Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.05.2025., 21:25   #9681
https://www.instagram.com/p/DKVF2ASM...h5bGtkczRsZw==

Evo Dilan Cicek Deniz partnerica Ertanu kaže Birsen
lanex is online now  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2025., 22:32   #9682
Quote:
lanex kaže: Pogledaj post
https://www.instagram.com/p/DKVF2ASM...h5bGtkczRsZw==

Evo Dilan Cicek Deniz partnerica Ertanu kaže Birsen
Sadijevke, ko vas je kleo nije dangubio.
M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2025., 23:03   #9683

Tu ni magija ni Bog ni alkohol ne mogu da pomognu
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 01:55   #9684

srecom TRT pa je barem nece ljubit
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 09:21   #9685
Quote:
M@3X kaže: Pogledaj post
Vala baš

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 19:22   #9686
oj zifote zaprsko bez brasna....
taman danas mislim kak mi je sve lipo krenulo. zavrsile se privatne stvari
danas fino s drustvom imali ekstra rucak i bome i torta pala i druzenje
i sad ova vijest....
pa Boze i svi sveti sta smo mi sadijevke vama zgrijesile da nas ovako kaznjavas....
nadam se da ce se nesto desit i da ce produkcija promjenit glumicu .jbt pristala bih i na usniju samo da dilanusu ne gledam...
ja nemogu zamislit sta bi njih dvoje mogli zajedno da odrade....stvarno ni u snu...
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 19:31   #9687
Quote:
M@3X kaže: Pogledaj post
To im je sve karma što im Damla nije valjala prošlog septembra!
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 23:30   #9688
https://x.com/TvDunyasii/status/1929...741864735?s=19
Kakva je ovo strahota od dugo očekivanog poljupca kod age, pokazao se nema šta.
Dugo nisam vidjela da su glumci tako ukočeni a tek kamera što snima i dijete i potiljak i sve samo ne tamo gdje treba.

Komentari su najjači .
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 11:37   #9689
Kako jedan loše odrađen poljubac prodrma raju na X to je čudo.
Baš je bilo dosadno a sad prepucavanja na svakoj strani.

Ja razumijem da voliš neku seriju i par ali da možeš biti toliko zaslijepljen pa da ti sve što ti ponude bude super to mi je već fenomen a vidim mnogi fanovi u fazonu pa eto oni su stidljiv par pa to je aerodrom i slično. Niko nije očekivao fotelju na aerodromu ali baš da se ljube kao da im se gadi je stvarno ispod nivoa očekivanja.
Ako su došli do stadijuma ljubavi i želje da se ta ljubav doživi i sa fizičkim kontaktom onda stvarno ne bi ovako trebalo izgledati.

Svaki fandom sad pokazuje da ima konja za trku pa nikad više poljubaca ne vidjeh u opciji.
Naravno tu je i fotelja u poređenju jer mi neki smo bili srećni da nakon 16 epizoda čekanja prvi poljubac tako izgleda, onda SeyFer na aerodromu koji su imali odličan prvi poljubac (nije fer što im se pokušava to umanjiti jer su privatno mutili kao i da većina ostalih nije mutila i kao da su svi strogo profesionalni ), onda poljupci Omera i Gamze su svakako vrijedni pomena, vidim iskače i najljepši čovjek današnjice i slažem se i da SadGul spadaju u one koji su opravdali očekivanja, pa poljupci Alperena i Cemre su mi sasvim solidni od ponude zadnjih godina.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 11:59   #9690
Možda se on ne ljubi po serijama , liči mi na takvog ne znam pozadinu ali on je kriv
Old 03.06.2025., 12:06   #9691
Quote:
Red Coat kaže: Pogledaj post
Možda se on ne ljubi po serijama , liči mi na takvog ne znam pozadinu ali on je kriv
Pa pisalo se da je u ugovoru tražio da nema poljubaca.
Sad je li toliko moćan da to može ne znam ali poljubac je baš baš loše odrađen.
lanex is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 12:08   #9692
Quote:
I po meni je krivica na njemu ali nije se ni Sinem pretrgla.
Sad teorije zavjere da mu je žena ljubomorna pa je zapravo ona krivac.

