17.05.2018., 20:55
|
|
Švabica
Registracija: Aug 2013.
|
Pročitala sam sve što je napisao Luka i mogu ga razumijeti.
Ja sam jako skeptična prema takvim udrugama, s time što je ona počela nešto sa plačanjem usluge i poslovne suradnje.
Udruga i poslovna suradnja mi baš i ne ide zajedno, također koja udruga ima novaca za neke slike, ne bi trebali imati.
I ako je istinito da je počela govoriti o svom teškom životu, onda je to, bar za mene, razlog se maknuti od cijele te priče.
|
|
17.05.2018., 21:00
|
|
teeški zvuuuk
Registracija: Oct 2017.
|
Meni je ipak najjace
"Hej Luka navijala sam za tebe" jesi kurac
I onda "drago mi je da si se maknuo od Anezi" a bit poruke je slikanje sa psima 
|
|
|
|
|
Švabica
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2017.
|
Ova tema je dignula moj Forum account iz pepela. Donekle sam kontinuirano pisao i čitao postove, pa vam hvala na tome, bez obzira na to za koga ste navijali.
Svi nešto bruje o tim kartonima ovih dana na ovoj temi i o tome jesu li isti opravdani ili ne.
Ne pišem baš često po Forumu (što se vidi po broju postova), a i nisam dugo član Foruma.
Ali mogu se pohvaliti da sam na ovoj temi dobio svoje prve kartone
Prvi zato što sam rekao za Luciju da je dno dna.
A drugi zato što sam na moderatoričin komentar o tome kako se Anezinim fanovima ne smije proturiječiti odgovorio "A za kritiziranje Lucije dobije se crveni karton."
Sve u svemu, bez obzira na kartone i na sva bockanja okolo, bilo vas je lijepo čitati i pisati i baš će mi biti žao kada i ova tema ode u arhivu
|
|
|
17.05.2018., 21:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
casualz kaže:
|
I još neko nama poznat, bome isto.

|
|
|
17.05.2018., 21:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Anezi Official ima lajv trenutno
|
|
|
17.05.2018., 21:05
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
Je li se ovo Matija hoće uvalit u lajv? 
|
|
|
17.05.2018., 21:06
|
|
teeški zvuuuk
Registracija: Oct 2017.
|
Taman se premisljam dal' da gledam, znaci ne
|
|
|
17.05.2018., 21:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2018.
|
Quote:
Cikola kaže:
Pročitala sam sve što je napisao Luka i mogu ga razumijeti.
Ja sam jako skeptična prema takvim udrugama, s time što je ona počela nešto sa plačanjem usluge i poslovne suradnje.
Udruga i poslovna suradnja mi baš i ne ide zajedno, također koja udruga ima novaca za neke slike, ne bi trebali imati.
I ako je istinito da je počela govoriti o svom teškom životu, onda je to, bar za mene, razlog se maknuti od cijele te priče.
|
Cura inače naplaćuje svoje volontiranje.
Team Luka ovaj put 
|
|
|
17.05.2018., 21:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
mislila sam da mi je ova tema u ropotarnici.... doslovno sam zalutala jer je ostalo od praćenja.... kad ono:
ali stvarno, luka rok 
ima jako puno divnih ljudi koji se bave udomljavanjem i spašavanjem pasa, ali ova nije jedna od tih... 
|
17.05.2018., 22:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2018.
|
Aneziin lajv, uglav.uvik ista pitanja
Pitali je za meet up, njoj neugodno ic na to, jer je samo bila u bb, nije osvojila everest
Bogo i ona nisu u vezi sluzbeno,dobila sam osjecaj da uzivaju nesluzbeno pa ce vidit mada ona kaze da nije sad tren za vezu, on u st, ona cilo ljeto u istri, a ona se zeli dat cijela u odnos
Uvijek je dosad bila u dugim vezama,zadnja 3 god i bila zarucena, zeli se posvetiti k sebi sada, mada kaze nikad ne znas
Napisali joj da ne analizira puno oko ljubavi nego da se samo prepusti, nasmijala se i rekla da ce potrudit
Citala i ruzne i bezobrazne komentare
Matija je opet pila, javio se i nixara 2put al ga nije skuzila
|
|
|
17.05.2018., 22:37
|
|
Denny Crane
Registracija: Feb 2004.
