Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
29.06.2024., 11:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
moresnova1 kaže:
Nadugačka teorija o "nesposobnoj oporbi", ali malo se govori o prijetnjama oko prokockanih 60.000 u kazalištu, ilegalnim pročelnicima i pravilniku, i tako dalje. Na koga to liči ? Udruživanjem Matijevića i Prkića dobija se dobar izbor, a s možemo pobjednički team.
|
Pa evo, ja bih odmah glasao za njih.
Al eti, prkica zadnjih godinu dana nit cut nit vidit, matijevic se redikulizira, mozemo u splitu praktički ne postoji.
Izbori su dogodine... Jel bi bilo logicno da matijevic pređe u direkt ako je vec sdp u kurcu, da mozemo nađe jace loce za split, da predstave zajednicki program, da iskacu iz pasteta za svaku pizdariju koju centar napravi?
Prkic je pokrenuo blog, napisao 3 clanka i od tad tisina
|
|
|
30.06.2024., 11:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2019.
|
Quote:
manjinjorgo kaže:
Pošten čovjek provjeri činjenice prije nego se istovari po drugima.
Odakle ti samo ideja da je netko tu parkirao na zelenoj površini ili autobusnoj postaji?
Na letku koji joj je ubačen pod brisač stoji da je vozilo parkirala na "djelu kolnika".
Ne znam na koje sve načine mrtvi kolnik može djelovati ali znam da parkiranje na nečijem djelovanju ne spada u prometne prekršaje.
Možda jedino u glavama nepismenih djelatnika prometnog redarstva.
Kao drugo i bitnije, pogledom na Google Earth mapu lako se uočava da je postaja (žuta oznake BUS na kolniku) oko 30m zapadno od grupe parkiranih vozila s fotografije iz članka u Slobodnoj.
Navedena vozila nisu na glavnoj prometnici nego na slijepom putu koji skreće na plažu.
Navedena vozila su također od Puljka dobila na poklon "čestitku" od po 30€
|
U ostatku Hrvatske ako se parkiraš nakon ovog znaka dobiješ kaznu jer kršiš zabranu parkiranja.
https://static.slobodnadalmacija.hr/...41012_1280.jpg
U Splitu Puljak osobno uručuje "čestitke" jer se oće inatiti jadnim nevinim Splićanima koji su samo malo tu parkirali da se rashlade. 
|
|
|
30.06.2024., 18:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2023.
|
Snježana Mehun baš predstavlja uzdizanje arheološkog lokaliteta oko kojeg je Ivošević ka zabrinut. Sljedeće je poezija Ave Karabatić u podrumima ? branite sve i svašta, a drugima govorite o "redikulizaciji"
Redikulozno je i najnovije Puljkovo prodavanje magle o "najvećem investicijskom ciklusu u povijesti". Može li se znat kakav je to "ciklus" osim jedne plaže koja debelo kasni. Tomašević je već završia pet vrtića, 16 škola dograđeno ili obnovljeno, izgrađeno deset školskih dvorana i masu drugih projekata. pa u maloj Koprivnici di je sdp već se grade dva nova vrtića.kakvi su brojevi Puljkove kompanije da usporedimo i vidimo taj "ciklus". Brojevi, može li više ?
|
|
|
01.07.2024., 17:27
|
|
Cosa Vostra
Registracija: May 2019.
|
Quote:
Munjeno Blago kaže:
U ostatku Hrvatske ako se parkiraš nakon ovog znaka dobiješ kaznu jer kršiš zabranu parkiranja.
https://static.slobodnadalmacija.hr/...41012_1280.jpg
U Splitu Puljak osobno uručuje "čestitke" jer se oće inatiti jadnim nevinim Splićanima koji su samo malo tu parkirali da se rashlade. 
|
Zašto osobno kad ima djelatnike koji umjesto njega sankcioniraju vozače koji ne ometaju građevinske radove usred turističke sezone.
