|
|
24.03.2025., 12:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
antoana kaže:
Da, dobro si napisala, dodala bih još i fino decentna. Donijela joj šogorica iz Italije, susjeda ide u dom i zvala je da si dođe uzeti ako joj se nešto sviđa.
|
To je onda raritet
|
|
|
24.03.2025., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Na Notinu Carner Barcelona luđački snižena. Ja uzela dva.
|
|
|
24.03.2025., 12:56
|
|
registrirana korisnica
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Hell Blonde kaže:
Meni je isti, imam kupljenog prije cca godinu dana.
|
hvala
smišljam da li da naručim njega ili jedan od testiranih GdT koji mi se i dalje sviđa
realno mogu oba a stvarno mi uz ono što imam ni jedan više ne treba 
|
24.03.2025., 13:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Estee Lauder kaže:
|
Koje si uzela?
|
|
|
24.03.2025., 13:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Meni su ti Carner Barcelona parfemi bas slabi, jos toleriram skinscent ajde i to postoji al su mi svi mirisi bezveze, al bas mi je drago zbog Estee i zato sto je napisala da je akcija jer sam odma u trk da vidim sta ima 
Ja sam uzela Aqua di Gioiu 100ml iako sam dobrano premasila budzet ovaj mjesec, stvarno ima super parfema na akciji
Edit: jos sam dobila za poklon 15ml armani codea kojeg cu muzu prosljediti pa ako koga zanima
Sve skupa za 75€
|
|
|
24.03.2025., 14:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Probala sam i ja novi Zadig, ne svidja mi se, jak, slatkast i masovno dopadljiv mi se cini na prvu. Samo na papiru probala.
|
|
|
24.03.2025., 14:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Koje si uzela?
|
Salado i Rima xi. Salado sam isprobala u Topa i jako mi se svidio, fini morski , svježi a nije mi kao oni ala aqua di sale i dugo mi je trajao, a ovaj drugi napamet. Čitala da je sličan Omnii od Blvgari, nju sam jako volila i više je nema. Nisu baš sve Carner B. slabe. Imam Tardes i ima ogromnu trajnost. Imala sam i discovery box i stvarno su neki nepostojeći.
|
|
|
24.03.2025., 14:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
jel byredo mojave ghost zaista sličan chanel tendre?
ako ima razlike, koje su?
i usporedba trajnosti?
|
|
|
24.03.2025., 14:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
calecaki kaže:
Meni su ti Carner Barcelona parfemi bas slabi, jos toleriram skinscent ajde i to postoji al su mi svi mirisi bezveze, al bas mi je drago zbog Estee i zato sto je napisala da je akcija jer sam odma u trk da vidim sta ima 
Ja sam uzela Aqua di Gioiu 100ml iako sam dobrano premasila budzet ovaj mjesec, stvarno ima super parfema na akciji
Edit: jos sam dobila za poklon 15ml armani codea kojeg cu muzu prosljediti pa ako koga zanima
Sve skupa za 75€
|
I ja sam ovaj mjesec prekrdašila. Vidila u Modusa da je izašao LE Diptyque Orfeon od 30 ml ali se rasprodao i naručila ga iz Italije. Obožavam ga, a nije mi se kupovao 75 ml. 
|
|
|
24.03.2025., 14:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Ja zasad imam dekant bo bo, sweet william me zanima zbog karanfila a u Topu ga nemaju.
Mislim da sam Salado probala nedavno jer sam sve morske probala koje ima mali Top. Sad sam u toj fazi, bo-bo mi pase, nista posebno, ali mi se uklapa u trenutni izbor. Sal y lemon nije skroz slab i on je fora.
|
|
|
24.03.2025., 14:48
|
|
HP freak
Registracija: May 2011.
|
Imala sam priliku isprobati CT parfeme na aerodromu jučer i moram priznati da su mi smrdili svi osim Joyphorie i Calm Blissa. 
|
|
24.03.2025., 15:48
|
|
shimmer buržujka
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
Estee Lauder kaže:
|
otvorim temu i vidim ovo. Uzela sam Sweet William. 
a ovaj mjesec sam već kupila parfem. Fakat ne smjem čitati forum 
|
24.03.2025., 15:57
|
|
registrirana korisnica
|
sjećam se da si rekla da obožavaš karanfil
ja sam dobila neki uzorak uz kupovinu, odavno je proslijeđen
|
25.03.2025., 11:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
Estee Lauder kaže:
|
Zamalo sam se zaletjela i kupila Tardes al sam se suzdrzala. On je jedini miris kojeg znam.
