ipak zapali Kuran (kad ga je nemoguće zapaliti), isti taj diskutant nonšalantno napiše da Kuran svatko može spaliti.

I sad ja u tom postu za koji sam kartoniran ukažem na očiglednu kontradikciju i nedosljednost u njegovim tvrdnjama i argumentima. Na to mi moderator napiše da je to "naskakivanje i provociranje svađe".

Od kad se to zove "naskakivanje" kad se nekome ukaže na njegovo besmisleno laprdanje i kontradikcije u postovima (baljezganja, kako sam se izrazio u postu).

Pitao sam moderatora da mi objasni zašto sam dobio karton. Kaže da to što sam napisao da je vjerski fanatik i da baljezga da je to provociranje svađe.

Molim da to netko od nadležnih pogleda i prosudi jel u pravu moderator ili ja.

Po meni, vjerski fanatik je po tome što na dosadašnjih 370 stranica teme ignorira sve argumente i drži se samo svojih vjerskih stavova i uvjerenja koje kroz cijelo vrijeme argumentira ovakvim sličnim kontradikcijama i nelogičnostima kao ova na koju sam reagirao. Tvrdim da temu nije otvorio zato da bi u njoj diskutirao i razmjenjivao stavove i argumente, nego da bi svoja vlastita vjerska uvjerenja prenosio na druge. Po tome je vjerski fanatik.
Old 13.09.2022., 14:38   #927
Quote:
NoDirectionHome kaže: Pogledaj post
Meni je drago da sam dokazao ono što sam napisao i da sve stoji što sam napisao, I rest my case. Uživajte u u vašem dijelu foruma i nastavite tako, sve će biti u redu. Nedajte se smesti, znano je da je kritika i argument najveći neprijatelj zna se koga.
Izdržao si ravno tjedan dana
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2022., 08:54   #928
Frustrirani moderator

Nisam se odavno žalio, ali u svjetlu uspješne ukrajinske ofenzive moderator AndrejX je odlučio frustiranost ruskim vojnim porazima rješavati proganjanjem i kartoniranjem neistomišljenika, a ima tu i brisanja postova koji mu nisu po volju. No krenimo redom.

Prvi karton od 25 bodova.

Quote:
AndrejX kaže:
Dear Maskeron,

You have received an infraction at Forum.hr.

Reason: Kršenje pravila teme
-------

-------

This infraction is worth 25 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
https://www.forum.hr/showthread.php?p=94404183
Quote:
Dobro Ukrajinci napreduju s obzirom da im je vojska još u trećem mjesecu bila potpuno razorena.

Vidmarović: Ruski tenkovi ne silaze s cesta da ne pogaze žito

Quote:
Znamo da je Vladimir Putin ostvario najmanje nekoliko ciljeva: Ukrajina neće ući u NATO, Donbas je definitivno izgubljen, Krim je definitivno potvrđen, a ukrajinska vojska gotovo razorena. Tako da je sada sve na njemu i na onome što on smatra konačnim ciljem", zaključio je Vidmarović
https://www.index.hr/mobile/clanak.a...sti&id=2348621

Nadam se da Rusi u bježaniji paze na pšenicu i heljdu...
All the best,
Forum.hr
Drugi karton od 25 bodova:

Quote:
AndrejX kaže:
Dear Maskeron,

Reason: Kršenje pravila teme
-------

-------

This infraction is worth 25 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
https://www.forum.hr/showthread.php?p=94440885
Quote:
Quote:
water strider kaže: Pogledaj post

Vidimo da i ovaj debil Kadirov najavljuje povlačenje, daje izjave da nema ništa protiv Ukrajinaca itd..., bilo bi dobro da je poraz Putina blizu.
Još je neki dan govorio da je Ukrajina riješena i da ga zanima Poljska
All the best,
Forum.hr
Strava, zamisli, ne smiješ ništa protiv Kadirova, ipak je Kadirov njegovom Putku poklonio aveniju u Groznom, nadajmo se da će i Maruipolj dobit jednu.

