Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Azijska kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.04.2020., 22:08   #81
Imam pitanje u vezi niacinamida i slijeda nanosenja. Koristim 2 sol i stavljam ga nakon etude house tonera. E sada, posto niacinamid voli visi ph dali je 5.5 previse kisel ? Ili sam ja to sve krivo skuzila?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Marianne Engel is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2020., 21:47   #82
Quote:
Lyla kaže: Pogledaj post
Jeste razmisljali o dermoabrazivnim protokolima s medicinskim raspama i kem peelingom kod dermatologa? Pratim na instagramu neke dermatologe u Srbiji (generalno vise pratim njihovu scenu jer su mi bitno ispred nas) i rezultati s tim hiperpigmentacijama nakon jednog tretmana su zbilja impresivni.

Doduse, sad u ovoj situaciji i nije vrijeme za posjete dermatologu, ali velim nacelno.
tek sad vidim
ona se liječila kod dermatologa i raspitivali smo se već o uklanjanju kiselinama, on to ne preporučuje jer je velika površina kože u pitanju s upitnim rezultatom, kiselinama se mora napraviti nešto kao rana da mada koža iz dubine dođe na površinu, a kako bi trebalo biti zahvaćeno veliko područje, postoji i veliki rizik od infekcije ... to se radi na ipak manjim površinama

iskreno, ja si svoju keratozu na licu sfurim keratolitikom za otklanjanje kurjih očiju, imam oko 1 cm2 i znam kako to peče, poslije se to samo oguli, ovo njeno bi moralo biti još jače i na velikoj površini, ne bih joj to ipak dozvolila, a pogotovo ne u drugoj državi

hajde mi javi te što pratiš da vidim

Poslano sa mog SM-T580 koristeći Tapatalk

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2020., 23:01   #83
Quote:
wendy01 kaže: Pogledaj post
tek sad vidim
ona se liječila kod dermatologa i raspitivali smo se već o uklanjanju kiselinama, on to ne preporučuje jer je velika površina kože u pitanju s upitnim rezultatom, kiselinama se mora napraviti nešto kao rana da mada koža iz dubine dođe na površinu, a kako bi trebalo biti zahvaćeno veliko područje, postoji i veliki rizik od infekcije ... to se radi na ipak manjim površinama

iskreno, ja si svoju keratozu na licu sfurim keratolitikom za otklanjanje kurjih očiju, imam oko 1 cm2 i znam kako to peče, poslije se to samo oguli, ovo njeno bi moralo biti još jače i na velikoj površini, ne bih joj to ipak dozvolila, a pogotovo ne u drugoj državi

hajde mi javi te što pratiš da vidim

Poslano sa mog SM-T580 koristeći Tapatalk
Da li je probala koristiti TO Azelaic Acid Suspension 10% (malo je off pa ne moraš odgovoriti ovdje, možeš na temi chat)
happines is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2020., 23:20   #84
Pišem ovdje jer mislim da je big deal... upravo guglajuć proizvod mi se izbacila hrvatska stranica koja isključivo prodaje korejsku kozmetiku ? I začudo cijene nisu previše napuhane ? Skintrick se zove , pa me zanima jel netko od vas naručivao od tamo jer mi se čini pomalo sketchy... Imaju instagram i sve ali opet čudim se što se tu po forumu nije pisalo o njima
crazyelephant is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2020., 01:03   #85
Quote:
crazyelephant kaže: Pogledaj post
Pišem ovdje jer mislim da je big deal... upravo guglajuć proizvod mi se izbacila hrvatska stranica koja isključivo prodaje korejsku kozmetiku ? I začudo cijene nisu previše napuhane ? Skintrick se zove , pa me zanima jel netko od vas naručivao od tamo jer mi se čini pomalo sketchy... Imaju instagram i sve ali opet čudim se što se tu po forumu nije pisalo o njima
Ne znam gdje si inace gledala cijene, ali ove su isto velike i prenapuhane. Neke stvari su i tri puta skuplje nego na korejskim stranicama i ebayu.
*Angel* is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2020., 20:25   #86
Čemu služi Blithe Iceplant serum ?
Za one koje ga vole i koriste, što taj proizvod radi ?
Imam ga i povremeno natrackam prije šminke.
Ako ima neki (naj)bolji način korištenja tj. kombinacija ne bi bilo loše znati
leonidas27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2020., 23:19   #87
Veliki pozdrav svima! long-time lurker here
Je li itko naručivao kozmetiku sa yesstyle.com nedavno? Pitam jer sam pri kraju sa svime, a sad je situacija kakva je s covidom, pa ono... da se ne napatim
sum ting wong is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2020., 12:27   #88
Quote:
sum ting wong kaže: Pogledaj post
Veliki pozdrav svima! long-time lurker here
Je li itko naručivao kozmetiku sa yesstyle.com nedavno? Pitam jer sam pri kraju sa svime, a sad je situacija kakva je s covidom, pa ono... da se ne napatim
za sva naručivanja s dalekog istoka imamo temu Web shopovi i selleri - iskustva i preporuke pa sam ti tu odgovorila - na žalost, odgovor ti se neće svidjeti, ali što je - tu je