Ima on i važnija posla od brige za sugrađane 
|
|
|
02.07.2024., 13:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Quote:
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti...djeteta/207490 Ivica Puljak nam je rekao kako ne može ulaziti u rad stručnog povjerenstva u kojem, prema Pravilniku, sjede stručni suradnici, viša medicinska sestra i ravnatelj/ica. Na taj način je lopticu odgovornosti prebacio na vrtić koji ničim nije dao naslutiti da su se potrudili, uz pomoć Grada Splita kao osnivača, steći uvjete kako bi primili dječaka u vrtić.
|
Ivica Puljak se pravi Tošo i ne može nazvati ravnatelj/icu radi bolesnog djeteta. U isto vrijeme nema problem zahtijevati od drugih svijanje zakona kada se radi o njegovoj guzi. Lažo kakav se rijetko nađe !! Šta radi ravnatelj/ica vrtića?
|
|
|
02.07.2024., 20:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
NIŠTA OD POVRATKA U PODRUME Odbijena žalba zakupaca, Grad Split nije bio dužan sklopiti nove ugovore
Quote:
Županijski sud u Bjelovaru odbio je žalbu zakupaca iz Dioklecijanovih podruma koji su tražili donošenje privremene mjere kojom bi se zabranile Gradu Splitu bilo kakve promjene, a osobito oštećivanje ili uklanjanje štandova iz podruma. U ožujku je prijedlog o privremenoj mjeri odbacio kao nedopušten Općinski sud u Splitu pa je cijela stvar po žalbi otputovala do Bjelovara. Zaključeno je kako žalba nije osnovana i kako nije bilo bitnih povreda u postupku.
|
|
|
|
03.07.2024., 07:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2019.
|
Quote:
manjinjorgo kaže:
Zašto osobno kad ima djelatnike koji umjesto njega sankcioniraju vozače koji ne ometaju građevinske radove usred turističke sezone.
Ima on i važnija posla od brige za sugrađane 
|
Pa ti si napisao da Puljak dijeli "čestitke" pa malo zajebavam.
Svaki od onih tamo je valjda prošao autoškolu i naučio znakove. I mislio je, ma neće mene, ali kad je njega, onda ajme meni Puljak nas tlači.
U stvarnosti komunalnom redaru se samo zacaklile oči kad ih je vidio jer će si ispuniti tjednu kvotu tamo i može dignut noge u zrak umjesto da hoda po sunjari okolo.
Eno ja sam na faksu tako parkirao iza takvog znaka na slijepom putu koji ide samo do faksa jer mi se žurilo, između cijelog reda automobila također.
Kad sam se vratio svi su također imali čestitke. Nije mi palo na u novom listu prozivam Obersnela što ja parkiram di ne smijem i šta sad on oće kad mogu ionako prolaziti drugi po toj cesti. Uvatilo me i niš, drugi put ako nije bilo mjesta sam išao do parkinga di ga ima pa pješačio do faksa.
|
|
|
03.07.2024., 08:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kljaka-bj kaže:
Pa evo, ja bih odmah glasao za njih.
Al eti, prkica zadnjih godinu dana nit cut nit vidit, matijevic se redikulizira, mozemo u splitu praktički ne postoji.
Izbori su dogodine... Jel bi bilo logicno da matijevic pređe u direkt ako je vec sdp u kurcu, da mozemo nađe jace loce za split, da predstave zajednicki program, da iskacu iz pasteta za svaku pizdariju koju centar napravi?
Prkic je pokrenuo blog, napisao 3 clanka i od tad tisina
|
svašta, Prkić redovito razbucaje prodavače magle. eno primjer reciklaže, kad je Puljak u Otvorenom poslovično laga. izašli su novi podatci i Split je među najgorima u zemlji, razdvaja se samo 23 % pa su morali platit 569.967 eura kazne( građani ). Tomašević je doša na 42 %, Zoričić u Puli na 37 %, Poreč na 38 %, Osijek na 58 %. Glavno je hvaliti se novim spremnicima koji se malo koriste, agencijom koja dobija nagradu za reklamu i govorit da su "građani neodgovorni"  Propaganda ih je izila, a ti nastavi prodavat njihovu maglu
Quote:
Split najmanje razdvaja otpada u usporedbi s ostalim velikim gradovima te se u prošloj godini nalazio na 224. mjestu po količini odvojenog otpada u Hrvatskoj (izračunato iz tablice agencije). Svakako nije za pohvaliti se', poručuje Prkić. Naglašava kako nije zanemariv ni novčani iznos od 569.967 eura koji je plaćen za loš učinak. https://dalmatinskiportal.hr/energij...-otpada/202435
|
|
|
|
03.07.2024., 10:22
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Oprosti ali ka da si sa Marsa pala i nisu čula da je Regionalni centar za gospodarenje otpadom Lećevica u punom pogonu i naravno da je sve kriv Puljak i Čistoća............