|
Quote:
sanjita kaže:
čuj lik, ovako. meni ne bi ni na kraj pameti palo da frendicu nakon 3 mjeseca izolacija i raznog jebanja u glavu, pokušavam uvjeriti da ju ljudi PATOLOŠKI MRZE. i to sve zato što se sama nisam znala uklopiti u masu ljudi ili ostati na nekom nivou komunikacije koja se ne sankcionira (pljuvanje po drugim kandidatima, modovima, forumašima).
|
Meni je smiješan način komunikacije ovdje na forumu. To jednostavno nije moj nivo. Ne pada mi na pamet nekome pisati tako pokroviteljski "čuj lik", a kamoli kao onaj koji pisao o "forumašima s dna kace", i taj mu komentar još stoji. Kako god, po treći put ti velim da ja nikad njoj nisam pisao da je "patološki mrze" jer patološka mržnja je već ozbiljna bolest. Netko joj je to napisao na Instagramu i rekao da su joj se brisali postovi, a ja sam se nadovezao na to i rekao da je istina, jer sam i sam to doživio. Onda se u inbox javila još jedna članica foruma koja je isto to doživjela. A ne znam uopće i odakle ti ideja da ja njoj nisam prenio sve lijepo što se pisalo o njoj. Naravno da sam joj većinom to rekao, pogotovo što se lijepo pisalo na ovom forumu, a ovo što su je blatili je manji dio toga...
|
|
|
17.05.2018., 22:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
Zippy kaže:
Aneziin lajv, uglav.uvik ista pitanja
Pitali je za meet up, njoj neugodno ic na to, jer je samo bila u bb, nije osvojila everest
Bogo i ona nisu u vezi sluzbeno,dobila sam osjecaj da uzivaju nesluzbeno pa ce vidit mada ona kaze da nije sad tren za vezu, on u st, ona cilo ljeto u istri, a ona se zeli dat cijela u odnos
Uvijek je dosad bila u dugim vezama,zadnja 3 god i bila zarucena, zeli se posvetiti k sebi sada, mada kaze nikad ne znas
Napisali joj da ne analizira puno oko ljubavi nego da se samo prepusti, nasmijala se i rekla da ce potrudit
Citala i ruzne i bezobrazne komentare
Matija je opet pila, javio se i nixara 2put al ga nije skuzila
|
Čisto sumnjam da su u kakvom odnosu više od frends...i kao nezna što Bogo želi!? Wtf  il malo serucka il se Bogo ohladio 
|
|
|
17.05.2018., 22:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
Imran kaže:
je da većina nas baš i nije u ton điru pa će nan prestat zanimanje međutin postoji ciljana publika, napose ona dica ča su se slikavala š njiman. tako da mogli bi ih se dosta nagledat..ako nan se bude dalo. :kok a:
|
nece meni prestat zanimanje nikad  ja san kandidata 4 sezone bb-a vidija ima 2 godine i pita ga da se slika sa mnom  neke stvari se ne mogu kupiti novcem...za sve ostalo tu je bb xD
Quote:
Bubimiraa kaže:
:k ava: ajd ak ste već navalili mogu se pravit da sam kumče :to p
Očito sam neš propustila...Bog Puma!? :kokic e:
|
sve ti tesko palo "glumit" kumče  ajde neka
Quote:
blues-26 kaže:
Mali osvrt na sezonu nikad bolji moderatori a nikad gori forumaši pogotovo Anezi Luce hardkor suporteri, cinkaroši sa dna kace!
