Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage... |
|
|
04.09.2013., 17:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
bonjour-1 kaže:
Steta zbog Papaje  meni su snimali i fotografirali i imam samo rijeci hvale za njih... Danas upravo dobila par fotkica dok iscekujem ostatak 
|
Blago ti se
Imamo još vremena za odluku, tako da nećemo srljat. Uglavnom, u najuži izbor su ušli foto dalmacija i studio bonačić.
|
|
|
04.09.2013., 20:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fotko kaže:
Bok,
Mozda da se tebi osobno svida, a ne sto kazu drugi.
Ako se ne razumijes u fotografiju, odnosno bolje receno ako ju bas ne cjenis, onda ti je svejedno dokle god su slike korektne: dok nije haljina iskurena (prebijela, tj. ne vide se detalji-ok ak je neka art slika, ali to se vidi odmah), da su boje dosljedne (da ne vuce neka nijansa), da je ostro ono sto treba biti ostro (sto ne znaci da ako lice nije osto da slika nije u redu, zavisi sto je htio naglasiti, mozda neki detalj), i da su ipak poze/obrada malo u koraku s vremenom.
|
Pa nije baš da se ne kužim i da ne cijenim fotografiju,ne znam od kud ti takav dojam...samo sam mislila da bi mi dobro došla pomoć oko izbora fotografa,ne želim neke dosadne fotke tipične stani tu,namjesti se ovako,radije bi neke spontane fotke
ako poznate takve fotografe molim link 
|
04.09.2013., 20:46
|
|
~18.6.2011.~
Registracija: May 2006.
|
joe xmas ima meni odlične fotke...ne,ne, to nije onaj joe international  (foto joe ljak)
xmas je lijepo na forumu objasnio razliku i da to nije on, sva sreća...ugl, ako nemate fotografa, a želite nešto povoljno, škicnite https://www.facebook.com/jxphoto
|
|
|
04.09.2013., 21:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zlocka kaže:
joe xmas ima meni odlične fotke...ne,ne, to nije onaj joe international  (foto joe ljak)
xmas je lijepo na forumu objasnio razliku i da to nije on, sva sreća...ugl, ako nemate fotografa, a želite nešto povoljno, škicnite https://www.facebook.com/jxphoto
|
Fotke su mu dobre, ali da me ostavljaju bez daha kao Papajine, definitivno ne 
|
|
|
04.09.2013., 22:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Mi smo se odlucili za gospon slikara, bili smo na svadbi na kojoj je fotkao i vidjeli njegov rad. Mi smo zadovoljni. Covjek lovi trenutke, osjecaje a to zelimo.
A snimatelj donald jedvaj, ono sto smo vidjeli od njegovih radova mi odusevljeni! Snimak 45 min, sve sazeto.
Eto ako nemkome mogu pomoci pa nek potrazi i pogleda i njihove radove.
|
|
|
05.09.2013., 08:31
|
|
~18.6.2011.~
|
Quote:
kike88 kaže:
Fotke su mu dobre, ali da me ostavljaju bez daha kao Papajine, definitivno ne 
|
dakako, to je od ukusa
po mom mišljenju joe bi trebao stavljati više slika na face, ovo mi je vrlo malo, ali mislim da ima negdje link na svoje slike, on će ga vrlo rado dati mladencima da ga škicnu.
|
|
|
08.09.2013., 12:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
art elegance
cijena, usluga,dojmovi?
|
08.09.2013., 14:02
|
|
~18.6.2011.~
|
hm, imaš o njima jako puno. foto je super, video loš koliko se sjećam da su pisali. ponajviše jer je snimatelj usred svadbe otišao i nije ga bilo pa je propustio tortu, bacanje buketa i sl.
https://www.forum.hr/showthread.php?p...e#post36013077
|
|
|
09.09.2013., 18:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
jel nekome slikao jure vukadin? kakvi su dojmovi?
|
|
|
11.09.2013., 16:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
curke trebam pomoc
jel zna koja mozda neki foto studio u zgu koji subotom radi do 18h...pozeljno bi bilo na potezu dubec,dubrava,centar,av.mall....imamo mali problem sa zahvalnicama  pa nam treba neki foto studio koji bi nam u subotu mogao razviti 30fotki koje bi se koristile za zahvalnice...
|
|
|
11.09.2013., 18:05
|
|
Zaljubljena teta :)
Registracija: Apr 2007.
|
Mi smo imali Fidelis (foto+video). Bili su profesionalni, normalni, dragi, bez onih gluposti "prst ti krivo stoji, opusti ga", "nagni se za 18 stupnjeva sjeverno" itd. 
