Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.02.2022., 11:43   #9901
Quote:
Marina Fiume kaže: Pogledaj post
nije mi palo na pamet da bi elita mogla imati efikasno cjepivo za sebe a fake-cjepivo poput pfizera i moderne za običnu raju, ali da je tako ne bi bilo prvi put, pred par godina je u njemačkoj bio skandal oko slične stvari.
Tako je bilo za fejk pandemije svinjske gripe. Imali su jedno cjepivo za "elitu", tj. političare, a drugo 'cjepivo' za ostale.

Uostalom što će im bilo kakvo cjepivo kad već postoji Ivermectin, HCQ i ostali efikasni lijekovi, koji vlastitom imunološkom sustavu samo asistiraju da svlada patogen, a time se imun. sustav onda istrenira da prepozna istog i problem trajno riješen. Ono što se 2 godine uz najbezobrazniju i kriminalnu propagandu prenosi tj. laže i/ili zanemaruje putem ms medija je a) da naš imuni odgovor nije adekvatan ili čak ne postoji, b) da ne postoji učinkovita terapija (navedenim lijekovima i ostalim dodacima) i c) da trajni imunitet nakon dolaska imun. sustava u kontakt s patogenom nije moguć.
Te tri glavne LAŽI osnova su PROPAGANDE koja gura LAŽNA cjepiva. Masama, dakako.

Quote:
ali ipak mislim da je tako nešto preopasna stvar da bi se s time igrali. kao prvo to bi značilo da bi na kraju preživjelo jako jako malo ljudi, bill gates i njegovi frendovi, što nije dovoljno za nastavak vrste. ako bi malo proširili skup preživjelih i podijelili pravo cjepivo raznim političarima u svijetu, to bi brzo procurilo u javnost jer znamo kako to ide, npr. naši hdz-ovci bi se prvi hvalili s time i uprskali im cijeli plan. mislim da je tako nešto praktički neizvodivo, previše ljudi bi moralo biti uključeno u ovaj plan da bi funkcionirao.
Nije za njih ništa preopasno. Ako treba i veoma smrtonosne stvari će biti puštene ako je to u svrhu postizanja određenog cilja, kao primjerice onda 2001. antraks. A tada su imali isto već unaprijed spreman "protuotrov", za "elitu", naravno. Mjesec dana prije nego je javnost uopće saznala za napad antraksom, u avionu Air Force One dr. R. Tubb Bushu mlađem daje lijek za prevenciju protiv djelovanja bakterije antraksa. Dakle prije nego su žrtve napada uopće počele obolijevati nakon tog biološkog napada, oni su već znali što se sprema i sebi su davali antidot.
Mr. Beam is offline  
Old 11.02.2022., 11:51   #9902
Quote:
Arijela kaže: Pogledaj post
Ali Матушка Россия je bila oko Kijeva, reče mi davno jedna Ukrajinka. Većina Ukrajinaca ne osjećaju se tako posebno i drugačije od Rusa... Neki čak i žale što su posebna država jer su zapravo gladni, i nemaju srednjeg staleža kojega u Rusiji ima donekle, bar u većim gradovima.

Navodno je Putin jako privržen Petrogradu jer je odatle. I prisilio je komunističke tajkune da dio novca ostave u Rusiji, tako da ipak Rusija bolje stoji nego Ukrajina. Tak da ja ne vjerujem, čak i ako se to dogodi, da će to biti neki rat opasni za nas, jer ako napadnu, znači da su se tako dogovorili s Amerima. Ne vjerujem u silan otpor s ukrajinske strane.

Moguće imam krivo, ali na temelju vlastitih iskustava tako zaključujem, jer mediji imaju opet samo jednostranu sliku.
Ko pita kaj ukraince?
Ja vidim sranje sa Ukrainom, ko drugi dio korona plana.

Quote:
Preko 40 posto Ukrajinaca slaže se s Putinovim stavovima

Christian Müller / 8. kolovoza 2021. Mnogi Ukrajinci željeli bi imati prijateljske odnose s Rusijom. Ali vlada želi samo jedno: ulazak u NATO.

