|
|
08.04.2020., 22:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Imam pitanje u vezi niacinamida i slijeda nanosenja. Koristim 2 sol i stavljam ga nakon etude house tonera. E sada, posto niacinamid voli visi ph dali je 5.5 previse kisel ? Ili sam ja to sve krivo skuzila?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
14.04.2020., 21:47
|
|
registrirana korisnica
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Lyla kaže:
Jeste razmisljali o dermoabrazivnim protokolima s medicinskim raspama i kem peelingom kod dermatologa? Pratim na instagramu neke dermatologe u Srbiji (generalno vise pratim njihovu scenu jer su mi bitno ispred nas) i rezultati s tim hiperpigmentacijama nakon jednog tretmana su zbilja impresivni.
Doduse, sad u ovoj situaciji i nije vrijeme za posjete dermatologu, ali velim nacelno.
|
tek sad vidim
ona se liječila kod dermatologa i raspitivali smo se već o uklanjanju kiselinama, on to ne preporučuje jer je velika površina kože u pitanju s upitnim rezultatom, kiselinama se mora napraviti nešto kao rana da mada koža iz dubine dođe na površinu, a kako bi trebalo biti zahvaćeno veliko područje, postoji i veliki rizik od infekcije ... to se radi na ipak manjim površinama
iskreno, ja si svoju keratozu na licu sfurim keratolitikom za otklanjanje kurjih očiju, imam oko 1 cm2 i znam kako to peče, poslije se to samo oguli, ovo njeno bi moralo biti još jače i na velikoj površini, ne bih joj to ipak dozvolila, a pogotovo ne u drugoj državi
hajde mi javi te što pratiš da vidim
Poslano sa mog SM-T580 koristeći Tapatalk
|
14.04.2020., 23:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
wendy01 kaže:
tek sad vidim
ona se liječila kod dermatologa i raspitivali smo se već o uklanjanju kiselinama, on to ne preporučuje jer je velika površina kože u pitanju s upitnim rezultatom, kiselinama se mora napraviti nešto kao rana da mada koža iz dubine dođe na površinu, a kako bi trebalo biti zahvaćeno veliko područje, postoji i veliki rizik od infekcije ... to se radi na ipak manjim površinama
iskreno, ja si svoju keratozu na licu sfurim keratolitikom za otklanjanje kurjih očiju, imam oko 1 cm2 i znam kako to peče, poslije se to samo oguli, ovo njeno bi moralo biti još jače i na velikoj površini, ne bih joj to ipak dozvolila, a pogotovo ne u drugoj državi
hajde mi javi te što pratiš da vidim
Poslano sa mog SM-T580 koristeći Tapatalk
|
Da li je probala koristiti TO Azelaic Acid Suspension 10% (malo je off pa ne moraš odgovoriti ovdje, možeš na temi chat)
|
|
|
14.04.2020., 23:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Pišem ovdje jer mislim da je big deal... upravo guglajuć proizvod mi se izbacila hrvatska stranica koja isključivo prodaje korejsku kozmetiku ? I začudo cijene nisu previše napuhane ? Skintrick se zove , pa me zanima jel netko od vas naručivao od tamo jer mi se čini pomalo sketchy... Imaju instagram i sve ali opet čudim se što se tu po forumu nije pisalo o njima
|
|
|
15.04.2020., 01:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
crazyelephant kaže:
Pišem ovdje jer mislim da je big deal... upravo guglajuć proizvod mi se izbacila hrvatska stranica koja isključivo prodaje korejsku kozmetiku ? I začudo cijene nisu previše napuhane ? Skintrick se zove , pa me zanima jel netko od vas naručivao od tamo jer mi se čini pomalo sketchy... Imaju instagram i sve ali opet čudim se što se tu po forumu nije pisalo o njima
|
Ne znam gdje si inace gledala cijene, ali ove su isto velike i prenapuhane. Neke stvari su i tri puta skuplje nego na korejskim stranicama i ebayu.
|
|
|
18.04.2020., 20:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Čemu služi Blithe Iceplant serum  ?
Za one koje ga vole i koriste, što taj proizvod radi  ?
Imam ga i povremeno natrackam prije šminke.
