Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
09.02.2015., 12:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Tomislav Klauški više brani Ivu i kukurikavce nego njihovi članovi.  Jadan tko zna koliko je naših novaca otišlo u njegovo pero s Pantovčaka. 
|
|
|
09.02.2015., 12:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
hr1u00 kaže:
Budući da je za tebe , HDZ=nacionalizam , izgleda da si u dubokoj zabludi .
Osim toga, otkriti ću ti jednu tajnu, najveći dio Dalamtinaca nisu pomorci, a i jedan dio onih koji jesu pomorci ne plove u inozemstvu.
A i dobar dio pomoraca nisu dalamtinci.
U teškom si sukobu sa samim sobom na više razina...ali si vrhunski forumski zabavljač
|
Naravno da svi Dalmatinci nisu pomorci, paš se ne možete odlijepiiti od tog čoporativnog načina razmišljanja ( svi Hrvati su ovo, svi Srbi su ono, svi Isrijani su ovakvi, svi Hercegovci su onakvi .... )
Ali dovoljno je da je jedan pomorac, pa da još i povede suprugo na plovidbu, pa će, kad se vrate pričati kako je bilo, kakvi su ljudi, kakvi su im običaji ..... pričat će o Kinezima i šangajskoj luci, donijeti će kinesku svilu i indijske začine ........ a ostali će slušati i upijati.
Veća korist nego da slušaju o Srbima.
|
|
|
09.02.2015., 12:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
watrai kaže:
ako je platila iz svog dzepa, onda to nije problem ni klauskog ni tvoj ni moj.
sheraton nije najbolji pi-ar potez, ali ako sama placa svoj luksuz neka joj.
uostalom, tvoja vlada zamrzava tecaj franka kako bi spasila ekipu od koje su 2/3 dizale kredite za ono sto im nije bila nuzna zivotna potreba nego nepotrebni luksuz pa
hipokrizija koja tece.
|
Zanimljivo kako ti novinari nikada ništa ne istraže, a pišu članke. Koliko su stvarni troškovi? Tko to stvarno plaća? Zašto je tamo? Ovo je članak na nivou baba mi je rekla - taman za ekipu tipa Alexis.
Kad pomislim da taj Klauški dobiva novac za svoj "rad", a samo prepisuje glasine iz drugih novina u svoje članke, jel on uopće ikada izađe provjeriti neku svoju tvrdnju? 
|
|
|
09.02.2015., 13:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mravac8 kaže:
Krivo, bila sam na politici pred jedno godinu dana i to često sve dok me nije admin banirao i to zbog *govora mržnje*. Što god to njemu značilo. Nakon toga nisam željela komentirati.
Što se tiče Kolinde, za nju mi se fučka kao i za sve ostale hrvatske političare. I mislim da je potpuno svjedno tko će biti predsjednik ove jadne, male prezadužene polukolonijalne državice starog i siromašnog stanovništva
Jesam li ja domoljub? Naravno da jesam, ali moja domovina je čitav Planet, ne želim biti ograničena nikakvim granicama, želim široke obzore i široke poglede, ne skučene na par kvadratih kilometara i 4 milijuna ljudi.
Baština čovječanstva je moja baština. Povijest čovječanstva, i ono loše i ono dobro i moja je povijest.
Nisam talijanaš što god ti to značilo.
Nisam cvilila nad fojbama zajedno sa talijanskim desničarima, s njima su cvilili hrvatski desničari.
Italija je takva kakva je i dobra i loša kao sve druge države i narodi svijeta.
Međutim, mogu vidjeti da je tamo gdje je utjecaj Italije veći život bolji.
Više mi se sviđa Istra sa svojim dvojezičnim natpisima i talijanskim jezikom na svakom koraku od nekih drugih krajeva Hrvatske, recimo od Keruma sa pršutom na čelu.
|
Vidiš desničarima su baš takvi kao ti velik problem, naša domovina je cijeli Svemir, a onda dođu primitivni planetaši sa svojim ograničenjima pa baljezgaju o nekakvoj Italiji ili Šangaju i takvim trivijalnostima uzrokovanim kompleksom niže vrijednosti. Ajmo malo nadići naša ograničenja, kakav planet kad bi bar trebalo raditi planove na nivou galaksije. Nikad prave civilizacije s ovakvima.
Inače svaka čast na ovakvom izljevu patetike. 
|
|
|
09.02.2015., 13:06
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
watrai kaže:
|
Ako plaća sama, ako joj plaća HDZ (iz kog je već trebala istupiti, zar ne?) ili Karamarko osobno, nema problema.
Nadajmo se da ćemo, za razliku od njezine plaće u NATO-u, ovaj put doznati ono šta Hrvate zanima.
|
|
|
09.02.2015., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
niti najmanje, ja nemam hemunge oko svoje domovine niti pripadam sacici bijednika koji ju u svakom obracanju strancima nazivaju malom i osudjenom na suradnju u regionu.
|
Ok ok, sve u redu. Mislio sam da zera istine ne bi škodila.
|
|
|
09.02.2015., 13:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Xenoborg kaže:
Ako plaća sama, ako joj plaća HDZ (iz kog je već trebala istupiti, zar ne?) ili Karamarko osobno, nema problema.