Ili ipak to ne radi i otvorit će se najbrže 2025 a trebalo je najkasnije 2020 ali glavno je da imaju ured i nekoliko uhjeba a škovace Spliuta i okolice nek se same misle di će i kako će. https://rcco.hr/kontakt/
Vidi kako lipo izgleda Lećevica https://rcco.hr/ i stvarno bi bila šteta tamo škovace nosit.
Je li Županija ili država ikad dala odgovor di će Split i okolica sa škovacama jer svi znamo ili bi trebali znat da Karepovac od konca ove godine ne može primit ni kilo škovaca.
Neka visi pedro koji to nije. 
|
03.07.2024., 22:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cuka kaže:
Oprosti ali ka da si sa Marsa pala i nisu čula da je Regionalni centar za gospodarenje otpadom Lećevica u punom pogonu i naravno da je sve kriv Puljak i Čistoća............
Ili ipak to ne radi i otvorit će se najbrže 2025 a trebalo je najkasnije 2020 ali glavno je da imaju ured i nekoliko uhjeba a škovace Spliuta i okolice nek se same misle di će i kako će. https://rcco.hr/kontakt/
Vidi kako lipo izgleda Lećevica https://rcco.hr/ i stvarno bi bila šteta tamo škovace nosit.
Je li Županija ili država ikad dala odgovor di će Split i okolica sa škovacama jer svi znamo ili bi trebali znat da Karepovac od konca ove godine ne može primit ni kilo škovaca.
Neka visi pedro koji to nije. 
|
.........i opet ni slova o tome kako je Puljak po stoti puta ulovljen u laži 
Malo su "neodgovorni građani", malo je "nezavršena Lećevica". Može Tomašević, može i Zoričić, ali je za Puljka sve nemoguće. Kaži, kada je Puljak zadnji puta progovorija o Lećevici, stiska županiju ili Zagreb da ubrza realizaciju? Potkapacitirani se oglašavaju o svakakvim zvizdarijama, ali o Lećevici ni zucnit. Eto koliko mu je stvarno stalo.
Prkić, Matijević i Renić ( kojeg je Puljak škarta ) su svako malo kumili i molili
|
|
|
04.07.2024., 11:18
|
|
jel te baca
|
L e ć e v i c a nije problem moj-tvoj-Puljka nego jedino i isključivo županije i države i sad se svi kolektivno zapitajmo zašto država ima maćehinski odnos prem Splitu od obilaznice Omiša, ulaza u grad i sam bog zna kojih još problema.
Tunel Kozjak, obilaznica Omiša da konačno možemo u i iz Omiša bez da se pokušavamo vozit satima a onda kao da je to malo preusmjere nas preko Tugara di samo nekoj ludoj sreći možemo zahvalit šta još nema mrtvih.
Tebi je problem Puljak i njegove izjave a nisu ti problem oni prije njega u stolici gradonačelnika i nisu ti problem nesposobni u županiji i državi. I govoriš Prkić, Matijević i Renić a možeš tu komodno dodat i mene koji šize oko Lećevice i Karepovca.
Mi imamo problem epskih razmejra i prijeti nama ekološka katastrofa epskih razmjera a politički se prepucavamo šta je Puljak rekao a oko Karepovca i Lećevice šta on rekao da rekao njegove ne diraju one odgovorne. Bilo bi OK da bijes prema Puljku, koji put opravdan, ipak preselimo prema onima koji su stvarno odgovorni.
Garaže, vrtići, semafori, promet, prometnice svakako kao i radovi na Žnjanu, iako ni za to ne snosi odgovornost ni malo, su OK ali škovace, Karepovac, recikliranje i Lećevica s njim imaju veze isto kao što ti ili ja imamo s tim veze.
Zauzet je da izvineš lagano nejebavajući stav prema Splitu iz posve prizemnih političkih razloga i šta svi to prije shvatimo bit će nam lakše stavit prave očale na nos da vidimo istinu.
|
05.07.2024., 11:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2015.
|
Quote:
Cuka kaže:
L e ć e v i c a nije problem moj-tvoj-Puljka nego jedino i isključivo županije i države i sad se svi kolektivno zapitajmo zašto država ima maćehinski odnos prem Splitu od obilaznice Omiša, ulaza u grad i sam bog zna kojih još problema.
Tunel Kozjak, obilaznica Omiša da konačno možemo u i iz Omiša bez da se pokušavamo vozit satima a onda kao da je to malo preusmjere nas preko Tugara di samo nekoj ludoj sreći možemo zahvalit šta još nema mrtvih.