A što Ukrajinci kažu o Putinovom “seminarskom radu”? Ukrajinski institut za istraživanje javnog mnijenja "Rating Group" odmah je proveo istraživanje i objavio rezultat 27. srpnja - što je za NZZ & Co. vjerojatno bilo prilično iznenađujuće: 41 posto Ukrajinaca slaže se s Putinovim mišljenjem. 55 posto ih odbija. Ali morate znati da dobrih deset posto Ukrajinaca, više od četiri milijuna proruski orijentiranih stanovnika zona građanskog rata u Donbasu, nije obuhvaćeno istraživanjem.

Pokušaji kijevskih političkih krugova, dotjeranih za ukrajinski nacionalizam, da dovedu u pitanje rezultate istraživanja javnog mnijenja koje je proveo renomirani istraživački institut "Rating Group" pokazali su se prilično skromnima. "Kyiv Post", na primjer, sa svojim glavnim americkim urednikom, iznio je tezu da ako se dvije točke "zajednička povijest s Rusijom" i "isti ljudi" pitaju odvojeno, rezultat za "iste ljude" bilo bi drugačije.
https://www.infosperber.ch/politik/e...-ansichten-zu/

Znaci, i u ukraini su mediji okupirani i sendvicari rade svoj posao.
Old 11.02.2022., 11:54   #9903
Quote:
Mr. Beam kaže: Pogledaj post
Ne stavljaj ta kineska sranja od štapića u sebe. 99% tih štapića proizvedeno je ondje. Ja bih preporučio, ako već želiš gurati sebi štapiće u nosne i usne šupljine, uzeti štapić za uši, protrljati lagano i to je to. Ti testovi su ionako obično njesra koje nema veze s realnošću. Osim toga, zdravi ljudi (BEZ simptoma) se NE testiraju.
Zanimljiv članak:

Možete misliti koliki su profiti na ovome? Jedna obična trakica s malo nekog jeftinog reagensa

Old 11.02.2022., 12:03   #9904
Quote:
LenaMia kaže: Pogledaj post
To neka odgovore Meštrović i Ivić. Ivić ima vremena narikat po svim portalima o rijekama mrtvih, zadahu smrti i ne znam koje je još gadarije izgovorio, onda valjda ima vremena i pozabavit se raspadom svog odjela. Koji mu se raspao ko kula od karata. Sad plaće nisu oni krivi, fali 350 sestara. Za to ima onog smrads Vilija pa neka njemu piše.

Dobro, znamo da je on smeće, al gdje su ta govna koja su zaposlena tamo? Oni koji rade, znaju i vide sve , a šute??? Razumijem strah, ali dajte bar anonimno pošaljite neko pismo? Na neki podcast, slobodne portale, Bujicu, policiju, negdje?! Pa nema tko to obaviti za vas??? Kriva je i sestra i doktor koji to vidi, protiv toga je , a šuti! Pa imate škole zar vam trebam ja za praviti plan?
lastman is offline  
Old 11.02.2022., 12:16   #9905
Quote:
nije mi palo na pamet da bi elita mogla imati efikasno cjepivo za sebe a fake-cjepivo poput pfizera i moderne za običnu raju, ali da je tako ne bi bilo prvi put, pred par godina je u njemačkoj bio skandal oko slične stvari.

ali ipak mislim da je tako nešto preopasna stvar da bi se s time igrali. kao prvo to bi značilo da bi na kraju preživjelo jako jako malo ljudi, bill gates i njegovi frendovi, što nije dovoljno za nastavak vrste. ako bi malo proširili skup preživjelih i podijelili pravo cjepivo raznim političarima u svijetu, to bi brzo procurilo u javnost jer znamo kako to ide, npr. naši hdz-ovci bi se prvi hvalili s time i uprskali im cijeli plan. mislim da je tako nešto praktički neizvodivo, previše ljudi bi moralo biti uključeno u ovaj plan da bi funkcionirao.

u ovu ideju se ne uklapa ni činjenica da neki dobivaju placebo, jer placebo ne štiti od virusa koji je smišljen tako da ubije sve koji se zaraze. zašto onda uopće davati placebo kad nema smisla

