Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.05.2025., 05:43   #9381
Stric je tu ,on je babin vezir a naravno hteo bi biti kalif umesto kalifa tj babe , ali je opet bespogovorno sluša .Majka iako je isto udovica još nije rukopoložena čeka se Selov lik da nasledi babu tako da ona samo značajno ćuti ili priča nemoj to nemoj ovo nikad ne davajući objašnjenje zašto ne treba raditi to. U 50 nekoj ep ima nervni slom i trči ka litici uz Ahmet Kayu . Otac vaskrsne , za njega se verovalo da je poginuo u službi na granici tj prenoseći oružje do Latakije,jeftiniji šiping zato ispostavi se da je završio u Švedskoj otvorio kebab Urfa usul i započeo novi život . Brzo napusti seriju publika nije dobro odreagovali na njegov lik .
Old 11.05.2025., 10:19   #9382
Jedan od najdražih turskih glumaca slavi danas roćkkaš

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 10:58   #9383
Sretan ročkas Ilkercito

Red aka magic pen
Ovo ime nepravedno je bilo vezano za Ayse Kutlu Uner

Moje divno kumče
MaliCvele is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 11:01   #9384
Pinar blista predivna je slika.

Sretan rođendan Ilkeru meni je sjajan bio u Kayip mada ne sumnjam da ni kao Poyraz nije bio odličan.

Vidjela sam jučer sliku i Neslihan s njenom bebom bila u frizerskom salonu s njim

https://www.instagram.com/p/DJeOnNrM...dwYWMxNXN0N2xp

Evo i link
lanex is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 11:11   #9385
Neslihan hejtaju na DM jer se usudila odmah vratiti na posao i jer nije uzela "baby pauzu."
Kad će ljudi naučiti da gledaju svoja posla i da pometu pred svojim vratima .

@Cvele
divno izgleda Pinar sa bebicom..nek su zdravi i sretni i nek uživa u tim danima..

Ilker je rasturio kao Poyraz.
Dobar mi je bio i u Kayipu ali mene je osvojio kao Poyraz.Najdraži manijak

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 11:13   #9386
Quote:
lanex kaže: Pogledaj post
Pinar blista predivna je slika.

Sretan rođendan Ilkeru meni je sjajan bio u Kayip mada ne sumnjam da ni kao Poyraz nije bio odličan.

Vidjela sam jučer sliku i Neslihan s njenom bebom bila u frizerskom salonu s njim

https://www.instagram.com/p/DJeOnNrM...dwYWMxNXN0N2xp

Evo i link
A ja bas htjela postaviti sliku, ali neka stoji u linku kad si ti vec stavila

Bebice su bas slatke, Aziz ima vec dva mjeseca , ali Nesli; beba doji, ona se frizira i mobitel u ruci, Nesli....
Old 11.05.2025., 11:14   #9387
Ay Yapim čestita dan Majki

https://x.com/ayyapim/status/1921464623678599424

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 12:05   #9388
Nisam upratila to za Nesli da je hejtuju jer radi, većina tih koji pametuju po X nemaju kontakt sa stvarnim životom.
Koliko domaćih glumica se vratilo pozorištu jako brzo nakon porođaja pa ne čini ih to lošim majkama.
Pritom ako ćemo iskreno njihov posao i nije za duge pauze zato što vrlo brzo ispadneš iz trke za glavne uloge jer dolaze mlađe koje budu u centru pažnje.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 12:42   #9389
Neslihan treba hejtovati sve dok ona i suprug ne isplate radnicima svoje producentske kuće plate koje su im dužni.
Young Wolf is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 12:59   #9390
Quote:
Young Wolf kaže: Pogledaj post
Neslihan treba hejtovati sve dok ona i suprug ne isplate radnicima svoje producentske kuće plate koje su im dužni.
Pa možda je počela raditi da isplati te plate.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 14:51   #9391
Quote:
Red Coat kaže: Pogledaj post
Stric je tu ,on je babin vezir a naravno hteo bi biti kalif umesto kalifa tj babe , ali je opet bespogovorno sluša .Majka iako je isto udovica još nije rukopoložena čeka se Selov lik da nasledi babu tako da ona samo značajno ćuti ili priča nemoj to nemoj ovo nikad ne davajući objašnjenje zašto ne treba raditi to. U 50 nekoj ep ima nervni slom i trči ka litici uz Ahmet Kayu . Otac vaskrsne , za njega se verovalo da je poginuo u službi na granici tj prenoseći oružje do Latakije,jeftiniji šiping zato ispostavi se da je završio u Švedskoj otvorio kebab Urfa usul i započeo novi život . Brzo napusti seriju publika nije dobro odreagovali na njegov lik .
Baba situacija je "Đekna još nije umrla, kaće, ne zna se"

