Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Pogledaj rezultate ankete: Koji su vam najbolji likovi u telenoveli?
Luis Alberto Salvatierra (Sebastian Rulli) 2 5.71%
Mariana Villarreal (Claudia Martin) 5 14.29%
Soraya Montenegro (Fabiola Guajardo) 8 22.86%
Elena Suárez (Azela Robinson) 4 11.43%
Daniela Montesinos Salvatierra (Alejandra Barros) 26 74.29%
Alberto Salvatierra (Guillermo García Cantú) 16 45.71%
León Alfaro (Victor Gonzalez) 5 14.29%
Britny Chantal Domínguez (Lorena Graniewicz) 13 37.14%
Santiago Hinojosa Montesinos (Diego Klein) 18 51.43%
Víctor Millan (Arturo Barba) 0 0%
Uriel López (Rubén Sanz) 7 20.00%
Sofía Mandujano (Thali Garcia) 1 2.86%
Felipe Castillo (Antonio Fortier) 2 5.71%
Eduardo Becerra (José Luis Franco) 4 11.43%
Guadalupe Morales (Mimi Morales) 15 42.86%
Diego Fernández (Mario Morán) 1 2.86%
Patricia Luna de Castillo (Michelle Jurado) 2 5.71%
Socorro «Coco» Buendía (Dobrina Cristeva) 2 5.71%
Matilde Vélez (Paola Toyos) 0 0%
Ramiro Domínguez (Sergio Reynoso) 0 0%
Padre Guillermo Villarreal (Henry Zakka) 8 22.86%
Chabela Domínguez (Dalilah Polanco) 1 2.86%
Polo Hernández (Erik Diaz) 2 5.71%
Netko drugi 1 2.86%
Anketa s višestrukim izborom Glasovatelji: 35. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.01.2023., 18:00   #921
Loša i plitka radnja s neuvjerljivim protagonistima. S obzirom na angažirana imena, očekivao sam ipak malo bolje.
Zapravo jedino je negativka vrijedna spomena i to je to.
Imran is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2023., 01:04   #922
Predosadna serija, nidje veze. Soraya, isto neka vjestica iz bajke.
Osim price Diega i Lupe, svi radnici iz firme predosadni.
Patricia cijelu seriju kukala i iskazivala frustracije.
Filip mlak.
Monserat je barem odrasla u normalnu i razumnu zenu.
Mirandina trudnoca, visak u seriji.
Onaj smotani konobar sto je zamijenio Lupe, potpuno nepotreban lik.
Britnin dedo ko kornjaca. Da su prikazali radnju nakon 20 godina, jos bi bio ziv.
Hajd i nekako sto se Santiago i Britni nisu vjencali, i ne moraju, al mogli su imati makar jedno dijete. Da bas oboje ne zeli djecu, da Daniela ne zeli unuce, nema smisla.

Ne kontam zasto je Soraya htjela ubiti ovo troje kad im je vec preuzela firmu. Zasto je rizikovala vracanje u zatvor ubistvima.
Ili ako joj je bio cilj da ih ubije, cemu mucenje oko preuzimanja firme.
Mislila je da je nece povezati sa smrcu Victora i njih troje? Zasto je onda ostavljala za sobom svjedoke (Roberta i ona zenska) i kamere.

Uriel i Sofia su mi bili dobar tandem u razotkrivanju Leona. Ovo sto su od Sofije napravili kradljivicu je bas razocaravajuce.
Tako da, na kraju, jedino su mi se od pocetka do kraja svidjele Elena i Daniela, one kao likovi i to kako su postepeno gradile dobre odnose.
Haj moze i Sugavac proci.

Ostali onako, nit su me nervirali, nit mi bili zanimljivi.

