Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
17.02.2025., 18:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
sannis kaže:
Valja li šta ova nova serija sa Salihom i Ezgi?
|
Ukratko: ne valja. Odgledala sam prve tri epizode koliko je do sada emitirano i ne mislim nastavljati. Serija je remake britanske serije "Keeping faith" o kojoj ne znam skoro ništa ali sam sigurna da su Britanci ovako nešto puno bolje snimili i stvorili bolju atmosferu. Saliha ima jako malo, glumi muža od Ezgi koji jedno jutro odlazi na posao i više se ne vraća kući. Ona polako otkriva skrivene strane njegova života i žonglira između djece, njegove obitelji koja ju optužuje za nestanak i posla odvjetnice na koji se neplanirano morala vratiti. Skoro sve scene su snimane s Ezgi i ona mi se svidjela, prilično je prirodna i spontana u svojoj glumi. Nažalost utrpali su previše nekih iskarikiranih i nedefiniranih likova, a sama priča u većini aspekata mi izaziva susramlje. I režija i radnja su tipični za jedan klasični primitivni dizi bez ikakve originalnosti. Gledanost im se vrti oko 4 tako da će nekako izvući ovu sezonu i allahimanet.
Što se tiče mene i Ezela, teško da će se taj klik dogoditi. Da imaju manje epizoda i da su kraće još bih i pokušala ali ovako se ne usudim ni misliti da počnem.
Ajme šta napraviše Cati! 
|
|
|
17.02.2025., 18:54
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
Quote:
BonyBon kaže:
Pa gledala sam ja Ezela, doduse ne citavog, jer me u nekom trenutku poceo smarati pa sam odustala. Serija po meni ima dobrih strana to svakako, ali daleko mi je od neke genijalnosti i remek djela, u svakom slucaju mislim da je precijenjena, ali je bila nesto novo i drugacije u to vrijeme.
|
Nadam se da nećeš zamjeriti, moram priznati da se ne slažem s tobom jer pričamo o turskim serijama, a ne u globalu.
Na tom tržištu tj. na razini turske dizi industrije nikako nije precijenjena s obzirom na bum koji je izazvala i dobar glas koji je zadržala, na veliku većinu onih kojima je odlična i smatraju je kultnom uključujući mene koja zaista mislim da nije precijenjena dok s druge strane razumijem da nije svačiji đir.
Ukusi su različiti pa da objasnim svoj stav oko "kultnosti". S obzirom da nisam mogla gledati Cukur dalje od cca 8. epke reći ću da je stvar ukusa, jednostavno nije moj đir ali neću reći da je precijenjena jer i za nju mnogi tvrde da je odlična. Vjerujem im da ju nisu precijenili nego da nije moj đir. Bilo ih je još, npr. Fatmagul, Merhamet, Asi koje eto nekako nisam gledala ali s obzirom na "slavu" vjerujem u njihovu kultnost.
Lunci...Ćato kao curica. 
|
|
|
17.02.2025., 22:41
|
|
|
|
|
|
18.02.2025., 00:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
|
Zar već? Nisam imala pojma da se snimanje toliko zahuktalo. Neobična najava, više se ne sjećam o čemu se radi, znam da mi se činilo bzvz kad je objavljeno. Teško ću se ja izbalansirati s Demet ali prve tri epizode se moram žrtvovati.
|
|
|
18.02.2025., 09:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
Pozdrav moje drage dame.
Ja vam gledam samo Yeli Capkini jos uvijek. Sorgu nisam mogla naći nakon druge epizode sa prevodom. Ništa mi ne želi otvoriti niti pokrenuti tako da nisam gledala dalje.
