Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom.
Podforum: Konzole |
|
|
04.11.2003., 23:13
|
|
No Limits!
Registracija: Apr 2003.
|
Nešto mi je poznato...moraš ga splait ili tako nešto...i u zjelu zamješat neke gluposti da dobiješ barut... nesjećam se detaljno...
|
|
|
04.11.2003., 23:31
|
|
Pig (3 Different Ones)
Registracija: Jul 2003.
|
Quote:
otO kaže:
nego nighthawk, sad mi palo na pamet.. ako ti win2000 prave probleme, potjeraj monkey island pod scumm virtual machineom, to bi trebalo pomoci.
i da, pomocu toga ga mozes pokrenuti i na macu
|
Thnx! Radi bez problema (ok, bilo je par problema sa grafikom [bolje reći glitcheva] ali sam ih riješio). I KONAČNO SAM PRONAŠAO F5!!!!! YEEEEEHAAAAAAAWWWWWW!!!! 
|
04.11.2003., 23:31
|
|
Pig (3 Different Ones)
|
Sigurno je Icepicku sad pao kamen sa srca. 
|
04.11.2003., 23:39
|
|
Nuian guardian
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Nighthawk kaže:
Sigurno je Icepicku sad pao kamen sa srca.
|
I can die happy now knowing that I have helped one lonley soul to experience the wonderfull world of Monkey Island.
I daj NH, malo smo te cimali. Ne nailaziš svaki dan na ekipu koja ne zna gdje im je F5.  (i ovo je bila šala, tak da mi se ne duriš  )
|
|
|
05.11.2003., 00:48
|
|
mr. fićfirić
|
Quote:
Mlaen kaže:
Uhhhh....hm...odi ti po neki prohod...google -> "monkey islad walktrough" i proć češ igru isti dan 
|
u cemu je onda bit igranja?
ne sjecam se tocno, ali mislim da ti taj kljucic ni ne treba, tj. da taj kovceg ili sto vec neces ni morati otvoriti. ali opet, kao sto rekoh, ne sjecam se..
ako bas zapnes, ostavi igru par dana pa probaj opet. ako ni tad ne budes mogao dalje, jebiga, skicni u prohod, ali samo za taj puzzle.
|
05.11.2003., 00:51
|
|
mr. fićfirić
|
Quote:
Nighthawk kaže:
Thnx! Radi bez problema (ok, bilo je par problema sa grafikom [bolje reći glitcheva] ali sam ih riješio). I KONAČNO SAM PRONAŠAO F5!!!!! YEEEEEHAAAAAAAWWWWWW!!!!
|
woo-hoo! ajd sad, mrs igrat i ne javljaj se dok ne dodjes do kraja 
|
05.11.2003., 09:19
|
|
No Limits!
|
Quote:
otO kaže:
u cemu je onda bit igranja?
ne sjecam se tocno, ali mislim da ti taj kljucic ni ne treba, tj. da taj kovceg ili sto vec neces ni morati otvoriti. ali opet, kao sto rekoh, ne sjecam se..
ako bas zapnes, ostavi igru par dana pa probaj opet. ako ni tad ne budes mogao dalje, jebiga, skicni u prohod, ali samo za taj puzzle.
|
Znam da se onda gobi bit igranja ali ako je zapeo i baš nezna šta će neka pogleda... ja sam inače kao mulac redovito igrao igre sa prohodima (i prije nego bi zapeo) a sada ih se klonim 
|
|
|
05.11.2003., 11:01
|
|
mr. fićfirić
|
ja sam isto davno prije odigrao prvi alone in the dark i prva dva simona uz prohode. dobra stvar je sto ih sad komotno mogu igrati ponovo jer nemam pojma o cemu se u tim igrama radilo 
|
05.11.2003., 13:03
|
|
ringwraith
Registracija: Oct 2003.
|
Jako dobra igra, posebno prva tri nastavka.
Moram priznat da me četvrti dio pomalo razočarao......
