Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.04.2016., 16:01   #961
Rastali se napokon. Bili su mi iritantni Džansu i Ozan u restoranu, oni su uvrijeđeni jer njih nitko nije pitao za rastavu, a rastavljaju se već 2 ipo godine. Ozan
Kako je Džihan dobar, on uvijek gleda pozitivnu stranu, zahvaljuje se Dilari na 20 g. braka, na djeci. Ali zato kad su došli u vilu, jedan podsjetnik kako je tih 20 g. izgledalo - svađa, Dilara opet okrivljuje Džihana, kao i uvijek.

Sinoć sam primijetila, svima su životi u "komadićima".
-Džansu i Ozanu - jer su im se roditelji razveli, a posebno Ozanu koji razvod roditelja doživljava kao smak svijeta
- Džihan je isto bio malo tužan zbog razvoda i djece
- Dilara - firma je u problemima, ovrha, opasnost da izgubi vilu, da ostane bez bogatstva
- Hazal - nesretna je jer nije u vili, tamo je Džansu koja joj krade život
- Gulseren - tužna je zbog Hazal, svjesna je da mala ima krivi sustav vrijednosti i da se ne može promijeniti. S jedne strane drago joj je da su Džihan i Dilara priznali Hazal, normalno da želi da joj je dijete sretno. Ali je i tužna jer se boji da će je izgubiti. Nemoćna je, zna da će je kad pođe u vilu, opet odbaciti.

Ali nije sve tako crno, vidjeli smo i osmjehe na njihovim licima.
Svatko ima nešto što ih čini sretnima.
Za Dilaru su to razgovori s Harunom, za Džansu je to dopisivanje s Denizom, za Džihana i Gul njihovi susreti i razgovori, za Hazal je to nova osobna iskaznica.
Jedino nam je Ozan neutješan, cijeli svijet mu se srušio zbog razvoda.

Zadnje uređivanje Marina 07 : 12.04.2016. at 16:14.
Marina 07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2016., 16:54   #962
nisam stigla jucer gledat, vidim pisete da su se rastali jel bilo još sta vrijedno spomena osim te rastave?
nadam se da nisam puno propustila
Odgovori s citatom
Old 12.04.2016., 17:41   #963
Nisi, jučer samo razvod i droljasta Gul i to što su priznali Hazal konačno.
I da Ozkan je lio suze jer će mu Gul platiti račun za plin nakon što je on njoj napakostio tolko puta..
Old 12.04.2016., 18:02   #964
ahahahaaha Ozkan samo cmolji, al ajd bolje to nego da krši okolo, ocito je to jedino sta zna raditi ili plakat ili lomit
Odgovori s citatom
Old 12.04.2016., 18:41   #965
Znamo da Džandan ima moć da Dilari preotme firmu, a i vilu jer ide na ovrhu. Ali to još ne čini, baš suprotno, ona je sama podmirila 130 000, bodri Dilaru, kaže ona je specijalist za ovrhe, sve će ona riješiti. Dilara joj još više vjeruje, divi se kako je sposobna, misli da je njezina spasiteljica.
Marina 07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2016., 19:44   #966
Quote:
MARINA 07 kaže: Pogledaj post

Sinoć sam primijetila, svima su životi u "komadićima".
-Džansu i Ozanu - jer su im se roditelji razveli, a posebno Ozanu koji razvod roditelja doživljava kao smak svijeta

...

Jedino nam je Ozan neutješan, cijeli svijet mu se srušio zbog razvoda.
E meni taj Ozan više tolikoide na živce, ja bih tog balavca tako ispljuskala da mogu.

Do sad je već sto puta upadal u nevolje i svaki put ga je Džihan izvlačil. A Ozan se sad duri na Džihana kao neka razmažena curica.

OK, znam, on je još obični klinac, al ipak je punoljetan i u tim godinama bi već trebal biti zreliji od toga da se duri zato kaj mu se roditelji rastaju. Pa vidi i sam da Dilara i Džihan godinama ne funkcioniraju kao sretan par. Pa za svih je bolje da se rastanu, nego da budu u braku bez ljubavi, da se samo svađaju.

Al ne, Ozan kao pravi razmaženko se duri jer nije onak kak si je on zamislio.

