Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Lokalni izbori 2025.

Pogledaj rezultate ankete: Kome ide vaš glas
Tomislav Tomašević 118 67.82%
Marija Selak Raspudić 41 23.56%
Idem na izlet 15 8.62%
Glasovatelji: 174. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.05.2025., 08:43   #961
Quote:
koka36 kaže: Pogledaj post
Ali ona i dalje naše o Radenoviću kao nekoj aferi .
Ko nju savjetuje trebao bi iste sekunde dobiti otkaz
mozda onaj njen tai-chi savjetnik koji je studirao u Kini?
Taroth is offline  
Old 30.05.2025., 08:55   #962
Quote:
FranKrsto kaže: Pogledaj post
To su više glasovi protiv Tomaševića nego za Raspudićku. Ne vjerujem da 38% ljudi stvarno misli da je ona dobar kandidat, cijelu kampanju nije rekla ništa suvislo.
Da, ovo i ja mislim. To su glasovi protiv Tomaševića, zaokružili bi i susjedovu mačku Miciku da se kandidirala.
Old 30.05.2025., 09:18   #963
Quote:
Kakadu kaže: Pogledaj post
Da, ovo i ja mislim. To su glasovi protiv Tomaševića, zaokružili bi i susjedovu mačku Miciku da se kandidirala.
I susjedova mačka Micika bi vjerojatno bila bolja od MSR bar bi bila manje iritantna.
Malamam is offline  
Old 30.05.2025., 09:59   #964
https://youtu.be/j3sCxp6SoeQ

Dobra vijest: ulovili su Žalosnu Sovu, bez naznake života ali je tamo.
Mr. White is offline  
Old 30.05.2025., 10:01   #965
Quote:
koka36 kaže: Pogledaj post
Ali ona i dalje naše o Radenoviću kao nekoj aferi .
Ko nju savjetuje trebao bi iste sekunde dobiti otkaz
Meni ovo djeluje kao kampanja bez plana, nema tu savjetnika. To je raster:
1. Gužve-stupići-smeće
2. Obećanja-kritika nečega-ja sam neovisna
3. Ja sam bolja
4. Random nabrajanje imena ljudi koji su nekad nešto radili u Gradu.
Tratin20 is online now  
Old 30.05.2025., 10:23   #966
Quote:
Tratin20 kaže: Pogledaj post
Meni ovo djeluje kao kampanja bez plana, nema tu savjetnika. To je raster:
1. Gužve-stupići-smeće
2. Obećanja-kritika nečega-ja sam neovisna
3. Ja sam bolja
4. Random nabrajanje imena ljudi koji su nekad nešto radili u Gradu.
I njihovih funkcija, ne nužno povezanih s imenima
milenka is offline  
Old 30.05.2025., 10:29   #967
Quote:
Mr. White kaže: Pogledaj post
https://youtu.be/j3sCxp6SoeQ

Dobra vijest: ulovili su Žalosnu Sovu, bez naznake života ali je tamo.
Ok počela sam gledati video, Sovi odrezano pola glave jer se kamera ravna prema Mariji koja mi je do lakta.

Kad je tako nadahnuto rekla da grad nisu ceste i zgrade nego prije svega ljudi morala sam prekinuti s gledanjem. A praznina naglašena dramatskim stankama i afirmativnim klimanjem glave... Nije joj ovo trebalo. Svima bi bilo bolje, i nama, i njoj, a bogami i Sovi.

Grad su prije svega ljudi. Marija Selak IV a
milenka is offline  
Old 30.05.2025., 11:08   #968
Nije se pripremila (otvoreno) jer i nema ambicija (sposobnost?) za to radno mjesto, odnosno ne vjeruje da će joj glasači dati potrebne glasove.
Tako je isto bili i na predsjedničkim izborima. Raspudići su neka verzija (ZG) mosta.
Fantasist is online now  
Old 30.05.2025., 11:26   #969
Quote:
Fantasist kaže: Pogledaj post
Raspudići su neka verzija (ZG) mosta.
Da.

Jedan od onih njenih šest neizgrađenih.
Old 30.05.2025., 11:37   #970
Ovaj mi je tekst bio zanimljiv. Ispričavam se ako je već netko prenio

https://www.index.hr/mobile/vijesti/...e/2674820.aspx

"Gomila medija Mariju Selak Raspudić naziva nezavisnom kandidatkinjom, dijelom zato što je neovisnost oduvijek važna sastavnica njezina političkog identiteta. Dodatnu konfuziju stvara i naziv njezine političke stranke, koji uključuje sintagmu "Nezavisna lista", što neki novinari nerijetko površno izjednačavaju s njezinim stvarnim političkim statusom."
milenka is offline  
Old 30.05.2025., 13:46   #971
In the meantime, Gobac i Rundek dobili Nagradu Grada Zagreba. Među ostalima, naravno.
the edge is offline  
Old 30.05.2025., 14:09   #972
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
In the meantime, Gobac i Rundek dobili Nagradu Grada Zagreba. Među ostalima, naravno.
Nije Gobac, već Psihomodo Pop, al to je vijest od prije par mjeseci, ne znam zašto bi bila relevantna sad i ovdje
Old 30.05.2025., 15:28   #973
Ne pratim kampanju, iskopčala sam se skoro skroz naskroz....
Ali neki dan je na jednom portalu iskočio naslov gdje MSR kritizira da ova gradska vlast ništa nije izgradila, ni metar ničega...

