Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.04.2011., 10:46   #941
Quote:
osoba_a kaže: Pogledaj post
Da sam samo mogao Roba gurnuti u vulkan kad je bacio clue
Zašto? Čovik baš ima smisla za teatralno.

Ono što mene smeta je što se clueovi uvijek nalaze u nagradama. Mogli su unijeti bar malo inovativnosti. Recimo bilo bi super da clueove u tree mailu dobivaju pobjednici na redemption islandu tako da se u igru mogu vratiti sa skrivenim imunitetom. Npr. ako se Matt vrati u igru imat će formirano samo jedno savezništvo i moguće je da će ga svi smatrati velikom prijetnjom za kraj igre zbog toga što je odličan u izazovima. Da ima šansu vratiti se u igru s imunitetom situacija bi bila uzbudljivija.

Zadnje uređivanje CFA : 03.04.2011. at 11:52.
CFA is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2011., 02:18   #942
Dam se kladit da će kad se spoje plemena ovi iz Zapatere biti nešto tipa "IZBACILI SMO JEBENOG RUSSELLA E RUSSELLA KAKO SMO JEBENI, MORAMO IZACIT ROBA SAD"
i onda kad ga izbace će bit "Kako smo dobi izbacili smo jebenog Boston Roba mi smo Zapatera"

Jedina bi razlika bila u tome što bi sada čak i imalo smisla izbaciti Roba, pošto je sada ipak individualna igra.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2011., 12:03   #943
ROB klanjam ti se !!!!!!!!!!!!!! Ovo nije bilo istinito šta je izveo.....još uvijek ne vjerujem....hhhhhh.... rješio se matta,ostale su brojke kod njega 6 na 5 i idol je potrošen.....isuseeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaa..... bolesnoooooooooooo

tu se vidlo da ralph nema pojma....ode idol u vjetar.....on je bolji igrač od russela...ahahahahaha.....uvijek se nasmijem toj izjavi njegovoj.......
russelllllll... ...još uvijek se tuguje za njim..hh....
cigla9 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2011., 14:45   #944
Svaka čast Mattu koji je ok osoba i super ih je rješavao na Redemption Islandu ali koliko glup moraš bit da ostaneš s plemenom koje te već jednom izbacilo i još ispričat sve planove Robu?

Nakon 20-ak sezona ipak očekujem da su i najveći tudumi nešto naučili...

Rob je jedini igrač što i nije neki uspjeh s obzirom na ove blesane ali presamodopadan je. Neće još dugo...
Odgovori s citatom
Old 07.04.2011., 17:26   #945
Koliko glup moraš biti??? Eh Matt Matt
Old 07.04.2011., 18:50   #946
Mattu je i bog fejspalmao na ovo.
Old 07.04.2011., 23:03   #947
Ljudska glupost ponekad je nevjerojatna.

Ovaj Matt mi je bio sipmatičan zbog svega što mu se događalo ali sada je samo još jedan u moru debila koji su bili u Survivoru.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 12:44   #948
Quote:
cerberus kaže: Pogledaj post
Mattu je i bog fejspalmao na ovo.

Quote:
zli_pablo kaže: Pogledaj post
Ljudska glupost ponekad je nevjerojatna.

Ovaj Matt mi je bio sipmatičan zbog svega što mu se događalo ali sada je samo još jedan u moru debila koji su bili u Survivoru.
Upravo tako. A još si mislim na početku dok su prikazali kako je razbio nogu pa dok su došli na challenge kako je namješteno i bude izgubio...

I oni debili dok su navijali za Saritu a izbacili je prije par sati...
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 19:56   #949
Moram malo stati u Mattovu obranu jer mislim da on ipak nije toliko glup. Razlog zašto je Matt izvisio je Andrea - ona je njegov Juda. Matt je drugi eliminirani igrač i uspio je uspostaviti čvrsto savezništvo samo s Andreom (zbog toga je i bio izbačen) tako da kad se vratio normalno je da se oslonio na nju. Na njegovu žalost ona mu više nije bila lojalna. To nije prikazano, ali mislim da ga je ona dva puta odgovorila o toga da se pridruži Zapateri. Prvi put kad joj je tek iznio ideju i drugi put nakon što je primijetio da svi članovi njegovog bivšeg plemena sami razgovaraju. Na njegovu žalost (i moju jer je lik simpatičan) svi su imali već uspostavljena čvrsta savezništva, a da se pridružio Zapateri sam, bez Andree, ne bi postigao ništa jer Zapatera ne bi dobila brojčanu prednost.
CFA is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 23:13   #950
Ne bih rekao , Andrea se kolebala al on sam je otišao kod Roba , osobe koja je zaslužna za njegovo prvo izbacivanje i sve mu ispričao...
A da se priklonio ovima , bilo bi u najmanju ruku izjednačeno...