Džihan je s njim napravil veliku grešku u tome kaj je bil preblag prema Ozanu svaki put kad je ovaj napravil neku svinjariju.
Anadalia is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2016., 20:01   #967
Özkan se (malo se vracam unatrag, ovo je još 40. epizoda) vrlo naljutio kad je od Yildirima čuo da je Cihan platio dug tj. da je sad Cihan vlasnik stana u kojem žive on, Özkan i Keriman. Ljut i uvrijeđen jer ga je Cihan opet ponizio, zgazio svojim postupkom. Potom se zgrozio i nad Keriman i kćer Cansu koja je to dojavila ocu Cihanu.
Ali, jučer se oni smrzavaju u stanu, isključen im plin. Izmotavaju se i ne žele platiti dug u dućanu.
Cmizdravac-razbijač-neradnik u zvijezde kuje blesavu Gülseren koja plaća račun za struju. Naravno, prve riječi su mu da mu je sad i ona očitala bukvicu. Kad čuje da na ulici razgovara s Özkanom, Cihan prekida razgovor s njom.
Özkan toliko puta naziva sestru ludom i luđakinjom, a ta ludača, koliko god da je bezobrazna i svakakva, čuva mu oluma dok on uvijek iznova cmizdri pred onim dobričinom Enginom.

Već ste napisale kako nakon razvoda, te večeri, na telefonu guguču Harun i Dilara (ona u krevetu, u crvenoj spavaćici) te Cihan i Gül. Gülseren stoji uz otvoreni balkon (gdje je svijest o gubitku energije i topline, Gül Sultana?) i razgovara sa slobodnim Cihanom. Eh, primijetih zelenu biljku na stolu. Sa žutim lišćem. Sad će još ispasti da nam je Gül loša domaćica.Malo se opustila.

Ipak, prejadno je rješenje da Hazal dobiva prezime biološkog oca i u dokumentu imena Dilare kao majke i Cihana kao oca. I baška sud dodijelio aristo- hanumi Dilari skrb nad Cansu. Što ostaje Gülseren? Zalijevanje zelene biljke? Sljedeći korak mogao bi biti da počne čuvati Džana Hašmeta.

A gospođa Dilara ispravlja ex husbanda u vezi s prezimenom Gürpınar. "Ja sam Terzioğlu." Onda se zabuni pred svojom lijom-prijom Candan pa kaže: Dilara Gürpınar.
Čekam da počne letiti perje. Tko će biti lija, a tko kokoš?
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2016., 20:27   #968
Gulseren može slobodno zatražiti skrbništvo nad Džansu...niko joj ne brani. Al općenito je njihov odnos zahladio, više ne vidimo ni da se čuju ni viđaju... a tako su plakale jedna za drugom kad se Džansu vraćala u vilu
Odgovori s citatom
Old 12.04.2016., 21:14   #969
Drago mi je da su sva vrata podmazali pa više ne škripe
Old 12.04.2016., 21:53   #970
Dzandan je pala u vlastitu zamku,kad je dovela ,Don Juana,u Istanbul da unisti Dzihana,ali ljubav mu se dogodila i sad Dzandan nema mira,neprijateljica joj je preotela ljubav svog zivota,koja glupaca .Kao i njezina prijateljica Dilara,sad joj ne smeta da hoda s drugim muskarcem i sto ce drugi misliti za nju,glavno da je unistila Dzihana,i preotela mu tvrtke koje je on sam stvorio.Nezahvalna glupaca!A sto da kazem o milostivi Hazal!Glupaca ostala glupaca!Dobila prezime i misli da je cijeli svijet njezin i da moze glumati da je kraljica,ona je daleko od kraljice,obicna balavica bez kulture.A Gul,ona ima debeli problem,zvan Hazal,nemogu vjerovati dadopusta balavici da ju vrijeda i umalozava.Nema samopouzdane,umjesto da ju osamari i daje joj na znanje da je dosta,ona cmizdi na Hazalinoj sudbini,stvarno bolesni lik.
tina 25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2016., 21:55   #971
Ma nek si se ti Tina ispucala

Strava ti je post.. osuđuješ uvrede, a post ti je pun vrijeđanja...
Old 12.04.2016., 22:57   #972
Quote:
Hard Candy kaže: Pogledaj post
Ma nek si se ti Tina ispucala

