Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.02.2022., 09:37   #9881
Quote:
Ace Ventura kaže: Pogledaj post
I to traje mjesecima
I što ste poduzeli po tom pitanju?
pilif12 is offline  
Old 11.02.2022., 09:40   #9882
https://epoha.com.hr/2022/02/10/od-t...qJS4x7gIZG1DD4 Od trenutka kada smo saznali da se i cijepljeni mogu zaraziti, cjepivo i Covid potvrde gube svaki smisao
Old 11.02.2022., 09:41   #9883
Quote:
pilif12 kaže: Pogledaj post
I što ste poduzeli po tom pitanju?
To neka odgovore Meštrović i Ivić. Ivić ima vremena narikat po svim portalima o rijekama mrtvih, zadahu smrti i ne znam koje je još gadarije izgovorio, onda valjda ima vremena i pozabavit se raspadom svog odjela. Koji mu se raspao ko kula od karata. Sad plaće nisu oni krivi, fali 350 sestara. Za to ima onog smrads Vilija pa neka njemu piše.
LenaMia is offline  
Old 11.02.2022., 09:44   #9884
Off topic,
Ali kroz tjedan dana mozda Rusija napadne Ukrajinu.

Info iz prve ruke od lika kojem je prijatelj u vojsci, tocnije s druge strane Ukrajinske granice..
Eto novog sranja..
Splićankaa is offline  
Old 11.02.2022., 09:48   #9885
Quote:
Mr. Beam kaže: Pogledaj post
Znači mit o asimptomatskom prenositelju je i dalje široko rasprostranjen.
Teško ćemo se čini mi se iz tih 💩 ispetljati.
Ljudi inače zablude i mitove teško odbacuju.
Nisu možda ljudi (mase) toliko krive koliko je to sustav koji su osmislili "stručnjaci".

Jedna crtica iz svakodnevnice: - dijete kolegice s posla dobilo taj famozni omikron (ništa strašno 2-3 dana šmrcalo). Istodobno kolegici ništa - zdrava, negativna na testu (usput kaže da je već prije preboljela kovid a i cijepila se).

I sad zamisli tu logiku:
- oboljelom dijetetu napisali da mora biti u (samo)izolaciji 10 dana
- a zdrava majka (kolegica) mora biti u samoizolaciji 17 dana tj. još 7 dana nakon isteka karanbtene za oboljelog.

Meni bilo potpuno nelogično, van pameti i išao provjeravati. No zaista - tako podebljano piše u preporukama HZJZ od 31.01.2022. - član kućanstva mora biti još min. 7 dana u karanteni nakon isteka karantene oboljelog.

Znači - bilo bi joj bolje da je simulirala da je i ona bolesna istodobno kad i dijete - bila bi tjedan dana kraće u karanteni.
ntiissa is offline  
Old 11.02.2022., 09:55   #9886
Restless legs syndrome od boosteranja.

Previše soye također, estrogen kid.
Old 11.02.2022., 09:59   #9887
Hahah kakav vubijevac!! da nije zalosno bilo bi smijesno... Dobro jutro i tebi.
Old 11.02.2022., 10:00   #9888
Pozitivna vijest iz nizozemske:
Predstavnicki dom kongresa je juce izglasao protiv 2G.

Velika pobjeda jer je potrebno bilo mijenjati ustavno pravo da bi se uopste uveo 2G.

Kako su se samo bili osilili!!! Mijenjati ustavna prava gradjana da bi mogli prosiriti svije fasisticke namjere.

Gle! Cijela opozicija ujedinjena protiv 3 vladajuce partije (i jedne lude zene)
Flow is offline  
Old 11.02.2022., 10:01   #9889
https://www.facebook.com/10007765863...01052804954582 Stew Peters & Maria Zee - Australija: C-kampovi, tiranija i prosvjedi .HRtitlovi
Old 11.02.2022., 10:12   #9890
Quote:
Ashton66 kaže: Pogledaj post
Ajmo malo razmisljati kao teoreticari zavjera, tj. pametni ljudi koji vjeruju da drugi pametni ljudi znaju sto rade, te uzimaju u obzir sasvim logicne pretpostavke kao ispravne, iako mozda ne potpuno tocne u svakom detalju.