Nisam znala da ce nam Caga biti u novoj seriji sa Demet, njena gluma nije nešto posebno ali gledala sam je u par serija i bila je ok. Pa viditi ćemo kako će biti sa Cagom. Samo po ovoj najavi ne razumijem kakva će biti serija. Hoće biti neka ljubavna ili obiteljska sa puno drame. Ili će biti po ovom Caginom nekakva pucnjava.
|
18.02.2025., 16:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Ja podigla temu pa utekla  Pozdrav @FemirLove 
Za najavu sta reci, ne govori nista, a decko je zguzvaniji nego ikad 
Tema je , ako se dobro sjecam, on je nju vidio davno, kao decko, dal´mu je nesto pomogla vise ne znam, uglavnom ostala mu je u sjecanju falan filan.
On je naravno opasni Jozo mafijozo, al vidimo i melanholicni pogled kroz prozor... mozda bude i filozofskih misli
Omiljena kombinacija- mafijozo i pevaljka iz paviyona...Kad smo vec kod toga, Selma i Ramiz iz Ezela su neprevzidjeni.
Ne znam za vas, ali ja vrlo cesto prije gledanja konsultujem IMDB i njihova ocjena obicno odgovara i mome utisku poslije gledanja.
Ezel ima 8,5 na IMDB, sto govori i o kvalitetu i o omiljenosti , znam da se ne sjecam kada sam u zadnje vrijeme gledala neku seriju sa tako visokom ocjenom, a o diziju da i ne pricamo.
Uglavnom, slazem se sa @Looty, vjerovatno nije svaciji djir, ali je kvalitet serije je neupitan, sto rezija, sto scenario radjen po Grof Monte Christo. Mislim da sam ja prvi put cula takve replike, citate Dostojevskog, Tolstoja, Wildea i jednoj seriji takvog tipa. Ipak je Dayi bio dugo u zatvoru, tamo je bilo na pretek vremena za citanje  . Mozda ce nam i Esref biti od tih nacitanih  I sam Ezel- pardon Kenen kaze, da je serija bila prvenac tog tipa, da su prvi put koristili knjizevnost kao i flesbekove u seriji, i da su bili zabrinuti kako ce to publika primiti, da nece biti preforsirana. Sjecam se sopstvene rascijepljenosti oko likova, zavoljela sam na kraju i Eysan, i Bahar, i Alija a bogami i Kenana- njega samo zato sto ga Haluk glumi  . Ali nije bilo lako, jer nista nije ni crno ni bijelo. Mozda slicno kao sa Bahri babom, a na kraju su mi i Songül i Saddredin bili dragi.
Citam komentare ispod ove emisije sa Kenanom, jedan kaze : "ja mislio da sam ja najveci fan Ezela, kad ono Kenan Imirzalioglu "  Uostalom, epizode od 90-100 minuta su za danasnje epizode macji kasalj....
|
|
|
18.02.2025., 19:56
|
|
|
Quote:
FemirLove kaže:
Pozdrav moje drage dame.
Ja vam gledam samo Yeli Capkini jos uvijek. Sorgu nisam mogla naći nakon druge epizode sa prevodom. Ništa mi ne želi otvoriti niti pokrenuti tako da nisam gledala dalje.
Nisam znala da ce nam Caga biti u novoj seriji sa Demet, njena gluma nije nešto posebno ali gledala sam je u par serija i bila je ok. Pa viditi ćemo kako će biti sa Cagom. Samo po ovoj najavi ne razumijem kakva će biti serija. Hoće biti neka ljubavna ili obiteljska sa puno drame. Ili će biti po ovom Caginom nekakva pucnjava.
|
sannis je opisala, a ja dodajem pa ako te zanima...
https://dizilah.com/article/first-lo...t-plot-summary
Ima i tu ponešto...
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1379237
Yuh, svaka ti čast kad još uvijek gledaš YC. Pratim izdaleka što se događa jer me zanima kraj i jer su mi ono dvoje ostavili takav neponovljivi pečat makar su ih upropastili ali ne mogu gledati više. Jedino što sam i dalje aktivna na topicu jer je zanimljivo tamo.