Nadajmo se da ćemo, za razliku od njezine plaće u NATO-u, ovaj put doznati ono šta Hrvate zanima.
|
Nije trebala još istupiti, treba istupiti prije stupanja na dužnost, a najavljeno je bilo nakon primanja rezultata od DIPa, a to je tek sutra - tako da alkar Xenoborg opet u ništa, po koji već put. 
|
|
|
09.02.2015., 13:19
|
|
4 + digitalizacija i tak.
Registracija: Dec 2005.
|
Ako Kolinda i njen tim, ne dostave javnosti (a po zakonu to trebaju napraviti) sve podatke o troškovima koje su imali, to će biti jasan znak koliko je HDZ ostao isti. Stranka koja je nepravomoćno osuđena zbog najcrnje korupcije i kriminala, bi morala ovoj napaćenoj javnosti, ne prodavati više floskule, već podnositi račune. 
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
|
|
|
09.02.2015., 13:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
Alexis kaže:
Ako Kolinda i njen tim, ne dostave javnosti (a po zakonu to trebaju napraviti) sve podatke o troškovima koje su imali, to će biti jasan znak koliko je HDZ ostao isti. Stranka koja je nepravomoćno osuđena zbog najcrnje korupcije i kriminala, bi morala ovoj napaćenoj javnosti, ne prodavati više floskule, već podnositi račune. 
|
Zašto bi ?!
Pa ta napaćena javnost će dati glas HDZ-u, a za njihovo ne podnošenje računa, pa i za njihov lopovluk naći će tisuće opravdanja.
Demokracija je, svatko ima vlast i život kakav želi, pa ako javnost želi biti napaćena (čitaj pokradena, vučena za nos ....) tko smo mi da im to uskraćujemo.
|
|
|
09.02.2015., 13:26
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
newone kaže:
Ok ok, sve u redu. Mislio sam da zera istine ne bi škodila.
|
a koja bi to istina bila? naime u susjedstvu imamo nerazvijene zemlje poput bosne i srbije, ja slicnosti vidim s madjarskom, italijom, slovenijom i austrijom - vise nego s ove dvije.
|
09.02.2015., 14:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
a koja bi to istina bila? naime u susjedstvu imamo nerazvijene zemlje poput bosne i srbije, ja slicnosti vidim s madjarskom, italijom, slovenijom i austrijom - vise nego s ove dvije.
|
http://www.index.hr/vijesti/clanak/h...ot/781821.aspx
Lijepo je kada možeš živjeti u oblacima. Daj mi molim te reci koje su to slićnosti sa Austrijom?
Ako ćemo se uspoređivati sa Italijom i Slovenijom, onda možemo napraviti popis samo loših stvari. Ima li koja dobra stvar po kojoj smo blizu Italije?
|
|
|
09.02.2015., 14:43
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
frch kaže:
Jesi li dodirnuo dno ili još toneš?
|
On je koliko vidim klasa optimist, uvijek može niže.
Vidim Klauški i dalje kmeči, dobro je. Samo nek se ne forsira, treba sačuvat artiljerije za idućih 10 godina. A što će bidan tek kad HDZ dođe na vlast 
|
|
|
09.02.2015., 14:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Jadranka Jureško Kero ističe kako sve ide po planu i kako je suradnja sa svima odlična.
Na novinarsko pitanje o istupanju Grabar Kitarović iz HDZ-a, Kero odgovara kako sve ide po planu.
"Gospođa izabrana Predsjednica će nastupiti sve kako je najavila, nakon što preuzme rezultate DIP-a", ističe
" U dogovoru s Predsjednikom Josipovićem, sigurno će primopredaja biti na Pantovčaku, a nakon toga slijedi sve ono o čemu je gospođa izabrana Predsjednica govorila tijekom kampanje i sva procedura", kaže Kero. kako će izgledati novi ured Predsjednice, Kero kaže, znati će se nakon inauguracije.
Potvrda konačnog broja stranih dužnosnika na inauguraciji još nije potvrđena. "Još uvijek stižu najave i primamo svaki dan nove najave, biti će to sve za nekoliko dana finalizirano", kaže Kero.
Za slab odaziv o kojem se piše po medijima, ne krivi nikoga pa tako ni ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić. "Nema opstrukcija, nikoga ne krivimo. Sve ide jako dobro, suradnja sa svima je odlična", ističe Kero.
"Gospođa izabrana Predsjednica je u javnosti, priprema se za inuguracijski govor, održava brojne sastanke, razgovara i s brojnim dužnosnicima iz svijeta i države, potpuno je radna atmosfera. Mora se razumjeti da mi imamo Predsjednika, gospodina Josipovića do inauguracije do službenog preuzimanja dužnosti Predsjednice RH", pojasnila je Kero.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/j...---371880.html
toliko o medijskim natpisima da ministarstvo vanjski poslova opstruira inauguraciju . niti Pusić ne opstruira niti se itko žali . još jedna medijska podvala .
|
|
|
09.02.2015., 15:43
|
|
Napali Pizdar
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
|
Kao prvo Austrija nam nije susjed već 25 godina, a kao drugo Hrvatska nema skoro nikakvih sličnosti, primjer ti je Heider, vidio si kako političari koji sramote zemlju završavaju tamo.
