Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.02.2022., 09:54   #9721
Quote:
Uskok Marko kaže: Pogledaj post
Dobar plan ali neka plati iz svog džepa.
Pa da, neka plati od svog mita koje je primio i prima, a onda nek si daje šut boosterima u ruku svaki tjedan u WC-u.
Mr. Beam is offline  
Old 10.02.2022., 09:54   #9722
Quote:
lilith forever kaže: Pogledaj post
jel istina da je Luc Montagnier iznenada preminuo?
Nije iznenada, u 89. godini u američkoj bolnici kraj Pariza je umro, obitelj je bila uz njega.
Arijela is offline  
Old 10.02.2022., 09:56   #9723
Quote:
Mr. Beam kaže: Pogledaj post
Netočno. Poslušamo kvalificirane stručnjake, kao primjerice iskusnog pulmologa dr. Wolfganga Wodarga, koji se već ranije obračunavao s farmakomafijom, ili dr. Sucharita Bhakdija, koji od samog početka kritizira hajpanu histeriju oko korona ludila (napisao je u međuvremenu i dvije knjige na tu temu), zatim što kažu nobelovci poput prof. Luca Montagniera ili onakvi eksperti poput dr. Yeadona, a naposljetku i stručnjake za patologiju, kao što je dr. Arne Burkhardt (i njegovi kolege), koji su analizirali tkiva preminulih koji su primili "cjepiva". A ima još takvih eksperata da ne bi stalo na ovu čitavu stranicu ili čak nekoliko njih. Tu se ubrajaju naravno i domaći stručnjaci kao npr. prof. Krešimir Pavelić. Moraš priznati da su to ipak nešto bolje reference i kvalifikacije od jedne korumpirane stožeraške klike i bande. Na koju se vjerojatno ti i tebi slični pozivate.

Super, bravo! Sad je nakon više mjeseci shvatio i prihvatio iznesene argumente? Bravo za tebe , trud se isplatio?
lastman is offline  
Old 10.02.2022., 09:57   #9724
Quote:
ar2d2 kaže: Pogledaj post
Izgleda da je ogroman broj doza širom EU pred istek roka trajanja i sve veći problem je zbrinjavanje tog opasnog otpada.
Naravno, ni u medijima ne bi lijepo izgledale vijesti o isteku roka trajanja silnim dozama za koje su porezni obaveznici tj. svi mi debelo zagrabili u lisnicu.
Pa se ekipa poslužila starom forom- donirat ćemo smeće u Afriku.
Ali ni oni više nisu toliko blesavi i ne žele se zajebavati sa time pa je stvar zapela.
I očito će im uz silne donacije cjepiva pred istek roka još trebati i dati neku lovu, kaže članak 125 mil €, da oni te donacije prihvate
I tako, lokalna ekipa će omastiti brk i podjeliti lovu, cjepiva će spaliti na nekoj livadi i svi sretni.
Moj prijedlog bio bi sljedeći: podijeliti doze ekipi u Davosu, zatim SVIM političarima koji su provodili Agendu i, naravno, SVIM suučesnicima vodećih medija koji su širili propagandu (njima posebno doze iz onih batcheva za koje se zna da su uzrokovale velik dio sakaćenja i smrti).

Eto, ne bi li to bilo dobro zbrinjavanje otpada?
Mr. Beam is offline  
Old 10.02.2022., 09:58   #9725
Quote:
Fitz kaže: Pogledaj post
Puno si to ružnije rekla nego što bi ja ikad, al ajde kad si to sama napisala

Ja bi išao više s tim razmjenama, radionicama, svim tim, to je čisti ljevica crap 1/1