Strava ti je post.. osuđuješ uvrede, a post ti je pun vrijeđanja...
Ne vrijedam,samo mi je dosta takvih likova,nitko nije normalan! Jedino Dzihan je pametan,skuzio je on da Harun nije bas pouzdan prijatelj :klap:
tina 25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2016., 09:24   #973
Quote:
tina 25 kaže: Pogledaj post
Dzandan je pala u vlastitu zamku,kad je dovela ,Don Juana,u Istanbul da unisti Dzihana,ali ljubav mu se dogodila i sad Dzandan nema mira,neprijateljica joj je preotela ljubav svog zivota,koja glupaca
Ja mislim da se Harun udružio sa Džandan da unište Dilaru. Pa planirao je da Alper ide na sud protiv Dilare, a da Džandan "brani" Dilaru i izbliza uživa u njezinom porazu. (To je bilo kad se mislilo da je Alper njezin brat). Džandan je sve radila po Harunovim naredbama, on joj je naredio da se uliže Dilari i da joj opet postane najbolja prijateljica. Da joj on to nije naredio, ne bi to napravila, a onda ne bi ni imala sve ovlasti u firmi koje joj je Dilara dala. Uglavnom, ja mislim da je Harun upao u vlastitu zamku jer je Džandan došla u poziciju da u bilo kojem trenutku može njegovoj voljenoj oduzeti i vilu i bogatstvo. Isto tako, on je trebao pretpostaviti da će Dilara svojoj prijateljici reći da se druži s njim. Ma sve je Harun kriv, od glavnog saveznika, napravio si je neprijatelja.

Slažem se za Džihana, da je pametan, kako je odbio Haruna. Iako je dobričina, nije naivan. A kako je tek povezao Dubrovnik i Džandan, i Kirkeziju i Haruna kao glavnog neprijatelja.

Nije Gul nimalo lako sa Hazal. Mala ju napada da ju je otela od majke i zarobila.
Gul se dobro postavila prema njoj i bez šamara, ali sve je uzalud..
A ono kad je mala kupovala odjeću, samo sam čekala da joj odbiju karticu, ali ipak nisu.
Ipak su u teškoj financijskoj situaciji, čudi me da mala može toliko trošiti.
Marina 07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2016., 10:26   #974
Bok svima,

zna li neko kako se zove restoran u kom su Harun I Dilara vecerali?
Baš je cok fancy
mikomaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2016., 10:29   #975
Ma Điho je kralj kako je samo prokuzio Haruna, ova ostao ko pokiso
Sve čovjek prokuzi, to mi se i sviđa kod njega sto sve brzo ide nije da je u zabludi nekoj po tjedan dana

Hazal odurna ko i inace
Kaze ona Gulki da ju je zatvorila.....Gul nju zatvorila?
Pa koliko se ja sjecam ona se SAMA došla njoj na vrata kad ju je mamica Dilara otjerala, nesto i Hazalku pere amnezija vidim

Nego, meni jedna stvar nije jasna...kuzim ja sa su dali policiji snimak di se vidi da je onaj Teo pao, pa su ih oslobodili jer nisu ga ubili ALI nije mi jasno kak to da ne odgovaraju za to sto nisu pozvali policiju i što su tijelo zakopali ko zna di
pa sta nije to skrivanje ubojstva/dokaza ili kako se to vec zove
Šta nebi trebali za to biti optuženi...mislim lakše, ali opet neko upozorenje ili sta ja znam kak to vec ide, bilo sta samo ne ovak da su ih pustili ko da veze nisu imali sa tim
Odgovori s citatom
Old 13.04.2016., 11:15   #976
Opet Dubrovnik

Cihan ima izvrsnu intuiciju tj. zamišljen je kao pronicljiv lik, kojemu izvrsno rade "grey cells" te svim zakulisnim igrama brzo uđe u trag, odmah vidi kad netko želi nauditi njemu dragim ljudima ili njemu samom. Ponavljam ovo, to smo već ustanovili.
Istražio je već sve one papire koje mu je s interneta skinuo Yildirim o nekoj moćnoj, njima nepoznatoj tvrtki , pa sve polako, ali temeljito izučava.
Čudna mu je svaka riječ koju za stolom izgovara Harun, prijatelj, čije je prijateljstvo, po njemu, završilo prije (magičnih) 20 godina.
Ne vidi, veli mu, razloga da s njim uđe u partnerstvo jer iz iskustva zna da jedna tvrtka guta drugu pa tako s pravom pretpostavlja da bi i on ušao u posao s njim kako bi ga progutao, a zna da je on, Cihan, u poslovnim problemima. Uz to, već mu je vratio tri i pol milijuna koje je ovaj bio uplatio kao jamčevinu da može izaći iz zatvora.
Nadmoćan Cihanov nastup u odnosu na Haruna.

