Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.05.2023., 12:32   #81
Svaka cast ovom dokotru:

https://www.youtube.com/watch?v=mp9VxOQq1yg

Dr. Damir Biloglav: "Ispričavam se u ime liječnika"
NickoNije is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 12:50   #82
Meni je fascinantno ovo što je rekao da su neki bili skidani s listi za transplantaciju jer se nisu cijepili. Dakle, radi mrijet, ali se ne cjepit!
Gingerina is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 13:10   #83
Ne znam čemu uopće služi ova tema, i zašto se ne može raspravljati na postojećima, no ostaje, dokle god se budete držali teme i prestali se svađati i skakati jedni po drugima. Zasad sam obrisala 1/4 postova, ali ako nastavite sa spamom, komentiranjem moderature i svađanjem, bit će mi jednostavije da ju zaključam.
Old 17.05.2023., 13:21   #84
Quote:
Gingerina kaže: Pogledaj post
Pa sad je jasno.
Bilo je jasno i prije,samo nisu dali da se o tome priča.Je je cijepivo trebalo predstavljati jedini način spasa.
A covid potvrde su bile samo prisila da se ljudi cijepe kako bi država ostvarila svoj plan.
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 13:35   #85
Pa i ja sam te potvrde shvatila samo kao pritisak na cijepljenje. Međutim, ja i dalje smatram da je cjepivo mnogima spasilo život. U početku mi je umrlo dvoje starijih ljudi, poznatih mojih, a kasnije su cijepljeni to preživjeli bez posljedica.

Btw, ni meni nije jasno čemu ova tema služi.

Voljela bih da netko kaže - što u slučaju nove (vrlo izgledne) pandemije prouzročene nekim novim nepoznatim virusom?

Ne raditi ništa? Već sam pitala, pa odgovor je bio - naravno da ne mislim da ne treba poduzimati ništa.

Dakle, što poduzimati?
Gingerina is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 13:39   #86
Quote:
Aleta Ogord kaže: Pogledaj post
Ne znam čemu uopće služi ova tema, i zašto se ne može raspravljati na postojećima, no ostaje, dokle god se budete držali teme i prestali se svađati i skakati jedni po drugima. Zasad sam obrisala 1/4 postova, ali ako nastavite sa spamom, komentiranjem moderature i svađanjem, bit će mi jednostavije da ju zaključam.

U skladu sa Capakovim stavom.
Nismo ni sumnjali.
Znamo da bi vi da svi zaboravimo kako ste se ponašali u vrijeme pandemije.
Neće ići.
sagi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 13:43   #87
U svakom slučaju trebali su educirati ljude,pogotovo one skupine koji su u najvećem riziku,a ne koristiti metodu ucijene.
AKo dođe do neke nove pandemije,treba najprije vidjeti kolko je opasan virus.I mjere ostaviti na razini preporuka i edukacije.
A ne da svi trpe.
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 13:55   #88
Quote:
Pa i ja sam te potvrde shvatila samo kao pritisak na cijepljenje.
To je dovoljno. Pritisak. Ja se ne dam od nikoga pritiskati. To rađa revolt, mamicu im fašističku.
medonaodmoru is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:01   #89
Quote:
Btw, ni meni nije jasno čemu ova tema služi.

Voljela bih da netko kaže - što u slučaju nove (vrlo izgledne) pandemije prouzročene nekim novim nepoznatim virusom?

Ne raditi ništa? Već sam pitala, pa odgovor je bio - naravno da ne mislim da ne treba poduzimati ništa.

Dakle, što poduzimati?
ja ovu temu vidim kao raspravu da se prokaže šta je sve bilo loše u ophođenju sa koronom a šta je bilo dobro, i da se onda donese zaključak i plan kako postupiti u idućoj pandemiji

ali prije svega to trebaju napraviti stručne osobe, organizirati okrugli stol, otvoreno za javnost da svi zajedno vidimo šta i kako dalje za buduće pandemije, da se otvori rasprava, kako bi svi mogli doprinjeti i eliminirati ono loše a ostaviti dobro, i opravdano se postavlja pitanje zašto se ne žele otvoriti ta pitanja i izvesti sve na čistac
Nitko kao ja is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:06   #90
Quote:
sagi kaže: Pogledaj post

U skladu sa Capakovim stavom.
Nismo ni sumnjali.
Znamo da bi vi da svi zaboravimo kako ste se ponašali u vrijeme pandemije.
Neće ići.
Kao i obično, imaš 1 iz čitanja sa razumijevanjem.
I nemoj se prijetiti, iznimno loše reagiram na to.
Hvala na pažnji.
Old 17.05.2023., 14:14   #91
Quote:
Aleta Ogord kaže: Pogledaj post
Kao i obično, imaš 1 iz čitanja sa razumijevanjem.
I nemoj se prijetiti, iznimno loše reagiram na to.
Hvala na pažnji.
Stvarno?
Kakva prijetnja?
O kakvoj jebenoj prijetnji ti pričaš?
Samo sam rekao da nećemo zaboraviti kako ste se vi stožeraši ponašali prema ljudima koji se nisu slagali sa vama i kakve ste još mjere i ideje htjeli provoditi.

