Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.07.2021., 19:20   #81
u pola osam wiwijevci donose top crimes ovogodisnjeg eurosonga
melos is offline  
Old 21.07.2021., 10:00   #82
https://eurovisionin.com/eurovision-...ra-di-firenze/
Firenca je i službeno podnijela kandidacijsku knjigu, a dobila je i potporu regije Toskane. Dvorana koju su prijavili je Nelson Mandela Forum, koja bi ipak mogla biti premala (8,3k).

Ali izgleda da ima rješenje - postoji sajam u Firenci koji može primiti do 20k ljudi. https://it.m.wikipedia.org/wiki/Firenze_Fiera
Old 21.07.2021., 19:26   #83
Quote:
melos kaže: Pogledaj post
u pola osam wiwijevci donose top crimes ovogodisnjeg eurosonga
Čini se da je William širio fejk njuz u ovom videu.
https://eurovisionfun.com/en/2021/07...bhaEofmSET4sx8
Old 21.07.2021., 20:00   #84
Quote:
PamSwynford kaže: Pogledaj post
Čini se da je William širio fejk njuz u ovom videu.
Samo se još jednom potvrđuje - ESC United >>>>>>>> Wiwibloggs
Mia Fan is offline  
Old 21.07.2021., 20:05   #85
Baš me zanima hoće se sad ispričati na Twitteru ili webu. I meni je bilo čudno kako su oni to "znali".
melos is offline  
Old 22.07.2021., 09:46   #86
Pa to ionako nema nikakvog smisla. Zašto bi itko tražio da otvara finale?
A i btw stvarno su se nepošteno ponijeli prema Cipru jer iako su im izašli u susret 2018. napravili su to s razlogom jer su imali status najvećeg favorita. Onda ih 2019. stave da otvaraju PF i sad da otvaraju svoj polovinu i finale. Uvjeren sam da bi povukli barem 3-4 mjesta više da su se npr. zamijenili s Grčkom u RO jer su doslovno svi ljudi koje znam na El Diablo imali reakciju da je kopija kopije, ali catchy i slušljiva stvar.
Neimenko is offline  
Old 22.07.2021., 21:26   #87
Eric Clapton koji je najavio koncerte 18. (Milano), 20. i 21. svibnja (Bologna), je izjavio kako će otkazati koncerte u UK ukoliko se bude zahtijevalo da svi posjetitelji budu cijepljeni. U Italiji je trenutno na snazi odluka da posjetitelji moraju imati Green Pass ili potvrdu o preboljenju, ako nešto u međuvremenu nisu promijenili. Odjednom Bologna i Milano dobili šansu? Dula Peep iduća?

Edit: Corriere isto piše da su u opasnosti koncerti u Milanu i Bologni
Old 22.07.2021., 21:53   #88
Quote:
Neimenko kaže: Pogledaj post
Pa to ionako nema nikakvog smisla. Zašto bi itko tražio da otvara finale?
A i btw stvarno su se nepošteno ponijeli prema Cipru jer iako su im izašli u susret 2018. napravili su to s razlogom jer su imali status najvećeg favorita. Onda ih 2019. stave da otvaraju PF i sad da otvaraju svoj polovinu i finale. Uvjeren sam da bi povukli barem 3-4 mjesta više da su se npr. zamijenili s Grčkom u RO jer su doslovno svi ljudi koje znam na El Diablo imali reakciju da je kopija kopije, ali catchy i slušljiva stvar.
Pa nek prestanu onda slati genericni slut pop koji je kao stvoren za otvaranje ili zatvaranje showa. Uostalom, 2018. su im toliko pomogli da iducih 10 godina nemaju sto traziti. Evo, Hrvatska jos ceka da nas po prvi put ikad stave nize od prva 3 mjesta u nasoj polovici sto se vjerojatno nece nikad dogoditi. Osim mozda kad izvucemo prvu polovicu.
Old 22.07.2021., 23:45   #89
Ja bih najvise voleo da ESC gledamo u Bologni ili Firenci, jer su mi to najdrazi gradovi. Mada nemam nista ni protiv Torina. Interesantno bi bilo ici i na Siciliji
Svakako gde god da bude ici ce se, jer Italija mi je na dva sata voznje samo treba naci dobru ekipu
black-panther is offline  
Old 23.07.2021., 08:58   #90
zadnji top 10 svih zemalja

mi kao uvijek pri dnu
tdlrhd is offline  
Old 23.07.2021., 09:57   #91
Quote:
tdlrhd kaže: Pogledaj post

mi kao uvijek pri dnu

I to s jednom od najgorih pjesama ikad. Ono kad je JuKej iznad tebe, znas da je kriticno.
Old 23.07.2021., 10:39   #92
Regija Emilia-Romagna je na sjednici jučer podržala sve tri kandidature koje dolaze iz ovdašnjih gradova (Bologna, Rimini I Bertinoro-Forlì-Cesena).
Old 23.07.2021., 17:08   #93
Nakon Eura, prešli su i na OI.

melos is offline  
Old 23.07.2021., 17:11   #94
Quote:
melos kaže: Pogledaj post
Nakon Eura, prešli su i na OI.
Da Imaju i cijeli vodič ovdje
Mia Fan is offline  
Old 25.07.2021., 13:32   #95
Na HRT3 upravo daju snimku Eurovizijskog natjecanja zborova u Areni Partille u švedskom Göteborgu od 03.08.2019. godine
Mia Fan is offline  
Old 25.07.2021., 22:37   #96
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Na HRT3 upravo daju snimku Eurovizijskog natjecanja zborova u Areni Partille u švedskom Göteborgu od 03.08.2019. godine
Hvala na info,bas sam pogledala
mare256 is offline  
Old 25.07.2021., 22:45   #97
Quote:
mare256 kaže: Pogledaj post
Hvala na info,bas sam pogledala
Heeeej Mare Drago mi je
Mia Fan is offline  
Old 26.07.2021., 09:24   #98
Quote:
tdlrhd kaže: Pogledaj post

mi kao uvijek pri dnu
Old 26.07.2021., 14:15   #99
Meni je jedino žao što moj talentirani španjolski pjevač nikad više neče stupiti na Eurosongsku pozornicu jer sigurno bih pobjedio...

A za talijanske predstavniker slijedeće godine bih voljela vidjeti Lauru Pausini, Lodovica Comello, Il Volo, Ruggero Pasquarelli ili možda Matteo Bocelli
Thumbelina1994 is offline  
Old 26.07.2021., 22:29   #100
možda da je otišao na esc spanjolski mediji bi ga pokopali pa nista od ovako velike karijere ne bi imao. svako zlo za neko dobro.
melos is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:38.