Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.10.2006., 21:18   #81
Quote:
vaci kaže:
u nje ćeš past
otvoriš li onda ti tu knjigu ikad
znao sam ja jednu koja je pala kod nje Biologiju. Nakon kraja prvog semestra se ispisala i otisla u frizere
KKD is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2006., 17:14   #82
Crooklyn Clan, molim te lijepo da se malo smiriš. Ili popiješ nešto prije negoli napišeš post. Hvala.
Odgovori s citatom
Old 09.11.2006., 21:10   #83
ako ko zna ista o crkvi sv. Trojice na Poljudu neka napiše nešto.

Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 20:16   #84
ako neko zna nešto o lektiri eugenie grandet bila bih veoma zahvalna kada bi mi pomogli. knjiga mi je dosadna i ne da mi je se čitat. probala sam al je toliko dosadna da sam pročitala prvu stranicu i zatvorila knjigu.

Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 20:18   #85
Autor je Honore de Balzac.
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 20:22   #86
mi smo ove godine imali desetu godishnjicu mature...
mogu Van rech najdrazi profesor smo zakljuchili da nam je bija Boshkovich....

"Frankly, my dear, I don't give a damn..."
Nerea is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 20:29   #87
Quote:
Nerea kaže:
mi smo ove godine imali desetu godishnjicu mature...
mogu Van rech najdrazi profesor smo zakljuchili da nam je bija Boshkovich....
Boky ne predaje više,sad je strah i trepet na Filozofskom fakultetu
KKD is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2006., 21:59   #88
Meni je predava sva 4 razreda i od samog početka nam je govorija da uskoro odlazi, da ide radit na faks ali nikada nije otišao. Uvijek smo se zezali na taj račun.
I uvik ću se sićat kako nam je razočaranog pogleda govorio da mi uopće ne razumijemo Antigoninu dvojbu, da ona ne bira između krafne ili kroasana, jabuke ili kruške.
Prufrock is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2006., 10:08   #89
Quote:
KKD kaže:
Boky ne predaje više,sad je strah i trepet na Filozofskom fakultetu

Rekla nam je Lerotichka.....:

Nerea is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2006., 10:10   #90
Quote:
Prufrock kaže:
Meni je predava sva 4 razreda i od samog početka nam je govorija da uskoro odlazi, da ide radit na faks ali nikada nije otišao. Uvijek smo se zezali na taj račun.
I uvik ću se sićat kako nam je razočaranog pogleda govorio da mi uopće ne razumijemo Antigoninu dvojbu, da ona ne bira između krafne ili kroasana, jabuke ili kruške.

A jel van stalno govorija kako ste vi buduchi intelektualci...

Nerea is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2006., 11:43   #91
Je, budući intelektualci, nositelji društva.
Prufrock is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2006., 22:19   #92
sta je sa veselinovicem? jel on jos predaje hrvatski- ajme on je bija legenda!!!!
u krvavice sam uvik imala dva, i bila sam sritna, jer za vise nisam ni znala. ko sad predaje psihologiju jer se ko sica profesorice pivac koja je bila opsjednuta pubertetno... ajme a ojdana, grubisicka, vrsca... ko bi reka da mi je ove godine 10 godina mature... sad sam i sama prof...
Old 13.11.2006., 22:28   #93
jebenti 10 godina, nije mi još, al mi se čini ka da je jučer bilo 5

al pivac još predaje šta ta nije bila na umoru godinama
Old 14.11.2006., 17:00   #94
Quote:
njasa kaže:
sta je sa veselinovicem? jel on jos predaje hrvatski- ajme on je bija legenda!!!!
u krvavice sam uvik imala dva, i bila sam sritna, jer za vise nisam ni znala. ko sad predaje psihologiju jer se ko sica profesorice pivac koja je bila opsjednuta pubertetno... ajme a ojdana, grubisicka, vrsca... ko bi reka da mi je ove godine 10 godina mature... sad sam i sama prof...
ja san prošli tjedan bija tamo na zamjenu pa evo iz prve ruke:

veseli je već 5 godina u pemziji. jednom ga je moja generacija 8doduše ne moj razred) zatvorija u učionici i nije mu tija dat vanka. grozno. Čovik diplomira na Sorbonni a oni tako prema njemu.

pivka isto ko i veseli. pemzija. vidija je nekidan u gradu. za umrit od smija kako ta žena hoda. u jednoj ruci borša a u drugoj spiza, pa balansira

ojdana super, hanija isto. Grube ove godine u pemziju. šteta što nitko iz matematičkog aktiva neće tako brzo u pemziju pa da se ja uvalin
Old 15.11.2006., 22:08   #95
aaaaaaa, ojdana jel ta žena ikad digla glas, ikad se naljutila
Old 15.11.2006., 22:13   #96
Quote:
vaci kaže:
aaaaaaa, ojdana jel ta žena ikad digla glas, ikad se naljutila
Sve to ide polako, po šabloni, čujemo se, vidimo se. Legenda!
Prufrock is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2006., 13:10   #97
Quote:
njasa kaže:

khm..moja generacija...

Nerea is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2006., 22:04   #98
koji ste vi starci

Old 17.11.2006., 00:25   #99
ajme šta mi se spava. poždraf

Odgovori s citatom
Old 17.11.2006., 10:49   #100
Quote:
vaci kaže:
koji ste vi starci

pati bejbe...

Nerea is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:40.