Quote:

Fun fact: kako se zove glavna ulica u Groznom u kojoj su smjestene sve bitne drzavne ustanove i velebna najveca dzamija u Ceceniji?

Avenija Vladimira Putina
I zadnja od jučer, tajođer 25 bodova.

Quote:
AndrejX kaže:
Dear Maskeron,

Reason: Kršenje Općih pravila Foruma
-------

-------

Original Post:
https://www.forum.hr/showthread.php?p=94484257
Quote:
Quote:
Obje strane pristale na primirje od 9:00 po lokalnom vremenu.
Voljeni mirotvorac Putko opet obavio poziv?

https://www.forum.hr/showpost.php?p=...postcount=7117
All the best,
Forum.hr
Svih 75 bodova su po njegovom sudu kršenja pravila teme, koja očito ne vrijede za njegove ksenofobne postove o sirijskim izbjeglicama koji ubijaju po Zagrebu na temi SAD.

Quote:
Tko će ga znati, vidiš kako se svi prave da nisu ovdje. Jedan Sirijac azilant je zaslužan za 15% prošlogodišnjih ubojstava u Zagrebu.
I zadnja stvar. Sinoćnje brisanje posta na temi Kazahstan na kojoj sam na njegov post kojeg nisam citirao odgovorio sljedeće:

Pod fakultetlije misliš na poljoprivrednike koje je Hrušćov slao u kampanji "Djevičanska polja".

https://hr.rbth.com/multimedia/pictu...i-hrane_823806

Pa sam u postu nadodao i tweet koji govori o suspendiranju kazahstanskog članstva u ruskom CSTO-u.

Ne znam što je tu vrijedno brisanja? Koji je razlog osim što moderator ne trpi raspravu i suprotstavljeno mišljenje jer je valjda njegovo mišljenje sveto pismo.

Čovjek se ponaša kao NKVD-ovac i njegov voljeni Putko. On progoni forumske neistomišljenike kao i njegov junak oporbu u Rusiji.
Maskeron is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2022., 10:42   #929
1. Vijest iz 18.3.2022. na temi "Stanje na ratištu"

2. Opet lupanje na striktno moderiranoj temi "stanje na ratištu" o Kadirovu i Poljskoj iako za takve detalje postoji opča uglavnom nemoderirana tema na kojoj te nitko ne doživljava. Ovaj funfact nije u komentaru nego si ga negdje odavno iskopao. Briga tebe za temu.

Za oba istovara bi jednako prošao da te dohvatio kolega je na ratnim temama nema glupiranja niti ot

3. Na vijest kako je dogovoreno primirje u Armeniji vadiš moj post s kraja prošle godine kada je bilo dogovoreno prethodno primirje. Nije mi baš jasno zašto

4. "Ksenofobni postovi" (naglasak na množinu) je zapravo jedan post na USA temi od prije par tjedana (na kojoj uopče ne sudjeluješ) gdje je kolega malo dramatizirao veliki priljev imigranata u USA koji su zaslužni za veliki broj ubojstava i kako bi bilo kada bi nama Sirijci tako nešto činili. Na što sam ga poklopio s ovim primjerom jednog ubojstva (ubijen jedan putnik u tramvaju) od ukupno njih 7 ubojstava u ZG te godine. Zanimljivo kako to nitko nije percipirao kao ksenofobiju osim "naknadni slučajni prolaznik"

5.Kolega je pitao otkuda tako veliki udio pravoslavaca u Kazahstanu na što sam mu odgovorio i evo tebe unutar pola sata s nadovezanim komentarom na moj odgovor. Sad vidim kako si uredno nastavio na temi gnojiti po meni, što ti i je bio cilj.

Kao zaključak: nestale stare mušterije, nitko te više ne doživljava, na tvojim omiljenim igralištima se dopisuješ sam sa sobom pa sada stalkaš mene i na svaki moj post naskakuješ trolanjem ili krajnje bezobraznom konstrukcijom. I tu ti odajem priznanje jer se imaš volje gnjaviti s ovako očajnom tražilicom.