Daleko je većina turskih glumaca od shvatanja glume kao umjetnosti gdje nije bitan ni bračni status ni ko si ti privatno nego ako si prihvatio ulogu da je trebaš iznijeti 100% i to se toliko puta pokazalo tako da ne bih potpuno isključila ni opciju čim fanovi se više zagriju za par da krene stegnutost nebitno iz kojeg razloga.

Meni su od ove sezone oni imali najbolju hemiju ali nakon poljupca su me ohladili da nema šanse da bih virnula više u neku scenu.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 12:17   #9693
Quote:
lanex kaže: Pogledaj post
Pa pisalo se da je u ugovoru tražio da nema poljubaca.
Sad je li toliko moćan da to može ne znam ali poljubac je baš baš loše odrađen.
Možda je i tražio ali Kerem Catay ne voli biti na gubitku pa je rekao ima da se ljubiš kako znaš.

Recimo treća sezona Yargi kad je Kaan već bio oženjen nismo bili na gubitku za ašk scene, čak šta više odrađivali su sa mnogo predanosti ali dešavala se situacija koja ne može biti slučajnost ako se ponovi 10 puta da nakon svake scene gdje se fandom više naloži drugi dan ga novinari "slučajno" uhvate kako voza kolica sa ženom.
Kako se Yargi završi nešto ga više tako ne hvataju a eto za vrijeme serije je davao intervju o porodu ispred bolnice gdje nam samo još nije otkrio je li yenge doji.
A on još spada u samozatajne.

Tako da nisu oni baš dorasli shvatanju da ako publika poludi za parom to vam je znak da dobro radite posao i nema potrebe da se pravdate bilo kome.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 12:32   #9694
Kao i sa trudnoćom ljubavnice, fandom prolazi kroz stadijume Kubler Ros modela tugovanja.

Prvo ide negiranje - "ne to je super poljubac"
Onda ide bes - "pojma vi nemate!"
zatim pogodba - "oni su stidljivi, bilo je to na aerodromu"
uskoro ide depresija koja će nastupiti u narednim danima
I za koju nedelju doćiće prihvatanje - "Da, poljubac je bio loš"

Što se poljubaca tiče od ovoga što sam gledao - EfYam na sofi, IlCey na kancelarijskoj stolici, OmGam u berbernici (oni se spominju jer ih je Guli pisala i nekim čudom nije uspela da im uništi hemiju), Poyraz i Ajšegul su mi celi spektar u emocijama - a imali su tek par poljubaca kroz celu seriju. I to su parovi u ovim "jesenjim" serijama gde im nije posao samo da budu lepi i da imaju hemiju na ekranu.

Ovo je bilo jako loše kako se god fanovi tešili - posebno za poljubac koji odlažeš 28 epki. Loše je napisan, loše je odglumljen - jer su oboje predrveni, loše je snimljen i loše je montirana scena.
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 13:03   #9695
A i većinska publika koja prati seriju sigurno ne bi bila oduševljena da su se nešto žvalavili ,ovo je neko kompromisno rešenje zato niko nije zadovoljan

Meni je fascinantno kad neka konzervativna glava odabere glumu kao profesiju , gün gelir bićeš dvorska luda , pa ćeš biti princ ,plejboj a najmnje ćeš biti ti i tvoja moralna uverenja

A i verujem da mu je žena ljubomorna , ako pomislim da je prosečna Turkinja i to je dovoljno zato oni često biraju partnere iz svoje profesije , jer ta /taj razume izazove profesije . I zna da kad se ljube u toj prostoriji bude 40 ljudi ,neko žvaće treći pljucka ,četvrti zeva itd
Old 03.06.2025., 13:31   #9696
Ma većina njih u tom poslu vide dobru zaradu i ponese ih slava a rijetki su oni koji su svjesni da su nešto postigli zahvaljujući publici i da bi im se trebalo odužiti sa profesionalnim pristupom radu.