Nismo imali neki veliki sešn na Bundeku/Gornjem gradu i sl., nego na livadi preko puta kuće.  Opustili su nas, imaju dobre ideje, jedva čekam da vidim što su napravili.
Čekamo konačni proizvod pa ćemo dati presudu, ali vjerujemo da će super ispasti. 
|
12.09.2013., 12:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
TinaS kaže:
curke trebam pomoc
jel zna koja mozda neki foto studio u zgu koji subotom radi do 18h...pozeljno bi bilo na potezu dubec,dubrava,centar,av.mall....imamo mali problem sa zahvalnicama  pa nam treba neki foto studio koji bi nam u subotu mogao razviti 30fotki koje bi se koristile za zahvalnice...
|
http://foto-sc.hr/index.php
izrađuju slike za zahvalnice, imaju dežurstvo ili tak neš, pitaj
na tržnici u dubravi
|
|
|
23.09.2013., 12:52
|
|
Registrirani korisnik
|
nedavno sam ovdje pitala jel imao tko iskustva s fotografom Jurom Vukadinom. Nisam dobila nikakav odgovor pa evo da napišem kako je to kod nas išlo. Na forumu sam napisala da tražim fotografa pa mi se javio Jure i rekao da na fejsu pogledam slike. Kako su nam se slike svidjele dogovorili smo s njim datum i cijenu. Imali smo nakon toga nekih izmjena jer je postojala mogućnost da vjenčanje bude u drugom gradu, ali to smo sve u hodu dogovarali. Našli smo se s njim i dali kaparu, a on je rekao da će nam potvrdu poslati na mail. Nakon toga se tri tjedna nije javio i već smo ludi bili, ali ajde potvrda je stigla uz objašnjenje da je bio na nekom snimanju pa nije stigao ranije i neće se to više ponoviti.
Krajem 8. mjeseca je tražio moj broj da se možemo čuti i dogovoriti još neke detalje (inače, čovjek studira u Austriji pa smo se dogovarali uglavnom preko maila). Mail nisam odmah vidjela nego sam mu se javila tek nakon par dana (ok, moja greška). Poslije toga se nije javio dva tjedna uz objašnjenje da nije imao internet na moru (danas ima wi-fi na svakom korako, ali ok). Tražili smo ga da nam pošalje broj na koji ga uvijek možemo dobiti jer se vjenčanje bližilo. Muž i ja smo poslali još nekoliko mailova s upitima u vezi slikanja (kad idemo, koliko nam vremena treba i tako dalje da možemo uskladiti hrpu drugih stvari), opet tražili broj telefona na koji ga možemo dobiti. Kako od njega nije bilo odgovora 2 tjedna prije vjenčanja sam mu poslala mail da mu otkazujemo suradnju zbog neprofesionalnog ponašanja. Na taj je mail odgovorio ISTI DAN. Njemu sada nije jasno zašto (zato što ga dva tjedna prije vjenčanja ne možemo dobiti), on jemislio da smo se sve dogovorili (nismo, i poslali smo mu nekoliko mailova s upitima na koje nije odgovorio). Nakon toga sam rekla da očekujem da vrati kaparu jer smo ga otkazali zbog njegovog ponašanja i nejavljanja i više se nije javio.
Nikome par tjedana prije svadbe ne treba živciranje zbog ovakvih stvari pa pazite koga uzimate i postavite jasne uvjete suradnje
|
|
|
23.09.2013., 13:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|

Quote:
crazyAndLikeIt kaže:
nedavno sam ovdje pitala jel imao tko iskustva s fotografom Jurom Vukadinom. Nisam dobila nikakav odgovor pa evo da napišem kako je to kod nas išlo. Na forumu sam napisala da tražim fotografa pa mi se javio Jure i rekao da na fejsu pogledam slike. Kako su nam se slike svidjele dogovorili smo s njim datum i cijenu. Imali smo nakon toga nekih izmjena jer je postojala mogućnost da vjenčanje bude u drugom gradu, ali to smo sve u hodu dogovarali. Našli smo se s njim i dali kaparu, a on je rekao da će nam potvrdu poslati na mail. Nakon toga se tri tjedna nije javio i već smo ludi bili, ali ajde potvrda je stigla uz objašnjenje da je bio na nekom snimanju pa nije stigao ranije i neće se to više ponoviti.