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2020., 11:48   #89
Pozdrav svima ako morate birati jedan najdrazi proizvod od puza, sto biste preporucile? Ne znam uzeti li kremu, neku esenciju ili serum.... sto se tice moje koze: mjesovita, sklona aknama, lako se cepi.
patty222 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2020., 12:39   #90
Quote:
patty222 kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima ako morate birati jedan najdrazi proizvod od puza, sto biste preporucile? Ne znam uzeti li kremu, neku esenciju ili serum.... sto se tice moje koze: mjesovita, sklona aknama, lako se cepi.
Cosrx 96 snail mucin essence, definitivno. I mislim da bi ti pasala za takvu kozu.

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2020., 12:53   #91
Cos de baha snail ha serum ili jos drazi Scinic matrix skin
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2020., 13:07   #92
Cosrx snail essence
Scinic Matrix skin

S obzirom da kožu možda i Mizon black snail all in one krema.
uppsala is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2020., 22:26   #93
Sto vam najvise brajta lice?
maestral is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2020., 05:57   #94
Quote:
maestral kaže: Pogledaj post

Old 08.05.2020., 06:31   #95
Meni se isto jako svidio taj serum, definitivno cu ga kupiti cim bude moguce.
Odgovori s citatom
Old 08.05.2020., 10:19   #96
Quote:
maestral kaže: Pogledaj post

Meni arbutin i niacinamid.
Ali mi previs eizbrajta lice i boja koze mi postane sivkasta a imam pjege koje su tople terakota boja i izgledam uzasno u toj kombinaciji.

Mene vitc bas i ne posvjetljuje koliko mi djeluje na teksturu koze. Od njega se uvijek zacrvenim nevazno o koncetraciji vit c.
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2020., 17:09   #97
Kako koristite taj Tiam serum? Meni baš nije najugodniji za lice pa ga stavljam ujutro i skidam nakon pola sata ( to je sad izvedivo kad sam doma) ili ga u večernjoj rutini, u one dane kad ne stavljam tret, miješam s TO feruličnom.
mariane engel is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2020., 17:21   #98
Quote:
mariane engel kaže: Pogledaj post
Kako koristite taj Tiam serum? Meni baš nije najugodniji za lice pa ga stavljam ujutro i skidam nakon pola sata ( to je sad izvedivo kad sam doma) ili ga u večernjoj rutini, u one dane kad ne stavljam tret, miješam s TO feruličnom.
Ja ga koristim na mjestu seruma bez ikakvih cekanja pa mi przi lice, ali do sada jedini tog oblika c vitamuna koji jedva mogu podnijeti
ines.a is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2020., 19:49   #99
Quote:
mariane engel kaže: Pogledaj post
Meni je jako ugodan jer imam suhu kozu i pase mi njegova uljasta tekstura. Vjerujem da drugom tipu koze moze biti previse.
Odgovori s citatom
Old 08.05.2020., 22:06   #100
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Meni je jako ugodan jer imam suhu kozu i pase mi njegova uljasta tekstura. Vjerujem da drugom tipu koze moze biti previse.
Staviš ga na čisto lice? Moja koža je normalna, ali on me užasno zateže kad ga stavim. I onda ne znam što bi. Dal da ga skinem nakon pola sata ili da odmah nakon njega nastavim s rutinom?
mariane engel is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:59.