Harun se potom ide žaliti ocu Veliju, a ovaj mu zdravorazumski objašnjava cilj njegove osvete, ali sve u strahu da mu se ne zamjeri. „Samatya“, četvrt u kojoj odrasta Harun, tada siromašan dio Istanbula, postaje u Harunovom poremećenom poimanju svijeta razlogom zbog čega taj svijet nije na njegovoj strani. Naprije se sam žalio da njega, Haruna iz siromašne Samatye, Dilara nije prihvatila zbog toga, a sad se "sindrom Samatya" proširio i na Cihana. Veli mu s pravom prigovara (jer, samo on može se usuditi reći mu istinu! Hehehe, Veli kao njegova „dvorska luda“) da sestru Hayal izostavi iz priče o osveti Cihanu jer da je jedini njegov problem u tome što se Dilara odlučila za Cihana, umjesto za njega, premda ni Cihan nije bio iz bogataške obitelji.

Jesam li dobro shvatila? Harun i China govore o Rahmiju, o tome da je imao restoran (konobu, okićenu morskim rekvizitima, konopima, morskim zvijezdama itd.), a koji je izgubio na kocki. To mora da je konoba koju sad vodi Veli.

Cihan se vraća u ured, nastavlja proučavati papire, vidi ime "Goran Novkovic". U Googleu mu se pojavljuje podatak da osoba tog imena radi u ... Dubrovniku. Sumnje mu se javljaju u vezi s imenom grada u kojem je reha-centar i u kojem se trebala liječiti Hazal, na preporuku gđe Candan. Sumnje dijeli s Yilidrimom. Brzo će im se upaliti sve lampice.

Eto nam našeg Grada opet u seriji. (Zaista se nadam da će do kraja serije biti neka isprika, npr. da će Harun nekom liku / Dilari ili npr. nekom sucu, ako zbog nečeg bude priveden, kažnjen, osuđen / reći o čemu se radilo tj. koji je to telefon okrenula Dilara, na kojem s druge strane nije bila osoba koja hmhmmh govori engleski).

Prije par dana slučajno sam pogledala tridesetak minuta jedne epizode (10. ili 12) serije "1001 noć" i naišla baš na ovaj dijalog. Kerem se sprema u Bosnu, u Sarajevo, s njima treba ići i mlada žena, Šeherezadina frendica (zaboravih joj ime) a Onur joj kaže: "Idete li u Bosnu, obvezno svratite do Dubrovnika. Prelijep grad. Kerem zna sva ta mjesta. U Sarajevu postoji jedan vrlo lijep izvor. Morate popiti vodu s njega. Tko je jedanput popije, stalno joj se vraća."

Scena iz "1001 noći" (voda s izvora) podsjetila me na sinoćnju scenu u restoranu (Harun i Dilara) kad Harun izgovara poetske riječi u vezi s pijenjem vode, sa simboličkim nabojem, naravno. Turske sapunice ne mogu bez scene sa zaljubljenima (barem jedan od dvoje "mora" već biti zaljubljen, drugi to još ne priznaje) u velebnom, više ili manje raskošno uređenom restoranu, zatvorenom za tu prigodu za ostale smrtnike, kako bi njih dvoje na miru, neometano mogli uživati u svojoj sreći i razgovarati o svojim osjećajima. Uz to obvezno ide živa ozbiljna glazba (dvoje-troje mladih izvođača, s harfama, violončelima i sl.), neki talijanski klasik. U jednom trenu pojavila su se velika slova na građevini: YALISI (YALI na turskom naziv je za /drvenu/ vilu na Bosporu ili na Zlatnom rogu).

Ali, kad je Harun počeo pjevati (bez obzira je li glas njegov ili posuđen), ajme meni ... ... a Dilara ga gleda i gleda ... "Jao!" (uskliknula bi Keriman; mora da je i taj "jao" u našem jeziku turcizam).
Cihan je ipak shvatio i to rekao Yildirimu, da misli da mu je Harun dušman (neprijatelj).

