Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band
Podforumi: Druženje forumaša

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.05.2025., 16:14   #81
Quote:
dogmatik kaže: Pogledaj post
Svi. Ali kad se zaljubiš zanemariš jer ti ljepo.
Ja, blesava kakva već jesam, ne ulazim u vezu kad se zaljubim, nego tek kad zavolim tu osobu i ona mene.
I nije dobro zanemarivati nešto što te trigerira.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 16:25   #82
Mislim nije da smo se mi razišli isključivo zbog toga više je faktora bilo u igri. Jedino kaj je dobro u svemu tome je što joj nisam upoznao dijete, jer nije htjela a kak volim klince sam bi se još gore sjebo jer se brzo emotivno vežem. Iako mi je i to na neki način bio znak kojibsam zanemario. Ali aj šta je tu je.
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 16:26   #83
Quote:
Martian7 kaže: Pogledaj post
Ja, blesava kakva već jesam, ne ulazim u vezu kad se zaljubim, nego tek kad zavolim tu osobu i ona mene.
I nije dobro zanemarivati nešto što te trigerira.
E nisi ti blesava.....ti si pametna. Ali ima i glupih da im bog dušu prosti. Tipa evo prvi ja.

Zadnje uređivanje dogmatik : 18.05.2025. at 16:27. Reason: Dodavanje
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 16:52   #84
Uglavnom sad točno neznam što hoću kod žena nit ću ikad znat. Vi ste ko lutrija. I ima neke ljepote u tome. Veza je trajala 4g. Pol dobro pol loše ali ne žalim nit trenutka. Jer nakon razvoda nisam mislio da ću ikad više osjećati tu čar zaljubljenosti. I hvala joj na tome. Prvi je post ispao možda nekome pun gorčine prema njoj, ali to mi nije bila namjera. Nisam Dostojevski pa da uprem u srž onoga kaj sam htio reć. Ali uglavnom ja njoj želim sve najbolje. Isprva sam baš sjeban...a sad vidim da u biti i to je ljepota života. Dala mi je nešto ljepo od sebe...sam eto nismo bili jedno za drugo. Sljedeća za koju se zakačim bum opet isto ak zajebem ko ga jebe. A opet možda i ispadne dobro. Bolje da pišem tu nego da, neznam, pokušam kontaktirati Moniku.
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 16:55   #85
Postoji milijun podoblika veza i problem je kad ljudi ne žele isto

Netko tko ne bi htio upoznati moju djecu bi bio neozbiljan
Nakon 4 g, jel

Ne radi se o emocionalnom vezivanju. Nego fundamentalnom nepoštovanju mene i svega moga

Netko je kao s tobom, a pravi se da ono što ti je najvažnije ne postoji

Ali to su osobna viđenja i izbori

Edit: Zapravo kad razmislim i muža/ženu treba upoznati
Old 18.05.2025., 16:59   #86
Quote:
Rosemary84 kaže: Pogledaj post
Problem je što postoji milijun pod oblika veze i kad ljudi ne žele isto

Nakon 4 g, jel

Ne radi se o emocionalnom vezivanju. Nego fundamentalnom nepoštovanju

Nisu djeca osjetljiva
Što se tiče upoznavanja djece: neki su ljudi vrlo oprezni kad se radi o upoznavanju novoga partnera s djecom, nekad možda s pravom, nekad možda ne.
Znam za jedan forumski par gdje on ima dvoje djece i partnerica nije bila zainteresirana za upoznavanje djece premda su sad već godinama u vezi.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 16:59   #87
Quote:
Postoji milijun podoblika veza i problem je kad ljudi ne žele isto

Nakon 4 g, jel

Ne radi se o emocionalnom vezivanju. Nego fundamentalnom nepoštovanju mene i svega moga

Ali to su osobna viđenja

Nisu djeca osjetljiva
Pa ja sam htio ali ona nije i kak i sam imam djecu prihvatio sam to. Ali moras priznat da mi je to trebao biti znak.
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 17:00   #88
Ja sam nju upoznao sa svojom djecom
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 17:02   #89
Ali moja su starija
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 17:03   #90
U biti ja sam dijete u tijelu odraslog muškarca. Tj. Kreten
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 17:08   #91
Quote:
Martian7 kaže: Pogledaj post
Što se tiče upoznavanja djece: neki su ljudi vrlo oprezni kad se radi o upoznavanju novoga partnera s djecom, nekad možda s pravom, nekad možda ne.
Znam za jedan forumski par gdje on ima dvoje djece i partnerica nije bila zainteresirana za upoznavanje djece premda su sad već godinama u vezi.
Koliko taj oprez godina traje?
Ljudi su u vezi bili 4 godine