Tebi je problem Puljak i njegove izjave a nisu ti problem oni prije njega u stolici gradonačelnika i nisu ti problem nesposobni u županiji i državi. I govoriš Prkić, Matijević i Renić a možeš tu komodno dodat i mene koji šize oko Lećevice i Karepovca.
Mi imamo problem epskih razmejra i prijeti nama ekološka katastrofa epskih razmjera a politički se prepucavamo šta je Puljak rekao a oko Karepovca i Lećevice šta on rekao da rekao njegove ne diraju one odgovorne. Bilo bi OK da bijes prema Puljku, koji put opravdan, ipak preselimo prema onima koji su stvarno odgovorni.
Garaže, vrtići, semafori, promet, prometnice svakako kao i radovi na Žnjanu, iako ni za to ne snosi odgovornost ni malo, su OK ali škovace, Karepovac, recikliranje i Lećevica s njim imaju veze isto kao što ti ili ja imamo s tim veze.
Zauzet je da izvineš lagano nejebavajući stav prema Splitu iz posve prizemnih političkih razloga i šta svi to prije shvatimo bit će nam lakše stavit prave očale na nos da vidimo istinu.
|
cuka ne isplati ti se prepirad s parizer bojnom?
jer da je vice na vlasti.. split bi bia Monako vec, lecevica radila, karepovac bi bio park, ceste savrsene, 100000 vrtica otvoreno, marjan vec izgradjen (jer tu je Puljak isto kriv sta ide to sporo), trajektna luka (potpuno novi problem otkad je Puljak na vlasti, nikad prije nije bilo guzve u luci), pa svi ovi tobacco shopovi (opet Puljak kriv a ne ministarstvo..) i tako dalje i dalje
Hocemo Vicu za gradonacelnika
|
|
|
05.07.2024., 16:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
Quote:
Cuka kaže:
U ime građanki i građana Aplita zahvaljujem se na dokumentu koji omogućava restauraciju Hrvojeve kule na Dioklecijanovoj palači koju grad čeka godinu dana. Hvala ministre
Ovom prigodom ćemo prikladno zanemarit kako nepovratna sredstva odobrena od strane EU za rekonstrukciju su propala i teret će past na naša leđa. Još jednom zahvaljujem šta ste nam svojom sporošću, nečinjenjem i posvemašnjim zanemarivanjem Splita na teret stavili 2 miljuna eura. Hvala još jednom.
Quote:
Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine koje vodi Branko Bačić napokon je, više od godinu dana nakon što je to od njega zatraženo, izdao 'vlasničku suglasnost' za obnovu kule Dioklecijanove palače u Hrvojevoj i obližnje trošne zgrade u Lukačićevoj ulici. Time je odblokiran oko dva milijuna eura vrijedan projekt u kojemu su - upravo zbog nevjerojatne sporosti ovog ministarstva - istekli rokovi za korištenje novca iz europskih fondova, pa će ga na koncu platiti porezni obveznici grada Splita.
|
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti...vojevoj/208053
|
je li hdz sad likuje šta je zapaprio puljku kako je nesposoban? 
|
|
|
05.07.2024., 16:25
|
|
Registrirani korisnik
|
prestrašno koliko je ovaj šuta glup, tko mu daje krive informacije, je li on uopće provjeri činjenice kako treba? kako će hdz laganini spušiti i iduće lokalne
ŠUTA: Puljak je svojoj stranci isplatio 26.500 kuna više iz proračuna!
Puljak žestoko ošinuo po šefu splitskog HDZ-a: ‘Šuta je nesposoban i površan, optužuje mene za - Oparine greške!‘
i ivošević je to lijepo sumirao
Quote:
Bojan Ivošević
57 min ·
Šuta je jučer pokazao da je financijski nepismen. Danas je demantiran pa mu se činila pametnom ideja sazvati presicu i ponoviti gluposti koje je izgovorio dan ranije i bezočno lagati javnost i medije.
Pa evo malo edukacije za finacijskog „stručnjaka“:
1) Andro Krstulović Opara je mandat gradonačelnika Grada Splita završio primopredajom vlasti 07.06.2021., a ne u travnju kako navodi gosp. Šuta.