Misliš da bi Banožić sazvao novinare i rekao - zašto ne ispitate kako je Milanović dobio posebno cjepivo, a vi otrov?? Na što bi se utvrdilo da je posebno cjepivo dobio Banožić , a ne Zoki??? Definitivno bi stvar pala na tom debilu!
lastman is offline  
Old 11.02.2022., 12:19   #9906
Quote:
Principessa kaže: Pogledaj post
Splićanko, iskoristi priliku, otiđi na pcr, dobit ces pass i kupit malo mira.. trebat ce ti da pobjegnes iz te vukojebine. Oni s ovim ne namjeravaju stati.
Ja sam medju rijetkima sto se jos u firmi testiram.. nikako se zarazit.. najhrabriji domobrani minken bojne su odmah otrkali po bocku cim je testiranje najavljeno. Ostali se zarazili. Vecina cijepljenih isto se zarazila, bustani također. Prethodno preboljeli također. Ne znam je li kriv izraz zarazili, ali bili su pozitivni na sto god vec ona kineska sranja pokazuju.
2x tjedno cackaju mi po sinusima.. nije ugodno dokazivati da si zdrav.. u firmu ne mogu uci bez potvrde.. ponekad se ujutro smrzajem oko firme bauljajuci dok čekam da mi nalaz stigne.. nemogu si bas priustit otkaz.. i ne znam kolko cu moci jos trpit ovo sranje. Ali nade nemam da oni s ovim staju.. nema sanse.. predaleko se otislo..
Po djecu ce doci.. i djecu ce im isporuciti.. jer su vecina ljudi beskicmeni i glupi šupci.
Isti neka požure i na testiranje za HIV, naširoko se širi priča da su sa "zdravljem" fasovali i HIV. Što prije otkriju imaju veće šanse za liječenje.
Beppinna is offline  
Old 11.02.2022., 12:25   #9907
Da ne govorimo o pustim tonama plastičnog otpada, što od maski, što od štapića i ovog govna. Glavno da su ukinuli plastične vrećice i slamke.

@Slušam na radiju Beroš prijeti da će se maltretiranje nastaviti sve dok se ne procijepimo kao Švedska i Danska.
Old 11.02.2022., 12:34   #9908
Quote:
lastman kaže: Pogledaj post
Ne slažem se sa tobom! Nisam pobornik teorije - jebite nas, ali djecu ne damo? Tko se da jebati taj će i djecu dati na izvolte? Zašto bih ja dao moju ženu, a djecu ne? Ne damo mi nikoga smradovima, nikoga! Nema predaje dvospolcima i frikljubcima!
Mslo si krivo shvatio, neće ni mene niko jebati, a za dijete bi se pogotovo krvi napio nekom, pa ispljunuo.
Old 11.02.2022., 12:39   #9909
Quote:
Blanche Dubois kaže: Pogledaj post
Da ne govorimo o pustim tonama plastičnog otpada, što od maski, što od štapića i ovog govna. Glavno da su ukinuli plastične vrećice i slamke.

@Slušam na radiju Beroš prijeti da će se maltretiranje nastaviti sve dok se ne procijepimo kao Švedska i Danska.
da sad cijeli svijet i sve svjetske institucije proglase kraj epidemije, hdz-ovci bi ih ignorirali ako postoji i najmanja šansa da stave još koju proviziju u džep.
Marina Fiume is offline  
Old 11.02.2022., 12:45   #9910
Quote:
Principessa kaže: Pogledaj post
Kul sam ja.. samo sam svjesna da smo izgubili rat..

Nazalost, dozivjela sam i rat. I ostala bez kuce do koje nisam mogla ni doci 18 mjeseci. i mrtvih u siroj obitelji.. spaljeno i granatirano sve.. i srecom vratili se i izgradilo se.. mrtve nemozes vratiti.. sad pomislim cesto da su nas bar opet napali četnici pa da znas neprijatelja protiv kojeg se boriš.. najteze je zdravom razumu.
O Bože mili!!! Žena je toliko (hvala Bogu) zdrava da se naprosto ne samo da ne može razboljeti nego ni prehladiti!

Draga moja, mnogi bi se sa tobom mijenjali!

Zdravlje je čovjekovo najveće bogatstvo, ali često puta ta spoznaja dođe kad ga, nažalost, izgubi!

A što bi tek rekla za cijepljene? Nemoj misliti da se oni bolje osjećaju. Nažalost ni njima nije dobro. To su ljudi koji nemaju pojma što im je uštrcano u krvotok i , vjeruj, da ih i po noći i po danu izjeda sumnja.

