Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.03.2024., 14:25   #81
Quote:
Lola 27 kaže: Pogledaj post
Navodno je mala autistična i mama je trudna.
Mislim da su roditelji krivci ili samo mama.
U ovakvim slučajevima su skoro uvijek rodtelji krivci .Priča od matere je čudna i puna rupa.
Mislim d a je pisalo da je nazvala policiju tek nakon sat i pol.Ali nisam sigurna.
Mala nije napunila ni dvije godine, to je puno prerano da bi se autizam dijagnosticirao.

Svak se u svoje kule penje.
petrunjela84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 14:29   #82
značajno je ono što je susjeda rekla kako godinama nisu dolazili u to selo, sve je zaraslo i propalo. parkirali iza štale, a ne ispred kuće i baš taj dan mala nestane.

ili je zločin ili jebena "sreća"
Absoluta is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 14:35   #83
Quote:
absoluta kaže: Pogledaj post
značajno je ono što je susjeda rekla kako godinama nisu dolazili u to selo, sve je zaraslo i propalo. parkirali iza štale, a ne ispred kuće i baš taj dan mala nestane.

ili je zločin ili jebena "sreća"
Upravo to.

Majka djevojčice pokazala je čudno ponašanje kada se sve zbilo. Kada su pozvali policiju, izjavila je da je ušla u kuću kako bi dala drugom djetetu vodu, tvrdi da se okrenula na dvije minute i djevojčice nije bilo. Međutim, kada je policija pokušala ući u kuću, navodno je bila zaključana. I to je na neki način probudilo sumnju, pogotovo jer se znalo da u vikendici dugo nitko nije boravio niti postoje uvjeti za život", rekao je izvor za Kurir.
Old 28.03.2024., 14:40   #84
Užasno tužna priča. Rekla bih da je majka nekako naudila djevojčici (možda u naletu bijesa) i odlučila cijelu ovu priču izmisliti. Odnosno, došla je s namjerom u tu vikendicu s djevojčicom kojoj se na nekom drugom mjestu nešto dogodilo. Nije vjerojatno očekivala TOLIKI medijski interes. Čak mislim da i muž ne zna što se točno dogodilo.
Fashion Barbie is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 14:47   #85
iskreno se nadam da sam u krivu, ali i ja sumnjam na mater. ne znam šta se dogodilo, je li nesretni slučaj, splet okolnosti, nešto šta se dogodilo u naletu "nečega" ili je isplanirano, ali mi sve skupa nije leglo. uostalom, ka šta je neko već napisa, u ovakvim i sličnim situacijama je krivac uglavnom onaj ko je zadnji bija u kontaktu sa ditetom. grozan slučaj. baš mi je ža' djevojčice, svako malo mi padne na pamet otkad sam čula da je nestala. daj Bože da je nađu živu i zdravu.
kavopija-14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:00   #86
ukoliko su roditelji krivi vjerujem da će se brzo saznati sudbina djeteta. nema šanse da se ne slome na ispitivanju, a i s vremenom će se pojaviti nekakvi tragovi zločina što će dodatno stisnuti roditelje. ja sam prvotno mislio da je dijete upalo u bunar ili sl. ali pronašli bi je već... otmica je nekako najmanje realna,..
noo44 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:04   #87
evo, baš čitam, kopaju oko kuće, valjda ih je ono šta su do sad istražili navelo na to. materina priča vjerojatno ne drži vodu. jadno dite.
kavopija-14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:07   #88
Isto sumnjam na mater, pa koliko ti treba da stigneš dijete koje još dobro ni ne hoda.. užas, bojim se raspleta.
Old 28.03.2024., 15:20   #89
okrenila se dat vodu starijem ditetu ... ta stara kuća izgleda ka ruševina, ne bi od tamo dala vode ni mački, a kamoli ditetu. uostalom, mater koja izađe iz kuće sa dvoje male dice uglavnom ponese neku bočicu sa sobom. auto je parkirala iza kuće, okućnica nije održavana, ima puno šahti, rupa ... sve i da sam otišla u kuću po vodu za drugo dite držala bi ih oboje na vidiku da negdi ne upadnu ili se ne nabodu negdi. znam da nije lako sa tako malom dicom, ali baš zato šta nije lako ne dovodiš se "iz čista mira" u situacije di će ti vjerojatno bit još teže. navodno tamo nije bila ko zna otkad niti u kući iko živi niti je održavana ... šta je trudnu ženu navelo da tamo dođe sa jednim ditetom od dvi godine i jednim ditetom od tri godine? ne kažem da razlog ne može bit skroz bezazlen, naravno da može, ali je sve skupa baš čudno.