Tako da, ako pretpostavimo da je ovo sve oko korone, a zapravo oko cjepljenja smisljeno, onda su i ove dvije pretpostavke zapravo vrlo logicne:

a) Tko god napravio sto god tocno napravio, znao je sto radi, te kako ce to nesto djelovati, barem s izvjesnom dozom sigurnosti, ako vec nista nije bas potpuno 100%.

b) Ako je pretpostavka pod a) tocna, onda su i znali kako sprijeciti, tj. efikasno se boriti protiv toga necega pod a).

Ili da ja to malo pojednostavim, ako je ovo smisljeno, a ne slucajno, onda je isto tako izuzetno vjerojatno da postoji i pravi i efikasni lijek protiv korone, spike proteina, te cjepljenja, kao i posljedica cjepljenja koje ona ima na one koji su izlozeni cjepljenim osobama.

Jasno, uvijek moze biti da ono pod a) nije tocno, pa je ovo sve slucajno, potpuno neplanirano i svugdje po svijetu se sve ovo desava spontano, bez ikakvog plana, razloga, agende, ili namjere od strane bilo koga, a sa svrhom postizanja bilo kakvog cilja.
nije mi palo na pamet da bi elita mogla imati efikasno cjepivo za sebe a fake-cjepivo poput pfizera i moderne za običnu raju, ali da je tako ne bi bilo prvi put, pred par godina je u njemačkoj bio skandal oko slične stvari.

ali ipak mislim da je tako nešto preopasna stvar da bi se s time igrali. kao prvo to bi značilo da bi na kraju preživjelo jako jako malo ljudi, bill gates i njegovi frendovi, što nije dovoljno za nastavak vrste. ako bi malo proširili skup preživjelih i podijelili pravo cjepivo raznim političarima u svijetu, to bi brzo procurilo u javnost jer znamo kako to ide, npr. naši hdz-ovci bi se prvi hvalili s time i uprskali im cijeli plan. mislim da je tako nešto praktički neizvodivo, previše ljudi bi moralo biti uključeno u ovaj plan da bi funkcionirao.

u ovu ideju se ne uklapa ni činjenica da neki dobivaju placebo, jer placebo ne štiti od virusa koji je smišljen tako da ubije sve koji se zaraze. zašto onda uopće davati placebo kad nema smisla
Marina Fiume is offline  
Old 11.02.2022., 10:16   #9891
Quote:
asrael kaže: Pogledaj post
Hahah kakav vubijevac!! da nije zalosno bilo bi smijesno... Dobro jutro i tebi.
Vidim, to je New York. Inače, super je to washing hands, distance, vaccines, Fauci pomoglo, vidi se veliki pomak kada se gleda zima prošle godine bez cijepljenja i ova godina gdje su njujorčani masovno cijepljeni, a brojke izgledaju ovako

peak 7-dnevnog prosjeka umrlih je bio oko 20 siječnja 2021 godine, sa 215 dnevno umrlih od korone

7-dnevni prosjeka umrlih je bio na isti dan godinu dana kasnije, 20 siječnja 2022. godine na 202 dnevno umrlih od korone

peak (znači najveći 7-dnevni prosjek) u 2022. godini je bio - 241 na dan 26.01.2022.
NoDirectionHome is offline  
Old 11.02.2022., 10:48   #9892
Quote:
Splićankaa kaže: Pogledaj post
Off topic,
Ali kroz tjedan dana mozda Rusija napadne Ukrajinu.

Info iz prve ruke od lika kojem je prijatelj u vojsci, tocnije s druge strane Ukrajinske granice..
Eto novog sranja..
Ali Матушка Россия je bila oko Kijeva, reče mi davno jedna Ukrajinka. Većina Ukrajinaca ne osjećaju se tako posebno i drugačije od Rusa... Neki čak i žale što su posebna država jer su zapravo gladni, i nemaju srednjeg staleža kojega u Rusiji ima donekle, bar u većim gradovima.