Živjela sam 10 god. tamo i vjeruj mi, povratak u Hr je kulturološki šok.
Btw, Austrija planira izlazak iz EU. Sve smo manje slični.
|
09.02.2015., 16:05
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
frane2110 kaže:
Jadranka Jureško Kero ističe kako sve ide po planu i kako je suradnja sa svima odlična.
Na novinarsko pitanje o istupanju Grabar Kitarović iz HDZ-a, Kero odgovara kako sve ide po planu.
"Gospođa izabrana Predsjednica će nastupiti sve kako je najavila, nakon što preuzme rezultate DIP-a", ističe
" U dogovoru s Predsjednikom Josipovićem, sigurno će primopredaja biti na Pantovčaku, a nakon toga slijedi sve ono o čemu je gospođa izabrana Predsjednica govorila tijekom kampanje i sva procedura", kaže Kero. kako će izgledati novi ured Predsjednice, Kero kaže, znati će se nakon inauguracije.
Potvrda konačnog broja stranih dužnosnika na inauguraciji još nije potvrđena. "Još uvijek stižu najave i primamo svaki dan nove najave, biti će to sve za nekoliko dana finalizirano", kaže Kero.
Za slab odaziv o kojem se piše po medijima, ne krivi nikoga pa tako ni ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić. "Nema opstrukcija, nikoga ne krivimo. Sve ide jako dobro, suradnja sa svima je odlična", ističe Kero.
"Gospođa izabrana Predsjednica je u javnosti, priprema se za inuguracijski govor, održava brojne sastanke, razgovara i s brojnim dužnosnicima iz svijeta i države, potpuno je radna atmosfera. Mora se razumjeti da mi imamo Predsjednika, gospodina Josipovića do inauguracije do službenog preuzimanja dužnosti Predsjednice RH", pojasnila je Kero.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/j...---371880.html
toliko o medijskim natpisima da ministarstvo vanjski poslova opstruira inauguraciju . niti Pusić ne opstruira niti se itko žali . još jedna medijska podvala .
|
Čiji je glavni nositelj Jutarnji List. 
|
|
09.02.2015., 16:13
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
mravac8 kaže:
Krivo, bila sam na politici pred jedno godinu dana i to često sve dok me nije admin banirao i to zbog *govora mržnje*. Što god to njemu značilo. Nakon toga nisam željela komentirati.
Što se tiče Kolinde, za nju mi se fučka kao i za sve ostale hrvatske političare. I mislim da je potpuno svjedno tko će biti predsjednik ove jadne, male prezadužene polukolonijalne državice starog i siromašnog stanovništva
Jesam li ja domoljub?
Više mi se sviđa Istra sa svojim dvojezičnim natpisima i talijanskim jezikom na svakom koraku od nekih drugih krajeva Hrvatske, recimo od Keruma sa pršutom na čelu.
|
A sto fali kajinova mirovina po povlaštenom. zakonu ili jakovcicev sok pod pokroviteljstvom jamnice ili dvojezični natpisi na madžarskom jeziku u baranji
|
|
|
09.02.2015., 16:43
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
Prvi program HTV, nedjelja, 15.02.2015.
11:00
Inauguracija predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović - emisija
12:00
Inauguracija predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović
13:00
Inauguracija predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović - emisija
|
09.02.2015., 16:50
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
watrai kaže:
uostalom, tvoja vlada zamrzava tecaj franka kako bi spasila ekipu od koje su 2/3 dizale kredite za ono sto im nije bila nuzna zivotna potreba nego nepotrebni luksuz pa
hipokrizija koja tece.
|
A ja mislio da je Vlada RH koja je demokratskim izborima dobila upravo to Vlada RH a ima bit da nije.
Šta ti je demokracija svaki dan saznaš nešto novo.
Stvarno je minus šta spašava ekipu koja je digla taj kredit mahom prije nego su došli na vlast.
|
09.02.2015., 16:54
|
|
4 + digitalizacija i tak.
Registracija: Dec 2005.
|
Dok se s jedne strane ima za Sheraton, s druge grad Zagreb oprašta gradskom HDZ-u zatezne kamate na neplaćeni poslovni prostor u Gundulićevoj 21a, od čak 31.300 kn.
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
|
|
|
09.02.2015., 17:00
|
|
Jeb'la vas bista
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Alexis kaže:
Dok se s jedne strane ima za Sheraton, s druge grad Zagreb oprašta gradskom HDZ-u zatezne kamate na neplaćeni poslovni prostor u Gundulićevoj 21a, od čak 31.300 kn.
|
Molim??? Zasto su kasnili i zasto im se prasta?
I uopce me ne zanima kome su jos oprostili od stranaka.
Pa dobro da li je moguce da HDZ uopce dozvolio da ovo izađe van?
Jel crvenima sta oprosteno? 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:08.
|
|
|
|