Quote:
sannis kaže:
Ja podigla temu pa utekla  Pozdrav @FemirLove 
Za najavu sta reci, ne govori nista, a decko je zguzvaniji nego ikad 
Tema je , ako se dobro sjecam, on je nju vidio davno, kao decko, dal´mu je nesto pomogla vise ne znam, uglavnom ostala mu je u sjecanju falan filan.
On je naravno opasni Jozo mafijozo, al vidimo i melanholicni pogled kroz prozor... mozda bude i filozofskih misli
Omiljena kombinacija- mafijozo i pevaljka iz paviyona...Kad smo vec kod toga, Selma i Ramiz iz Ezela su neprevzidjeni.
Ne znam za vas, ali ja vrlo cesto prije gledanja konsultujem IMDB i njihova ocjena obicno odgovara i mome utisku poslije gledanja.
Ezel ima 8,5 na IMDB, sto govori i o kvalitetu i o omiljenosti , znam da se ne sjecam kada sam u zadnje vrijeme gledala neku seriju sa tako visokom ocjenom, a o diziju da i ne pricamo.
Uglavnom, slazem se sa @Looty, vjerovatno nije svaciji djir, ali je kvalitet serije je neupitan, sto rezija, sto scenario radjen po Grof Monte Christo. Mislim da sam ja prvi put cula takve replike, citate Dostojevskog, Tolstoja, Wildea i jednoj seriji takvog tipa. Ipak je Dayi bio dugo u zatvoru, tamo je bilo na pretek vremena za citanje  . Mozda ce nam i Esref biti od tih nacitanih  I sam Ezel- pardon Kenen kaze, da je serija bila prvenac tog tipa, da su prvi put koristili knjizevnost kao i flesbekove u seriji, i da su bili zabrinuti kako ce to publika primiti, da nece biti preforsirana. Sjecam se sopstvene rascijepljenosti oko likova, zavoljela sam na kraju i Eysan, i Bahar, i Alija a bogami i Kenana- njega samo zato sto ga Haluk glumi  . Ali nije bilo lako, jer nista nije ni crno ni bijelo. Mozda slicno kao sa Bahri babom, a na kraju su mi i Songül i Saddredin bili dragi.
Citam komentare ispod ove emisije sa Kenanom, jedan kaze : "ja mislio da sam ja najveci fan Ezela, kad ono Kenan Imirzalioglu "  Uostalom, epizode od 90-100 minuta su za danasnje epizode macji kasalj....
|
Kenan mi je dao podsticaj da na ljeto pokušam ponoviti. Imam sve epke na CD-ima al nemam kam gurnuti CD. 
|
|
|
18.02.2025., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
Lunci kaže:
Zar već? Nisam imala pojma da se snimanje toliko zahuktalo. Neobična najava, više se ne sjećam o čemu se radi, znam da mi se činilo bzvz kad je objavljeno. Teško ću se ja izbalansirati s Demet ali prve tri epizode se moram žrtvovati.
|
I ja cu se zrtvovati, samo ne mogu bas obecati da ce to biti 3 epizode, mozda bude i jedna 
Mada ko zna, mozda mi se i svidi.
|
|
|
18.02.2025., 21:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Zašto imam osjećaj da se Cagatay bori s nekim porocima? Izgleda kao da je ozbiljno u 50tim a ima 34? Čak je ovakav već godinama. Baš je se postaro ili je to zbog variranja kilaže pa se koža otegla 
|
|
|
18.02.2025., 22:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mecs kaže:
Zašto imam osjećaj da se Cagatay bori s nekim porocima? Izgleda kao da je ozbiljno u 50tim a ima 34? Čak je ovakav već godinama. Baš je se postaro ili je to zbog variranja kilaže pa se koža otegla 
|
Ne možemo znati ali čovjek koji ima uredan život ne bi trebao ovako izgledati. Znamo da se nekako uspio otarasiti one optužbe za ribarenje pa se nadam da je izvukao pouku, ja to pripisujem onoj mladost-ludost. Sve ostalo bi bile spekulacije.
|
|
|
18.02.2025., 22:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
Lunci kaže:
Ne možemo znati ali čovjek koji ima uredan život ne bi trebao ovako izgledati. Znamo da se nekako uspio otarasiti one optužbe za ribarenje pa se nadam da je izvukao pouku, ja to pripisujem onoj mladost-ludost. Sve ostalo bi bile spekulacije.
|
Ma ja to nešto u glavi lupam kad ga vidim onako pogužvanog, izmorenog i nikakvog. Doduše možda čovjek tako stari šta znam.