Sve 5, samo se ti vrati
Ja volin iskoristit sve sta se nudi "za prikupit novo zivotno iskustvo", ali viruj mi da nisan ja toliko liberalna - okrenila san se na desno otkako je ovog korona sranja..
Splićankaa is offline  
Old 10.02.2022., 09:59   #9726
Quote:
Fitz kaže: Pogledaj post
Ja ne kužim kako si ti dosta rigidna ljevičarka, a čudiš se jugonostalgičarima i sssr-nostalgičarima
Sad nemoj reć da nisi (ljevičarka), nitko tko nije ljevičar ne bi radio to što ti radiš
To nisu ljevičari, koji su rigidni i ograničeni. To su ljudi koji se usude živjeti izvan okvira, kao što je napisao Horacije, usudi se znati!
Arijela is offline  
Old 10.02.2022., 10:00   #9727
Quote:
lastman kaže: Pogledaj post
Super, bravo! Sad je nakon više mjeseci shvatio i prihvatio iznesene argumente? Bravo za tebe , trud se isplatio?
Ne znam ja što je on shvatio, a što nije, ali morao sam ga ispraviti. Jer govori tj. piše gluposti. Osim toga, njegovo aludiranje na "ravnozemljaštvo" potpuno je promašeno i sasvim očito difamirajuće. Tipični predstavnik korumpiranog establišmenta i zagovornik lažljivog narativa.
Mr. Beam is offline  
Old 10.02.2022., 10:01   #9728
Quote:
antilles kaže: Pogledaj post
e, ali američka bolnica.
cia, snajka, cia.
Da išta znaš o Francuskoj, znao/znala bi da to nije bolnica američke vojske... i da je utemeljena 1906. i da je normalno dio francuskoga zdravstvenog sustava.
Arijela is offline  
Old 10.02.2022., 10:03   #9729
Quote:
silvan kaže: Pogledaj post
Evo moj rodjak 3 doze, frisko busterisovan. Przila ga temperatura 8 dana, oko 40 stupnjeva, mora na pregled pluca.
Tetka, teska vakserica, 3 puta se roknula, 10 dana tezi oblik korone. Sute ko picke.
Ja 3 dana temperatura 37, lagani umor i to je to. Da li je sreca ili sto ne znam ali cjepivo je za kurac.
Doista se čini, uz sve ostalo, da cjepivo izaziva kovid, tj. neke serije. Moja poznanica umrla nakon prve doze od kovida na respiratoru!
Arijela is offline  
Old 10.02.2022., 10:05   #9730
Quote:
Splićankaa kaže: Pogledaj post
Evo sa fejsa od nase blogerice iz Irske...

Moj sin je primio 2 doze, nije imao nikakve nuspojave i sad mozemo mirnije i normalnije zivjeti. 🤞🏻Svaki brizan roditelj je zabrinut za svoju djecu, mi nismo htjeli riskirati infekciju, radije preuzimamo minimalan rizik od nuspojava cjepiva. Vjerujemo doktorima i znanstvenicima.

-- Ljudi se zgrazaju u komentarima, a ona odgovara:

Zao mi je sto si toliko neupucen u znanost. Ne znam protiv cega se boris, ali cijepljenje djece protiv Covida nije obavezno, pa je i ta borba besmislena i meni osobno smijesna. Mi smo jedva docekali tu privilegiju da cijepimo i sebe i djecu. 💪🏼 Hvala na lijepom zeljama, takodjer sve najbolje.
Dobro veli dr. Grätz - struka (znanost) je danas politički pojam. Ništa drugo.
Arijela is offline  
Old 10.02.2022., 10:29   #9731
Quote:
Arijela kaže: Pogledaj post
Da išta znaš o Francuskoj, znao/znala bi da to nije bolnica američke vojske... i da je utemeljena 1906. i da je normalno dio francuskoga zdravstvenog sustava.
aj, ne lupetaj.

teoretski: svatko se može tamo liječit.
u praksi: samo oni jako dubokog džepa. poput pokojnog lm.
Old 10.02.2022., 10:48   #9732
Eto opet strucljaka dikica na imbexu------------"Nažalost, covid-potvrde u Hrvatskoj uvedene su prekasno, nisu polučile potrebni učinak jer se nisu ni primjenjivale", rekao je Đikić.--------------"Ako želimo da potvrde djeluju, onda se moraju stvarno rigorozno primjenjivati i moraju napraviti učinak na zaštiti onih koji su ugroženi, a to su prvenstveno bolnice i socijalne ustanove, a u isto vrijeme potaknuti one kojima je to potrebno za svakodnevni rad i život da se cijepe", dodao je.---------------------Da covjek prespavao da i cjepljeni sire virus----------"Ono što možemo zaključiti također je da se virus značajno promijenio, varijanta omikron ima preko nekoliko mutacija više u usporedbi s originalnom varijantom i sada cjepiva koja su nam neophodna moraju biti proizvedena nanovo. Stara cjepiva više nemaju takvu djelotvornost", rekao je Đikić,---------Eto nesto je i pogodio, samo je jos zaboravio pozvati na cjepljenje-----------Toliko o nasem strucnjaku i njegovoj diplomi koju moze baciti kad i sebe s desetog kata--------- E da i zavrsna glupost--------------"Takve grupacije antivaksera, antimaskera, anti svega što postoji, postaju sve glasnije i glasnije i ovo što vidite u Hrvatskoj je jedna manifestacija toga. Protiv toga se treba boriti jedino točnim podacima, pravilnom komunikacijom i strogim mjerama", poručio je Đikić. --------Jedine stroge mjere bi bile da tebe i takve fajzer manekene zauvjek maknu iz MSM i po mogucnosti strpaju u neku ustanovu zatvorenog tipa
Zoranh is offline  
Old 10.02.2022., 10:48   #9733
Quote:
Mr. Beam kaže: Pogledaj post
Ne znam ja što je on shvatio, a što nije, ali morao sam ga ispraviti. Jer govori tj. piše gluposti. Osim toga, njegovo aludiranje na "ravnozemljaštvo" potpuno je promašeno i sasvim očito difamirajuće. Tipični predstavnik korumpiranog establišmenta i zagovornik lažljivog narativa.