Dubrovnik 1001 noć - 1 Dubrovnik 1001 noć 2
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2016., 11:16   #977
Glupost je to da je Teo sam pao. Ok možda i jest, ali poginuo je u tučnjavi sa starim. Stari bi trebao biti optužen za ubojstvo iz nehaja, i odgovarati za to. Nije mi jasno da su ga pustili.
Snimka mu može pomoći u obrani da se vidi da ga nije namjerno ubio, ali stari treba odgovarati, pa nije Teo napravio samoubojstvo.

Zadnje uređivanje Marina 07 : 13.04.2016. at 11:36.
Marina 07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2016., 14:54   #978
Quote:
kedi18 kaže: Pogledaj post
Prije par dana slučajno sam pogledala tridesetak minuta jedne epizode (10. ili 12) serije "1001 noć" i naišla baš na ovaj dijalog. Kerem se sprema u Bosnu, u Sarajevo, s njima treba ići i mlada žena, Šeherezadina frendica (zaboravih joj ime) a Onur joj kaže: "Idete li u Bosnu, obvezno svratite do Dubrovnika. Prelijep grad. Kerem zna sva ta mjesta. U Sarajevu postoji jedan vrlo lijep izvor. Morate popiti vodu s njega. Tko je jedanput popije, stalno joj se vraća."

Scena iz "1001 noći" (voda s izvora) podsjetila me na sinoćnju scenu u restoranu (Harun i Dilara) kad Harun izgovara poetske riječi u vezi s pijenjem vode, sa simboličkim nabojem, naravno.
Uletila sam malo prije na reprizu, zadnjih pet-šest minuta.
Uhvatila sma ove riječi Harunove: "Čak i vodu koju pijem, pijem prvi put s tobom."

Quote:
U jednom trenu pojavila su se velika slova na građevini: YALISI (YALI na turskom naziv je za /drvenu/ vilu na Bosporu ili na Zlatnom rogu).
Da, na jednoj zgradi lijepim, velikim slovima piše YALISI. Možda je to naziv nekog holdinga koji okuplja sve velebne restorane i hotele u koje su preuređene drvene vile na gornjim lokacijama. Kad se riječ YALISI upiše u Google, vidimo i ove slike lijepih vila. Možda je u jednoj od njih smješten i sinoćnji restoran.

Quote:
MARINA 07 kaže: Pogledaj post
Ja mislim da se Harun udružio sa Džandan da unište Dilaru. (...) Uglavnom, ja mislim da je Harun upao u vlastitu zamku jer je Džandan došla u poziciju da u bilo kojem trenutku može njegovoj voljenoj oduzeti i vilu i bogatstvo. Isto tako, on je trebao pretpostaviti da će Dilara svojoj prijateljici reći da se druži s njim. Ma sve je Harun kriv, od glavnog saveznika, napravio si je neprijatelja.
Svaki istup Dilare kad nekoga napada (sina, Gülseren, Cihana) logička je katastrofa tj. ona se u napadu brani "argumentima" i "tezama" koje to nisu tj. iz kojih nikako ne može proisteći logačan zaključak.

Harun je slijedi u stopu u postavi svoje velebne osvete. Njega na pravi put nastoji izvesti otac Veli, ali, malo tko može "ispraviti" već formiranu (i iskompleksiranu) osobu od 40 i više godina.
Candan smo dosad upoznali kao beskrupuloznu osobu koja ne bira sredstva da dođe do cilja. Zato što je toliko zaljubljena u Haruna, želi mu se dokazati i podmetanjem bombe (tj. naredila je pouzdanicima da to naprave). Čudi me kako nije dala slijediti svoga Haruna budući da je on svojim izjavama (ako je toliko inteligentna, a nije) morao u njoj pobuditi sumnju. I u vezi s Dilarom, i u vezi s njegovim riječima o ljubavi i sl.

Već se vidjelo da je ljubomorna, kad on odlazi nekamo, npr. kući (a ona se čudi da on u Istanbulu ima kuću). Ona sinoć nije bila tip-top dotjerana, izgledala je kao agentica na tajnom zadatku koja slijedi Haruna Nevjernika, koja je na zadatak poslana u zadnji trenutak. Na usnama neka blijeda šminka. Naravno, laže da je i ona gošća, ona je samo jako ljubomorna ženska koja će puknuti od jada jer je Harun s nekom drugom. Dok je Dilara dosad barem sačuvala aristokratsko držanje, Candan se ponaša preda zaštitarima neodoraslo, nimalo otmjeno, banditski. Potom i kretnje u autu (tuc-tuc po volanu i sl.).
Sinoć bi Harun bio svojim ubojitim hladnim pogledom od Candan napravio hrpicu pepela - da pogledi ubijati mogu.

