Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.08.2007., 18:55   #81
Quote:
Lucifer*Sam kaže: Pogledaj post
Čula sam za tog iz latinskog...
A što to s drugom gimnom?
Taj s latinskog bu meni valjda razrednik sad...Jao...LOL..Anyway...Druga...E pa sad. O njoj se naveliko pričalo, kak bude ovo i ono, manja navala na prvu, kad ono-isto ko i bez druge...Nekima su nastavnici OK, neki misle tužiti ravnateljicu. 2 je zajebana. A nastavnici su još iz tekstilne...Joj
summer123 is offline  
Old 23.08.2007., 19:14   #82
Quote:
summer123 kaže: Pogledaj post
Druga...E pa sad. O njoj se naveliko pričalo, kak bude ovo i ono, manja navala na prvu, kad ono-isto ko i bez druge...Nekima su nastavnici OK, neki misle tužiti ravnateljicu. 2 je zajebana. A nastavnici su još iz tekstilne...Joj
A dobro, tek su počeli...možda se srede nakon par godina.

Old 23.08.2007., 19:17   #83
Hehe, možda. Al mislim da se malo previše očekivalo od te škole...Ja još razmišljala da se tam upišem. Fala bogu, nisam.
summer123 is offline  
Old 23.08.2007., 22:18   #84
kaj latinski vas muči? rajko? rajko je kralj, legenda :ave

samo sam čuo da ga malo previše je**te u mozak pa je jadan prolupao pa se "iživljava" na vama
NAMZ is offline  
Old 24.08.2007., 00:32   #85
ja sam sad maturantica u općoj u čakovcu i ja vam kažem da svatko može završit čakovečku ako stvarno ima snage....ja sam po prirodi kampanjac ali me spašava slušanje na satu tak da imam čvrstu četvorku bez da sam 24/7 u učenju....drugo je ak netko ima ambicija za 5....ja sam dosta ležerna,nemam pola knjiga i uvijek se snađem.....problem je u profesorima,ja imam najgoru generaciju profesora tak da ti psihički treba puno strpljenja.... oni koji budu upisivali 08.,dobivaju moje profesore,tak da odite u varaždin.....
Old 29.08.2007., 12:14   #86
to da li je netko bahat ili ne ovisi o osobi, a ne o tome da li je sa sela ili iz grada bio to vž, čk ili bilo koji drugi grad i ne ovisi o školi koju pohađate. recimo, u mojem razredu ima i pristojnih i bahatih "seljaka" a isto tako i varaždinaca.
idem na 2.gimnaziju i nije ništa lošija od prve samo što je MALO zainteresiranih pa ZATO snizuju bodovni prag.
no prednost druge pred prvom je ta da nema nastave subotom i jednosmjenska je nastava.
pošto sam prvih mjesec dana srednje škole išla na prvu i stvarno je jako teško jer ima profesora koji te stave na pik odmah prvi sat kad te vide, a ni kriv ni dužan. to se dogodilo meni s profesoricom iz biologije, a da s njom nisam ni riječ progovorila.
u biti, nema "loših i boljih" gimnazija jer je na svima isti program. koliko se učiš, toliko i dobiš, bez obzira na karakter i strogoću profesora.
istina da na drugoj gimnaziji neki profesori stvarno ne znaju svoj posao. ali ima i onih koji ga znaju odlično. tako da i učenici druge gimnazije, po kojoj se u vž-u toliko sere, imaju budućnost. smatraju ju lošijom jer su upali učenici ispod praga pa i sad ima dosta popravaka i nekoliko ponavljača. ali da je ta škola lakša od prve gimnazije onda bi svi prošli razred bez problema.
ali to će se s vremenom pretvoriti u privatnu školu jer je ravnateljica snob i gura se svima u dupe. i ako vam starci imaju dubok džep preko veze možete tamo upasti i prolaziti sa željenim prosjekom bez imalo truda. moji nemaju dubok džep pa se za prosjek borim sama.
ali ako mene pitate, ipak glasam za prvu gimnaziju, jer mada je na drugoj zasad dobro, s vremenom će ravnateljica zasrat sve što se da. svadi se sa svima, puno profesora ju ne voli i ide svima na živce. i dosta učenika ju mrze, a ja najviše.
za gimnaziju u čk-u ne znam jer ne idem tamo, ali zato znam kako je i na prvoj i na drugoj u vž-u. idite na prvu!!!
deadflower is offline  
Old 29.08.2007., 12:26   #87
ispričavam se na tako dugačkom postu i ovom dodatku, ionak se nikom neće dati čitati. tko god da je ono rekao za ivanec, u pravu je. ne mislim da je to bolja škola od druge gimne u vž-u, ali svakako, na natjecanjima se ivanec iskaže bolje nego mi. ali mi postojimo samo jednu godinu i još ćemo se dokazati. ali ipak, za natjecanja su naši profesori za kurac. ne žele nas pripremati. sad ću 2.razred, a u prvome sam išla na natjecanje iz predmeta koji profesor na satu objasni super, ali nas sve smatra kretenima i za natjecanje nas priprema minimalno, tek toliko da mu ravnateljica ne sere da nas ne priprema. za taj predmet sam se, uglavnom, pripremala sama i na mjesto koje sam postigla s obzirom na okolnosti se ponosim. ali generacije se mjenjaju...stari učenici i profesori odlaze, novi dolaze. ako se nešto uspije srediti s ravnateljicom možda će 2.gimna za 10 godina procvjetati. u to sumnjam, ali nada umire posljednja.
pozz svima!
deadflower is offline  
Old 29.08.2007., 15:25   #88
ja sam prva gimnazija u vž i zakon mi je ) ima zeznutih profesora, ali ima i onih koji su stvarno super, pristupacni i super predaju
Lemony is offline  
Old 02.09.2007., 21:38   #89
Natjecanja su sranja! I u osnovnim školama i u srednjim ovisi koliko učenik radi SAM doma (barem 2/3 vremena mora raditi doma). Tak da se škole ne mogu mjeriti po tome. A Prva je zaista dobra i prilično su pravedni profesori osim ako se sam ne zaj.....
GoodOne is offline  
Old 02.09.2007., 23:29   #90
nemojte da počnem o biologiji sad konačno nakon 4 godine mogu spavat normalno i svaki četvrtak dočekat bez stresa (da, u četvrtak je obično bio blok sat biologije)
NAMZ is offline  
Old 15.11.2007., 21:42   #91
Vidim da se puno ljudi pita kako je u varaždinskoj tzv. gimnaziji, eto na ovom blogu - amatusin.blog.hr možete iz prve ruke saznati kako je u Prvoj gimnaziji Varaždin
amm is offline  
Old 28.11.2007., 21:32   #92
Ja sam sad drugi raz gimnazije čakovec i fakat je tu zakon..istina je da treba puuuno učit za peticu,ali s malo učenja, čisto lagano se prolazi s 4..
Najgora mi je prof. Mutvar i Rašič ,a njabolji su Lukša i Barčot!
zekoslava is offline  
Old 02.12.2007., 19:39   #93
Cool

