Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.06.2018., 13:09   #81
Jep, to je oldschool pripravak
Odlicna stvar za sanaciju samo, ne bi to inace koristila za svakodnevnu njegu ali za sredjivanje rusvaja je dusu dao.
Meni je odradio super posao s miteserima, nemam ih puno ali su se bas nekako fino... stisli
Myrin is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2018., 23:42   #82
Quote:
Marina2501 kaže: Pogledaj post
Smrducka mi hijaluronska krema s ružom (GLJZ siget) ali odlično hidratizira I super je make up podloga. Zna li netko po čemu miriši?
sad sam malo zbunjena

nedavno sam potrošila kremu s ceramidima i ružom, imam još okoloočne, (žute su boje) krema za lice mi je bila mi dobra, ali pomalo nedovršena, ne znam kako bi to opisala, kao da mi je još nešto falilo u njoj, ali definitvno bih je preporučila za srednju dob

kupila sam si kremu s hijalurnom - bez ruže, bijele je boje i nešto gušća od ove s ceramidima i ružom
ono što sam htjela reći:
kako ja volim azijsku kozmetiku, ovu novu kremu s hijaluronom sam stavila na lice tonirano s nekim njihovim tonerima, bilo je i s hijalurnom, plus Farmstay gel s hijaluronom i morskim kolagenom - pa nju kao treći sloj

majko mila, kako to liftira, zateže
ne nikako nije neugodno, dapače, krema je jako fino maziva i ima dobru hidratantnu bazu ... i samostalno je dooobra, stavila sam je na čekanje iz čisto praktičnih razloga da potrošim ostatke drugih načetih - ali baš sam osjetila da mi djeluje ... a dugo sam mislila da je Baleina naj-naj ... evo joj poštena konkurencija

nisam iz ZG, i onako čisto mi bude žao što mi nije nadohvat ruke,
cijena je stvarno simbolična, račun sam bacila, ali uz njihovu Mast protiv bolova i neuralgija, obje su bila oko 60 kn, stvarno sitnica za dobre proizvode

... iza nove godine ćemo imati jedan planirani duži boravak u ZG,
pišite što je još dobro da se opskrbim

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2018., 22:21   #83
U ljekarni na Trešnjevci sam kupila okoloočnu kremu. Oko očiju uvijek imam milije i odem svako malo kod kozmetičarke da mi ih ukloni iglicom. I tako gooodinama... Najgore su mi one uz rub kapka, u oku bolje reći. Strah me kad ih buši. Čini mi se da će mi oko izbušiti... Uglavnom, s ovom kremom sam se mazala i nakon ravno dva dana i četiri mazanja su nestale
Meni je to ravno čudu...
Hoppy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.07.2018., 12:30   #84
@wendy01

ako si još u Zg, mogu ti preporučiti da odeš do ljekarne u Ilici, na Kustošiji. nije daleko od Španskog.

uzela sam tamo hijaluronski serum i dvije kreme, jednu anti age s ružom i neku s kolagenom i elastinom. uglavnom, kombinacija seruma s tim kremama je

hijaluronski serum ti svakako preporučam, košta nekih 65kn, čak je jeftiniji nego na Trešnjevci
Old 21.07.2018., 12:42   #85
Uh, gljz imaju jednu kremu za ruke (nisam kupila nego dobila, i krema nema neki posebni naziv niti sastav tako da vam ne mogu bolje opisati, samo nije pakirana u tubicu, nego u metalnu teglicu) - fantazija. Kakav Loccitane, ovo mi je 3X bolje i od Loccitane karite i bilo koje druge koju sam ikad probala. Ali- prehranjiva je za ljeto, bas je zimska, i pakiranje je bezveze jer ju ne mozes nosit u torbi recimo.
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.07.2018., 12:47   #86
Quote:
maryah1 kaže: Pogledaj post
Uh, gljz imaju jednu kremu za ruke (nisam kupila nego dobila, i krema nema neki posebni naziv niti sastav tako da vam ne mogu bolje opisati, samo nije pakirana u tubicu, nego u metalnu teglicu) - fantazija. Kakav Loccitane, ovo mi je 3X bolje i od Loccitane karite i bilo koje druge koju sam ikad probala. Ali- prehranjiva je za ljeto, bas je zimska, i pakiranje je bezveze jer ju ne mozes nosit u torbi recimo.
potpis za kremu

također sam ju dobila na poklon jer sam nakupovala svašta i meni je odlična.