Pošto je više nego očito kako se radi o još očitijoj namjeri trolanja ovih 25 sada postaje 50 i još ćeš ih veselije sakupljati
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2022., 11:01   #930
Quote:
Ovakva hrpa gadosti je przeniska čak i za tvoje ionako niske standarde:
1. Vijest iz 18.3.2022. na temi "Stanje na ratištu"

2. Opet lupanje na striktno moderiranoj temi stanje na ratištu o Kadirovu i Poljskoj iako za takve drtalje postoji opča uglavnom nemoderirana tema na kojoj te nitko ne doživljava. Ovaj funfact nije u komentaru nego si ga negdje odavno iskopao.

3. Na vijest kako je dogovoreno primirje u Armeniji vadiš moj post s kraja prošle godine kada je bilo dogovoreno prethodno primirje. Nije mi baš jasno zašto

4. "Ksenofobni postovi" (naglasak na množinu) je zapravo jedan post na USA temi od prije par tjedana (na kojoj uopče ne sudjeluješ) gdje je kolega malo dramatizirao veliki priljev imigranata u USA koji su zaslužni za veliki broj ubojstava i kako bi bilo kada bi nama Sirijci tako nešto činili. Na što sam ga poklopio s ovim primjerom jednog ubojstva (ubijen jedan putnik u tramvaju) od ukupno njih ubojstava u ZG te godine. Zanimljivo kako to nitko nije percipirao kao ksenofobiju ošsim "naknadni slučajni prolaznik"

5.Kolega je pitao otkuda tako veliki udio pravoslavaca u Kazahstanu na što sam mu odgovorio i evo tebe unutar pola sata s nadovezanim komentarom na moj odgovor.

Kao zaključak: nestale stare mušterije, nitko te više ne doživljavna pa sada stalkaš mene i na svaki moj post naskakuješ trolanjem ili krajnje bezobraznom konstrukcijom. I tu ti odajem priznanje jer se imaš volje gnjaviti s ovako očajnom tražilicom.

Pošto je više nego očito kako se radi o još očitijoj namjeri trolanja ovih 25 sada postaje 50, a vidim kako si i dalje nastavio nakon ove žalbe....
Točka 2 se tiče stanja na ratištu jer ako je Kadirov izjavio da je Ukrajina riješena onda se to valjda tiče stanja. Znači tražiš dlaku u jajetu da bi mi nabio karton i ban, što naravno nije prvi put. Išao si i toliko daleko da mi uvaljuješ i parcijale bez suglasnosti ostalih moderatora na VPiT-u.

Točka 3 je bilo pitanje je li Putin, pardon Putko opet podijelio packe i završio konflikt. Oprosti ako sam uvrijedio tvoje trolovske osjećaje ili te smeta što vadim tvoje izljeve ljubavi prema Putinu pošto si trenutno u fazi rebrendiranja u neovisnog promatrača nakon godina provedenih na forumu za vrijeme kojih si širio Putkovu propagandu?

Točka 4 je kršenje teme, za to si meni dao u više navrata 25 bodova, ali ti si samo... I ja sam samo rekao da je Kadirov završio s Ukrajinom i da ga zanima Poljska, ali ja sam ja, a ti si ti

HAHAHAHAHAHAH točka 5 ti je najjača. Tko sam ja da sudjelujem u raspravi i nadovežem se na tvoj odgovor. Ako si ti tako rekao, svi ima da šutimo, a ako ne šutimo ti si tu da obrišeš tebi nepodoban komentar. Opet te pitam pošto se nisi izjasnio. Koje sam pravilo prekršio? Pravilo nadovezivanja ili pravilo unutar pola sata ? Stvarno si smiješan, i još imaš obraza meni reći da ja tebe stalkam

Quote:
Kao zaključak: nestale stare mušterije, nitko te više ne doživljavna
Zanimljivo da me ne doživljava ni ostatak moderature. Pitam se zašto.

