Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.07.2021., 05:51   #81
Quote:
Cerelie Aurelie kaže: Pogledaj post
Ne znam kako itko može šutjeti ili još gore opravdavati ove gnjusne napade i prijetnje Grmoji i Petrovu.
Oni su izrekli svoje mišljenje i možemo se mi ne slagati ili slagati s njima ali oni imaju pravo na svoje mišljenje.

Tomašević i Pride Zagreb bi trebali stati pred kamere i oštro osuditi prijetnje i pozivanje na nasilje. Grmoja je već osudio napad na pripadnike LGBT.
Možemo se raspravljati, verbalno sukobljavati ali nasilje i prijetnje smrću je NO-GO!
U te "napade" vjerujem kao i što je svojevremeno lik napao Petrova tako da ga je udario pepeljarom preko mobitela pa je Božo godinama plakao o napadu kojim mu je bio ugrožen život.
Roy is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 06:44   #82
Zašto još nisu prijavili sve te puste prijetnje policiji?
Ja,Lucifer is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 07:59   #83
Quote:
Cerelie Aurelie kaže: Pogledaj post
Ne znam kako itko može šutjeti ili još gore opravdavati ove gnjusne napade i prijetnje Grmoji i Petrovu.
Oni su izrekli svoje mišljenje i možemo se mi ne slagati ili slagati s njima ali oni imaju pravo na svoje mišljenje.
Već sam napisao da po pitanju prijetnji nema nikakvih "ali" - to je nedopustivo.

Međutim, tvoja druga rečenica je tipičan primjer neshvaćanja pojma slobode govora, tipičnog za banirane forumaše koji svoje navodno pravo na pisanje pizdarija brane "slobodom govora" iz obvezno spominjanje Sjeverne Koreje.

Govor mržnje - a Petrovljeva rečenica o toleriranju jest govor mržnje - ne može se svesti pod "ima pravo na svoje mišljenje". Grmojino "mišljenje" je, kad izuzmemo prijetnje, dobilo druga mišljenja kao reakciju, i to je to.

Praksa pokazuje da su najodvratnije prijetnje ne pišu informatički znalci, tako da pronalaženje i sankcioniranje autora gnjusoba koje su Petrov i Grmoja primili ne bi trebao biti problem. Ali, od svih njihovih prijava do sada sam pročitao samo da će tužiti Zagreb Pride.

Za higijenu javnog prostora jako je važno saznati tko su ti "junaci" za tipkovnicom koji ispisuju takve gadosti.
Lord Byron is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 08:07   #84
Quote:
Lord Byron kaže: Pogledaj post
Već sam napisao da po pitanju prijetnji nema nikakvih "ali" - to je nedopustivo.

Međutim, tvoja druga rečenica je tipičan primjer neshvaćanja pojma slobode govora, tipičnog za banirane forumaše koji svoje navodno pravo na pisanje pizdarija brane "slobodom govora" iz obvezno spominjanje Sjeverne Koreje.

Govor mržnje - a Petrovljeva rečenica o toleriranju jest govor mržnje - ne može se svesti pod "ima pravo na svoje mišljenje". Grmojino "mišljenje" je, kad izuzmemo prijetnje, dobilo druga mišljenja kao reakciju, i to je to.

Praksa pokazuje da su najodvratnije prijetnje ne pišu informatički znalci, tako da pronalaženje i sankcioniranje autora gnjusoba koje su Petrov i Grmoja primili ne bi trebao biti problem. Ali, od svih njihovih prijava do sada sam pročitao samo da će tužiti Zagreb Pride.
Tužit će Zagreb Pride zbog izrečenoga.
Ljudi koji tvrde da se sve može izreći.
mojneinen is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 08:33   #85
Kad čitam ove prijetnje prvi dojam kojeg dobijem je da je to neka loša šala, a autor desničar koji misli da glumi ljevičara ako koristi ekavicu, riblju čorbu i nazove nekoga fašistom.

U svakom slučaju locirati, identificirati, uhititi i procesuirati, tko god da je.
-Nabat- is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 08:52   #86
Quote:
Ja,Lucifer kaže: Pogledaj post
Zašto ti pišeš o stvarima o kojima ništa ne znaš?

