Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Banke, osiguranja, krediti

Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.12.2024., 19:32   #9561
Kad vracaju pare nazad kod otkazivanja narudzbe na rate ?
dan dva tri ikea je u pitanju krivo naruceno
fala
Opidoe is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2024., 21:43   #9562
Podigao sam 200 EU gotovine s Visa Premium gold card, pa mi nije jasno da li to uplačujem na karticu po slijedećem izvješću ili?
Old 21.12.2024., 23:30   #9563
Bit će ti na računu.
Mister156 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2024., 11:14   #9564
Quote:
nsut kaže: Pogledaj post
6250 sam napeglao prošli mjesec, jutros u 3 uredno naplaćeno SEPA-om.
Danas u 13 dolazi mail da im dostavim platnu listu

Imaš li primanja u PBZ-u ili u drugoj banci?

Sent from my iPhone using Tapatalk
mate3797 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2024., 16:55   #9565
Quote:
mate3797 kaže: Pogledaj post
Imaš li primanja u PBZ-u ili u drugoj banci?

Sent from my iPhone using Tapatalk
U drugoj banci
nsut is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2024., 17:21   #9566
PBZ
Old 31.12.2024., 12:39   #9567
Quote:
genius_one kaže: Pogledaj post
Nedavno uzeo mobitel koji je bio na popustu (u Sancta Domenici) za placanje PBZ-ovom Visa karticom tekuceg racuna. Dobio popust, dio platio Premium rewards bodovima, a ostatak Visa karticom tekuceg racuna.
Super znači može se kod njih tako...planiram uzeti laptop,ovako je na popustu ali imam još 132 eura premium bodova pa me baš zanimalo dal bi priznali. Realno to je sredstvo plaćanja a ne popust tako da ne bi trebalo biti problema.
Šteta samo da se još ne može koristi online
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2024., 13:19   #9568
Da, online se ti premium rewards bodovi ne mogu iskoristit.
genius_one is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2024., 15:50   #9569
Je normalno da cekam odobrenje transakcije od 12.12, znaci sad je 19 dana? Trgovac kaze nije prosla 3D verifikacija, meni u appu je, ali dobro... Otkazali mi narudzbu rekoh okej. Onda mi se pojavila ta transakcija kao fakturirana na ispisu. Dosla i na naplatu na racunu. Pisao szk-u ali ne trzaju, valjda imaju godisnje.

Trgovac kaze da oni nemaju tu transakciju u sustavu, nemaju rezervaciju niti ista slicno. Za njih se transakcija nije dogodila.

Jel ta odobrenja idu po nekom automatizmu ili treba cekati neciji blagoslov?
Old 31.12.2024., 16:36   #9570
Quote:
xlr kaže: Pogledaj post
Je normalno da cekam odobrenje transakcije od 12.12, znaci sad je 19 dana? Trgovac kaze nije prosla 3D verifikacija, meni u appu je, ali dobro... Otkazali mi narudzbu rekoh okej. Onda mi se pojavila ta transakcija kao fakturirana na ispisu. Dosla i na naplatu na racunu. Pisao szk-u ali ne trzaju, valjda imaju godisnje.

Trgovac kaze da oni nemaju tu transakciju u sustavu, nemaju rezervaciju niti ista slicno. Za njih se transakcija nije dogodila.

Jel ta odobrenja idu po nekom automatizmu ili treba cekati neciji blagoslov?
Prvi zabilježeni ovakav slučaj na forumu
nsut is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2024., 17:00   #9571
A probao sam, ali na pojam "odobrenje" dobivam uglavnom postove ljudi koji pitaju koliko treba da odobre izdavanje kartice. Sad rucno skrolam unazad pa tko ziv... Hvala
Old 31.12.2024., 22:49   #9572
Koliko sam skužio, pokušao si platiti. Transakcija je naplaćena od strane PBZ Carda, a trgovac uopće nije dobio tu uplatu.

https://www.pbzcard-premium.hr/hr/po...macija-troska/

Ispuniti ovu formu i priložiti korespodenciju s prodajnim mjestom pa će trošak bit odobren.
boky1979 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2025., 10:59   #9573
Pozdrav,zanima se koliko novaca mogu uplatiti na Aircash sa Visa Premium kartice,to je pretpostavljam kao da platim nešto u tom iznosu na prodajnom mjestu ili?
Kako u Pbz Cardu gledaju na takve stvari,hvala
Old 03.01.2025., 11:03   #9574
Quote:
Pollux30 kaže: Pogledaj post
Pozdrav,zanima se koliko novaca mogu uplatiti na Aircash sa Visa Premium kartice,to je pretpostavljam kao da platim nešto u tom iznosu na prodajnom mjestu ili?
Kako u Pbz Cardu gledaju na takve stvari,hvala
Sve ovisi o limitima, ali u pravilu baš to ne vole, gledaju na to kao na izvlačenje keša.
bluebunny is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2025., 11:06   #9575
Quote:
bluebunny kaže: Pogledaj post
Sve ovisi o limitima, ali u pravilu baš to ne vole, gledaju na to kao na izvlačenje keša.
Hvala na odgovoru
Old 03.01.2025., 18:29   #9576
Quote:
boky1979 kaže: Pogledaj post
Koliko sam skužio, pokušao si platiti. Transakcija je naplaćena od strane PBZ Carda, a trgovac uopće nije dobio tu uplatu.

https://www.pbzcard-premium.hr/hr/po...macija-troska/

Ispuniti ovu formu i priložiti korespodenciju s prodajnim mjestom pa će trošak bit odobren.
Hvala, popunio, poslao, ispada da je prodajno mjesto uredno primilo uplatu i sve je proslo ok, ali su mi ocito otkazali narudzbu pod izlikom da "nije proslo placanje" jer je vjerojatno bila greska u cijeni ili krivi popust.

Sad PBZ card to rjesava s njima preko nekih drugih kanala. Ne mogu mi samo tako odobriti transakciju jer u sustavu nema nepravilnosti.
Old 04.01.2025., 11:33   #9577
Dobio sam povrat na Visu, vidim u Myway transakciju. Hoće li se za taj iznos umanjiti račun? Mogu li na bankomatu to isplatiti? Nisam još imao povrat na kreditnu karticu.

Obično me pitaju za povrat pa dam tekući, no sad su automatski vratili na karticu s koje je plaćeno.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2025., 12:20   #9578
Da, piše se kao odobrenje i na slijedećem računu će ukupno zaduženje biti umanjeno za taj iznos, ne može se na bankomatu isplatiti.
boky1979 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2025., 10:59   #9579
Ok je to. Tnx.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2025., 20:05   #9580
Ne znam da li se vec ovo pitanje postavljalo u proslosti unutar ove grupe. Da li visa premium revolving kartica s linka nize ima mogucnost placanja na rate preko pos uredjaja na prodajnim mjestima tipa links, hgshop i slicna mjesta? Da li je tko koristio tu mogucnost? Rijetko kad bi koristio revovling opciju najcesce bih sve troskove placao odmah. Ali bitna mi je mogucnost placanja na rate na pos terminalima.

https://www.pbzcard.hr/media/213317/...olving-web.pdf
HRUser is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:37.