I izjedat će ih dok su živi. Užas.
Beppinna is offline  
Old 11.02.2022., 12:47   #9911
Quote:
Horovathos kaže: Pogledaj post
Provjereno na novoj TV udara po Uršuli smsima i Pfizeru, čudno.
Zar nije Nova do jučer zazivala zatvaranje necijepljenih u konc logore sa bodljikavom žicom?
Beppinna is offline  
Old 11.02.2022., 12:47   #9912
Made-in-China štapići od Kineza za 4 kn/kom, a prodaja za 50-60 kn/kom. Plandemijsko profiterstvo.
Mr. Beam is offline  
Old 11.02.2022., 12:53   #9913
Quote:
hrvatska/hoce-li-nas-nakon-covida-pogoditi-epidemija-najgore-prehlade-ikad-jer-nam-je-oslabio-imunitet-na-viruse-koji-uzrokuju-prehladu-da-moguce-je-to-se-zove-imunosni-dug
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...ni-dug-1166314

àaaaaahahahahahahah

#struka

#znanost

Hahahahah

Đe su ovi genjjalci koji brane ovu ekipu hahah. Kad te netko zajebe, najteze je prihvatiti da te obmanuo. Been there done that.
KingstoneD is offline  
Old 11.02.2022., 12:54   #9914
Quote:
Mr. Beam kaže: Pogledaj post
Made-in-China štapići od Kineza za 4 kn/kom, a prodaja za 50-60 kn/kom. Plandemijsko profiterstvo.
A cijena usluge testiranja kod privatnika je 150 kn. Dakle minutu posla uzimanja brisa naplaćuju cca 100 kn.

Pa ako se zbilja radi o smrtonosnoj pandemiji, ovakvo profiterstvo je krajnje nemoralno.

Phlegma is offline  
Old 11.02.2022., 12:56   #9915
rekao sam unatrag nekoliko dana, ocito se ni nekima od vas na forumu ne moze objasniti..mediji ce SAMI OTKRITI VECINU MALVERZACIJA , isto kao sto su reklamirali iglu za svinjsku gripu, pa poslije napisali da ih je igla pretvorilo u invalide, a receno je bilo da ce ih zastititi..dakle, mediji su mozda i najvaznija poluga u kontekstu manipulacije ljudima i oni moraju sad nekako vratiti kredibilitet i naravno da ce sad poceti kontrirati protiv stozera,protiv pfizera, protiv mjera i slicno, JER MORAJU..

dakle, oni ovise o nama, a ne mi o njima..oni ovise o nasoj poslusnosti, oni ovise o kreiranju pristanka, a da bi u tome uspjeli trebaju povjerenje sirokih narodnih masa..naravno da nece vratiti povjerenje svih prevarenih, ali to je njihov trzisni segment, ovce bez mozga..pa nece se oni fokusirati na nas koji propitkujemo sve sta postoji, evo ja sam npr. godinama citao duhovnost i manipulaciju ljudima, sad ima vec 2-3 godina da se bavim filozofijom, ajde meni skeptiku prodaj maglu, pa mozes mi reci da je nebo plavo, ja cu ti postavititi 400 pitanja o tome zasto,kako,kuda...

oni na vas uopce nisu usmjereni, dakle oni bace paukovu mrezu i nastoje uhvatiti sto vec broj OVACA, oni su i sami svjesni da ce uvijek biti dio ljudi koji im nece vjerovati ni pod cijenu zivota, mogu oni strasiti koliko god hoce, do sudnjeg dana, ali mi ne bi usli u ovaj eksperiment ni da nam se radi o glavi, prema tome mi nismo njihova trzisna niša
maraschino199 is offline  
Old 11.02.2022., 12:56   #9916
https://publish.twitter.com/?query=h...2&widget=Tweet
Old 11.02.2022., 13:21   #9917
Woobijeve kućne čarolije?