Selotov lik od šoka što vidi uskrslog ćaću pada u nesvijest i prite udara glavom o stakleni stol i tako pada u komu, za to vrijeme mu i žena i ljubavnica dobivaju pozitivne testove na trudnoću, kod prve soundtrack Sezen Aksu, kod druge Ayda Pekkan. Nakon odlaska ćaće iz serije, ovaj je put zaista umro, ono nešto kao Oliver - Dva put san umra.mp3, Selotov lik se budi iz kome nakon godinu dana i saznaje da je s obje strane dobio blizance, nikom ne govori da se probudio iz iste, lažira svoju smrt i odlazi u Kaliforniju, voziti se kroz Dolinu smrti

Majka razbija sve jer je čekala samo na njega da nasljedi babu i onda značajno gleda u prozor šuteći dan i noć, Prozor prema zalazu.mp3. Za to vrijeme baba uspostavlja plan kako će praunuka ostaviti u Urfi, a praunuku poslati u Istanbul na ekonomski fakultet, to je taj dašak modernosti
Old 11.05.2025., 17:12   #9392
Svim damama koje se tako osećaju - srećan Dan majki

U tu čast ja sam spremio jedan kolaž nezaboravnih majki Dizilenda čija ljubav prema sinovima nije imala granice

https://www.instagram.com/stories/yo...2504906039177/
Young Wolf is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 19:13   #9393
je li Ertan izasao iz Dehe?
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 19:32   #9394
Pa morat će , eno ih u finalu skoro

Jadan Aras, koji maler privatno mu serija bila, jedino vrijedi ak je Melis smuvao
MaliCvele is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 19:33   #9395
Quote:
TheWitch kaže: Pogledaj post
je li Ertan izasao iz Dehe?
Nemam pojma ,prestala gledat davno

Ni Ertan ih nije mogao spasiti,žali bože truda.

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 19:35   #9396
Quote:
MaliCvele kaže: Pogledaj post
Pa morat će , eno ih u finalu skoro

Jadan Aras, koji maler privatno mu serija bila, jedino vrijedi ak je Melis smuvao
sta ce mu Melis, zena potpuno luda, samo sto ne polijece
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 19:37   #9397
Serija za kralja glume iliti Pašu bila je spremana okruglo 18 meseci. Skupili su ekipu glumaca kakva se poželeti može ali džaba sve pri peru Damle Serim. Rezultat - srednja vrednost na oko 4%. Pošto evo Birsa najavljuje da će na set Čukur filma - jasno da od Arasa do daljnjeg ništa novo i interesantno. Šteta za takav talenat - ali ništa ne vredi kada si u glavi ograničen.
Young Wolf is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 19:40   #9398
Quote:
Saniye kaže: Pogledaj post
Ni Ertan ih nije mogao spasiti,žali bože truda.
Ni Ertan?

On sam sebi nije bio od pomoći. I on je godinu dana radio na svom projektu i nisu primetili da im je najveća greška u scenariju bila glavni lik

Ali to je barem kratko trajalo
Young Wolf is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 19:46   #9399
mama od Hande je bila prava ljepotica

TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 21:01   #9400
Baš je bila lijepa žena, Hande je na nju povukla ljepotu.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:39.