Ako on i ekipa to rade mjesecima...pa što ćeš na tom nivou? Međusobno pričaju da idu zajebavati one ravnozemljaške budale? I tako mjesecima? Ne objašnjavaj im ništa! Provociraju i uspjevaju u tome, a to im ne treba dozvoliti. Odjebi to na ignor! Sad kad čitam više od pola stranice imena cjepiša. Super, nema stresa. Lijepo je razgovarati i čitati što pametni kažu, a ne debili.
lastman is offline  
Old 10.02.2022., 10:49   #9734
U Otawi upravo sviće:

Ottawa Canada Freedom Convoy Stream 2022-02-09

https://www.youtube.com/watch?v=31jh9Rzc5gs
Beppinna is offline  
Old 10.02.2022., 10:55   #9736
https://m.facebook.com/story.php?sto...00010838227740
dankodan is offline  
Old 10.02.2022., 10:56   #9737
Quote:
Zoranh kaže: Pogledaj post
Eto opet strucljaka dikica na imbexu------------"Nažalost, covid-potvrde u Hrvatskoj uvedene su prekasno, nisu polučile potrebni učinak jer se nisu ni primjenjivale", rekao je Đikić.--------------"Ako želimo da potvrde djeluju, onda se moraju stvarno rigorozno primjenjivati i moraju napraviti učinak na zaštiti onih koji su ugroženi, a to su prvenstveno bolnice i socijalne ustanove, a u isto vrijeme potaknuti one kojima je to potrebno za svakodnevni rad i život da se cijepe", dodao je.---------------------Da covjek prespavao da i cjepljeni sire virus----------"Ono što možemo zaključiti također je da se virus značajno promijenio, varijanta omikron ima preko nekoliko mutacija više u usporedbi s originalnom varijantom i sada cjepiva koja su nam neophodna moraju biti proizvedena nanovo. Stara cjepiva više nemaju takvu djelotvornost", rekao je Đikić,---------Eto nesto je i pogodio, samo je jos zaboravio pozvati na cjepljenje-----------Toliko o nasem strucnjaku i njegovoj diplomi koju moze baciti kad i sebe s desetog kata
Imbexovci su izbezumljeni i zabrinuti za svog Pedofilka (oženjenog za vlastitog djeda), navodno je isti taj Pedofilko zabranio ulaz Konvoja Slobode u Pariz?

https://convois.fr/

Vidjet ćemo što će na to reći Francuzi, mislim da se i njih nešto pita?
Beppinna is offline  
Old 10.02.2022., 10:59   #9738
Quote:
lastman kaže: Pogledaj post
Ako on i ekipa to rade mjesecima...pa što ćeš na tom nivou? Međusobno pričaju da idu zajebavati one ravnozemljaške budale? I tako mjesecima? Ne objašnjavaj im ništa! Provociraju i uspjevaju u tome, a to im ne treba dozvoliti. Odjebi to na ignor! Sad kad čitam više od pola stranice imena cjepiša. Super, nema stresa. Lijepo je razgovarati i čitati što pametni kažu, a ne debili.
Ja na ignore stavljam samo teške trolove (tipa woobie i sl.). Oni koji pokazuju makar malo volje za nekom raspravom, oni mi nisu nužno blokirani.
Mr. Beam is offline  
Old 10.02.2022., 11:02   #9739

ovo s pisoarom je dobra ideja. Treba napraviti.

A već mi je bila sinula ideja za printanje njuški stožeraša na toaletni papir. Mislim da bi se dobro prodavalo preko ebaya i sličnih platformi.
Mr. Beam is offline  
Old 10.02.2022., 11:05   #9740
je li učesnike fr. konvoja slobode definiramo kao motordžije ?
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:51.