RPG Fencing. Fighting. Torture. Poison. True love. Hate. Revenge. Giants. Hunters. Bad men. Good men. Beautifulest ladies.
Snakes. Spiders. Beasts of all natures and descriptions. Pain. Death. Brave men. Coward men. Strongest men. Chases.
Escapes. Lies. Truths. Passion. Miracles.
...i sve o njima. |
28.06.2007., 10:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Mago de Umago kaže:
i sad kad se sretnem opet sa magicom nesto mi zatitra u trbuhu..
|
To je zapravo tvoj novčanik u trapericama koji očajnički želi napustiti tvoj džep sa svim parama koje imaš.
Ne znam. Meni su se CCGovi uvijek činili ko totalna rupa bez dna kaj se tiče potrošnje para. Mislim, sigurno se može i nekaj zaraditi kupoprodajom karata, al ono, onda mi to nije hobi nego posao.
|
|
|
28.06.2007., 12:24
|
|
N i s a m f o r u m a š
Registracija: Sep 2006.
|
Moze se zaraditi nesto,ali moras biti 100% u tome...okolo po netu pratiti glasine,kad ce kojoj karti pasti ili skociti cijena...pa onda prodas brzo prije nego padne ili ih masovno kupis prije nego im skoci cijena,pa ih onda prodas...
Ja sam igrao magic iz gusta i vjerovatno sam potrosio masu para u tih par godina...samo kasno sam poceo(sa 24 god) i nakon par godina nisam vise imao vremena...
Ali MTG ostaje jedna od mojih najvecih ljubavi...i dok ne mislim na to dobro mi je,ali cim dodjem do frenda i vidim par desetaka tisuca karata razbacanih po cijeloj sobi operu me emocije... 
|
|
|
28.06.2007., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mago de Umago kaže:
|
O bože. Actually se osjećam manje geeky od tebe. 
|
|
|
28.06.2007., 15:54
|
|
N i s a m f o r u m a š
|
Quote:
glupinickname kaže:
O bože. Actually se osjećam manje geeky od tebe. 
|
Bas u tome i je stvar - nisam dovoljno geek da bi nastavio...
Dok ne probas MTG,ne znas...
|
|
|
28.06.2007., 16:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mago de Umago kaže:
Dok ne probas MTG,ne znas...
|
Nisam si probo ni pucat u nogu, pa nekak radije ne želim saznat.
D&D mi je sasvim dovoljan hobi po pitanju gutanja para, fala ljepo! A čak sam i u njemu niz knjiga pokušavo kupit na rasprodaji ili preko popusta na člansku iskaznicu Land of Magica. Sa LoM-ovim odustajanjem od prodaje RPG knjiga, ostao sam i bez tog kanala potrošnje para. Sad mogu sam trošit oči čitajući RPG knjige sa komp. ekrana. 
|
|
|
28.06.2007., 22:21
|
|
Intravenozni žilet
Registracija: Jul 2003.
Lokacija: U ofsajdu, Super Pippo dimenziji na kavici s Drogbom
|
Zapravo nije neki problem ih prodat ako dođeš u Land of Magic na kat kad ekipa igra...
Samo je stvar u tome što bi ih vjerojatno davao u bescjenje i to pogotovo one koje se neće vraćat u T2...
Najbolje možeš procijenit koliko vrijede ako odeš cardkingdom (to u gugl) vidiš što piše tamo i onda skineš najmanje 20% sa većine karata...
Neke vrijede možda malo više, ali to izađe tu negdje...
Imaš svoj popis pa na posao... 
|
03.12.2007., 18:29
|
|
Elite Burner!
Registracija: Mar 2007.
|
ako netko zeli udomiti svoje karte ili prodati ih neka mi se javi... aktivno igram i trebam stare edicije... hvala
|
03.12.2007., 19:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Prebacit ću ovu temu na RPG podforum. Mislim da tam puno više paše među RPGovima i "igrama na ploči" nego na Fantastici Domesticus Vulgaris. 
|
|
|
03.12.2007., 23:06
|
|
stalno trazim
Registracija: Nov 2007.
|
e, jel ima M:tG rpg? 
|
03.12.2007., 23:36
|
|
Elite Burner!
|
Quote:
Gogor kaže:
|
mislim da ne 
|
04.12.2007., 00:36
|
|
Savijač
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Ping kaže:
ako netko zeli udomiti svoje karte ili prodati ih neka mi se javi... aktivno igram i trebam stare edicije... hvala
|
ja sam zainteresiran za prodaju mojih karata, uglavnom su iz invasion i odyssey blocka, te ponešto starijih i novih..