Otvori Telegram.hr pa searchaj za "Prijavio" i pročitaj doslovno samo naslov

Quote:

Govor mržnje - a Petrovljeva rečenica o toleriranju jest govor mržnje - ne može se svesti pod "ima pravo na svoje mišljenje".
Nemojmo baš nepotrebno ludovati s time što je sve "govor mržnje", kao jedna vrlo neodređena kategorija koja počinje odavno gubiti značenje zbog pretjerane upotrebe

-Stipe
Stipe23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 08:56   #87
Quote:
Stipe23 kaže: Pogledaj post
Zašto ti pišeš o stvarima o kojima ništa ne znaš?

Otvori Telegram.hr pa searchaj za "Prijavio" i pročitaj doslovno samo naslov

-Stipe
Nadam se i ocekujem sto brzi pronalazak pocinitelja!
Ne prihvacam da se ne moze pronaci!
bubi mir is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:01   #88
Plenković kaže da takve prijetnje dobiva svaki dan pa da ne cmizdri.

Što je ovoj da ne kažem pi*kici od Grmoje?

To je cijena djelovanja u javnom životu i u politici.

Makni se ako ne možeš podnijet. Ali kažeš, novac poreznih obveznika je sladak jelda? Licemjerna pico.
Orion1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:06   #89
Quote:
Orion1984 kaže: Pogledaj post
Plenković ima kompletan represivni i obavještajni aparat na usluzi. Sve će oni provjeriti što treba provjeriti, ne treba Plenković ni mignuti Božinoviću.
I ima malo jače osiguranje, nego Grmoja.

Ali uostalom, samo je jedan način za njih dvojicu odmjere muškost i snagu, i jedno pravo mjesto za to; rado ću im sve organizirati ako imaju muda...

-Stipe
Stipe23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:08   #90
Da imaš ne znam kakvo osiguranje, anonimni mail sa anonimne lokacije sa anonimnog računala sa anonimnim jednokratnim mobitelom ne znam kako bi se mogao istražiti.

Grmoja pico ak ne možeš podnijeti pritisak makni se iz politike.

Evo ja sam dobio od Johabi ovdje na forumu prijetnju pa nisam se žalio niti prijavljivao.

Zadnji nadimak iz medija (Slobodna) za Grmoju : kmečavac
Orion1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:17   #91
Quote:

Što je ovoj da ne kažem pi*kici od Grmoje?

To je cijena djelovanja u javnom životu i u politici.

Makni se ako ne možeš podnijet. Ali kažeš, novac poreznih obveznika je sladak jelda? Licemjerna pico.
Plenković me iznenadio, bas se promuževio.

Nekad, dok ga je Juncker štipkao, zaista nisam mislio da se u njemu krije takav alfa-mužjak.
Ili kad je policija hapsila ljude koji su se njemu prijetili:
https://www.tportal.hr/vijesti/clana...20201017/print
Ninjamaster is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:20   #92
Quote:
Ninjamaster kaže: Pogledaj post
Nekad, dok ga je Juncker štipkao, zaista nisam mislio da se u njemu krije takav alfa-mužjak.
Pa i ne krije se.

Plenković je isto tetkica, ali kad ga staviš pokraj Grmoje ispada alfa mužjak i muškarčina.

Slično kao i sa Petrovom, pokraj njega da staviš muškarca bilo kojeg, on izgleda kao zadnja nježna ruža iz samostana.
Orion1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:27   #93
Quote:
Stipe23 kaže: Pogledaj post
Nemojmo baš nepotrebno ludovati s time što je sve "govor mržnje", kao jedna vrlo neodređena kategorija koja počinje odavno gubiti značenje zbog pretjerane upotrebe
"Manjine se trebaju probuditi i shvatiti da su manjine i da ih mi toleriramo".

Je li ova rečenica govor mržnje ili nije?
Quote:
Jako, jako sumnjam u ovo.