koliko je prošlo otkad je dite nestalo, a da je nazvala nekoga? ne mora odma zvat policiju, ali muža, ćaću, susjede? mi smo jednom nakratko izgubili malu, ali tih 5-10 minuta se činilo ka vječnost. da je nismo ugledali u tih nekoliko minuta, u idućih par bi nazvala sve koji bi mi pali na pamet, sigurno ne bi čekala još uru vrimena, posebno ako sam sama sa još jednim ditetom i samim tim ograničena u potrazi.
kavopija-14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:22   #90
Plus, kuća je navodno bila zaključana kada je došla policija. Njezina priča ne drži vodu.
Fashion Barbie is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:23   #91
Je.
Tko zna šta je izgovorila na ponovljenom ispitivanju, došli s bagerima. Bože pomozi.
Teška situacija.
Old 28.03.2024., 15:25   #92
Nadam se vijesti ravnoj čudu: da su malecku našli živu. Ali imam osjećaj da će ishod biti skroz drugačiji..

Izašli na teren vatrogasci, bager kopa...
InkaRaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:34   #93
Quote:
Fashion Barbie kaže: Pogledaj post
Plus, kuća je navodno bila zaključana kada je došla policija. Njezina priča ne drži vodu.
Ako ju je mater ubila(u što ne vjerujem) di je mogla sakriti tijelo, pa u krugu nekoliko kilometara svaki centimetar je pretražen nekoliko puta, jedino ako ju je ubila par dana prije na nekom drugom mjestu, pa ih sad navodi na krivi trag(što ne vjerujem)...Mislim da se mala udaljila i netko je pokupio, a dok su ovi skužili i išli tražiti, pa tek onda nazvali policiju već je bila daleko...
cunyzg is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:39   #94
Quote:
cunyzg kaže: Pogledaj post
Ako ju je mater ubila(u što ne vjerujem) di je mogla sakriti tijelo, pa u krugu nekoliko kilometara svaki centimetar je pretražen nekoliko puta
mislim da je stvar u tome šta su prvi dan tražili živo dite, sa sumnjom da je negdi samo otišlo ili da ga je neko skupija. znači, ne gledaš odma di je zemlja friško iskopana niti dižeš šahte koje dite nije moglo samo dignit nego prigledavaš mista na koje je živo dite moglo samo odšetat. sad vjerojatno gledaju druge stvari.

edit: negdi sam pročitala da su kućanice u perimenopauzi najžešći pratitelji true crime-a. službeno sam kliše.
kavopija-14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:50   #95
mislim da je mala zbilja odlutala, ali vjerojatno brzo upala u neku jamu/rupu/grabu.
Old 28.03.2024., 15:55   #96
Quote:
poison.Ivy kaže: Pogledaj post
mislim da je mala zbilja odlutala, ali vjerojatno brzo upala u neku jamu/rupu/grabu.
i ja bi volila da je tako, ali materina prica ima nedosljednosti za to se vata policija
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...acije-15444087

.Odmah da razjasnimo ključnu stvar u cijeloj istrazi. Otkriće je da se majčina izjava zapravo ne slaže ni sa kakvim stvarnim stanjem na terenu. Prema prvim informacijama, rekla je da je djetetu dala vodu iz kuće. To je informacija koja je zapravo jučer procurila do nas novinara. Kada je policija stigla na mjesto događaja, utvrdili su da je vikendica zatvorena i odmah je došlo do neslaganja u iskazu stanja na terenu te je tada odlučeno da se majka ispita. Dakle, majka je rekla da je ušla u kuću i dala djetetu vode, a kuća je bila zatvorena i onda je odmah bilo nelogično da može ući u kuću. Kuća je pod ključem, a očito je tu veliki krš, čim je bager došao, pa se ta kuća mora očistiti. Radi se o velikoj kući koja nije za korištenje, već služi za kuhanje kave ili eventualno ručak u prirodi, ali kuća ne može služiti kao mjesto za spavanje. Zato je sada stigao bager da raščisti sav kaos u tom ......

c/p iz jutarnjeg
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 15:59   #97
čak i da je mala sama negdi upala, mater svejedno laže s obzirom da je kuća bila zaključana. možda je lagala zbog straha od osude, ali kad ti dite nestane onda nema opravdanja za laganje.
kavopija-14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 16:07   #98
teško mi je komentirati majčine izjave zato što srpski mediji jako puno lažu, naročito Kurir - vidjet ćemo, ali... vjerujem da je mala upala u nešto i poginula. to je moja teorija.
Old 28.03.2024., 16:07   #99
koliko godina ima starije ?
ZoomZoom is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 16:07   #100
Quote:
cunyzg kaže: Pogledaj post
Mislim da se mala udaljila i netko je pokupio
99,99% da je djetetu od 2 godine naudio netko iz najbliže obitelji, ne netko sa strane 'ko ju je u toj pripizdini pokupio.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:15.