|
|
04.06.2025., 18:28
|
|
CS
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
sidrun kaže:
Ja se prijavia za natječaj u Hajduka ,nije mi se niko ni javia da nisan primljen...oćeš reć da je i doli HDZ...ti šta je primljen čak me pita za savjet pa mu bilo neugodno kad sam reka da sam se i ja takmičia...
A ja se prijavia samo da vidim kako funkcionira ,nema šanse da bi mimja svoj posao za doli
Prijavia sam se i za prometne redare,iz istog razloga...pa sam u 10 sati pisa test za posao sa srednjom stručnom spremom,a u 12 sati potpuno isti za visoku spremu  I nisam proša 
Odlučiva je razgovor s komisijom od minute ipo 
|
To da se netko niti ne javi iz bilo koje organizacije nakon prijave na natječaj je klošarska praksa previše njih. Neću reć da je u Hajduku HDZ u 2025.god. Prije je itekako bio preko lokalne politike. Da u NH eri nema nikakvog nepotizma ni korupcije u Hajduku mogu vjerovat samo najveće naivčine. Korupcija je sveprisutna u našem društvu i ne bi se uopće čudio da je tvoj natječaj za prometno redarstvo bio samo proforma jer je već odlučeno tko će dobit posao. U toj močvari korupcije i nepotizma HDZ je predator na vrhu hranidbenog lanca što ne znači da nema pregršt drugih životinja u njemu.
|
|
|
04.06.2025., 18:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
stwhiskey kaže:
A jebate. Aj ok, razumin da ste se zakrvili, da mislis da on nije dovoljno dobar za grad al onda ces stat za mozemo, most, ne znam ni ja koga ali stat uz ovu bandu i ovako ih ishvalit je dno dna.
Ovo njegovo svrstavanje uz kriminalnu me navodi jedino na to da je Puljak vidija s kim ima posla i da je apsolutno u pravu sta je raskrstija sa njim. Ne moze me niko uvjerit da on stvarno misli da su suta, kerum i ostala bagra ispravna stvar za grad, nema sanse da je toliko glup i naivan
|
Cak nije toliki problem ni Šuta koliko onaj kovrcavi kriminalac koji je toliko firmi likvidirao, a masu obitelji unistio sa neplacanjem. Mogu mislit sta su mu obecali za Bene i jos neke druge stvari. Vrijeme ce pokazat.
Glupa nosurda je sam kriv za izgubljene izbore, a HDZ se nece opet zajebat
|
|
|
04.06.2025., 18:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Puljku se u politici može zamjeriti retorika kakvu je imao, ali onaj dopis Možemu je bio ispravan jer je pokazao licemjerstvo njihovo. Ne želim spinati o pričama da su i oni u kurcu jer su imali dobrih inicijativa i probali su uvesti reda u grad, ali sabotaža kakvu su oni doživjeli od HDZ-a je za  . I prije nego netko krene s Tomasevicem, HDZ-u u Zg nije interesantna vlast u gradu stoga ovo dvoje se ne može ni mjeriti. Da su ovi Centra uspjeli sve zamisljeno provesti, možda bi i Županija pala, ali HDZ nije smio dopustiti gubitak Dalmacije i Splita. To je cijela priča.
Ići mane Puljka i Che guevare uspoređivati s ovima je van pameti. Ali kakav obraz u Čupka s ovim pismom, možda se nada i on pozivu Šute 
|
|
|
04.06.2025., 18:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
stwhiskey kaže:
A jebate. Aj ok, razumin da ste se zakrvili, da mislis da on nije dovoljno dobar za grad al onda ces stat za mozemo, most, ne znam ni ja koga ali stat uz ovu bandu i ovako ih ishvalit je dno dna.
Ovo njegovo svrstavanje uz kriminalnu me navodi jedino na to da je Puljak vidija s kim ima posla i da je apsolutno u pravu sta je raskrstija sa njim. Ne moze me niko uvjerit da on stvarno misli da su suta, kerum i ostala bagra ispravna stvar za grad, nema sanse da je toliko glup i naivan
|
Svatko tko ti kaže da je hdz/kerum/i ostali dobar za grad/selo/državu je ili njihov kadar ili ozbiljno mentalno zakinuta osoba. I to je tako.