Quote:
pa sada stalkaš mene i na svaki moj post naskakuješ trolanjem ili krajnje bezobraznom konstrukcijom.
Koji je to svaki tvoj post? Nisam ti se obratio barem pola godine, toliko o bezobraznim konstrukcijama.

I nek' si nadodao još jedan karton od 50 bodova zbog bezrazložnog brisanja posta iz točke 5. Dobro te krenulo. Keep it up!!

Quote:
AndrejX kaže:
Dear Maskeron,

Reason: Grubo trolanje i komentiranje moderature
-------

-------

This infraction is worth 50 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
https://www.forum.hr/showthread.php?p=94516327
Quote:
Vidim kolega opet briše postove bez obrazloženja jer ako on kaže da su Sovjeti slali fakultetlije u Kazahstan onda to mora biti tako iako nije. Jad i čemer
All the best,
Forum.hr
Maskeron is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2022., 11:18   #931
I meni je čovjek uvalio jedno 5-6 takvih po 25 svaki put kad bih nagazio nekog Kremljenka, ali ne žalim se.

Satisfakcija mi je što znam koliko se ždere zbog razvoja događaja, bez obzira na rebranding.

Da smo na duhovnosti, dobijali bismo i po 100 bodova, so there's that...

(ne saznasmo nikad kako je razriješena neprijatna činjenica da je otvoreni i ne-rebrandirani putinofil moderator na našem dragom forumu?)
IamBlackShip is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2022., 11:55   #932
Zadnjih 5 komada na obje teme koje se bave stanjem na ratištu, svi za kršenje teme:

Quote:
Daj mi odmah termonuklearnu zimu nego da zauvijek udišem isti zrak s ekipom koja stavlja navodnike na potencijalno oslobađanje Krima.
Quote:
Zašto? Zbog misljenja?;
Nije li "mišljenje" prejaka riječ kad je on u pitanju?
Quote:
Nasekiro ga Gilmour s onom novom pjesmom.

A za tvoje tvrdnje nas boli kurac.

Nego, nesto razmisljam, koliki komad budale moras biti da povjerujes u ovu FSB bajku oko atentata? I znam da nisam u pravu, ali ne mogu povjerovati da takav covjek ima kognitivne sposobnosti da ode na internet i ulogira se u forum... Ali, evo, kolege me razuvjeravaju..
Ovo je na USA temi
Quote:
Pokunjili su se otkad im je macho vodja slobodnog svijeta i zvanicno postao ratni zlocinac i gurnuo sebe i svoje TRADICIONALNE VRIJEDNOSTI beyound the pale.

Dobar je dio zasutio, neki su cak i malo progledali jer je vecini Hrvata ova brutalna agresija ipak jak trigger.

A oni najgluplji i/ili s najdebljim đon obrazom se uredno sramote pljuckajuci po Zelenskom i "borbi do zadnjeg Ukrajinca". Vidi moj potpis. :rotfl:
Quote:
To on i njegovi kolege ne mogu nikako shvatiti jer im je nevjerojatno da je netko protiv ruske okupacije, zivota pod Putinom i toga da mu zemlja postane ruska gubernija. Dapace, prizeljkuju to i za svoje drzave. Kvislinska smeca, samo blokirati i nadati se da i nase sluzbe valjda nekog qurca rade.

I tako desetak puta u zadnjih mjesec i kusur, ne računajući još barem toliko slavodobitnih objava (na istim temama) kako si dodao još jednog novog idiota na svoju ignor listu.

Ne smijem zaboraviti niti bezvremenski favorit koji te je najviše pogodio:
Quote:
Zato sto lovac na koronu i putinoljubac , koji nikad nisu jeli tamo, tvrde da su cijene neopravdane i da se predugo ceka na hranu.
Podforum "Gastronomija"... "Gastro value for money ili "nije skupo nego si se loše udao"...

Update; zaboravih i kako stalno zazivaš trolove koje očito prebrzo eliminiramo.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2022., 12:15   #933
Za "bezvremenski favorit" zapravo nisam nikad dobio smisleni odgovor kakvo je to "vrijeđanje forumaša", ako se obojica dan danas ponose tim epitetima kojima sam ih opisao?