Navodno je Putin jako privržen Petrogradu jer je odatle. I prisilio je komunističke tajkune da dio novca ostave u Rusiji, tako da ipak Rusija bolje stoji nego Ukrajina. Tak da ja ne vjerujem, čak i ako se to dogodi, da će to biti neki rat opasni za nas, jer ako napadnu, znači da su se tako dogovorili s Amerima. Ne vjerujem u silan otpor s ukrajinske strane.

Moguće imam krivo, ali na temelju vlastitih iskustava tako zaključujem, jer mediji imaju opet samo jednostranu sliku.
Arijela is offline  
Old 11.02.2022., 10:53   #9893
Quote:
Opširni uvod u dokument EIU-a, instituta koji postoji od 1946., otkriva da je u 2021., dakle u drugoj godini pandemije COVID-a 19, demokracija nemalo skliznula diljem 165 država i dva teritorija svijeta.

Pokazalo se da je danas na svijetu samo 21 zemlja potpuno demokratska i da tu živi tek 6,4 posto čovječanstva. Manjkavo demokratskih zemalja, a tu su i Hrvatska i Srbija, u svijetu je 53 i u njima živi 39,3 posto ljudi. Odatle katastrofalna vijest dana da u barem nekakvoj demokraciji, pa bio to i Brazil ili Gvajana ili Hrvatska, danas živi manje od pola stanovnika svijeta.

Slijede 34 zemlje s hibridnim režimima, što i nije neka sreća po životni stil pojedinca i etničkih, spolnih, vjerskih skupina, te 59 diktatura ili onoga što se naziva "autoritarnim" režimima.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novost...amo-pandemija/

Onak, no shit, Sherlock
snake1 is offline  
Old 11.02.2022., 11:10   #9894
Njemačka parlamentarka Christine Anderson javno podržala kanadski Konvoj slobode

„Danas se obraćam svim Kanađanima, posebno kamiondžijama. Jako sam ponosna na vas. Pozdravljam vašu hrabrost i vašu odlučnost da se zalažete za slobodu, demokraciju i vladavinu prava. Dali ste nadu tolikom broju ljudi na svijetu. Pokazali ste svijetu da ova „mala marginalna manjina“, ipak nije tako mala.

Što je još važnije, pokazali ste kako se nositi s pretjeranim iskazivanjem moći vaše vlade. Ovo nije nešto što trebate trpjeti. Ne, ovo je nešto što trebate zaustaviti. Ako ste doista bili „mala beznačajna manjina“, pitam se zašto je premijer Trudeau smatrao neophodnim pobjeći na skrivenu lokaciju i ostao se tamo kriti.

Očigledno se boji naroda i treba ga se bojati. Jer, ako se Vlada boji naroda, to je ono što se naziva demokracijom. A, ako se, pak, narod boji vlasti, onda je to ono što se zove tiranijom.

Dragi Kanađani, ne odustajte!

Na pravom ste putu i mnogi ljudi širom svijeta su uz vas u svojim mislima i željama.

Želim vam najveći mogući uspjeh. Vaša hrabrost i odlučnost da se zauzmete za slobodu, demokraciju i vladavinu prava, inspirirali su i druge da se suprotstave svojim vladama.“

Christine se u svom obraćanju dotaknula i organiziranja konvoja za slobodu diljem svijeta, pa tako i dolaska europskog konvoja slobode u Bruxelles kojega je okarakterizirala kao „prijestolnicu ludila, odakle seže porijeklo cijelog ovog ludila oko digitalnog zelenog certifikata, uznemiravanja, diskriminacije i represivnih mjera koje su dolazile s njim“, rekla je Christine.

