Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band
Podforumi: Druženje forumaša

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.05.2025., 14:11   #921
Quote:
Annabeth-Lee kaže: Pogledaj post
Jesi gledao film? Jao, glumac je prezgodan. Onaj Jim Caviezel di glumi u Pasiji i u Zvuk slobode. Mada film je drukčiji od knjige.
Monte Crista?
Nisam gledala.

BBast is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 18:19   #922
Quote:
…the cultural mandate for fat people to lose weight isn’t about health. It’s about power and privilege. The logic goes like this: fat people have failed to effectively perform health for the thin people around us. Thin people have succeeded where those fat people have failed, their perceived health evident in their thinness. Thinness is always the result of hard work in pursuit of health, so thin people must be experts in both weight loss and health. Consequently, fat people are positioned as inept and irresponsible keepers of our own bodies, and we must be corrected and saved by the thin experts around us. After all, we must be ignorant of anything related to our own health, often wilfully or self-servingly so. How could we know anything about health? Just look at us!
Aubrey Gordon: „You just need to lose weight“
Old 23.05.2025., 19:30   #923
Old 23.05.2025., 21:43   #924
Sjećam se kad sam imala "prozore hranjenja" (intermittent fasting). Isprva teško, al se navikneš. I nema jo-jo efekt. Ak neko ima više kila, brže idu dole. Mislim da je i dr Oz govorio o tome.
Annabeth-Lee is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2025., 16:15   #925
Quote:
Almost Rosey kaže: Pogledaj post
Aubrey Gordon: „You just need to lose weight“
Pitam se vrijedi li ovo i za ovisnike i ostale situacije gdje si ljudi sami štete, ili je rezervirano za debljinu.

Tj. ne sumnjam da je ponekad motivacija okoline i takva, ali nekad se jednostavno brineš za osobu koju voliš i ne želiš da se uništi.

Ne kažem da zato pomažemo na pravi način, samo mi se ovo čini malčice defenzivno.
QuercusRobur is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2025., 09:54   #926
Old 27.05.2025., 10:01   #927

malo kasnije

https://media.tenor.com/f7drEmtJdh8AAAAM/old-lady.gif
Brader is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 18:31   #928
Quote:
Jiji kaže: Pogledaj post
Roman uopće nije humorističan. Zapravo je mračan i uznemirujuć, pomalo podsjeća na Kafku.

I nije ona dobila Nobela samo za to djelo nego za ukupnu poetsku prozu...
Hvala na ispravku, ja sam s nečim pobrkala, ali ne mogu skužiti sa čime.

A Kafka mi zbilja je humorističan, najbolje mi je bilo kad je jedan čovjek živio tako da je imao krevet na vratima kuda su suci i razni činovnici morali prolaziti na posao, pa bi oni znači da bi ušli kroz ta vrata, morali se popesti na njegov krevet i prebaciti na drugu stranu, haha. Kafka je baš otkačen.

Quote:
Brader kaže: Pogledaj post
miss.silence is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 22:19   #929
Kineski šapat

Fenomenalna knjiga..Velnić je neurokrirug za rečenice. Duhovnost, znanje, povijest, politika, scojalni aspket...sve je u rečenici.
I mudro..
Nevjerojatno..
Killmorran is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 18:47   #930

Britki sadržaj, nabijen umom, i bezbrojnim odgovorima.
Značajan doprinos, osvježenje onome tko čita.
Razumije se uzrok-posljedica muško-ženskih odnosa, a pohvalna je i površina povijesne građe koja dokazuje da smo ipak napredovali.
Killmorran is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2025., 13:13   #931
mnogo lepo

https://cdn11.bigcommerce.com/s-81ui...292198.jpg?c=1
Stela is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:32.