Quote:
zekoslava kaže: Pogledaj post
Ja sam sad drugi raz gimnazije čakovec i fakat je tu zakon..istina je da treba puuuno učit za peticu,ali s malo učenja, čisto lagano se prolazi s 4..
Najgora mi je prof. Mutvar i Rašič ,a njabolji su Lukša i Barčot!
slazem se...čakovečka gimnazija fakat ima svoje kvalitete, a uz to je i zabavno...bez učenja mozes proc s 4....malo ulizivanja i tak vec si na 5.,:Poke, ovisi kak kod kojeg profača....
rašić nie tak grozan...sam je dosadan i zahtjevan...prof. Mutvar zna dobro spuštat i uvijek mora bit u pravu, zato se ja skoro svaki sad prepirem s njom...
Trupkovicka..prevec se brine...
jakopcevicka mi je najgora....
a najbolji normalno Vadlja, Lukša i BARČOT - LEGENDE....

fakat ima profesora s kojim se mozes zajbavat i fakat su okej....a ima i nekih koji su priča za sebe...kao npr. farka....ah u svakoj skoli ima i dobrih i losih...
gimnazija čk nije uopce strasna kak neki vele...i mozes se opijat i nis ne radit:P
fg_mia is offline  
Old 04.12.2007., 12:26   #94
barčot moja simpatija sunce mu ljubim
Old 04.12.2007., 14:14   #95
Quote:
jahorinka kaže: Pogledaj post
barčot moja simpatija sunce mu ljubim
hehe...mi smo razred obozavatelja barčota,.
koji si razred?ak si jos...
fg_mia is offline  
Old 04.12.2007., 22:45   #96
ak ne...koj si bila?gen.
fg_mia is offline  
Old 05.12.2007., 14:31   #97
završila sam 2005.
Old 07.12.2007., 00:38   #98
znaci godina starija od mog buraza ak sam dobro zracunala.,.,.,ah blago vama..makar, meni je okej v gimnaziji.zabava..neznam kaj bu posle....,.,heh
fg_mia is offline  
Old 22.05.2008., 13:42   #99
ma nemojte pričat gluposti za čakovečku..druge godine sam maturant i sve prolazim sa 4,a učim praktički samo zadnjih 3 tjedna..ako želiš proć s 5,onda moraš učit redovito..svaki dan nešto..a ako se želiš zezat (kao ja) onda ćeš proć s 4 i učit samo zadnjih tri tjedna..
mnogo puta znamo pričat ja i frendovi baš o tome..pošto je naša čakovečka jedna od najboljih,4 u Hrvatskoj,jedna od najtežih,bla bla..nije nam jasno kolko onda uče za odličan uspjeh u ostalim gimnazijama..očito da ama baš ništa..ah..pozdrav..
fico9 is offline  
Old 23.05.2008., 13:00   #100
Ovak, mislim da niko od nas nije u poziciji vrijeđati ili omalovažavati onu drugu školu, u koju ne ide, ne zna princip rada, učenja, profesora, itd.
ono kaj svi mi čujemo od prijatelja prijateljeve prijateljice je nula dragi moji tak da...

Moj kratki osvrt: Prva gimnazija Varaždin : preporučam svakome ko hoće steći opširno opće znanje i radne navike koje su potrebne na faksu
Zahtijeva puno učenja,nekad i previše, ali sad, nakon završenog 4. razreda mogu reći da ne žalim ni sekunde da sam se upisala u gimnaziju...društvo je fenomenalno, ima predobrih profesora koji ti jednostavno usade osjećaj za moral, dobrotu, poštovanje koje je nezaobilazno u životu
lasica9 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:34.