Jedini Carnerov blind koji bih uzela je Fig Man jer sam uvijek u potrazi sa finom smokvom ali se moram drzat no buy-a. Ako ga je netko isprobao voljela bih cut dojmove. Najdraza smokva mi je Dyptique Philosykos.
Bit ce jos prilika i popusta.
|
|
|
25.03.2025., 13:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
RussianRed kaže:
Zamalo sam se zaletjela i kupila Tardes al sam se suzdrzala. On je jedini miris kojeg znam.
Jedini Carnerov blind koji bih uzela je Fig Man jer sam uvijek u potrazi sa finom smokvom ali se moram drzat no buy-a. Ako ga je netko isprobao voljela bih cut dojmove. Najdraza smokva mi je Dyptique Philosykos.
Bit ce jos prilika i popusta.
|
Ovo je isto lijepa smokva. Nije slična Diptyque ali je zanimljiva. Imaš je u Memoire parfumeriji.
https://www.fragrantica.com/perfume/...Fig-61283.html
|
|
|
26.03.2025., 08:37
|
|
HP freak
Registracija: May 2011.
|
Jučer sam švrljala po Portanovi i uletjela u novi Douglas - sad kako su proširili trgovinu, imaju i niche parfeme, pa sam isprobala Replica by the fireplace - mislim da ću ga staviti na listu parfema koje želim nabaviti do zime, jer mi predivno miriše.
Probala sam i Zarine Vanille, koje su mi bile dosta dobre. Zašto je Zara odjednom toliko eksplodirala s parfemima? 
|
|
26.03.2025., 16:51
|
|
registrirana korisnica
|
ne znam pratite li parfemske vijesti
Xerjoff je proširio suradnju s glazbenim sastavom Duran Duran i lansirao novu liniju parfema
baš me zanima kakvi su im
imala sam priliku probati samo onaj kojeg potpisuje Brian May - ugodan citrusni, ljetnji, uz rame Torino 21 koji je više čajast
ako netko voli Liquid Imaginares - Blanche Bette, Dom Rosa, Desert Sauve i sl. na nizozemskom Beautinow je akcija, imaju i testere
ove koje spominjem imam neke dekante, probala sam još jedan tamjanasti koji nije tamjan, tolu blazam ili tak neka smola, plava boca, zaboravih ime jer ne volim te crkvene, tamjanste
|
26.03.2025., 21:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Prvi put da sam kupila back up bocu. Nisam odoljela cijeni od 20 eura za Le parfum 
|
|
|
27.03.2025., 11:36
|
|
Simplex
Registracija: Dec 2011.
|
Proklela i ja, stigao mi danas s Notina Carner Danzatoria. Za blind buy, mogu reći da sam dobro izabrala, cvjetno musk puderasti. Inače ne volim sve puderaste, ovaj mi štima, nije napadan i ne guši.
|
|
28.03.2025., 15:12
|
|
Registrovani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Gisada - to ovdje prodaje, tobože ekskluzivno, Douglas. Reklamiraju se kao švicarski parfemi. Svi odreda mirišu jeftino, a cijene ne baš jeftine. Dalje od mene.
Drugo, koju Romu iz devedesetih, mušku ili žensku?
Ja moram UVIJEK imati Roma uomo i nemoguće je da budem bez njega. Nedavno je (početkom mjeseca) izašao i posljednji flanker, Nero estremo. E sad, to je valjda prvi put da koriste ove molekule nenormalne, tako da je jedan od sastojaka to (sa registered oznakom). Nastoji da bude kao pojačana verzija Roma originala, ali ipak je nešto drugačiji. Previše miriši, dotle da mi je kolega iz kancelarije rekao da smrdim i otvorio prozore. Boli me neka stvar za njega, ali ne bih htio da imam taj efekt na ljude. Meni se sviđa, ne koliko original, ali planiram da ga zadržim. Kupio sam 75ml.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:56.
|
|
|
|