Da, zahvalna sam i na postojanju Becere. Da nije bilo njega i njegovog brzinskog rjesavanja otmica, ubistava, nestanaka, autobombi itd, ova serija bi imala sto epizoda vise

Ocjena 2/10.
Zloguka ptica is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2023., 06:52   #923
Quote:
Zloguka ptica kaže: Pogledaj post

Da, zahvalna sam i na postojanju Becere. Da nije bilo njega i njegovog brzinskog rjesavanja otmica, ubistava, nestanaka, autobombi itd, ova serija bi imala sto epizoda vise
Umirem na ovo Da,Becera se pokazao jako koristan,vjerojatno ne bi uspjeo upucat ni onog Čićarona da mu se ovaj nije sam bacio pred pištolj

Što se tiče Santiaga i Britny,pa nekako mi je drago da su prikazali i jednu modernu ljubavnu vezu koja nije klasična,tipična za telenovele.

Mislim da Soraya nije imala namjeru ubit Victora,već je to dogodilo se spontano,nakon što je skužila da on namjerava ubit nju,te je nakon toga samo ubrzala stvari da dovrši ono to je dugo planirala,dok još ima vremena,prije nego je ponovo otkriju i zatvore.

Victor je samo to ubrzao,te doslovno prisilo je da ga ubije,jednako kao i Leon.
Jadna Spraya nije kriva što su je obojica stjerali je pred zid pa ih je morala ubit.
Vebster is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2023., 08:26   #924
Quote:
Vebster kaže: Pogledaj post

Victor je samo to ubrzao,te doslovno prisilo je da ga ubije,jednako kao i Leon.
Jadna Spraya nije kriva što su je obojica stjerali je pred zid pa ih je morala ubit.
Vriskaa!!
Imajte ljudi malo razumijevanja za Sorayu!!
#pravdazaSorayu
Odgovori s citatom
Old 10.01.2023., 11:35   #925
I ja sam se pitala zasto Soraya odlucila gl.protagoniste ubiti ako im je oduzela firmu,mozda jer im je otela ne zakonito,a ovi bi mozda mogli dobiti natrag pravnim putem,a jos je morala zavrsiti negativno,pa eto njihove otmice LA je morao ispasti veliki heroj pred svojom obitelji!
tina 25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2023., 13:57   #926
Od razliku od zbrkane i ubrzane priče mogu pohvaliti interijere kuća/studija, tvrtke koja je sva u staklu i hotela, ali još jednu stvar koja ne volim u stvarnom životu, no u meksičkim sapunicama izgledaju tak fascinantno, a to je mjesto za urne svojih pokojnih...

Ponovo sam ostala bez teksta s tim dijelom jer ono nemaš osjećaj da si na groblju nego si u prostoru koji je zatvoren i možeš dolaziti kad hoćeš(i po kiši i po suncu).

Btw. nezz jel to pravo mjesto ili je to u studiju(ali nekako mislim da je pravo, ali da su samo za bogataše)...

Ali ono, da za groblje i ispraćaj mogu reći da je nešto predivno, onda je to ovo na tv-u(imaju i krasne ove prostorije za ispraćaj, naravno ne govorim samo o ovoj seriji, nego o nekim prije njih)...

Ponavljam - ne volim sprovode, ni groblja, ali i tko ih voli...

No u sapunicama mi je to stani pa gledaj(gledajući par godina unatrag) tj. mislim da je prva bila Talijanska nevjesta.
Thumbelina1994 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2024., 20:57   #927
Koliko je hladna i mocna

Takvi negativci trebaju biti, a ne ona histericna abominacija i smijurija iz 90ih koja kao da je na metli izletjela iz lokalnog cirkusa.
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2024., 02:15   #928
Histerična abominacija je legenda koja se pamti 20 godina i koja će se pamtiti još 20, dok će ova manekenka pasti u zaborav za manje od 10
Balkanski paša is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2024., 03:28   #929
Quote:
Balkanski paša kaže: Pogledaj post
Histerična abominacija je legenda koja se pamti 20 godina i koja će se pamtiti još 20, dok će ova manekenka pasti u zaborav za manje od 10
Ruzno je pamtiti zarad izrugivanja

Ali ima nas koji vidimo razliku izmedju dobrog i loseg. I prestani da me proganjas na svim temama.
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:57.