Krajem 8. mjeseca je tražio moj broj da se možemo čuti i dogovoriti još neke detalje (inače, čovjek studira u Austriji pa smo se dogovarali uglavnom preko maila). Mail nisam odmah vidjela nego sam mu se javila tek nakon par dana (ok, moja greška). Poslije toga se nije javio dva tjedna uz objašnjenje da nije imao internet na moru (danas ima wi-fi na svakom korako, ali ok). Tražili smo ga da nam pošalje broj na koji ga uvijek možemo dobiti jer se vjenčanje bližilo. Muž i ja smo poslali još nekoliko mailova s upitima u vezi slikanja (kad idemo, koliko nam vremena treba i tako dalje da možemo uskladiti hrpu drugih stvari), opet tražili broj telefona na koji ga možemo dobiti. Kako od njega nije bilo odgovora 2 tjedna prije vjenčanja sam mu poslala mail da mu otkazujemo suradnju zbog neprofesionalnog ponašanja. Na taj je mail odgovorio ISTI DAN. Njemu sada nije jasno zašto (zato što ga dva tjedna prije vjenčanja ne možemo dobiti), on jemislio da smo se sve dogovorili (nismo, i poslali smo mu nekoliko mailova s upitima na koje nije odgovorio). Nakon toga sam rekla da očekujem da vrati kaparu jer smo ga otkazali zbog njegovog ponašanja i nejavljanja i više se nije javio.
Nikome par tjedana prije svadbe ne treba živciranje zbog ovakvih stvari pa pazite koga uzimate i postavite jasne uvjete suradnje
|
Bok,
Bez ljutnje al tak je to kad se uzimaju i preporucuju
nelegalni fotografi
|
|
|
23.09.2013., 15:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
Quote:
fotko kaže:
Bok,
nelegalni fotografi
|
To nema veze s tim da li je netko legalan, nego da li je netko odgovoran. Ja znam "nelegalne" fotografe u koje se možeš pouzdati sto posto.
|
|
|
23.09.2013., 16:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Dobro je da si napisala svoje iskustvo, jer da nisi tko zna koliko bi još mladenaca zeznuo. Sad će se fino kroz tražilicu uvijek vidjeti tvoj post kao upozorenje drugima. Žao mi je zbog cijele situacije, ti tj. vi ste nažalost bili fer i čekali ga i nakon ta tri tjedna nejavljanja što ne znam da bi čekalo puno parova. Ja bi recimo prva nakon toliko vremena sve otpisala jer tri tjedna je puno i previše za ne javiti se nekome od koga si primio kaparu.
|
|
|
23.09.2013., 16:53
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
fotko kaže:
Bok,
nelegalni fotografi
|
Fotko, ne trolaj. Nitko ne spominje cijenu, već je riječ o tome koliko je netko pouzdan ili nije, a to zaista nema veze s tim ima li fotograf registriran obrt ili ne.
|
|
23.09.2013., 16:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
Mayo kaže:
Fotko, ne trolaj. Nitko ne spominje cijenu, već je riječ o tome koliko je netko pouzdan ili nije, a to zaista nema veze s tim ima li fotograf registriran obrt ili ne.
|
Na forumu bi se trebali podrzavati legalni obrti.
Ako malo bolje procitas kaj sam napisao shvatiti ces kontekst, cjena kao takva nije bitna sama po sebi.
|
|
|
23.09.2013., 17:04
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Jun 2006.
|
Slažem se. I podržavaj ih slobodno, ali ne nadovezivanjem na post u kojem to nije tema, nego pokreni samostalnu raspravu u tom smjeru, ako želiš o tome raspravljati. I to bez upiranja prstom, jer ovo nije poligon za razračunavanje konkurencije.
Inače, komentiranje moderatorskih odluka nigdje na forumu nije dozvoljeno - sve što te dalje zanima i sve što mi još imaš za reći molim da mi pošalješ privatnom porukom.
|
|
23.09.2013., 19:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fotko kaže:
Na forumu bi se trebali podrzavati legalni obrti.
Ako malo bolje procitas kaj sam napisao shvatiti ces kontekst, cjena kao takva nije bitna sama po sebi.
|
Ako još jednom pročitaš moj post vidjet ćeš da se ne spominje rad na crno, jeftine fotke i sl. Nismo gledali kako proći jeftinije, samo smo htjeli naći dobroga fotografa jer su nam fotke bitne.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:57.
|
|
|
|