od vrednijih:
4 ptice
3 call of the herd
4 opposition
4 armageddon
x painlandova
3 ravenous baloth
ima tog još brdo.. uncommona i commona igrivih isto tako (fact or fiction, roar of the wurm, llanowar elves, wild mongrel, merfolk looter, counterspell..)
pa ako si zainteresiran za kupnju, mogu ti kompletnu listu mejlat..
|
|
|
04.12.2007., 09:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Invasion i Odysses baš i nisu starije edicije. U svakom slučaju ako hoćete prodati karte možete probati i preko Ebaya. Ja sam svojevremeno (kada sam još aktivno igrao) znao tamo nešto i kupiti i prodati.
|
|
|
04.12.2007., 12:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Gogor kaže:
|
Ima. Zove se D&D 4th Edition. 
|
|
|
04.12.2007., 13:11
|
|
Savijač
|
Quote:
Marakul kaže:
Invasion i Odysses baš i nisu starije edicije. U svakom slučaju ako hoćete prodati karte možete probati i preko Ebaya. Ja sam svojevremeno (kada sam još aktivno igrao) znao tamo nešto i kupiti i prodati.
|
Pa zadnje su koje ulaze u extended, ako to nije dovoljno staro onda treba naglasit da se traže T1 karte..
|
|
|
04.12.2007., 14:11
|
|
Elite Burner!
|
Quote:
stewie_griffin kaže:
ja sam zainteresiran za prodaju mojih karata, uglavnom su iz invasion i odyssey blocka, te ponešto starijih i novih..
od vrednijih:
4 ptice
3 call of the herd
4 opposition
4 armageddon
x painlandova
3 ravenous baloth
ima tog još brdo.. uncommona i commona igrivih isto tako (fact or fiction, roar of the wurm, llanowar elves, wild mongrel, merfolk looter, counterspell..)
pa ako si zainteresiran za kupnju, mogu ti kompletnu listu mejlat..
|
ajd mi posaljes listu i cifru koliko ih cijenis... jel ih kontas sve prodavati ili moze i pojedinacno? uglavnom posalji mi listu na mail a ja ti sendam mail na pm... i btw, ja sam zensko 
|
04.12.2007., 16:32
|
|
Savijač
|
Quote:
Ping kaže:
ajd mi posaljes listu i cifru koliko ih cijenis... jel ih kontas sve prodavati ili moze i pojedinacno? uglavnom posalji mi listu na mail a ja ti sendam mail na pm... i btw, ja sam zensko 
|
žensko koje igra magic?  kad sam ja igrao bile su rijeđe nego čovječja ribica u Sahari..  kakav je to bio sausage fest.. 
|
|
|
04.12.2007., 17:15
|
|
Hoist the black
Registracija: Feb 2004.
|
Quote:
Mago de Umago kaže:
Moze se zaraditi nesto,ali moras biti 100% u tome...okolo po netu pratiti glasine,kad ce kojoj karti pasti ili skociti cijena...pa onda prodas brzo prije nego padne ili ih masovno kupis prije nego im skoci cijena,pa ih onda prodas...
Ja sam igrao magic iz gusta i vjerovatno sam potrosio masu para u tih par godina...samo kasno sam poceo(sa 24 god) i nakon par godina nisam vise imao vremena...
Ali MTG ostaje jedna od mojih najvecih ljubavi...i dok ne mislim na to dobro mi je,ali cim dodjem do frenda i vidim par desetaka tisuca karata razbacanih po cijeloj sobi operu me emocije... 
|
Dakle, basically, ko burza ili kladionica. Sam za nerdove 
|
|
|
04.12.2007., 17:17
|
|
otišo po cigare i nesto
Registracija: Dec 2004.
|
Quote:
stewie_griffin kaže:
kakav je to bio sausage fest.. 
|
prije wiener fest, ali da 
|
04.12.2007., 19:22
|
|
Fox Confessor
Registracija: Dec 2003.
|
Quote:
Ping kaže:
|
A cuj poslovnih pregovora... 
|
|
|
04.12.2007., 20:07
|
|
Elite Burner!
|
Quote:
jay kaže:
A cuj poslovnih pregovora... 
|
ma ubija me sto svi kontaju da je ping musko a ping je skraceno od pingvin a pingvin je moja najdraza zivotinja... ping mi je najvise zvucalo na zensko... no dosta off-a ajmo on nazad... ima li jos netko da je voljan rijesiti se karata? Igram mono zeleni i slivere koji su mi opsesija... suhim zlatom bi platila Sliver legion kartu, no svi moji frendovi kazu da ta je karta mit, postoji ali je nitko nikad nije vidio 
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:11.
|
|
|
|