2) Isplata naknada političkim strankama za političko djelovanje za travanj 2021. godine isplaćena je 22.04.2021., a tad je gradonačelnik bio Andro Krstulović Opara. Nažalost čak i ovakve banalne činjenice „stručnjaku“ Šuti su preteške za pojmiti pa je konstatirao da se isplata izvršila u mandatu Ivice Puljka
3) Svim strankama (HDZ(+HSLS), CENTAR, HGS, MOST, SDP, HSS, HNS, PG-NG) su isplaćene naknade za cijeli mjesec (travanj 2021.), a ne samo Centru kako govori „stručnjak“ Šuta. Ukratko kako se Gradsko vijeće raspustilo 15.04.2021. revizija smatra da je trebalo isplatiti razmjerno umanjenu mjesečnu naknadu, a ne cijelu kako je to napravljeno u mandatu Andre Krstulovića Opare.
4) „Stručnjak“ Šuta je besramno lagao kako je HDZ-u razmjerno umanjen iznos za isplatu te da im nije isplaćen puni iznos (68.680kn). Istina je da je HDZ-u isplaćeno 68.680kn umanjeno za kompenzaciju za poslovne prostore HDZ-a i HSLS-a što je jasno naznačeno u opisu svrhe doznake „KOMP. ZAKUP PP“ (kompenzacija 70/21 u iznosu 6.800kn i kompenzacija 71/21 u iznosu 19.587kn). Ukratko prvo su platili svoje račune za najam poslovnih prostora s naknadama, a onda im je tako umanjen iznos isplaćen. Ukupna suma je 68.680kn.
Za one koji požele provjeriti moje tvrdnje nek zatraže sljedeće dokumente:
Naredbu za izvršenje proračuna na ime rashoda-izdataka: financiranje političkih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću Grada Splita za 04/2021 koju 01.04.2021. potpisuje zamjenik gradonačelnika Grada Splita Nino Vela na iznos 244.120kn
Izvod br. 21/01096 s datumom 22.04.2021. gdje su navedene isplate svim strankama s opisom svrhe doznake POLITIČKO DJELOVANJE ZA 04/2021 (kod HDZ-a svrha je POLITIČKO DJELOVANJE ZA 04/2021 KOMP. ZAKUP PP), te unutar istog izvoda obe kompenzacije 70/21 i 71/21 s opisom svrhe doznake KOMPENZACIJA 70/21 i KOMPENZACIJA 71/21. Unutar navedenog su sve gore spomenute brojke po stavkama.
Nažalost kako se kampanja za lokalne izbore bliži evidentno je da će gosp. Šuta maksimalno koristiti saborski imunitet i klevetati bez da ga se može kazneno goniti zbog počinjenja navedenog kaznenog djela. Srećom birači znaju „nagraditi“ kukavice.
|
|
|
|
05.07.2024., 21:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cuka kaže:
|
Nova runda vaših izmotavanja i izvrtanja.
Je, Tomašević, Zoričić i drugi gradovi su skrenuli s uma kad se bez potribe pate s "nekim" sistemom razdvajanja otpada i jako podižu reciklažu. Je, oni nemaju nikakvih problema s novim centrima za gospodarenje otpadom i sve ih čeka na gotovo
Nije Puljak bez razloga završija na 224. mistu u zemlju i sad plaća 600.000€ penala. Njegova "politika" je dan-noć prenemaganje sa Šutom i tu svaki puta izije vuk magare, podupiranje hdz kvote u upravi, godinama mučanje oko Lećevice i škartanje Renića koji je tata-mata za gospodarenje otpadom kad je zatražija "nezgodne" izvještaje.
Kad slušaš Puljka i hdz, oni ka da se natječu tko je nesposobniji, ograničeniji i gori. A da išta vridi istrošena taktika stalno se pravit blesav i stalno "aaadeze!" ne bi Puljak tako jadno proša na zadnjim izborima nakon tri godine vlasti. Prkić, Matijević i Možemo imaju dobru priliku maknit ih oboje
|
|
|
05.07.2024., 22:48
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
06.07.2024., 12:29
|
|
jel te baca
|
Quote:
moresnova1 kaže:
Nova runda vaših izmotavanja i izvrtanja.
Je, Tomašević, Zoričić i drugi gradovi su skrenuli s uma kad se bez potribe pate s "nekim" sistemom razdvajanja otpada i jako podižu reciklažu. Je, oni nemaju nikakvih problema s novim centrima za gospodarenje otpadom i sve ih čeka na gotovo
Nije Puljak bez razloga završija na 224. mistu u zemlju i sad plaća 600.000€ penala. Njegova "politika" je dan-noć prenemaganje sa Šutom i tu svaki puta izije vuk magare, podupiranje hdz kvote u upravi, godinama mučanje oko Lećevice i škartanje Renića koji je tata-mata za gospodarenje otpadom kad je zatražija "nezgodne" izvještaje.