I vidim po komentarima Turkinja da baš i ne kapiraju da je gluma posao, tako da i ja sam mišljenja da jako teško može opstati odnos ako oboje nisu dio tog svijeta.
I mislim da je njihov glavni problem kao nacije što su suštinski konzervativni a kao pokušavaju da postanu moderni a ipak ih stalno vuče prema nazad taj duboko ukorijenjen konzervatizam.
Faith is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 13:53   #9697
Pravi primjer profesionalnog odnosa sam vidjela kod Leyle i Arasa i Akina i Bensu za vrijeme snimanja serija svi su bili u vezi ili braku a scene poljubaca su meni odlično prikazali.

I družili se iza kamera i dan danas se druže.

Može netko imati dobru priču ali meni ako nema kemije je ćao.
Ja sam recimo Yargi pogledala iz više puta samo zbog kemije para mada bi rado lik Ceylin gađala ciglom da mogu kako mi je išla na živce.

Dobra priča para i kemija meni nikako nije isto top mi je ako se to spoji a kod mene je to rijetkima uspjelo.
lanex is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 14:02   #9698
Quote:
A i većinska publika koja prati seriju sigurno ne bi bila oduševljena da su se nešto žvalavili ,ovo je neko kompromisno rešenje zato niko nije zadovoljan

Meni je fascinantno kad neka konzervativna glava odabere glumu kao profesiju , gün gelir bićeš dvorska luda , pa ćeš biti princ ,plejboj a najmnje ćeš biti ti i tvoja moralna uverenja

A i verujem da mu je žena ljubomorna , ako pomislim da je prosečna Turkinja i to je dovoljno zato oni često biraju partnere iz svoje profesije , jer ta /taj razume izazove profesije . I zna da kad se ljube u toj prostoriji bude 40 ljudi ,neko žvaće treći pljucka ,četvrti zeva itd
Vala ako su ovo očekivali

Meni je još fascinantnije kako neka konzervativna glava hoće da glumi bašrola u sapunici a da misli da neće morati da radi neke scene. Jer nije da je ovo scenaristkinja koja piše akcione serije za TRT1 nego sapunica koju žene gledaju i da bi se malo, da prostite ali jeste tako (isto važi i za muškarce - kako mislite da je nastala Bond devojka?), napalile zgodnim agom koji treba da dočara i bogme iznese tu fantaziju.

Znamo svi šta se traži i šta oni kao glumci treba da pruže. Ako je gospodin u branši jer bi da snima a la Antonioni, Skorseze ili Tarkovski - malo se preračunao.

Quote:
Faith kaže: Pogledaj post
Ma većina njih u tom poslu vide dobru zaradu i ponese ih slava a rijetki su oni koji su svjesni da su nešto postigli zahvaljujući publici i da bi im se trebalo odužiti sa profesionalnim pristupom radu.
Upravo ovo. Njihov posao je da nas ubede u sve - od toga da su kahramani bez premca pa do toga da su ljubavnici kojima bi pozavideo i Kazanova.

Iza scene me ne interesuje šta se dešava - ali kao glumci - dužni su da ono na ekranu bude kako treba. Bila im žena ili muž ljubomorni ili ne. I to nije pitanje intime već striktno profesionalizma.
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 14:09   #9699
selda bagcan je u jednom svom intervjuu izjavila da je turska trideset posto liberalna a ostalo su konzervativci.
nek nas ne vara to sto turci vanjski izgledaju kao da su moderna drzava
ali mentalno su daleko od toga.
al ako cemo realno ni balkan nije nista daleko od toga.
kad je jedan nas glumac u jednoj seriji nasoj kao lik umro dosla mu komsinica njegovoj mami na daću .tako da
ni nas narod nije daleko od toga da serije i filmovi nisu fikcija nego reala....
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 14:13   #9700
Ima puno istine u ovome što hajat piše.

Neki ljudi se toliko užive da ne znaju razliku između fikcije i stvarnosti to su već slučajevi za psihijatriju.
lanex is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:32.