„Nadam se da će stići u velikom broju, a ja ću biti među onima koji se nalaze na ulicama pozdravljajući i navijajući za one kojima je očajnički potrebna isporuka slobode, demokracije i vladavine prava.“, završila je Christine Anderson svoje obraćanje puno ohrabrenja svima onima koji još uvijek neumorno vjeruju u slobodu, građanska prava i vladavinu naroda.

https://epoha.com.hr/2022/02/10/njem...onvoj-slobode/

Što prije iz luđačke EU, van!
Beppinna is offline  
Old 11.02.2022., 11:19   #9895
Po noći je pao mali snjegić u Otawi, opet je sve bijelo, prelijepo i čisto. Preko vikenda se očekuje više od milijun ljudi u podršci i posjeti hrabrim Truckersima:

https://www.youtube.com/watch?v=vQKd3xqvdjo

https://www.youtube.com/watch?v=O9yhMZO5XBY

5,30 ujutro, a izgleda da je i istekla 10-dnevna zabrana trubljenja?
Beppinna is offline  
Old 11.02.2022., 11:25   #9896
Quote:
Principessa kaže: Pogledaj post
Nasla sam neku ljekarnu gdje su ugodni i njezniji. Ekipa sa higijenskog iz st je definitivno najbrutalnija. bas su govna sadisticka. Iz sline nece nitko to da radi..
Al odvratno je sve skupa.. ustajem te dane ranije, smrzajem se i cekam. Odradim taj bris i odsetam do posla. I onda ko debil cekam potvrdu. U pocetku je padao sustav u cijeloj rh i onda banana, a do neke ure moras uc u firmu inace se racuna da ne radis. Onda su se i ljekarne domislile pa svoju neku potvrdu posalju na mejl a ne onaj qr kod cisto da nas puste u zgradu. mada u firmi nam mobitelom skeniraju taj sugavi kod..
Pošaljite imena tih fašističkih govana koja vam skeniraju, uzimaju, naređuju? Neki otpor pokažite?
lastman is offline  
Old 11.02.2022., 11:29   #9897
Quote:
Arijela kaže: Pogledaj post
Budi malo zahtjevnija, traži da ti rade iz sline! Ima puno nadobnih koji obožavaju mučiti ljude i kopati duboko u nos, ali to je posve nepotrebno doista, iz grla rade neke firme. Nađi nekoga tko je normalan i tko će ti napraviti test iz sline, oni samo muče ljude. Dogovori se s nekim, baš mi je žao. Meni su dvaput radili iz nosa, i u Hrvatskoj nisam ništa osjetila, ali su me sinusi boljeli na toj strani par dana, a vani sam ženi morala maknuti ruku koliko mi je porinula štap. Poslije sam insistirala na grlu i pitala je šefa, šef je pitao šefa i sve je bilo ok.

Ljudi od smradova očekuju da budu ljudi??? Morate se boriti s njima. Sad sam bio kod doktora i u ljekarni. Čekaonica i te stvari. Sve bez maske i nitko ništa. Svi su bili ljubazni i nasmijani. Možda sam im ja tračak nade? Nemam pojma , ali svugdje tako i nigdje problema. Dajte malo kičme? Pa ako vas cimnu, upitaju, odgovorite, oduprite se malo?! Vi ste bolji od njih, a ne lošiji. Zašto bi ih uvažavali, strahovali?
lastman is offline  
Old 11.02.2022., 11:38   #9898
Quote:
VDCOTO kaže: Pogledaj post
Mogu po djecu budala ja za svoje...jebat ću im krvavu mater ako počnu.
Za djecu se treba boriti.

Ne slažem se sa tobom! Nisam pobornik teorije - jebite nas, ali djecu ne damo? Tko se da jebati taj će i djecu dati na izvolte? Zašto bih ja dao moju ženu, a djecu ne? Ne damo mi nikoga smradovima, nikoga! Nema predaje dvospolcima i frikljubcima!
lastman is offline  
Old 11.02.2022., 11:38   #9899
Evo i Francuskog Konvoja Slobode:

UŽIVO LE CONVOI DE LA LIBERTÉ JOUR 3 - CREUSE

https://www.youtube.com/watch?v=weYh5Rs7lC4

Pa da vidimo kako će im Macron i njegova baba/djed zabraniti ulazak u Pariz?
Beppinna is offline  
Old 11.02.2022., 11:41   #9900

Baš si me razočarao videom? Ja sam očekivao da će budaletina otresti na pod i udariti glavom? Ali ima vremena nakon bustera.
lastman is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:10.