Ja i dalje nemogu virovat da je ovo on napisa . Meni je ovo blago rečeno nevjerojatno
|
|
|
04.06.2025., 18:36
|
|
CS
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
Rochetau kaže:
Ne triba lipit Čupićev pamfletić, toliko je tu proliva i taštine odbačenog 'genijalca'. A dovoljno je izvući rečenicu koju je napisa veličajući Šutu: - Dakle, Šutin put se itekako zna. Od Porezne, Lećevice i Vodovoda. U projektima preko 400 milijuna eura. Preko 500 zaposlenih. Gomila javnih natječaja. - Puno lipi put, trnovit. Posut velikom odgovornošću i autoritetom nadređenih. Nema kave, nema kašnjenja na posal, nema GO. Nije napisa koliko je Šuta dobija plaća na čelu Lećevice za jedno veliko NIŠTA. Zayebana je taština.
|
Šuta je od pelena podobni 'direktor' po stranačkoj osnovi, a Rumke lik koji u nekoj normalnoj državi nikad ne bi dogura di je. I nisam nikakav ljubitelj Puljka i njegovih ljudi. Imam im za zamjerit više stvari koje su mogli i trebali bolje. Ali pored kombinacije HDZ-Kerum nije mi uopće upitno tko je i što je manje zlo. Neću više o politici. Gadi mi se sve skupa.
|
|
|
04.06.2025., 18:38
|
|
nezv.distributer marlbora
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
Overthinker kaže:
Ali kakav obraz u Čupka s ovim pismom, možda se nada i on pozivu Šute 
|
Mozda se nada da ce se grad uvatit kluba, pa evo prilike bit nesto.
|
|
|
04.06.2025., 18:41
|
|
sklon nastranostima
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Overthinker kaže:
Ići mane Puljka i Che guevare uspoređivati s ovima je van pameti. Ali kakav obraz u Čupka s ovim pismom, možda se nada i on pozivu Šute 
|
Pogledaj mu današnju slavodobitnu objavu o malon šuti di se otvoreno divi najavljenin planovima i potezima koje je izvuka iz njegovog prvog intervjua, a svi ti planovi i ideje su u stvari sukus svega šta je naš sveznadar pisa godinama. 
Kakav ne-obraz.
Još kad vidiš da mu sve te divne statuse esaju i da se naslađuju nesposobna esdepenjara matijević i onaj redikul biškić, teška tragikomedija. 
|
|
|
04.06.2025., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
12-10-2012 kaže:
Svatko tko ti kaže da je hdz/kerum/i ostali dobar za grad/selo/državu je ili njihov kadar ili ozbiljno mentalno zakinuta osoba. I to je tako.
Ja i dalje nemogu virovat da je ovo on napisa . Meni je ovo blago rečeno nevjerojatno
|
Kad bi glasovi na izborima bili javni iznenadio bi se. Jer i masu onih koji seru po HDZ-u često glasaju za njih.
Sve većom digitalizacijom desne opcije u nas će jačati. Ljudi vole nered koji im omogućava zaradu na crno i da su baje. Ljudi ne žele red, barem ne većina njih.
|
|
|
04.06.2025., 18:48
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
stwhiskey kaže:
Iz ovoga svega izvuka bi po svom misljenju najveci biser kako je Suta pruzija ljudima nadu da ce vodit grad na tragu Andre Krstulovica Opare 
Gotovo je, uzelo nas, usli su u apsolutno sve pore. Zadnji nek ugasi svitlo mamu vam udbasku.
Laku noc
|
Znači neće radit ništa jer Opara skoro da ništa nije radija.
Quote:
kljaka-bj kaže:
Ja bi izdvojio i kako je suta radio u lecevici i vodovodu.
Rezultat je da nemamo cgo i da nam je voda mutna nakon svake kiše
|
Boli te kurac kad se zamuti ti je po preporuci vodovoda prokuvaj pa ćeš imat zamućenu prokuvanu vodu. Pari da je to malo 
|
04.06.2025., 18:50
|
|
|
Afrika bez vode, a ne struje, slijepci.
|
|
|
04.06.2025., 18:51
|
|
jel te baca
|
Quote:
kljaka-bj kaže:
Mislis, sto Matijevic nije htio u koaliciju s Puljkom?
|
U tvoju i njegovu jednadžbu stavite onog iz vijeća koji je pritrča iz jedne stranke kojoj je bija na čelu godinu ranije kod Puljka pa će van sve bit jasnije.
|
04.06.2025., 18:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
https://www.24sata.hr/sport/marko-li...ZhboRknw9Ht8yg
Da budem malo off topic na temi "Gradonačelnici Splita"
"Marko Livaja potvrdio da ostaje na Poljudu? Primio nagrade pa izjavom oduševio hajdukovce"
|
04.06.2025., 18:53
|
|
jel te baca
|
Quote:
1950ftw kaže:
Cak nije toliki problem ni Šuta koliko onaj kovrcavi kriminalac koji je toliko firmi likvidirao, a masu obitelji unistio sa neplacanjem. Mogu mislit sta su mu obecali za Bene i jos neke druge stvari. Vrijeme ce pokazat.