čak mi i nije prehranjiva. trenutno sam na moru i ruke su mi dosta isušene i stalno se mažem s njom. neki dan sam je istisnula previše, pa sam si namazala stopala.... ajme, nešto predobro. kupujem ju definitivno kad ovu potrošim

ne znam jedino kakvo je tvoje pakiranje. moje je na pumpicu i ima čep, tako da ju najnormalnije nosim u torbi
Old 21.07.2018., 15:10   #87
Quote:
stacy kaže: Pogledaj post
potpis za kremu

također sam ju dobila na poklon jer sam nakupovala svašta i meni je odlična.

čak mi i nije prehranjiva. trenutno sam na moru i ruke su mi dosta isušene i stalno se mažem s njom. neki dan sam je istisnula previše, pa sam si namazala stopala.... ajme, nešto predobro. kupujem ju definitivno kad ovu potrošim

ne znam jedino kakvo je tvoje pakiranje. moje je na pumpicu i ima čep, tako da ju najnormalnije nosim u torbi
Ma neko glupo malo metalno, koje se ne moze normalno ni zatvorit, torba bi mi bila puna kreme da ju stavim u nju.
Eventualno da dekantiram u nesto. Tako da ne znam jel to ista krema o kojoj pricamo, ali opet nije valjda da imaju vise vrsta?
Ma ja bih ju isto isla kupit kad ovu potrosim.
Ruke su mi barsunaste i svilene od nje, ali ne onako "fejk" barsunaste i svilene kao od silikona u kremama, nego bas od toga sto je koza nahranjena.
Da mi je znat koji joj je sastav...
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.07.2018., 15:38   #88
e baš to. koža je baš fina, meka i baršunasta

velim, ja sam počela i stopala mazat, pogotovo sad na moru su mi sva u komi

ne znam jel to ista krema. moja je iz ljekarne na kustošiji. vidjela sam da oni tamo iza pulta sami mućkaju kreme. vjerojatno je ista formula. ali, ambalaža je definitivno različita
Old 23.07.2018., 00:38   #89
Sad sam zaintrigirana s tom kremom za ruke. Koja je cijena?

Meni je samo siget usput pa obicno tamo kupujem. Mozda odem ovih dana pitati za tu kremu. Bas mi treba dobra krema za ruke jer sam isprobala sve i svasta ali me nista jos nije dugorocno odusevilo. Trenutno ruke mazem gljz hijaluronskom za lice i dobra mi je, ali mi se onda i brze trosi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
mali miš is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2018., 00:46   #90
stacy i maryah1, u kojim ljekarnama ste kupile te svoje kreme za ruke ili mislite da su u svakoj Gradskoj ljekarni istog sastva?
Možda svaka ljekarna radi neku svoju.

Edit: stacy, sad vidim da si napisala da si svoju kupila u Kustošiji. I ja bih radije pakiranje na pumpicu, ali potražit ću ako ima negdje meni bliže.

maryah, gdje si je ti kupila? Ja bi je prebacila u neku normalnu kutijicu ili bočicu s pumpicom ako je tako dobra.
Solitary is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2018., 10:12   #91
Quote:
Solitary kaže: Pogledaj post
stacy i maryah1, u kojim ljekarnama ste kupile te svoje kreme za ruke ili mislite da su u svakoj Gradskoj ljekarni istog sastva?
Možda svaka ljekarna radi neku svoju.

Edit: stacy, sad vidim da si napisala da si svoju kupila u Kustošiji. I ja bih radije pakiranje na pumpicu, ali potražit ću ako ima negdje meni bliže.

