Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.08.2024., 18:29   #961
Quote:
Okata kaže: Pogledaj post
Opaa, čak dva para rekla da

Malo sam zasuzila kod Štefa i Sabrine

Težak udarac za Mariju, ali nekako očekivano

Grobar se spasio
Tri.
S&S
J&B
N&B

Ajme Nicole i Ben su mi beskrvni, ne mogu ih uzeti za ozbiljno nikako.
Ni privlačnosti ni dubine, ništa.
Old 21.08.2024., 18:40   #962
Quote:
velana kaže: Pogledaj post
Tri.
S&S
J&B
N&B

Ajme Nicole i Ben su mi beskrvni, ne mogu ih uzeti za ozbiljno nikako.
Ni privlačnosti ni dubine, ništa.
Nicole i Ben mislis Jasmine i Bobby

Ali da, tri para

I meni su bezveze
Okata is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 19:23   #963
Quote:
Ishi kaže: Pogledaj post
ja prevrtim sve do i do ili don't

I ja
Svi su mi ocekivani, mozda Nicole i Ben ne, ali covjek valjda treba negdje spavat
Drago mi je da je Freddie rekao ne, i bas je to dobro napravio, popricao sa njenim starcima i njom. Ona prvo treba poradit na nekim drugim stvarima jer sve gleda kroz prizmu toga da je se mama odrekla pa ju nitko ne zeli.
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 19:42   #964
Kod Cat su roditelji nešto ozbiljno zeznuli. Kad su izjavili kako "nisu bili sigurni hoće li ih prihvatiti nakon posvojenja", prvo sam pomislila - aha, cura je imala koju godinu, koja trauma, sirotište, mama ju ostavila itd., a onda nastave "imala je 11 mjeseci". Pa mislim, uzeli su je praktički kao bebu, ona ne bi trebala imati tako izražen osjećaj napuštanja. Uopće ne kužim. Vidi se da žive za nju i da im je najvažnija na svijetu. Čak malo i previše.

Freddie djeluje posloženo, no trebao bi se zapitati zašto je i iza neprozirnog paravana odabrao bougie djevojku. Drugi ljudi u pods su primjetili da Cat povlađuje sugovorniku, govori sve da bi se svidjela, a Olli je praktički mogao nacrtati njen izgled i karakter kad mu je nabrojila gdje izlazi van. Kužim da se takve možda lijepe za njega u RL, izgleda kao party lad, ali u ovom eksperimentu....hm.
Miss Piggy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 19:45   #965
Pogledala. Nitko me nije iznenadio, čak ni Nicole i Ben. Nisam mogla zamisliti da on kaže ne, a ona je već bila udana i već bila zaručena u showu, tako da sam imala osjećaj kao da je unaprijed odlučila da ovo mora uspjeti.

Mr. i Mrs. Smith su najslađi.
Old 21.08.2024., 20:00   #966
I ja pogledala, manje više očekivano, nisam baš očekivala za Bena i Nicole, ali ok, ona je daj šta daš, a on juhuuu, neka me hoće.

Sabrina i Steven
Sad samo da ne razočaraju na reunionu.

“I regret nothing. The end.”
Ron Swanson
Violently happy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 20:22   #967
Slažem se s Fox i Violently vezano za Nicole.
Nije si mogla dopustit još jedan fail.
Ali 0 ičega među njima, kao dvoje djece u školskom igrokazu u sceni svadbe.
Old 21.08.2024., 20:52   #968
Quote:
Ali 0 ičega među njima, kao dvoje djece u školskom igrokazu u sceni svadbe.
E baš to.

Ili druga verzija.. a dobro, kad smo se već našli ovdje, we might as well.

Ron Swanson
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 20:54   #969
Quote:
Ajme, meni su oni bili koma.

Naglasak na Alex.

Meni ona zgleda ko Lucija Saric
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 20:59   #970
Skuzila sam da se u ovoj sezoni prvi put desilo da se svi odbijeni bas iznenade, e sad...iskreno ili ne, to sad ne znamo al u americkom vise manje budu okej sa tim
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 22:18   #971
Meni samo nije jasno zašto je grobar ostavio u sobi naušnice i njanjavo pismo,pa valjda je i tad u sebi znao da su nepremostive razlike (trenutno) među njima...ili tad još sekica nije dala upute?
cibi7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 22:19   #972
Cat se ponaša kao razmažena nedorasla djevojčica. Ono dvoje njenih roditelja mi izgledaju kao da se boje njenih reakcija i da hodaju "po jajima" samo da joj udovolje. Vjerovatno se tako oduvijek ponašaju i zato je takva kakva je.
A ona je još dodatno pojačala priču sa tim osjećajem napuštenosti because she can! Ali, srećom Freddie je malo pametniji od toga, a ima i pametnu sestru koju je na svu sreću poslušao!
Sakura is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 22:53   #973
Quote:
Slažem se s Fox i Violently vezano za Nicole.