Glupa nosurda je sam kriv za izgubljene izbore, a HDZ se nece opet zajebat
|
Ovi??
Quote:
Nova lista dugova Kerum d.o.o. u stečaju: Dvjesto vjerovnika potražuje 147 milijuna eura, među njima i Grad Split
|
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti...-split-/238607
|
04.06.2025., 18:58
|
|
|
Quote:
MrsGahan kaže:
|
Prvo mi pozdravite Davea gospodjo.
Vasa objava bi mogla napraviti veci nered na Kutku od pobjede Sute i okretanja Cupica, je li vam to trebalo?
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Da
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Vi ili većina vas ima vire u nešto,možda zato šta ste mlađi ..a šta je sve mene tuklo kroz život ,koliko su mi sranja napravili ,koliko borbe protiv monstruma...kako oni pokrivaju jedni druge ,kako sebi uvik ostave otvoren bar prozor ako nemogu vrata...
Kad vidim koliko ka cila obitelj moramo više energije ,snage ,truda uložiti,koliko odricanja, neprospavanih noći i razmišljanja kako se sutra borit protiv aždaje...u skoro svakoj pori društva ima neki šuta koji je tu stavljen i ima moć da te jebe
I kad se protiv jednog izboriš ,baš uvik dođe novi
Ma baš me odnilo
|
|
|
04.06.2025., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Ni u jednom trenu nisam mislio da če Livaja otič. Pet miljuna plus rasterečenje plače bi bio ogroman kapital. Al bolje to ne davat takotvanoj struci - Pet Bambi i Bulos pozdrav
A i realno koče sad platit oštetu neku ozbiljnu za Marka?možda bi se neko zaletija, al teško. 32 godine.
|
04.06.2025., 19:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2019.
|
Quote:
Cuka kaže:
|
Smrdljiva ratna profiterčina sada kreira vlast u gradu, i dobro Hilde govori, omastit će on brk dobro..
Da ponovimo, smrad koji je pljačka vojna skladišta hrane za vrime domovinskog rata i biva sa svojom klikom uhapšen od VP i zadrźan do dolaska policije..
Ljigavac kojem je sekica dopremala humanitarnu pomoć koju je lik prodava u svojim dućanima...
Milijarda kuna duga koji je osta iza nesposobne spodobe čiji je lanac propa i sa sobom povuka nebrojene obitelji...
I Splićani to biraju na izborima, iskreno, ništa bolje i ne zaslužuju...
|
|
|
04.06.2025., 19:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
sidrun kaže:
Vi ili većina vas ima vire u nešto,možda zato šta ste mlađi ..a šta je sve mene tuklo kroz život ,koliko su mi sranja napravili ,koliko borbe protiv monstruma...kako oni pokrivaju jedni druge ,kako sebi uvik ostave otvoren bar prozor ako nemogu vrata...
Kad vidim koliko ka cila obitelj moramo više energije ,snage ,truda uložiti,koliko odricanja, neprospavanih noći i razmišljanja kako se sutra borit protiv aždaje...u skoro svakoj pori društva ima neki šuta koji je tu stavljen i ima moć da te jebe
I kad se protiv jednog izboriš ,baš uvik dođe novi
Ma baš me odnilo
|
I svi, baš svi odoše i progutala ih povijest, a mi smo još tu.
Klub je NAŠ! Svih nas!
A dobar dio nas živo bk tko je gradonačelnik Splita, Župan, Predsjednik, Premijer, Ministar ili šta već. Dok se oni ne diraju u klub, ne diramo se ni mi u njih, kad nam taknu u klub završit će kao svi oni prije šta su pokušali.
|
04.06.2025., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
Michael 1 kaže:
Dobro ali ovo sve sto si nabrojao nije potrebno ako misli igrati kao u Istri.
Treba nam desno krilo i kreativan vezni za pocetak. Dosta ovisi o tome koga cemo prodati od one cetvorice.
|
U istri je on mixo sa 2 šestice i destkom
Ili je igro sa 6 i sve osmice
U svakom slučaju 6 nam je pod mus i desni bek
Pomeni trebamo i jednu špicu koja može igrat široko i to desno lijevo imamo segu
Od odlaska računam da odlaze Prpa i puki sigurno
Sigur mozda
Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:30.
|
|
|
|