Ako ima neki (naj)bolji način korištenja tj. kombinacija ne bi bilo loše znati 
|
|
|
03.05.2020., 23:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2020.
|
Veliki pozdrav svima! long-time lurker here 
Je li itko naručivao kozmetiku sa yesstyle.com nedavno? Pitam jer sam pri kraju sa svime, a sad je situacija kakva je s covidom, pa ono... da se ne napatim 
|
|
|
04.05.2020., 12:27
|
|
registrirana korisnica
|
Quote:
sum ting wong kaže:
Veliki pozdrav svima! long-time lurker here 
Je li itko naručivao kozmetiku sa yesstyle.com nedavno? Pitam jer sam pri kraju sa svime, a sad je situacija kakva je s covidom, pa ono... da se ne napatim 
|
za sva naručivanja s dalekog istoka imamo temu Web shopovi i selleri - iskustva i preporuke pa sam ti tu odgovorila - na žalost, odgovor ti se neće svidjeti, ali što je - tu je
|
07.05.2020., 11:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2018.
|
Pozdrav svima  ako morate birati jedan najdrazi proizvod od puza, sto biste preporucile? Ne znam uzeti li kremu, neku esenciju ili serum.... sto se tice moje koze: mjesovita, sklona aknama, lako se cepi.
|
|
|
07.05.2020., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
patty222 kaže:
Pozdrav svima  ako morate birati jedan najdrazi proizvod od puza, sto biste preporucile? Ne znam uzeti li kremu, neku esenciju ili serum.... sto se tice moje koze: mjesovita, sklona aknama, lako se cepi.
|
Cosrx 96 snail mucin essence, definitivno. I mislim da bi ti pasala za takvu kozu.
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
|
|
|
07.05.2020., 12:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Cos de baha snail ha serum ili jos drazi Scinic matrix skin
|
|
|
07.05.2020., 13:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Cosrx snail essence
Scinic Matrix skin
S obzirom da kožu možda i Mizon black snail all in one krema.
|
|
|
07.05.2020., 22:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Sto vam najvise brajta lice?
|
|
|
08.05.2020., 05:57
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
|
08.05.2020., 06:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Meni se isto jako svidio taj serum, definitivno cu ga kupiti cim bude moguce.
|
|
|
08.05.2020., 10:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
maestral kaže:
Sto vam najvise brajta lice?
|
Meni arbutin i niacinamid.
Ali mi previs eizbrajta lice i boja koze mi postane sivkasta a imam pjege koje su tople terakota boja i izgledam uzasno u toj kombinaciji.
Mene vitc bas i ne posvjetljuje koliko mi djeluje na teksturu koze. Od njega se uvijek zacrvenim nevazno o koncetraciji vit c.
|
|
|
08.05.2020., 17:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Kako koristite taj Tiam serum? Meni baš nije najugodniji za lice pa ga stavljam ujutro i skidam nakon pola sata ( to je sad izvedivo kad sam doma) ili ga u večernjoj rutini, u one dane kad ne stavljam tret, miješam s TO feruličnom.
|
|
|
08.05.2020., 17:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
mariane engel kaže:
Kako koristite taj Tiam serum? Meni baš nije najugodniji za lice pa ga stavljam ujutro i skidam nakon pola sata ( to je sad izvedivo kad sam doma) ili ga u večernjoj rutini, u one dane kad ne stavljam tret, miješam s TO feruličnom.
|
Ja ga koristim na mjestu seruma bez ikakvih cekanja pa mi przi lice, ali do sada jedini tog oblika c vitamuna koji jedva mogu podnijeti
|
|
|
08.05.2020., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mariane engel kaže:
|
Meni je jako ugodan jer imam suhu kozu i pase mi njegova uljasta tekstura. Vjerujem da drugom tipu koze moze biti previse.
|
|
|
08.05.2020., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Meni je jako ugodan jer imam suhu kozu i pase mi njegova uljasta tekstura. Vjerujem da drugom tipu koze moze biti previse.
|
Staviš ga na čisto lice? Moja koža je normalna, ali on me užasno zateže kad ga stavim. I onda ne znam što bi. Dal da ga skinem nakon pola sata ili da odmah nakon njega nastavim s rutinom?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:59.
|
|
|
|