https://www.index.hr/mobile/vijesti/...t/2674974.aspx

A danas evo vidim članak gdje kaže da joj nisu bitne građevine nego ljudi?!?

https://www.index.hr/mobile/vijesti/...a/2675709.aspx

Quote:
KANDIDATKINJA za gradonačelnicu Zagreba Marija Selak Raspudić rekla je danas da želi grad u čijem je fokusu kvaliteta života ljudi, a ne materijalne stvari i građevine, kao što je to bio slučaj u mandatu aktualnog gradonačelnika.

Ne znam što da mislim....
mirjam is offline  
Old 30.05.2025., 15:33   #974
Quote:
mirjam kaže: Pogledaj post
(...)
Ne znam što da mislim....
Nema se smisla time zamarati. Ne zna ni ona što misli, samo se želi održati "u fokusu" i vidljivom.
Old 30.05.2025., 15:39   #975
Quote:
aryna kaže: Pogledaj post
Nema se smisla time zamarati. Ne zna ni ona što misli, samo se želi održati "u fokusu" i vidljivom.
Za nekoga tko se želi održati u fokusu, prilično je nekonzistentna.......bilo je dobro dok je bila u Petom danu, tamo je mogla isprazno blenlbetati i pritom ništa ne reći do mile volje...
Sada u kampanji oš neš mora izaći iz te zone komfora i onda to ispadne ovako...jedan dan jedno, drugi dan skroz suprotno...

Jedino što ću pamtiti je ja sam neovisna ja sam neovisna kme kme
mirjam is offline  
Old 30.05.2025., 16:09   #976
da je HDZ-ovac dobio mogli bi nešto čuti o prometu u centru grada, taj je barem pratio Tomaševića u skupštini i derao se na svaki njegov potez dobar ili loš.

kad usporedim njeno Otvoreno i Lovrićevo, pa i ljigavi Lovrić se uspio bolje izjasniti u 15 minuta nego ona u 45 Mislim nije imao ništa za reći samo je stigao optužiti Tomaševića za više skandala Gledao sam na sat i čekao kad će prestati te replike oko jedne te iste gluposti. Na kraju nismo saznali jel ona za širenje bic staza ili vraćanje invalidskih mjesta, jel po tom pitanju Hermanovac ili Tomaševićevac

Ajde povučen politički poen s onim UPUom na Jankomiru, ali sve ostalo njih dvoje se uvlače u svađu o starim temama. Nemam dojam da je Tomašević išta fulao sa svojim pristupom, namjerno se dao uvlačiti u rasprave, dala mu je šansu da začkomi o svakom imalo kontroverznom planu a iritantno kima cijelo vrijeme ko da mi već znamo kaj će si oni reći. ispala mi je ko onaj odvjetnik iz Seinfelda
deadmau5oman is offline  
Old 30.05.2025., 20:35   #977
A za koga vi navijate?
Old 30.05.2025., 22:12   #978
Vec dvije godine stoje al eto bas sad ide pobuna

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagr...=jl_home_g2_g3

‘Poštovana gospodo, kontrolori više neće šutjeti i promatrati nesposobnu upravu kako uništava našu firmu‘, zajedno poručuju
markotornic is offline  
Old 30.05.2025., 22:16   #979
Quote:
markotornic kaže: Pogledaj post
Vec dvije godine stoje al eto bas sad ide pobuna

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagr...=jl_home_g2_g3

‘Poštovana gospodo, kontrolori više neće šutjeti i promatrati nesposobnu upravu kako uništava našu firmu‘, zajedno poručuju

Pobunit će se, jer kako u besplatnom dijelu članka piše, sedam uređaja za prodaju karata, plaćanje kazni za parkiranje, kao i podnošenje reklamacija nije postavljeno.
mezzzzzo is online now  
Old 30.05.2025., 22:16   #980
ne znam, ne mogu smisliti tomasevica i stranku ali za ovu glasati? pa žena je ograničena kao balkon, lupeta, izgubila sve izbore kako je ona došla uopće u drugi krug?!
klingonac_worf is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:40.