Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
28.05.2025., 19:34
|
|
Podijelimo osmjeh :)
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
silbogomero kaže:
ako to ostavimo po strani, meni je strasno koliko se napada cura koja je prezivjela ono zlo 7.10. i ima svako pravo pokazati se i ispričati svoju priču pa makar i kroz pjesmu, svakako ovo nije rat gdje je sve crno-bijelo (rekao bih da su i izrael i palestina(konkretno hamas) s mnogo putra na glavi ovdje), te me zanima koliko je vas licemjera pomoglo, doniralo, konkretno utjecalo i doprinjelo putu ka miru i blagostanju u gazi? lakše je stati iza tipkovnice i vrijeđati curu koja je došla na GLAZBENO natjecanje umjesto actually napraviti nesto korisno
|
A vidi vraga - GLAZBENO NATJECANJE!!!
Ne politicko propagandna platforma, ne takmicenje ko ima vise para da se i po goozici maze, nego glazbeno takmicenje.
Nek im to neko javi ili nek ih izbace s takmicenja, posto se prave da ne kuze. 
|
|
|
29.05.2025., 08:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2021.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
Čemu backlash kad znamo da će 92-95% komentara ispod yt videa biti puna pozitive 
|
ne znam
eto prošlo je već tjedan dana od JJ-ovog videa i dalje ništa
nemo lani je imao video 2-5 dana nakon finala pa baby lasagna odmah tjedan kasnije
|
|
29.05.2025., 16:05
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
Lujka na koncu kaže:
ne znam
eto prošlo je već tjedan dana od JJ-ovog videa i dalje ništa
nemo lani je imao video 2-5 dana nakon finala pa baby lasagna odmah tjedan kasnije
|
A možda su jednostavno odlučili uklonit taj segment
OT:
Nakon što je pobjednica publike sinoć dobila jednominutne standing ovations i prije nastupa (  ), izvela je svoj mini koncert u kanadskom Torontu
Playlista: Anyone (Demi Lovato)
Dancing Queen (ABBA)
New Day Will Rise
|
|
|
29.05.2025., 23:10
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Debby Gerber - New Day Will Rise ( stand-in proba)
Primjetno je dosta različitog kadriranja i igre svjetlima, uvelike u dijelovima pjesme koji nisu refreni, čak je i sami uvodni kadar drugačiji (Yuval se prikazala s lijeva na desno, Debby obrnuto). Kamermani su ulazili u kadar, dosta toga se moralo doraditi. Refreni su bili prikazani vrlo slično, gotovo pa identično kao i zapravo. Ogromne pohvale za Debby koja je pjevala i engleski i francuski i hebrejski (ne u videu, ali na instagramu je napisala da je imala čast pjevati a capella verziju pjesme na jednoj od proba)
Dio izvedbe kojeg ne vidimo u cijelosti na videu iznad  Tu se vidi da je Debby na sredini penjanja po stepenicama zastala i pogledala prema kameri, kao i da su sekunde prije završnog kadra također inicijalno bile drugačije zamišljene.
|
|
|
03.06.2025., 18:54
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Jan 2023.
|
|
|
|
03.06.2025., 19:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2021.
|
ngl ne mogu biti ljut jer je ovo impresivno
da je bar lako tako naučiti 22-25 jezika
|
|
03.06.2025., 19:45
|
|
😻 Baby Lasagna Army 😻
Registracija: May 2007.
|
Za te pare i ja bi prostituirao svoj glas i na više stranih jezika. 
|
03.06.2025., 21:00
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
HoneymoonAvenue kaže:
Kompilacija oglasa
|
Quote:
Lujka na koncu kaže:
ngl ne mogu biti ljut jer je ovo impresivno
da je bar lako tako naučiti 22-25 jezika
|
Doslovno to i još takvom lakoćom i pravilnim izgovorom, što sve ta žena može

|
|
|
07.06.2025., 11:25
|
|
meow
Registracija: Apr 2008.
|
|
|
|
07.06.2025., 13:50
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
Izrael: plaćeni glasovi, baš me zanima tužba ESP TV prema EBU. 2.mjesto za šrot pjesmu. Užas. Sljedeće godine šalju taoca koji je preživio. Valjda nakon toga smo završili s tim bedastoćama.
|
07.06.2025., 13:55
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Debby Gerber - cijela stand-in proba
Volimo kad stand-in izvođači objave cijelu probu u HD
Quote:
Debby Gerber kaže:
And here it is!
The official video from the Stand-In Run Through at the Eurovision Song Contest in Basel last Month!
I had the absolute honor to stand in for the incredible, brave, beautiful and gifted Yuval Raphael, representing Israel with her Song 'New Day Will Rise'. 🇮🇱
A part of the song is in French and Hebrew. The Hebrew Verse is a quote from the Bible, Song of Songs 8:7:
"מַיִם רַבִּים לֹא יוּכְלוּ לְכַבּוֹת אֶת הָאַהֲבָה, וּנְהָרוֹת לֹא יִשְׁטְפוּהָ"
Which translates to "Vast floods cannot quench love, nor rivers drown it". 🙏🏻
And standing on that huge stage, 10min from my parents House, where I grew up in Basel, Switzerland… an experience I will never forget. ❤️🇨🇭
|

|
|
|
08.06.2025., 14:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
|
Buahahaha jel me ebeš, pa ovi nama razumljivi jezici prilično su jadno izvedeni, nije ona naučila jezike nego je ponovila par riječi nakon konzultacija s ChatGPT-jem... Koji delulu ljudi bože, ali dobro, nije da za tebe nismo znali
|
|
|
Danas, 09:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
celoselo kaže:
Da ne quotam sve, potpisujem ovaj post 
|
Quote:
silbogomero kaže:
mislim da televote uopće nije ''fejk'' već je to više stvar ogromne mobilizacije židova diljem svijeta, jednostavno vide ovo kao jedan vid poruke svim hejterima, novca pretežno imaju, te im ogromna reklamna kampanja daje do znanja što kada i gdje činiti (shvacam da to mozemo karakterizirati kao kupovinu glasova, ali ovdje se priča kao da su otišli u kupovinu kod ebu-a i rekli dajte ovoliko i ovoliko bodova po toj i toj cijeni)
|
Neću citirati sve, ali ću slično kao i celoselo moj, potpisati ovaj post 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:50.
|
|
|
|