Zato sam napisala da su osobna viđenja i izbori
Ali nam se svejedno trebaju podudarati
Old 18.05.2025., 17:08   #92
Ako u 4 godine nisi upoznao njeno dijete onda je pitanje što je to uopće bilo, ozbiljna veza s njene strane sigurno ne.
Old 18.05.2025., 17:13   #93
Quote:
Uglavnom sad točno neznam što hoću kod žena nit ću ikad znat. Vi ste ko lutrija. I ima neke ljepote u tome. Veza je trajala 4g. Pol dobro pol loše ali ne žalim nit trenutka. Jer nakon razvoda nisam mislio da ću ikad više osjećati tu čar zaljubljenosti. I hvala joj na tome. Prvi je post ispao možda nekome pun gorčine prema njoj, ali to mi nije bila namjera. Nisam Dostojevski pa da uprem u srž onoga kaj sam htio reć. Ali uglavnom ja njoj želim sve najbolje. Isprva sam baš sjeban...a sad vidim da u biti i to je ljepota života. Dala mi je nešto ljepo od sebe...sam eto nismo bili jedno za drugo. Sljedeća za koju se zakačim bum opet isto ak zajebem ko ga jebe. A opet možda i ispadne dobro. Bolje da pišem tu nego da, neznam, pokušam kontaktirati Moniku.
Dobar sažetak
Nekad ženu može prebacit na bolje nego kad si ju upoznao a neke se pokvare i to je tak i bok
Nema analiza nema savjetnika Kak ti padne grah
BikKsjedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 17:14   #94
Quote:
Koliko taj oprez godina traje?
Ljudi su u vezi bili 4 godine

Zato sam napisala da su osobna viđenja i izbori
Ali nam se svejedno trebaju podudarati

Kad sam bila mlada nisam htjela upoznati nećake ni sestru iako smo hodali 3 godine

Sad bih mogla razmišljati koji je bio razlog, ali moj otac je još davno rekao da nisam fer prema tom dečku i da bi on otišao da je na njegovom mjestu
Moji su nećaci (kao i roditelji i sestra) bili upoznali moga dečka i ja bih, da imam djecu, novoga partnera upoznala s njima čim se uvjerim da je on OK i da je veza ozbiljna (a bez toga ne bih ni ulazila u vezu). Ali ima nas svakakvih.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 20:26   #95
Quote:
SubSV kaže: Pogledaj post
Ako u 4 godine nisi upoznao njeno dijete onda je pitanje što je to uopće bilo, ozbiljna veza s njene strane sigurno ne.
A dobar sam na krevetu. Tipa ak zaškripi. Ja zašarafim. Ili neznam ak se kauč se rasklima ...ja to odmah složim.
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 20:32   #96
Čudna ste bića vi žene. Ali nemre čovjek bez vas i svaka ste na svoju stranu. I to mi je ok. Nisam nit ja poravnat. Ali sve je to život. U biti znam kaj jedino želim od žene da voli planinariti. Tj da voli šumu.
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 21:27   #97
Quote:
A dobar sam na krevetu. Tipa ak zaškripi. Ja zašarafim. Ili neznam ak se kauč se rasklima ...ja to odmah složim.
radije reci da si dobar u krevetu. Legnes i ne mrdaš 10 sati
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 22:05   #98
Quote:
buje3000 kaže: Pogledaj post
radije reci da si dobar u krevetu. Legnes i ne mrdaš 10 sati
Pa jesam dobar i u krevetu. Znači kàžem laku noć, dobro jutro. Ak misliš na sex e onda jebiga nisam.
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 22:09   #99
Quote:
Čudna ste bića vi žene. Ali nemre čovjek bez vas i svaka ste na svoju stranu. I to mi je ok. Nisam nit ja poravnat. Ali sve je to život. U biti znam kaj jedino želim od žene da voli planinariti. Tj da voli šumu.
A ja mislila da su sve žene iste, pogotovo razvedene, nemoj me zbunjivat, pregorit će mi mozak .

Buje
QuercusRobur is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 22:12   #100
Ja volim da žena svrši prije mene a onda ko me jebe. Trebao bih bit sebičniji. Inače i žene znaju sam leć i zaspat nakon sexa. Više sam ljubitelj čina. Serem bezveze.
dogmatik is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:17.