"Kršenje pravila podforuma" bih prihvatio, makar me informativno zanima gdje su ta pravila po kojima samo-deklarirane lovce na koronu i putinoljupce ne možeš tako i nazvati baš na Gastronomiji, dok se, npr., na Duhovnosti ili Muškom kutku uredno piše i o takvim stvarima.

Iznad svega gore citiranog što sam napisao na političkim temama stojim. Jezik je možda pomalo oštar, ali to je najmanje što zaslužuju.
IamBlackShip is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2022., 17:16   #934
Zaboravio si napomenuti kako ti "zaslužni" odavno nemaju pristup navedenim temama ili su ugašeni, često su već bili sivi kada si ih oprao.
Zato ste mi baš slatki kako ih svako malo zazivate, kao da nedostaju.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2022., 07:30   #935
...molim savjete, pomoć, pojašnjenja... od moderatora i korisnika foruma dobre volje...

...relativno sam nov na forumu, još uvijek se uhodavam, koliko se sjećam moji 1.upisi su bili reality gospodin savršeni pa pomalo milanović, plenković, most, penava, tomašević, stadion dinama i naravno trenutno top tema rat u ukrajini...

...kad sam komentirao pojedine političare kritizirao sam njihov POLITIČKI rad i djelo i svaki put sam naglasio da me njihova privatnost ne zanima...

...za rat u ukrajini sam senzibilan, pa nedavno smo i u HRVATSKOJ imali OBRAMBENI Domovinski rat, uvijek sam kritizirao agresora...

...imam osebujan način pisanja (kao i većina vas), nisam popio svu pamet svijeta, samo komentiram na svoj način stvarne događaje iz zemlje i svijeta tu mislim i na kritiku HR političara, ako je top tema krađa 000 000 000... kn npr. a odgovorni po svim segmentima ne daju ostavke pa naravno da ću to komentirati, ako smo prije 20-tak godina vodili domovinski rat protiv srpskog agresora pa naravno da ću napisati da su nas srbi napali a ne eskimi npr.(sory na sarkazmu), isto i za rat u ukrajini pa rusi su napali...

...više puta sam baniran, pojašnjenje je bilo zbog mržnje i sl. što apsolutno nije istina niti mi to nije u životnom opusu...

...pišem sve malim slovima radi informatičke praktičnosti ne zamjerite...

...molim sve dobronamjerne da me savjetuju kako ponekad napisati i komentirati istinu i na koji način a da ne postanem trol, sendvičar, širitelj mržnje....i naravno da ne budem baniran HVALA!!!
zvrko1911 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2022., 09:34   #936
Quote:
zvrko1911 kaže: Pogledaj post

...kad sam komentirao pojedine političare kritizirao sam njihov POLITIČKI rad i djelo i svaki put sam naglasio da me njihova privatnost ne zanima...

...za rat u ukrajini sam senzibilan, pa nedavno smo i u HRVATSKOJ imali OBRAMBENI Domovinski rat, uvijek sam kritizirao agresora...

...imam osebujan način pisanja (kao i većina vas), nisam popio svu pamet svijeta, samo komentiram na svoj način stvarne događaje iz zemlje i svijeta tu mislim i na kritiku HR političara, ako je top tema krađa 000 000 000... kn npr. a odgovorni po svim segmentima ne daju ostavke pa naravno da ću to komentirati, ako smo prije 20-tak godina vodili domovinski rat protiv srpskog agresora pa naravno da ću napisati da su nas srbi napali a ne eskimi npr.(sory na sarkazmu), isto i za rat u ukrajini pa rusi su napali...

...više puta sam baniran, pojašnjenje je bilo zbog mržnje i sl. što apsolutno nije istina niti mi to nije u životnom opusu...

...pišem sve malim slovima radi informatičke praktičnosti ne zamjerite...

