Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.05.2025., 19:34   #961
Quote:
silbogomero kaže: Pogledaj post
ako to ostavimo po strani, meni je strasno koliko se napada cura koja je prezivjela ono zlo 7.10. i ima svako pravo pokazati se i ispričati svoju priču pa makar i kroz pjesmu, svakako ovo nije rat gdje je sve crno-bijelo (rekao bih da su i izrael i palestina(konkretno hamas) s mnogo putra na glavi ovdje), te me zanima koliko je vas licemjera pomoglo, doniralo, konkretno utjecalo i doprinjelo putu ka miru i blagostanju u gazi? lakše je stati iza tipkovnice i vrijeđati curu koja je došla na GLAZBENO natjecanje umjesto actually napraviti nesto korisno
A vidi vraga - GLAZBENO NATJECANJE!!!

Ne politicko propagandna platforma, ne takmicenje ko ima vise para da se i po goozici maze, nego glazbeno takmicenje.

Nek im to neko javi ili nek ih izbace s takmicenja, posto se prave da ne kuze.
M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 08:05   #962
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Čemu backlash kad znamo da će 92-95% komentara ispod yt videa biti puna pozitive
ne znam
eto prošlo je već tjedan dana od JJ-ovog videa i dalje ništa

nemo lani je imao video 2-5 dana nakon finala pa baby lasagna odmah tjedan kasnije
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 16:05   #963
Quote:
Lujka na koncu kaže: Pogledaj post
ne znam
eto prošlo je već tjedan dana od JJ-ovog videa i dalje ništa

nemo lani je imao video 2-5 dana nakon finala pa baby lasagna odmah tjedan kasnije
A možda su jednostavno odlučili uklonit taj segment

OT:

Nakon što je pobjednica publike sinoć dobila jednominutne standing ovations i prije nastupa ( ), izvela je svoj mini koncert u kanadskom Torontu

Playlista:
Anyone (Demi Lovato)
Dancing Queen (ABBA)
New Day Will Rise
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 23:10   #964
Debby Gerber - New Day Will Rise (stand-in proba)

Primjetno je dosta različitog kadriranja i igre svjetlima, uvelike u dijelovima pjesme koji nisu refreni, čak je i sami uvodni kadar drugačiji (Yuval se prikazala s lijeva na desno, Debby obrnuto). Kamermani su ulazili u kadar, dosta toga se moralo doraditi. Refreni su bili prikazani vrlo slično, gotovo pa identično kao i zapravo. Ogromne pohvale za Debby koja je pjevala i engleski i francuski i hebrejski (ne u videu, ali na instagramu je napisala da je imala čast pjevati a capella verziju pjesme na jednoj od proba)

Dio izvedbe kojeg ne vidimo u cijelosti na videu iznad Tu se vidi da je Debby na sredini penjanja po stepenicama zastala i pogledala prema kameri, kao i da su sekunde prije završnog kadra također inicijalno bile drugačije zamišljene.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 18:54   #965
Kompilacija oglasa

HoneymoonAvenue is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 19:00   #966
ngl ne mogu biti ljut jer je ovo impresivno
da je bar lako tako naučiti 22-25 jezika
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 19:45   #967
Za te pare i ja bi prostituirao svoj glas i na više stranih jezika.
Old 03.06.2025., 21:00   #968
Quote:
HoneymoonAvenue kaže: Pogledaj post
Kompilacija oglasa
Quote:
Lujka na koncu kaže: Pogledaj post
ngl ne mogu biti ljut jer je ovo impresivno
da je bar lako tako naučiti 22-25 jezika
Doslovno to i još takvom lakoćom i pravilnim izgovorom, što sve ta žena može

Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 11:25   #969
https://www.index.hr/mobile/magazin/...G7UcSspv7bAyAw
ivanalu is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 13:50   #970
Izrael: plaćeni glasovi, baš me zanima tužba ESP TV prema EBU. 2.mjesto za šrot pjesmu. Užas. Sljedeće godine šalju taoca koji je preživio. Valjda nakon toga smo završili s tim bedastoćama.
Old 07.06.2025., 13:55   #971
Debby Gerber - cijela stand-in proba

Volimo kad stand-in izvođači objave cijelu probu u HD

Quote:
Debby Gerber kaže:
And here it is!

The official video from the Stand-In Run Through at the Eurovision Song Contest in Basel last Month!

I had the absolute honor to stand in for the incredible, brave, beautiful and gifted Yuval Raphael, representing Israel with her Song 'New Day Will Rise'. 🇮🇱

A part of the song is in French and Hebrew. The Hebrew Verse is a quote from the Bible, Song of Songs 8:7:

"מַיִם רַבִּים לֹא יוּכְלוּ לְכַבּוֹת אֶת הָאַהֲבָה, וּנְהָרוֹת לֹא יִשְׁטְפוּהָ"

Which translates to "Vast floods cannot quench love, nor rivers drown it". 🙏🏻

And standing on that huge stage, 10min from my parents House, where I grew up in Basel, Switzerland… an experience I will never forget. ❤️🇨🇭
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2025., 14:00   #972
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Doslovno to i još takvom lakoćom i pravilnim izgovorom, što sve ta žena može

Buahahaha jel me ebeš, pa ovi nama razumljivi jezici prilično su jadno izvedeni, nije ona naučila jezike nego je ponovila par riječi nakon konzultacija s ChatGPT-jem... Koji delulu ljudi bože, ali dobro, nije da za tebe nismo znali
BramaFix is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 09:38   #973
Quote:
celoselo kaže: Pogledaj post
Da ne quotam sve, potpisujem ovaj post

Quote:
silbogomero kaže: Pogledaj post
mislim da televote uopće nije ''fejk'' već je to više stvar ogromne mobilizacije židova diljem svijeta, jednostavno vide ovo kao jedan vid poruke svim hejterima, novca pretežno imaju, te im ogromna reklamna kampanja daje do znanja što kada i gdje činiti (shvacam da to mozemo karakterizirati kao kupovinu glasova, ali ovdje se priča kao da su otišli u kupovinu kod ebu-a i rekli dajte ovoliko i ovoliko bodova po toj i toj cijeni)
Neću citirati sve, ali ću slično kao i celoselo moj, potpisati ovaj post
ezioA55 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:50.