Quote:
Slažem se za Džihana, da je pametan, kako je odbio Haruna. Iako je dobričina, nije naivan. A kako je tek povezao Dubrovnik i Džandan, i Kirkeziju i Haruna kao glavnog neprijatelja.
Mislim da nije ta riječ u pitanju (nema je u Googleu, osim kod tebe u tvojem postu; postoji Kirgizija), meni se čini da je riječ spomenuta u seriji bila Kirenija - Kyrenia:

Izgleda mi logičnije:

Quote:
Kyrenia (turski: Girne; grčki: Κερύνεια Keryneia; starogrčki: Κυρηνεία Kyreneia) je grad na sjevernoj obali Cipra ispod istoimenog gorja (Kyrenia). Danas je u sastavu tzv. Turske Republike Sjeverni Cipar. Grad je značajna povijesna luka, danas je najvažniji turizam.

Ali, nisam sasvim sigurna. Možda se ime opet pojavi u seriji, a možda je netko pomnije pratio epizodu.

Quote:
A ono kad je mala kupovala odjeću, samo sam čekala da joj odbiju karticu, ali ipak nisu.
Ipak su u teškoj financijskoj situaciji, čudi me da mala može toliko trošiti.
I ja sam se tome nadala, ali nije se dogodilo.
Gül je poluglasno komentirala dolazak Hazaline odjeće u stan, ali možda je poslije mogla reći Cihanu što mu je sve kći kupila, znajući u kojoj je on financijskoj situaciji.
Ipak, bolje da je šutjela. Ušutkao ju je kad se za stolom suprotstavila Hazalinim riječima o tome da će majka Dilara živjeti u vili. Željela je reći da nije na njoj da se o tome brine i razbija glavu. E, u toj maloj "sitnici" također se ogleda Cihanovo skriveno nasilništvo. "Sus" svima, ako se to kosi s njegovim stavom.

Vjerojatno se većina od vas smješkala u trenucima dok se Gül približavala Cihanu Usnulom, a kamera usmjerena na njezine i njegovo lice izbliza (spavali su tako i neki drugi muškarci, ali na njihove usne spustile bi se nježno ženske usne i utisnule na njih poljubac). Ovdje smo mogle/mogli biti sigurni da do tog poljupca neće doći.
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2016., 15:42   #979
Ne znam kako vama, al meni su Harun i Dilara predosadni... Harun priča neke dosadne bajke, izigrava Petrarcu, čak i pjeva, Dilara se smješka... prepredosadno i isforsirano.

Džihan i njegov zahtjev da se ne ljubi s Gul je pretragičan, jer gledati njih dvoje same u kući bez ijedne puse je mutavo. Nitko ne traži strastvene poljupce, al ono... ni ova platonska ljubav nije za gledat.

Hazal okrivljava Gulseren za to što ne živi u vili? Zar je Gulseren glumila invalida? Proglašavam Hazal za najgori lik u svim latino i turskim serijama zajedno koje sam pogledala, a ima ih zavidan broj. Osobna procjena, naravno

Ozkan padne i slomi nogu pa za nepovjerovat
Odgovori s citatom
Old 13.04.2016., 16:07   #980
Quote:
bela flor kaže: Pogledaj post

Ozkan padne i slomi nogu pa za nepovjerovat
Valjda su bratac i sestrica zaduženi za komični/"komični" dio serije pa se moraju događati i ovakve "smiješne" stvari. Nakon što će sestru optužiti da je ona kriva za taj njegov udes (to je već učinio, ali će nastaviti), ona će najvjerojatnije postati taksist. Možda će joj prvi klijent postati Hazal i Şeyda koje će biti na tom nekom partiju. Ali nisu očekivale skromnu kuću.
Ako se dogodi da sad Özkan bude primoran ostati u kući, makar i polupokretan, možda se posveti sinu. I pozove Gül da mu pomogne.
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:02.