Mislim,lik je dobar i simpatičan ali ne kuži da nije došao na otok praštanja i milosti...
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 02:15   #951
Matt ne možeš vjerovati koliko je čovjek glup

i nije do Andree, nego je do Matta krivnja, on je Andrei iznio jedan plan, i onda je samo odjednom, bez da je obavjestio Andreu koja mu je saveznik, rekao Robu da je uz njega... normalno da je Andrea pomislila da ovaj nešto muti, a i sama zna da ne smiju izgubiti većinu, i Andrea je napravila pravu stvar

ali Matt još jednom

i Robu naravno izbacio i idol i Matta, svaka čast

kako bi rekao Dave: Genious is what this was!
Old 09.04.2011., 13:52   #952
Matt je sam kriv. Na kraju je glsao za Stevea, nema to nikakve veze sa Andreom
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 15:44   #953
Quote:
damien666 kaže: Pogledaj post
Ne bih rekao , Andrea se kolebala al on sam je otišao kod Roba , osobe koja je zaslužna za njegovo prvo izbacivanje i sve mu ispričao...
A da se priklonio ovima , bilo bi u najmanju ruku izjednačeno...

Mislim,lik je dobar i simpatičan ali ne kuži da nije došao na otok praštanja i milosti...
Da je sam prešao Zapateri izgubio bi jedinu osobu za koju je mislio da joj može vjerovati. A zbog čega bi to napravio ako mu je ona rekla da je siguran, zbog nerješenog rezultata?

Inače, slažem se da je greška što je rekao Robu što je planirao napraviti, ali to nije razlog zašto je izbačen...
CFA is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 15:47   #954
To je jedan od razloga... A nije bilo razloga da uopće i pomisli ostati s njima , pa izbacili su ga jednom...

Blento je kako god okreneš i sad samo ostaje vidit hoće nastavit imati sreće ko dosad.
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 15:54   #955
Rob nije glup. Za izbacivanje Matta imao je sve razloge kao i prvi put plus što mu je mogao manje vjerovati jer ga je izdao. Također, pošto je to Ralph javno proglasio znao je da Zapatera ima skrivenog idola i, da ako ga se odluče upotrijebiti, da ga sigurno neće dati Mattu. Zbog toga je Robu bilo logično pokušati eliminirati Matta bez obzira na to što mu je on rekao. U cijeloj priči Andrea je bila ključna. Da je izdala Roba s Mattom i Zapaterom mogla je organizirati njegovu ili Grantovu eliminaciju. Ovako je izdala Matta pa sad on izgleda glup. Međutim, Rob je jednako kao i Matt mogao završiti na RI.
CFA is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2011., 18:16   #956
Quote:
zli_pablo kaže: Pogledaj post
Matt je sam kriv. Na kraju je glsao za Stevea, nema to nikakve veze sa Andreom
to sam ja i rekao.

ovdje sam samo rekao zašto je Andrea glasovala protiv Matta. Naravno da si je sam kriv.
Old 09.04.2011., 19:24   #957
Pa da. Glupson si je sam kriv. A na kraju dok odlazi mrmlja what the hell... Ko i zadnji put...

Robu svaka čast , ima mozga i zna igrat plus uči nekog vraga iz grešaka...
Samo mi nije jasno kako ovi tudumi nijednom nisu pomislili njega izbacit...
Odgovori s citatom
Old 10.04.2011., 02:21   #958
Grantu je vjerojatno obećao finale, onim dvjema glupačama je ovako odlično jer ne moraju prstom maknuti, a da Rob ode, znaju da bi morale početi raditi.. i ostaje Andrea koja zna da je bolje za nju da se drži što dalje od Phillipa
Old 10.04.2011., 03:26   #959
Quote:
CFA kaže: Pogledaj post
Rob nije glup. Za izbacivanje Matta imao je sve razloge kao i prvi put plus što mu je mogao manje vjerovati jer ga je izdao.
Matt ga nije izdao. Šta više, dao mu je do znanja da će ići s njim do kraja i odao mu vrlo važnu informaciju o idolu. Po meni, Rob je odigrao poprilično sujetno i glupo. Imao je Matta u šaci koji bi ga slepo slušao zato što je to ,,hrišćanski" i mogao je da izbaci nekog iz Zapatere. Opet bi im smanjio broj. Tako da Matt svejedno ne bi mogao da uradi ništa u narednoj rundi. Ovako se ostavlja na milost i nemilost neuračunljivom Philipu.
nimalo ozbiljan is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2011., 11:06   #960
to bi bilo tako da je Rob vjerovao Mattu, ali nije uostalom, tko bi očekivao da će Matt ostati na Robovoj strani nakon što ga je ovaj već jednom izbacio
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:25.