Ako i postoje ljudi koji šalju takve prijetnje na adrese za koje vjeruju da ih Plenković osobno čita, niti takve prijetnje dođu do njega niti takve prijetnje ostanu neistražene i nesankcionirane.
Lord Byron is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:32   #94
Quote:
Ja,Lucifer kaže: Pogledaj post
Kako nisu kad s ujučer u svim dnevnicima izvijestili da jesu...
Gen Hand is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:33   #95
Quote:
Da imaš ne znam kakvo osiguranje, anonimni mail sa anonimne lokacije sa anonimnog računala sa anonimnim jednokratnim mobitelom ne znam kako bi se mogao istražiti.

Grmoja pico ak ne možeš podnijeti pritisak makni se iz politike.

Evo ja sam dobio od Johabi ovdje na forumu prijetnju pa nisam se žalio niti prijavljivao.

Zadnji nadimak iz medija (Slobodna) za Grmoju : kmečavac

Daj ne pričaj nešto o čemu nemaš pojma
Gen Hand is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:36   #96
Quote:
Roy kaže: Pogledaj post
U te "napade" vjerujem kao i što je svojevremeno lik napao Petrova tako da ga je udario pepeljarom preko mobitela pa je Božo godinama plakao o napadu kojim mu je bio ugrožen život.
I tako se nastavlja sa relativizacijom...

Samo se nadam da će se ovakvi komentari jednako tretirati kada se dogodi prijetnja prema bilo kome, bili to napadi nakon Pridea ili prijetnje Plenkoviću ili Milanoviću.
Gen Hand is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:37   #97
Quote:
Pa i ne krije se.

Plenković je isto tetkica, ali kad ga staviš pokraj Grmoje ispada alfa mužjak i muškarčina.

Slično kao i sa Petrovom, pokraj njega da staviš muškarca bilo kojeg, on izgleda kao zadnja nježna ruža iz samostana.
Pa normalno da Plenković nije tough.
Stavio sam link na vijest da je policija privela nekog pacijenta koji mu se prijetio.
To sto sada na prijetnje Grmoji kaze "ocvrsni malo i ne cmizdri" nije bas, koja je prava rijec, vjerodostojno.
Ninjamaster is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:46   #98
Quote:
Ovako mali Ivica zamišlja Internet.
Lord Byron is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:46   #99
Ma Mostovci su kraljevi drame, isto prije lokalnih izbora bili su napadnuti štandovi Možemo, Domovinskog pokreta i Mosta, za ovo prvo dvoje nitko nije radio dramu, složili su se da je izolirani incident i nisu se povlačili po medijima s time, s druge strane o Mostu se pisalo danima, Grmoja plakao pred kamerama i slično. Oni sve uveličaju, samo da dobiju medijsku pažnju.
Baš i mene zanima tko im je slao te poruke, ali ništa se ne bih čudila da je iz njihove kuhinje. Sadržaj poruka je čudan jer dovoljno je baciti pogled na komentare koji inače ostavljaju protivnici Lgbt-a, takva komunikacija jako baca na njih.

Ps; po tome bi i neki korisnici društvenih mreža mogli tužiti takve jer stvarno se svakakvih gnjusnosti da pročitati, pa i spominjanje Hitlera i sl., ali eto baš se nekome da zajebavati s budalama, mislim da skoro nema osobe kojoj netko nije prijetio ili slao neki gnjusni komentar na forumu/ društv.mrežama. Ajmo svi zatrpati policiju s prijavama.

Nakon onih bizarnih anketa i otvaranja novih portala samo da bi promovirali Most teško je njima vjerovati u išta što govore. Ali ja sam definitivno da stvarno tuže i da se otkrije javnosti tko je to, ako je već išao u javnost s time neka i otkrije pošiljatelja poruke, ali vjerujem da ništa od toga, samo spin.
black fairy is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 10:48   #100
Quote:
Ovako mali Ivica zamišlja Internet.
Oh, sve eksperti vidim.

To što vi ne biste znali to napraviti ne znači da to nije moguće. Sve što treba i što je najvažnije je anonimno i bez traga pristupiti internetu i poslati mail. Možeš i jednokratno vpn iskoristiti, ili više njih.
Orion1984 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:50.