Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.07.2006., 15:55   #81
Quote:
teichy kaže:
možemo vuć, odkud ti to da nemožemo
jardas car
Možete vuć s prve u drugu, ali onda ne možete uzeti jedan predmet iz prve.
Mrs. T is offline  
Old 03.07.2006., 16:39   #82
Quote:
Mrs. T kaže:
Možete vuć s prve u drugu, ali onda ne možete uzeti jedan predmet iz prve.
ne razumijem što si htjela reć

nepoložene ispite možemo vuć do treće godine (bolonjci)
teichy is offline  
Old 03.07.2006., 16:48   #83
Quote:
teichy kaže:
možemo vuć, odkud ti to da nemožemo
jardas car
da..možeš vuć određeni broj ects bodova, al onda na sljedećoj godini (2.) ne možeš slušat neke nove predmete zbog ovih prenesenih predmeta sa 1.godine, i onda da bi upisao 3.godinu moraš dat SVE ispite sa 2.godine (dakle i one sa 1.godine koje si prenesao i ove sa 2.) , i onda tek na 3.godini slušaš ove predmete koje nisi mogao na 2.
tuturuturu is offline  
Old 03.07.2006., 16:57   #84
je da, to je zajeb al koliko mogu skužit tebi je ostao samo jardas tako da si ti gotovo pa mirna
al nekako mislim da će davati još ustupaka studentima zato jer si nemogu dopustit da samo tako gube studente
možeš ti zamislit da jedino ekonomskom ne trebaju potpisi za ispite i da se to ne gleda, kome god to pričam svi se čude
teichy is offline  
Old 03.07.2006., 17:15   #85
Quote:
teichy kaže:
e sad, ja ti preporučam da upišeš neki od novih smjerova - marketing, informatičko poslovanje, financije i računalstvo...
al kako oš
marketing.. nisam za to
sto to su bolji smjerovi?
Ken is offline  
Old 03.07.2006., 17:27   #86
ne nego su novi što odmah znači da će bit manje ljudi s tim zanimanjem kad završiš fax, ekonomija ko ekonomija mi je shit totalni, što ne znači da mora i tebi bit. ovako kad završim 3+2 sam magistar ekonomije i plus što znam super radit na kompu ako npr završim informatičko poslovanje, i tako dalje...
marketing mi je fora, al nisam ni ja za to
btw ja sam informatičko poslovanje, to sam željela jer volim čačkat po kompu
preporučam i tebi da upišeš ono što ti najbolje ide i što ti se najbolje sviđa
od ovih što biš ti želio upisat naj mi je nekako međunarodna razmjena
teichy is offline  
Old 03.07.2006., 18:15   #87
Kene, vjerojatno je najviše bodova bilo 150, a mene zanima da li tko zna koliko je otprilike bilo najmanje bodova bilo s kojima su primali??????????
Znam da je moja frendica imala 136 bodova i da je bila 240 i da je upala s plačanjem,a sad ako netko zna koliko je najmanje bodova bilo dovoljno za upad????????
jelenam10 is offline  
Old 03.07.2006., 20:03   #88
Quote:
jelenam10 kaže:
Kene, vjerojatno je najviše bodova bilo 150, a mene zanima da li tko zna koliko je otprilike bilo najmanje bodova bilo s kojima su primali??????????
Znam da je moja frendica imala 136 bodova i da je bila 240 i da je upala s plačanjem,a sad ako netko zna koliko je najmanje bodova bilo dovoljno za upad????????
imam listu od prošle godine,bila sam ju sejvala na komp i zaboravvila obrisat,ugloavnom 1307 njih se upisalo, kolko je upalo ne znam, pun k je onih kojima je to bio 2.izbor. oni do 155.mejsta imaju izravan upis, a

"• Pristupnici, od rednog broja 156 do 1307 trebaju doći radi upisa, odnosno mogućnosti upisa, na Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci (dvorana 10 / 4. kat) prema objavljenom rasporedu. Pristupnik koji ne iskoristi pravo upisa u tom roku, gubi pravo upisa."
, ne znam kolko je imao onaj s najmanje bodova, al vidjela sam na listi jednu curu koju znam, i koja je sada samnom u grupi, ona je imala 84.bodova.
tuturuturu is offline  
Old 03.07.2006., 20:05   #89
Kakve su mi iskreno šanse da upišem s ovim ocjenama?

opći uspjeh: 5,5,5,4
hrvatski jezik: 4,4,4,4
matematika: 3,3,3,2
psihologija: 5
logika: 5
sociologija: 5
povijest: 5,4,4,3
zemljopis: 4,5,5,4
politika i gospodarstvo: 5
strani jezik: 4,4,4,4
matura: 4

Old 03.07.2006., 20:10   #90
Quote:
jelenam10 kaže:

p.s . osoba s najviše bodova je imala 153 bodova (od natjecanja i guess) , al samo je jedna, ovih 155 koji su imali izravan upis nisu imali manje od 140 bodova, tj.155.je imao 140 bodova, desetak njih nakon 155.-og su imali više od 140 (npr.156.je imao 146 bodova), vjerojatno je ovaj sa 140 imao prednost jer je bio oslobođen mature, mislim da tako to to ide. ugalvnom..nadam se da sam ti bila od pomoći, sretno!
tuturuturu is offline  
Old 03.07.2006., 20:11   #91
Quote:
East kaže:
Kakve su mi iskreno šanse da upišem s ovim ocjenama?