I najbolje od svega, ti ćeš nekome o prijetnjama i o čitanju sa razumijevanjem? Nakon svega šta si radila kao moderatorica?

Stvarno ste se pogubili.

Umjesto da se pospete pepelom, vi još uvijek ovakve pizdarije radite.

Nekad bih pitao kako vas nije sram, ali sam odavno naučio da srama nemate.

I da, neću zaboraviti. Kao ni hrpa ekipe.

Neki ljudi govore da je povijest nekakva učiteljica, da se može učiti iz iste, ali moderatorica foruma.haera se ne slaže.
sagi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:33   #92
Quote:
lexluthor84 kaže: Pogledaj post
U svakom slučaju trebali su educirati ljude,pogotovo one skupine koji su u najvećem riziku,a ne koristiti metodu ucijene.
AKo dođe do neke nove pandemije,treba najprije vidjeti kolko je opasan virus.I mjere ostaviti na razini preporuka i edukacije.
A ne da svi trpe.
Educirali su ljude, prema trenutnim saznanjima, koja saznanja su se normalno mijenjala protekom vremena.

Kojom metodom se u startu spozna koliko je novi virus opasan?

Quote:
Nitko kao ja kaže: Pogledaj post
ja ovu temu vidim kao raspravu da se prokaže šta je sve bilo loše u ophođenju sa koronom a šta je bilo dobro, i da se onda donese zaključak i plan kako postupiti u idućoj pandemiji

ali prije svega to trebaju napraviti stručne osobe, organizirati okrugli stol, otvoreno za javnost da svi zajedno vidimo šta i kako dalje za buduće pandemije, da se otvori rasprava, kako bi svi mogli doprinjeti i eliminirati ono loše a ostaviti dobro, i opravdano se postavlja pitanje zašto se ne žele otvoriti ta pitanja i izvesti sve na čistac
Bio je okrugli stol i uglavnom je već sve što predlažeš i napravljeno. A tko je bunario, kao i obično, to zaboravi, jer je kod nas bunarenje očito normalno i to se tak radi već 30 godina stoga je država ogoljena i opljačkana.

A ovaj koji bi htio da se netko posipa pepelom, ja neću, jer bih sve isto. Uključivo vodenim topovima rastjerala usijane glave s trgova, što ovi nisu i sve u svemu bili pre blagi, što se mene tiče.
Gingerina is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:42   #93
[QUOTE=Gingerina;98360341]Educirali su ljude, prema trenutnim saznanjima, koja saznanja su se normalno mijenjala protekom vremena.

/QUOTE]

Pa vidi se po simptomima i smrtnosti.
Koronu su prenapuhali.Pa to je bilo ko gripa.
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:43   #94
Pitam kako se zna u STARTU?
Gingerina is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:43   #95
Quote:
Bio je okrugli stol i uglavnom je već sve što predlažeš i napravljeno.
kad je to bilo?
Nitko kao ja is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:45   #96
https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...1&postcount=81

Neposredno prije nego je ovaj dr. govorio u Saboru.
Gingerina is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:46   #97
Quote:
Najbolja metoda je ne slušati Faucija jer on je na početku pandemije podatak o smrtnosti izvukao iz dupeta.

Quote:
A ovaj koji bi htio da se netko posipa pepelom, ja neću, jer bih sve isto. Uključivo vodenim topovima rastjerala usijane glave s trgova, što ovi nisu i sve u svemu bili pre blagi, što se mene tiče.
Kako znaš da nisi ti usijana glava a ne oni? Zato što su naši super-iskreni političari koji nikad ne lažu bili na tvojoj strani?
Marina Fiume is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:48   #98
Ti bi se ponašala riskantno, ja ne bih, pa tko je onda usijana glava?
Gingerina is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:51   #99
Quote:
Pitam kako se zna u STARTU?
Pa vidi se kolko je ljudi zaraženo,kolko je ljudi umrlo.Pa ne krene to preko noći,uvijek postoji neko područje gdje se zaraza prije razvije pa se vidi što i kako.
Ili biš ti da kod svakog novog virusa krenu lockdowni,maskice..mislim da dvije godine tog bullshita su bile dovoljne.
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:52   #100
Quote:
https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...1&postcount=81

Neposredno prije nego je ovaj dr. govorio u Saboru.
a to, pa prije svega bi u okruglom stolu trebali sudjelovati oni koji su nas vodili kroz ovu pandemiju, da razjasne od samog početka šta se sve radilo i zašto i onda se donese zaključak šta je valjalo a šta ne, i kako bolje upravljati idućom pandemijom, uz naravno stručnjake koji nisu direktno sudjelovali u tome svemu, i da svi razmijene mišljenja i daju konstruktivne prijedloge, šta ne ide to tako?
Nitko kao ja is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:03.