I ako ima on tih svojih faza s bradom, kosom, debljinom...
Gledam jučer svi objavili najavu od serije on tek danas hahaha on i instagram nebo i zemlja
|
|
|
20.02.2025., 17:55
|
|
|
Quote:
mecs kaže:
Ma ja to nešto u glavi lupam kad ga vidim onako pogužvanog, izmorenog i nikakvog. Doduše možda čovjek tako stari šta znam.
I ako ima on tih svojih faza s bradom, kosom, debljinom...
Gledam jučer svi objavili najavu od serije on tek danas hahaha on i instagram nebo i zemlja
|
Izgleda jako propalo u krupnim kadrovima. Doduše, i Demet u krupnom kadru izgleda grozno, podbuhlo, staro.
Možda je do kamere iako se vidi da Ćato ružno stari. E sad, jal prirodno ili "podpomognuto" ne znamo. 
|
|
|
21.02.2025., 22:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
Yuh, svaka ti čast kad još uvijek gledaš YC. Pratim izdaleka što se događa jer me zanima kraj i jer su mi ono dvoje ostavili takav neponovljivi pečat makar su ih upropastili ali ne mogu gledati više. Jedino što sam i dalje aktivna na topicu jer je zanimljivo tamo
|
Ah gledam gledam. Guram jos tih 5 epizoda. Navodno je sa 100tom epizodom finale i kraj. Al da su napravili gluposti i gluposti u seriji jesu. 
Eto vidiš nisam bila na temi od serije. Samo nesto kratko na pocetku citala.
Nisam uopće na forumu nego evo ovdje na našoj ovoj temi.. tamo još od davno davno kad smo bili "Fatih je idiot".. e to su bili dani
@sannis eh mann opet neki mafiozo jozo  ajde da ću mu priliku ali mi se to ništa ne sviđa... nisam te njegove mafiozne ništa gledala. Ne mogu...
Hahahahhaha eh ti dani našeg dragog Cage Ribara (ta je riba bila nesto puderasta.)
A cekaj moram ići viditi šta je sa njegovim ostalim serijama, ne bi li 2 od njih trebale imati nove sezone ili mene nesto pamćenje vara.
Ne bih li The Tailor i Protector trebale imati nove sezone. Mislim da bih Tailor trebao definitivno imati još jednu a Protector sam stala na 3. sezoni.
|
23.02.2025., 20:56
|
|
|
Quote:
FemirLove kaže:
Ah gledam gledam. Guram jos tih 5 epizoda. Navodno je sa 100tom epizodom finale i kraj. Al da su napravili gluposti i gluposti u seriji jesu. 
Eto vidiš nisam bila na temi od serije. Samo nesto kratko na pocetku citala.
Nisam uopće na forumu nego evo ovdje na našoj ovoj temi.. tamo još od davno davno kad smo bili "Fatih je idiot".. e to su bili dani
@sannis eh mann opet neki mafiozo jozo  ajde da ću mu priliku ali mi se to ništa ne sviđa... nisam te njegove mafiozne ništa gledala. Ne mogu...
Hahahahhaha eh ti dani našeg dragog Cage Ribara (ta je riba bila nesto puderasta.)
https://i.ytimg.com/vi/Y9hi6qlZxW0/hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJ D&rs=AOn4CLCBPx6THXr1MmjVf60eZpczgSaNrA[/IMG]
A cekaj moram ići viditi šta je sa njegovim ostalim serijama, ne bi li 2 od njih trebale imati nove sezone ili mene nesto pamćenje vara.