maryah, gdje si je ti kupila? Ja bi je prebacila u neku normalnu kutijicu ili bočicu s pumpicom ako je tako dobra.
Ma nisam kupila, dobila sam (ali ne od njih direktno) pa ne znam u kojoj tocno ljekarni ima, ili mozda u svim.
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2018., 11:38   #92
ja isto nisam kupila, dobila sam jer sam nakupovala više toga. dala mi je magistra kao poklon. inače košta 35kn, što nije baš ni malo s obzirom na cijene drugih krema
Old 23.07.2018., 15:43   #93
Quote:
Ma nisam kupila, dobila sam (ali ne od njih direktno) pa ne znam u kojoj tocno ljekarni ima, ili mozda u svim.
Quote:
ja isto nisam kupila, dobila sam jer sam nakupovala više toga. dala mi je magistra kao poklon. inače košta 35kn, što nije baš ni malo s obzirom na cijene drugih krema
Hvala! Kupit ću je u nekoj Gradskoj ljekarni, baš me zanima.
Solitary is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2018., 17:10   #94
Quote:
Solitary kaže: Pogledaj post
Hvala! Kupit ću je u nekoj Gradskoj ljekarni, baš me zanima.
Ajde bas natipkaj recenziju onda.
Ja kad potrosim ovu koju imam otic cu potraziti po ljekarnama pa javim ako gdje nadjem za kupit.
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.07.2018., 15:27   #95
Idem se tetovirat jel bi mogao umjesto skupog bepanthena koristit za after care jeftiniju mast s d -pantenolom od Gradske?
Black Uhuru is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.07.2018., 20:06   #96
Quote:
Black Uhuru kaže: Pogledaj post
Idem se tetovirat jel bi mogao umjesto skupog bepanthena koristit za after care jeftiniju mast s d -pantenolom od Gradske?
Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali sastav D-pantenol masti od GLJZ je
sastav: (1 g masti sadržava): 50 mg dekspantenola
Pomoćne tvari: bijeli vazelin; pročišćena voda; lanolinski alkoholi: cetilni i stearilni alkohol; metilhidroksibenzoat; propilhidroksibenzoat.

Probaj usporediti sastave, pa vidi jesu li isti.
blarney is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.07.2018., 20:18   #97
Može.. Bitno je da je mast a ne krema.
Duga111 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.07.2018., 16:20   #98
Bas gledam sastav, bepanthen ima i bademovo ulje...
S tim da mogu od gradske uzet depantenol mast i bademovo ulje, i to me sve izadje 10-15 kn manje od Bepanthen masti
Black Uhuru is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.07.2018., 15:46   #99
Quote:
Ajde bas natipkaj recenziju onda.
Ja kad potrosim ovu koju imam otic cu potraziti po ljekarnama pa javim ako gdje nadjem za kupit.
Evo mog izvještaja.

Kupila sam hranjivu kremu za ruke u Gradskoj ljekarni na Zrinjevcu. Inače imaju i hidratantnu, ali je trenutno nisu imali. Ne znam rade li sve ljekarne tako, i hidratantnu i hranjivu, moguće je.

Dakle, ova hranjiva je pakirana u prozirnu plastičnu teglicu s metalnim poklopcem. Poklopac dobro zatvara, tako da je pakiranje okej. Posve je bez mirisa. Jako je gusta, ima teksturu skoro kao pasta, ali vrlo ugodnu, rastopi se na koži, odn. čim dođe u kontakt s toplinom prstiju topi se, tako da je lako maziva. Ipak, nije tip kreme s kojom kad namažeš ruke možeš odmah otići van, jer ostavlja dojam masnoće prvih nekoliko minuta (ne neugodan, ali nije da ti je odmah za raditi ili dirati nešto s takvim rukama). Ja je ovih nekoliko dana koliko je imam koristim isključivo za preko noći, zadnja stvar koju napravim kad idem u krevet. Efekt je jako osjetan drugi dan. Koža je osjetno i vidljivo nahranjena, i kožica oko noktiju također. Krema je kao nešto između hranjive kreme i maske za ruke.

Svakako pohvala za nju i preporuka za one koji imaju zahtjevnu kožu ruku. Također svakako si umasirajte i u kožicu oko noktiju, i tu je jako vidljiv efekt.

Za preko dana, probat ću prvom prilikom i tu hidratantnu.
Iako i hranjiva može proći ako malo pričekate il si eventualno 'višak' utapkate papirnatim ručnikom ili ručnikom, no meni je za sada to bilo žao raditi preko dana.
Solitary is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.07.2018., 15:56   #100
Quote:
@wendy01

ako si još u Zg, mogu ti preporučiti da odeš do ljekarne u Ilici, na Kustošiji. nije daleko od Španskog.
hvala, nisam više u ZG, ništa do zime,
pišem sve u svoju tekicu
ova na Trešnjevki mi isto odgovara, ispred je tramvajske stanice

off:
ne znam da li sam ti javila,
ali sviđa mi se japanska BB, malo mi je prehranjiva za sad kad je jako vruće, ali nijansa mi baš odgovara;

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:28.