Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.05.2012., 21:50   #9821
Samo da se zna ove godine zavrsavam 7. razred i odlikas sam,zelim ovo napisati u svoj prvi post.
Govori se da je MIOC jedna od najboljih skola u ZG,ako ne i najbolja.Posto me zanima informatika zelio bih za 2 godine krenuti u ovu skolu.
Zanima me kako ce mi biti u informatickom smjeru MIOC-a iako nisam pohadao informatiku u osnovnoj skoli.
Charizard412 is offline  
Old 23.05.2012., 07:05   #9822
@Charizard: Informatika u MIOC-u kreće od samog početka i nebi smio imati nikakvih problema sa praćenjem nastave.

naj stranica ikad

Zadnje uređivanje Fashion Barbie : 23.05.2012. at 07:59. Reason: komentiranje obrisanog posta
ja čovjek is offline  
Old 24.05.2012., 10:56   #9823
1. Znate li mozda kad su upisi u mioc, kojeg datuma?
2. maturanti, kako je proso hrvatski, cula sam da nije bilo bas lagano.?
Old 24.05.2012., 19:31   #9824
Upisi u MIOC su isto kad i upisi u sve ostale srednje škole.

Ja sam pisao nižu razinu hrvatskog i nisam uočio ništa na temelju čega bih osjećao potrebu buniti se.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 07.06.2012., 12:38   #9825
Pozdrav!
Znam da su ovo vec dosadna pitanja ali kakva je ekipa znaci meni prijatelji govore kako je pola ljudi tamo ili kroneri ili drogerasi o.O Pa vas pitam koliko tu ima istine jer bih htio u MIOC pa na FER
Unaprijed hvala!
daky1000 is offline  
Old 07.06.2012., 15:12   #9826
Hahaha, nemam pojma od kud si to čuo ali netko je jako neupućen. Ima ljudi koji imaju problema sa raznim opijatima ali takve se da nabrojat na prste ruku. Bez brige, više je ljudi ovisno o kompjuterima nego kemijskim supstancama u MIOCu.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 08.06.2012., 18:31   #9827
?

Zanima me , imat cu 61 bod na kraju , ali sam u sedmom razredu imala 4 iz engleskog jezika , ali bodovat ce mi se talijanski iz kojeg sam imala 5 tako da mi nece smanjit broj bodova ali opet oni koji su i 7. i 8. razred imali 5.0 vjerojatno ce imat puno lakši upis bez ikakvog rizika. Mogu li ja upast iako sam imala 4 iz engleskog a to mi ne smanjuje bodove vec imam koliko i oni sa 5.0 ?
Ensiferuum is offline  
Old 08.06.2012., 18:47   #9828
Ja bih ti preporučio da dođeš drugi dan upisa i pitaš na upisima kakvo je stanje. Definitivno bi trebala imati neki plan B.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 09.06.2012., 12:19   #9829
Talking

Quote:
ja čovjek kaže: Pogledaj post
Ja bih ti preporučio da dođeš drugi dan upisa i pitaš na upisima kakvo je stanje. Definitivno bi trebala imati neki plan B.

Pa plan B bi mi bio 2. gimnazija ,ali se bojim da necu predugo čekat i jos završit na drugom roku a svi znamo da su na drugom roku sve bolje gimnazije popunjene... Imas jos kakvu ideju?
Ensiferuum is offline  
Old 09.06.2012., 20:51   #9830
Dakle, evo mene opet.
Zasto postoje dva dana upisa??
Jel moras bit na oba tamo ili je taj drugi valjda za one koji ne stignu prvi dan il tak nes xD?
Cuo sam da je dobro otici na kraju drugog dana, da vidis kolko bodova ima zadnji, al nisam siguran jel se to moze saznat, pa rekoh, da mi ne ode baba s kolačima xD...
xaxaxa is offline  
Old 09.06.2012., 21:59   #9831
Možeš doć koji god dan hoćeš ali drugi dan ti već znaju otprilike s kolko bi bodova ljudi mogli upadati.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 11.06.2012., 20:12   #9832
jel trebaju doc i roditelji?
xaxaxa is offline  
Old 11.06.2012., 20:23   #9833
Meni su neki frendovi rekli da se moze prijavit samo za jednu skolu o.O
Nezz..bas i ne vidim neki smisao u tome ahah.. jel zna neko dal je to istina ili ...
dbbi is offline  
Old 11.06.2012., 23:02   #9834
Quote:
xaxaxa kaže: Pogledaj post
jel trebaju doc i roditelji?
Roditelji nemoraju dolaziti, možeš sam ispunit sve papire.

Quote:
dbbi kaže: Pogledaj post
Nezz..bas i ne vidim neki smisao u tome ahah.. jel zna neko dal je to istina ili ...
Ako za prijavu moraš predat original svjedodžbe, nije mi baš jasno kao si ti mislio/la da bi bilo moguće prijaviti više škola.

naj stranica ikad
ja čovjek is offline  
Old 12.06.2012., 19:08   #9835
bok ljudi evo ja sam sad 8 razred skoro završio i neznam kam da se upišem...mislim iči na arhitektonski faks poslje, pa neznam jer da odaberem MIOC ili graditeljsku....svaka ima svoje prednosti, MIOC vrh matematike i fizike a graditeljska crtanje, pa povjest arhitekture i to... znam da se sa gimnazijom lakše upisati no neznam baš mi se hoče iti u graditeljsku, veliju ljudi da je tam zakon; izleti (gradilišta, zgrade --ono kaj me zanima)... no i kažu da ovi iz gimnazije na faksu nauče sve ono u 2 mjeseca što su ovi iz graditeljske učili 4 godine (crtanje...) dok ovi iz graditeljske puno teže savladaju matematiku i fiziku... onda kaj bi bio vaš izbor?? USPUT MOJI BODOVI SU 60.8 -.- PROSJEK U 7 ME ******...
konan77 is offline  
Old 12.06.2012., 19:22   #9836
Quote:
dbbi kaže: Pogledaj post
da, to je tocno. ove se godine mozemo prijaviti samo u jednu skolu.. to je uzasno retardirano, ali......
Old 12.06.2012., 19:43   #9837
ljudi koji su sigurni da ce najesen u mioc, nek mi se jave
lakse je doci u novu sredinu kad nekog vec znas
Old 12.06.2012., 19:46   #9838
Quote:
alijakofobija kaže: Pogledaj post
lakse je doci u novu sredinu kad nekog vec znas
Zar nije uzbudljivije kad dođeš onako u novu sredinu, novi izazovi i tako to?
Neo The Anomaly is offline  
Old 12.06.2012., 20:03   #9839
Quote:
Neo The Anomaly kaže: Pogledaj post
Zar nije uzbudljivije kad dođeš onako u novu sredinu, novi izazovi i tako to?
Ovisi...nije svima tako lako uklopiti se u novu sredinu...lakše ti je ako imaš nekog koga poznaješ

Old 12.06.2012., 20:20   #9840
Pokušao sam malo nadahnuti novajlije, ohrabriti ih, dati im avanturistički duh. Nisam mislio da se ozbiljno ide odgovarati.
Neo The Anomaly is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:56.