opći uspjeh: 5,5,5,4
hrvatski jezik: 4,4,4,4
matematika: 3,3,3,2
psihologija: 5
logika: 5
sociologija: 5
povijest: 5,4,4,3
zemljopis: 4,5,5,4
politika i gospodarstvo: 5
strani jezik: 4,4,4,4
matura: 4

upast ćeš bez beda. s plaćanjem al jbga, glavno da upadneš!
tuturuturu is offline  
Old 03.07.2006., 20:26   #92
Bit ću tu negdje, na granici. Što se tiče ovoga sa plaćanjem ili ne, kad se mora platiti ovi koji studiraju uz plaćanje, koliko dana nakon upisa? Jer možda će na prijamnom biti u onih x učenika koji si plaćaju, a na upisima pola ovih sa vrha ne dođe, pa se pomakne crta..?
Ken is offline  
Old 03.07.2006., 20:57   #93
Quote:
tuturuturu kaže:
da..možeš vuć određeni broj ects bodova, al onda na sljedećoj godini (2.) ne možeš slušat neke nove predmete zbog ovih prenesenih predmeta sa 1.godine,
To sam htjela reći.
Mrs. T is offline  
Old 03.07.2006., 20:59   #94
Quote:
Ken kaže:
Bit ću tu negdje, na granici. Što se tiče ovoga sa plaćanjem ili ne, kad se mora platiti ovi koji studiraju uz plaćanje, koliko dana nakon upisa? Jer možda će na prijamnom biti u onih x učenika koji si plaćaju, a na upisima pola ovih sa vrha ne dođe, pa se pomakne crta..?
Zato nemoj odmah nakon što izađu informacije o tome kako platiti i gdje, sačekaj zadnji ili predzadnji dan...jer većina predaje papire na više fakulteta i onda ipak se odluče za drugi pa se crta pomiće, odnosno pomiću se studenti, tako da možeš i upasti bez plaćanja, a i upasti na fax (ako nisi na listi).
Mrs. T is offline  
Old 03.07.2006., 21:10   #95
Quote:
Mrs. T kaže:
Zato nemoj odmah nakon što izađu informacije o tome kako platiti i gdje, sačekaj zadnji ili predzadnji dan...jer većina predaje papire na više fakulteta i onda ipak se odluče za drugi pa se crta pomiće, odnosno pomiću se studenti, tako da možeš i upasti bez plaćanja, a i upasti na fax (ako nisi na listi).
OK, ali da li se mora platit prije upisa? Jer ako da, onda nema smisla, ne mogu ja znati tko neće doći na upise i time pomaknuti crtu
Imam 137 bodova
Ken is offline  
Old 03.07.2006., 21:15   #96
Quote:
Ken kaže:
OK, ali da li se mora platit prije upisa? Jer ako da, onda nema smisla, ne mogu ja znati tko neće doći na upise i time pomeknuti crtu
Imam 137 bodova

odgovor ti je u pitanju. pa naravno da se plaćaaa kasnijeee kad se vidi kolko ih se ZAPRAVO upisalo, ne brini bit ćeš obavješten na njihovoj najzbunjenijoj stranici everrrrrrrrr na vrijeme
tuturuturu is offline  
Old 03.07.2006., 21:19   #97
Kada će biti napravljena lista, u petak je zadnji dan za predaju, subota - nedelja?

Zadnje uređivanje Ken : 03.07.2006. at 21:50.
Ken is offline  
Old 03.07.2006., 21:50   #98
I što se tiče one potvrde da su mi orginali na drugom faxu, jel dosta da je samo kopirana ili treba biti i ovjerena? Da ne dolazim bezveze...
Ken is offline  
Old 03.07.2006., 21:57   #99
Quote:
Ken kaže:
I što se tiče one potvrde da su mi orginali na drugom faxu, jel dosta da je samo kopirana ili treba biti i ovjerena? Da ne dolazim bezveze...

Prijavi pristupnik prilaže:

domovnicu - ovjerenu presliku
svjedodžbu o završnom ispitu – u originalu ili ovjerenu presliku
svjedodžbe svih razreda prethodnog obrazovanja – u originalu ili ovjerene preslike
izvadak iz matične knjige rođenih – u originalu ili ovjerenu presliku
kandidati s Posebnim statusom (čl. 53. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji te čl. 48.b. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata) trebaju priložiti potvrdu nadležnog Ministarstva
prijavu za upis na posebnom obrascu ( tiskanica Fakulteta )
original uplatnicu o izvršenoj naknadi troškova razredbenog postupka
omotnicu ( srednje veličine ) s potpunom adresom pristupnika.

Prijave bez svih traženih priloga neće se razmatrati.

U jednom upisnom roku pristupnik se može prijaviti za upis na više visokih učilišta tako da na jednom preda originalne dokumente, a na drugom ovjerene preslike i potvrdu visokog učilišta kojem je predao originalne dokumente.
tuturuturu is offline  
Old 03.07.2006., 22:09   #100
Quote:
tuturuturu kaže:
imam listu od prošle godine,bila sam ju sejvala na komp i zaboravvila obrisat,ugloavnom 1307 njih se upisalo, kolko je upalo ne znam, pun k je onih kojima je to bio 2.izbor. oni do 155.mejsta imaju izravan upis, a

"• Pristupnici, od rednog broja 156 do 1307 trebaju doći radi upisa, odnosno mogućnosti upisa, na Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci (dvorana 10 / 4. kat) prema objavljenom rasporedu. Pristupnik koji ne iskoristi pravo upisa u tom roku, gubi pravo upisa."
, ne znam kolko je imao onaj s najmanje bodova, al vidjela sam na listi jednu curu koju znam, i koja je sada samnom u grupi, ona je imala 84.bodova.

Može jedna usluga?? Bila bih ti jako zahvalna ako bi mogla poslati tu listu na moj mail ([email protected])??? Molim te!!!

Thanks
jelenam10 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:04.