|
i see lies  no djooobro
Quote:
Ter Stegen kaže:
kako takva banalna i zabavna stvar kao BB show može izazvati ovakve emocije i postove. skulirajte se ljudi. fućka se živo i luci i anezi za vaše prepirke
|
e moj ter stegenu...luce radi nove obrve i trepe...hebe se nju za vorum hr  kraljica nasa
Quote:
PETIT-BEURRE kaže:
to si pitaj bluesa koji vadi nesto vec kad je sve zavrseno, lako srati kad znas da najebes svaki deseti put
|
fakat si fejk i nebitan... pozz od brendona
Quote:
papi73 kaže:
mislila sam da mi je ova tema u ropotarnici.... doslovno sam zalutala jer je ostalo od praćenja.... kad ono:
ali stvarno, luka rok : top:
ima jako puno divnih ljudi koji se bave udomljavanjem i spašavanjem pasa, ali ova nije jedna od tih...:bo nk:
|
nema me 12 h i odjednom luka rok omiljenk stanar
se vi salite 
|
|
|
17.05.2018., 23:11
|
|
yuppi du
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
Doctor Sammy kaže:
Meni je smiješan način komunikacije ovdje na forumu. To jednostavno nije moj nivo. Ne pada mi na pamet nekome pisati tako pokroviteljski "čuj lik", a kamoli kao onaj koji pisao o "forumašima s dna kace", i taj mu komentar još stoji. Kako god, po treći put ti velim da ja nikad njoj nisam pisao da je "patološki mrze" jer patološka mržnja je već ozbiljna bolest. Netko joj je to napisao na Instagramu i rekao da su joj se brisali postovi, a ja sam se nadovezao na to i rekao da je istina, jer sam i sam to doživio. Onda se u inbox javila još jedna članica foruma koja je isto to doživjela. A ne znam uopće i odakle ti ideja da ja njoj nisam prenio sve lijepo što se pisalo o njoj. Naravno da sam joj većinom to rekao, pogotovo što se lijepo pisalo na ovom forumu, a ovo što su je blatili je manji dio toga...
|
Naravno da su se brisali, brisanje postova je standardni moderatorski postupak. Nitko tebi nikad nije branio kovati Anezi u zvijezde, s pozicije nekoga tko je privatno poznaje pa ima bolji uvid, no ono, što ti je teže išlo je shvatiti da ne možeš silom mijenjati mišljenje drugih ljudi i da ti može vjerovati tko hoće, tko neće ne mora. BB je takva emisija, zaključuju ljudi prema vlastitom viđenju, afinitetima, inatu...i još ponekom razlogu.
Kako ste učestali u komentiranju moderature, a tome na topicu nije mjesto, sve mi se čini da ćete ubrzati odlazak teme u arhivu. Pa vi birajte hoćete li nastaviti u tom smjeru.
|
|
|
17.05.2018., 23:34
|
|
Švabica
|
Slušam Bojanov live.
Nije baš nešto zanimljivo, ali eto lijepo ga je gledati.
Najdraži Avengersi su mu Hulk i Thor.
Imali su posebnu klausulu u ugovoru, da ne smiju govoriti o politici.
Zašto su onda Anu tako strpali u HDZov koš?? 
|
|
17.05.2018., 23:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2018.
|
Pokusala odgledat bojanov lajv, al ne ide
Kao ne moze se naviknut na cilu ovu slavu i strku oko sebe,da nije to ocekivao
Trazi s ekipicom posal ovo ljeto,mozda on i tomo budu radili u sibeniku
Navala na njegovog brata, zele ga vidit u lajvu, al on nece
S anezi se ne cuje,i onda jos nesto isao rec, al nije bilo tona
O zidaru prvo nije htio, pa onda nakon vise pitanja rekao da ima srce na mjestu al da mu je glava ajme majko
Tarot izasla jer su je curke izludile plus cila njena situacija vanka s kojom se nije mogla nosit
Bogo mu je bas super momak
Matija opet naravno dosadivao u lajvu
|
|
|
17.05.2018., 23:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Ne pratim njih, poznate i slavne, samo citam forum. I zakljucak je da se ekipa ne miri sa stvarnošću
|
|
|
17.05.2018., 23:43
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
Naveo je i gdje izlazi. Potvrdio je skori dolazak u Rijeku. Čudi se većem broju obožavatelja iz susjedstva. Spomenuo je malen novac za boravak u kući i da je isplaćen. I najbitnije, noga je dobro ali treba još pregleda.
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:58.
|
|
|
|