A ja ti potpisujem Alexu. Ja sam u toj sezoni imala osjećaj da je ona tog lika oblikovala po sebi, a on se doslovno ponašao kao plastelin. Nije mi se ništa kod njih sviđalo.
Old 21.08.2024., 23:32   #974
Sabrina mi je bila prekrasna u vjenčanici

Što se čudite što Cat plače ko mala curica, i vi bi plakale da vas Freddie napuca Šalu na stranu, cura je zapela u priči da je napuštena, a ima dva roditelja koji je vole. Bilo bi joj bolje da se na to koncentrira, mnogi nikoga nemaju pa tak ne cvile. Vjerojatno su kao što je neka rekla titrali previše oko nje, pa je ispala sva needy.
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 23:48   #975
Cim sam vidjela da su Steven i Sabrina prvi znala sam da ce biti da jer nema sanse da krenu s negativom. Divni su skupa

I znam da je formula da u prvoj epizodi ako je DA da je sljedece NE, ali sam svejedno bila nervozna tokom gledanja .
Ali props Tomu, ozbiljno je razmislio o tome i sto nesto sitno kao "bunila se jer placa sladoled" actually moze znacit za buducnost.

Mama od Jasmine: "I don't want you to overdo me" kaze kceri na njezin vjencani dan..... Kao she's funny, nemrem .

Bravo za Freddia, bas je stalozen i promislja.

Reunion stize u ponedjeljak. Mislim da ce svi vjencani parovi bit skupa. Za nevjencane ne znam, imam feeling da Demi i Olly budu, drugi dvije ne.

Inace, Demi i Sabrina su na kraju imale ful slicne vjencanice cini mi se? Nisu bile one sto su probale .
Doria is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.08.2024., 07:15   #976
Poprilično sam uvjerena da će na reunionu Tom i Tasha bit skupa. Smjesno mi je bilo kako nakon što je ostavljena Maria je samo ponavljala kako se ona stvarno htjela udat,vjenčanje,udaja,brak blabla Toma ni da spomene u tim svojim snovima. Za mene tipična ona ženica koja je zaljubljena u tu ideju *B R A K A*,s kime?A više manje nebitno
cibi7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.08.2024., 09:23   #977
Quote:
cibi7 kaže: Pogledaj post
Poprilično sam uvjerena da će na reunionu Tom i Tasha bit skupa. Smjesno mi je bilo kako nakon što je ostavljena Maria je samo ponavljala kako se ona stvarno htjela udat,vjenčanje,udaja,brak blabla Toma ni da spomene u tim svojim snovima. Za mene tipična ona ženica koja je zaljubljena u tu ideju *B R A K A*,s kime?A više manje nebitno
Ona bi meni bila simpaticnija da je zaljubljena u ideju braka, nema u tome nista lose. Ona je zaljubljena u ideju da se privali muzu koji ce je izdrzavati. Tu je i nastao problem medju njima, Tom je muskarac koji zeli ravnopravnu, neovisnu partnerku, a ne zenu koja zeli sjediti kod kuce i cekati da joj muz zaradi rucak jer zaboga tako tradicija nalaze. Ta ista tradicija sigurno ne ukljucuje medeni mejsec s muskarcem za kojeg nisi udata, ali malo smo to zaobisli jer nam odgovara.
Lijepo je to Tom objasnio, ne zeli imati kcer koja ce ocekivati da joj muskarac sve placa, zeli kcerku koja ce sama sebi zaraditi i biti neovisna. Niti sina koji ce misliti da zenama sve mora platiti. Mozes platiti, mozes htjeti platiti, ali moranje je iskljuceno. Maria je po meni jedna fino upakovana sponzorusa koja se krije iza tradicije.

Kakvi bi komentari bili da je Maria tradicionalni muskarac koji zabranjuje zeni da ide na posao jer tako tradicija nalaze? Gorio bi internet. Svi bi ga slali da se vrati u rupu iz koje je izasao. Ali posto je ona zensko i slatka, eto prolazi joj bez nekog veceg hejta.
neiskusna domina is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.08.2024., 10:03   #978
cat je bila vec na nekom realitiju ovog tipa
Ishi is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.08.2024., 10:19   #979
Quote:
Ishi kaže: Pogledaj post
cat je bila vec na nekom realitiju ovog tipa
I ne samo ona:https://thetab.com/uk/2024/08/19/all...X2dYWAENbd4EUw
Sakura is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.08.2024., 10:28   #980
Lol, to su ko ovi naši što skaču iz Večere za 5 u Ljubav je na selu i slično.

Ron Swanson
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:19.