Kad slušaš Puljka i hdz, oni ka da se natječu tko je nesposobniji, ograničeniji i gori. A da išta vridi istrošena taktika stalno se pravit blesav i stalno "aaadeze!" ne bi Puljak tako jadno proša na zadnjim izborima nakon tri godine vlasti. Prkić, Matijević i Možemo imaju dobru priliku maknit ih oboje
|
Ja bi volija ako ćemo već bacit na karte da igramo istu igru a ne ja na trešetu a ti na trijumf jer ovo tvoje gori nema bože tebe nikakvog smisla.
Ili da ti pojasnim možeš dubit na trepavicama zajedno sa Renićem, Šutom, Puljkom, Ivoševićem i još ih skupi koliko te volja ali ako ne bude Lećevice mi ćemo se ugušit u škovacama pri kraju 2015.
A za to gušenje neće bit kriv niti jedan bivši, sadašnji i budući gradonačelnik nego Boban od 2017. godine a prije njega Zlatko Ževrnja pa do danas i pari mi se Milanović oko godinu otprilike 2015. a onda Plenković. To su činjenice a sad ili ćemo tršetu-briškulu ili dalje nema smisla.
|
06.07.2024., 21:28
|
|
...ča barjak ne viješ
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
dotur tonci kaže:
|
Ajde organiziraj posao sa 20% ljudi na bolovanju i agencije ne mogu zamjene osigurati.
Bi li ti pristao da ti račun od škovaca se poveća da se mogu ljudi privući za škovacinski posao? Neće netjak za malu lovu doć iz Zagore.
A u puku zapadne cerkve, gde potiče štogod dobra i poštena, to prečesto dolazi samo odtuda, što on ne sluša i ne sledi popa. Da ovaj puk nebi bio poživinčen, on bi uz redke iznimke, u popu smatrao najpervoga svojega neprijatelja. U istinu, NAROD HERVATSKI IMA SVU SVOJU NESREĆU NAJVEĆMA POPOM PRIPISAT. - Dr. Ante Starčević - Otac Domovine
|
|
|
06.07.2024., 23:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cuka kaže:
Ja bi volija ako ćemo već bacit na karte da igramo istu igru a ne ja na trešetu a ti na trijumf jer ovo tvoje gori nema bože tebe nikakvog smisla.
Ili da ti pojasnim možeš dubit na trepavicama zajedno sa Renićem, Šutom, Puljkom, Ivoševićem i još ih skupi koliko te volja ali ako ne bude Lećevice mi ćemo se ugušit u škovacama pri kraju 2015.
A za to gušenje neće bit kriv niti jedan bivši, sadašnji i budući gradonačelnik nego Boban od 2017. godine a prije njega Zlatko Ževrnja pa do danas i pari mi se Milanović oko godinu otprilike 2015. a onda Plenković. To su činjenice a sad ili ćemo tršetu-briškulu ili dalje nema smisla.
|
ajte se vi prvo međusobno uskladite  Kad triba reklamirat nove spremnike Puljkov direktor Karoglan poziva na recikliranje kako bi se usporilo punjenje Karepovca, a ti kažeš nema koristi od ničega. Puljkov i Karoglanov posa je bija uspostaviti SiStEm RaZdvAjaNJa oTpAdA kakvog su postavili gradonačelnici Zagreba, Pule, Osijeka, Poreča pa bi danas stopa reciklaže u Splitu bila puno veća.
ili je Karoglan u pravu, a nije postavija SiStEm ili ti znaš bolje od Puljkova direktora čistoće ? Kako god okreneš, nije dobro za ograničene.
Quote:
Odlaganjem otpada u njih smanjit ćemo nered i neugodne mirise na javnim površinama, povećati količinu otpada kojeg možemo reciklirati i višestruko smanjiti neiskoristiv otpad koji se odlaže na Karepovac , koji je već sada preopterećen. Zato pozivam građane Plokita, a uskoro i sve građane Splita, da prihvate novi sustav i odvoje otpad u svom kućanstvu, istaknuo je ovom prigodom direktor gradske komunalne tvrtke Čistoća Ivica Karoglan https://www.dalmacijadanas.hr/otvara...ajanja-otpada/
|
|
|
|
06.07.2024., 23:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Puljak se odlučija borit za grad tako da godinama muči ka zaliven o karepovcu i lećevici. Ili si naša kakvu izjavu ?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:02.
|
|
|
|