...molim sve dobronamjerne da me savjetuju kako ponekad napisati i komentirati istinu i na koji način a da ne postanem trol, sendvičar, širitelj mržnje....i naravno da ne budem baniran HVALA!!!

Bez obrzira bila tema Zoran Milanović, Andrej Plenković, Ivan Penava, Zdravko Marić ili Ukrajina gotovo svaki komentar je na temu četnika, Srba, DR, genetike, Vučića i inih.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2022., 20:34   #937
Ja pokušavam sudjelovati na temi Grupno mršavljenje, i još nekim temama na podforumu Hrana i zdravlje, ali moderatori uporno brišu moje objave.

Kužim ja da se njima zajebava, ali meni se ne da Ima neki comment na to?

Ne psujem, ništa ne prodajem, ne vrijedjam nikog ni po kojoj osnovi , ne stavljam svoje gole slike, fino, kulturno, pišem o prehrani
Carly74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2022., 22:17   #938
Brišu se svi upisi klona korisnika koji je trajno baniran (i to višekratno).
Old 29.09.2022., 22:19   #939
Pa kakve to sad veze ima, ako se fino tipka?

Ne brišu me na temi o koronavirusu, a brišu me na temi o prehrani? Neš ti frajera

A osim toga, banirana sam nepravedno Nisam ja kriva ljudima što oni ne mogu shvatiti neke činjenice, hahaha

S tom politikom će vam samo opast broj korisnika A i mislim da je to urota mršavih protiv nas debelih, ustvari nam podmećete da ne bismo smršavili!!!
Carly74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2022., 23:07   #940
Quote:
Human1 kaže: Pogledaj post
Molim da netko od nadležnih pogleda i odluči jel moj post zaslužuje karton jer se moderator i ja ne slažemo oko toga.

Radi se o ovom postu:
https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...postcount=7392

Stvar je u tome da je vjerski fanatik prije godinu dana pokrenuo temu "Inteligentni dizajn vs. Evolucija", na kojoj kroz evo do sada već više od 370 stranica lamentira o tome kako za Evoluciju nema nikakvih dokaza, ali za Inteligentni dizajn postoji mnoštvo dokaza.

Tako je u jednom trenutku ustvrdio da Kuran neće izgorjeti čak i ako se kuća zapali i izgori. Metal će se rastopiti, ali knjiga Kuran će ostati čitava. Kao, nemoguće je da Kuran izgori.

To je naravno apsolutna glupost i laž. Na moj komentar i pitanje da zašto se onda muslimani uznemire kad netko ipak zapali Kuran (kad ga je nemoguće zapaliti), isti taj diskutant nonšalantno napiše da Kuran svatko može spaliti.

I sad ja u tom postu za koji sam kartoniran ukažem na očiglednu kontradikciju i nedosljednost u njegovim tvrdnjama i argumentima. Na to mi moderator napiše da je to "naskakivanje i provociranje svađe".

Od kad se to zove "naskakivanje" kad se nekome ukaže na njegovo besmisleno laprdanje i kontradikcije u postovima (baljezganja, kako sam se izrazio u postu).

Pitao sam moderatora da mi objasni zašto sam dobio karton. Kaže da to što sam napisao da je vjerski fanatik i da baljezga da je to provociranje svađe.

Molim da to netko od nadležnih pogleda i prosudi jel u pravu moderator ili ja.

Po meni, vjerski fanatik je po tome što na dosadašnjih 370 stranica teme ignorira sve argumente i drži se samo svojih vjerskih stavova i uvjerenja koje kroz cijelo vrijeme argumentira ovakvim sličnim kontradikcijama i nelogičnostima kao ova na koju sam reagirao. Tvrdim da temu nije otvorio zato da bi u njoj diskutirao i razmjenjivao stavove i argumente, nego da bi svoja vlastita vjerska uvjerenja prenosio na druge. Po tome je vjerski fanatik.
Ponavljam jer skoro tri tjedna nitko nije reagirao. Molim da netko od nadležnih pogleda ovo.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:20.