Quote:
KingstoneD kaže: Pogledaj post
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...ni-dug-1166314

àaaaaahahahahahahah

#struka

#znanost

Hahahahah

Đe su ovi genjjalci koji brane ovu ekipu hahah. Kad te netko zajebe, najteze je prihvatiti da te obmanuo. Been there done that.
Kažu da je nedavno preminuli Luc Montagnier poručio boosterisanim ovcama da se za svaki slučaj testiraju na HIV, možda će se iznenaditi.
IandeX is offline  
Old 11.02.2022., 13:27   #9918
Quote:
maraschino199 kaže: Pogledaj post
rekao sam unatrag nekoliko dana, ocito se ni nekima od vas na forumu ne moze objasniti..mediji ce SAMI OTKRITI VECINU MALVERZACIJA , isto kao sto su reklamirali iglu za svinjsku gripu, pa poslije napisali da ih je igla pretvorilo u invalide, a receno je bilo da ce ih zastititi..dakle, mediji su mozda i najvaznija poluga u kontekstu manipulacije ljudima i oni moraju sad nekako vratiti kredibilitet i naravno da ce sad poceti kontrirati protiv stozera,protiv pfizera, protiv mjera i slicno, JER MORAJU..

dakle, oni ovise o nama, a ne mi o njima..oni ovise o nasoj poslusnosti, oni ovise o kreiranju pristanka, a da bi u tome uspjeli trebaju povjerenje sirokih narodnih masa..naravno da nece vratiti povjerenje svih prevarenih, ali to je njihov trzisni segment, ovce bez mozga..pa nece se oni fokusirati na nas koji propitkujemo sve sta postoji, evo ja sam npr. godinama citao duhovnost i manipulaciju ljudima, sad ima vec 2-3 godina da se bavim filozofijom, ajde meni skeptiku prodaj maglu, pa mozes mi reci da je nebo plavo, ja cu ti postavititi 400 pitanja o tome zasto,kako,kuda...

oni na vas uopce nisu usmjereni, dakle oni bace paukovu mrezu i nastoje uhvatiti sto vec broj OVACA, oni su i sami svjesni da ce uvijek biti dio ljudi koji im nece vjerovati ni pod cijenu zivota, mogu oni strasiti koliko god hoce, do sudnjeg dana, ali mi ne bi usli u ovaj eksperiment ni da nam se radi o glavi, prema tome mi nismo njihova trzisna niša
Čisto mi je žao što te moram spustit na zemlju. Umišljaš da pripadaš nekom uskom krugu prosvijetljenih, u skladu s time si se opisao: "to je njihov trzisni segment, ovce bez mozga..pa nece se oni fokusirati na nas koji propitkujemo sve sta postoji, evo ja sam npr. godinama citao duhovnost i manipulaciju ljudima, sad ima vec 2-3 godina da se bavim filozofijom"

Čitaš duhovnost, manipulacije, filozofiju a vjeruješ antivakserskim medijima? Jednostran si. Nisi se sjetio da bi trebalo preispitat sve informacije. Napisao si "...nas koji propitkujemo sve sta postoji". Jesi li ikad preispitao izvore iz kojih crpiš svoja uvjerenja?

Vidiš, ja jesam. Ovo što ti čitaš danas ja sam čitao prije nekih četrdesetak godina. A danas preispitujem obje strane, službenu i antivaksersku. Iznenadit ćeš se kad ti kažem da sam se pišući na forumu o antivakserima uvjerio da su naši stavovi u mnogim stvarima vrlo bliski samo su nam zaključci različiti.

I još da te do kraja spustim na zemlju. Nisi poseban. Pripadaš velkoj većini od 95% građana koji ne vjeruju medijima: “Manje od 1 posto građana se izjasnilo da u potpunosti vjeruje informacijama o COVID-u koje pročitaju na internetskim portalima, a situacija je tek malo bolja kada je riječ o društvenim mrežama (1,7 posto), dnevnom tisku (1,5 posto) te komercijalnoj televiziji (3,3 posto) i javnoj televiziji (5,1 posto)
pronto is offline  
Old 11.02.2022., 13:37   #9919
Quote:
Beppinna kaže: Pogledaj post
Zar nije Nova do jučer zazivala zatvaranje necijepljenih u konc logore sa bodljikavom žicom?
Ma ovo je samo prodavanje magle, pa dnevnik im se svodi na svakodnevno orgijanje po koroni, plašidemija tv.
Old 11.02.2022., 13:58   #9920
EVO POPISA: 1000 različitih studija pokazuje opsežne dokaze o štetnim događajima cjepiva protiv COVID-19 https://www.thegatewaypundit.com/202...dverse-events/

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:39.