Ne bih li The Tailor i Protector trebale imati nove sezone. Mislim da bih Tailor trebao definitivno imati još jednu a Protector sam stala na 3. sezoni.
|
Ja bi ih gledala kad bi cijelu S03 proglasili nečijom noćnom morom, snom za vrijeme kome, znaš već... I kad bi krenuli s novim dobrim scenaristom (ako takvih uopće ima) u ono što smo se svi nadali gledati (a ne ove gluposti).
Protector sam gledala samo S01, ostalo ni nisam.
Evo, gledam Ćatu u najavi za ovu ER seriju i uopće mi se ne sviđa taj njegov gard. Uvijek isto. Koliko god smo pričale kako se iz serije u seriju transformira on meni sad izgleda stalno isto, ako ne likom ono držanjem. Faca mu je tako nategnuta, ta stegnuta čeljust, usne, ne znam, isforsirano mi sve to...možda se varam al čim je tu mafija, ne zanima me.
|
|
|
24.02.2025., 19:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Nije da sam nesto luda za mafijom, ali dacu mu sansu, kao i uvijek 
|
|
|
27.02.2025., 23:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
Ja bi ih gledala kad bi cijelu S03 proglasili nečijom noćnom morom, snom za vrijeme kome, znaš već... I kad bi krenuli s novim dobrim scenaristom (ako takvih uopće ima) u ono što smo se svi nadali gledati (a ne ove gluposti).
Protector sam gledala samo S01, ostalo ni nisam.
Evo, gledam Ćatu u najavi za ovu ER seriju i uopće mi se ne sviđa taj njegov gard. Uvijek isto. Koliko god smo pričale kako se iz serije u seriju transformira on meni sad izgleda stalno isto, ako ne likom ono držanjem. Faca mu je tako nategnuta, ta stegnuta čeljust, usne, ne znam, isforsirano mi sve to...možda se varam al čim je tu mafija, ne zanima me.
|
Ma da cijela ta sezona je živa katastrofa. Ovo sa Abidinom i Cicek najveća glupost.
Evo izasla nova najava za ER seriju i mogu reći da imaš pravo. Kod Cage uvijek isto kao sve nakon medcezira. Nakon te serije je u svemu potpuno isti. Kao da se uopće ne trudi.
https://www.instagram.com/reel/DGlqE...J2cmQwamE4bnU2
|
27.02.2025., 23:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Pogledah najavu i padoh u očaj. Kako li ću izdržati 3 obećane epizode?!
Caga izgleda baš preloše i rekla bih da to još ističu kako bi ostavio dojam mafijoza kojeg je život gazio.
Moram se žrtvovati i zbog Ethema iako mi se čini da nije bio posebno maštovit.
|
|
|
28.02.2025., 19:15
|
|
|
Quote:
Lunci kaže:
Pogledah najavu i padoh u očaj. Kako li ću izdržati 3 obećane epizode?!
Caga izgleda baš preloše i rekla bih da to još ističu kako bi ostavio dojam mafijoza kojeg je život gazio.
Moram se žrtvovati i zbog Ethema iako mi se čini da nije bio posebno maštovit.
|
Veliš, još bi nekako pregurali njega zbog stare ljubavi ali još i Demet. 
|
|
|
28.02.2025., 22:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Najava standardna, njega bih i mogla gledati ali ona mi je nekako baš pogrešna... Pogledaću i ja koju epizodu, al nit se žurim nit joj se radujem.
Počela sam Mezarlık drugu sezonu, odlična  !
|
|
|
01.03.2025., 13:48
|
|
|
Quote:
sannis kaže:
Najava standardna, njega bih i mogla gledati ali ona mi je nekako baš pogrešna... Pogledaću i ja koju epizodu, al nit se žurim nit joj se radujem.
Počela sam Mezarlık drugu sezonu, odlična  !
|
E to! Zaboravih da moram pogledati. Super da si me podsjetila. Gdje gledaš? Zaboravila sam...
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:12.
|
|
|
|