Uz Broken Sword sigurno najbolja avantura. 
|
|
|
05.11.2003., 13:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2003.
|
ma gledao sam u 3 prohoda i ništa a treba mi taj ključić kkao bi otvorio cabinet i kako bi uzeo recepat za neku supu  ,stvarno nezan m šta da radim,ali znam kada sam pokupio taj cereal kliknio sam open on nešt kaže i počne jest i kaže,vauu pa tzu ima neki toy ovo ono,nije ga ni uzeo i stavio u inventory,a ja neznam kakd da ga uzmeme sve sam isparobao! 
|
|
|
06.11.2003., 08:24
|
|
aenema bandit
|
Ljudi, odmorite malo od F5 tipke... 
Jeste li, kad smo vec kod retro brije, igrali ostale LA avanture? Npr. Day Of The Tentacle ( http://www.gamesurge.com/files/dott.zip )? Ili Sam and Max? Toplo preporucam.
Masu takvih starih igara (tzv. Abandonware; igre starije od 3-4 god koje više nema smisla prodavati, te su napuštene) si skinite na http://www.the-underdogs.org
|
06.11.2003., 10:11
|
|
Svjedok Povijesti
Registracija: Feb 2003.
|
Quote:
Matej-OS kaže:
ma gledao sam u 3 prohoda i ništa a treba mi taj ključić kkao bi otvorio cabinet i kako bi uzeo recepat za neku supu ,stvarno nezan m šta da radim,ali znam kada sam pokupio taj cereal kliknio sam open on nešt kaže i počne jest i kaže,vauu pa tzu ima neki toy ovo ono,nije ga ni uzeo i stavio u inventory,a ja neznam kakd da ga uzmeme sve sam isparobao!
|
Moraš use ili look at cereal i onda ti se ispod cereala u inventoryu pokaže toy. Kada staviš look at toy onda Guybrush kaže da to nije igračka već ključ. Taj ključ upotrijebiš na ormariću u kapetanovoj sobi i uzmeš kartu koja je ustvari recept. Slijedi upute i ne zaboravi na kraju dodati barut 
|
|
06.11.2003., 11:24
|
|
Nuian guardian
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
el_Brujo kaže:
Ljudi, odmorite malo od F5 tipke... 
Jeste li, kad smo vec kod retro brije, igrali ostale LA avanture? Npr. Day Of The Tentacle (http://www.gamesurge.com/files/dott.zip )? Ili Sam and Max? Toplo preporucam.
Masu takvih starih igara (tzv. Abandonware; igre starije od 3-4 god koje više nema smisla prodavati, te su napuštene) si skinite na http://www.the-underdogs.org
|
Nije LA izdao tu avanturu koju ja nisam prošao.  (osim Looma  )
Heck, čak mi je maturalana radnja sadržavala jedno 20-ak stranica o LAovim igrama.
Nego ne znam baš za Underdogse. Više nego često puno tih igara se uopće ne može skinuti sa njihovog sajta. I to čak neke starije od recimo MI2. I stoji čak lijepo link gdje se igra može "kupiti".
No dobro, to je bilo prije godine i pol dana. Možda su sad dodoali još njih u abandonware.
Ja sam većinu skinuo sa www.bhlegend.com , ali mislim da su i oni nešto morali mjenjati pa su skinuli većinu igara. Ali bacite pogled, možda su ih vratili.
Inače, evo vam link za popis najboljih abandoware siteova.
http://www.abandonwarering.com/
sa njega dalje tražiti što vam paše. Za svaki site je napisana ocjena i koliko toga ima. Ma vidjet će te i sami.
|
|
|
07.11.2003., 01:31
|
|
misses next match
Registracija: Oct 2003.
|
evo ja sam nasao na kazaa MONKEY ISLAND 1 i 2, 9 MB sve ukupno
|
|
|
01.06.2004., 21:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
ovak imam jedno pitanje nadam se da ce mi netko ovaj put pomoci,tek sam pocela igrat cetvorku i vec sam lagano zapela,treba mi dozvola da uzmem brod tj,GUBERNATORIAL SEAL, ali ova Elain nece razgovarati s menom pa kak da ju pitam da mi ga da ili ima neki drugi nacin da ga dobijem thanx unaprijed..
|
|
|
16.06.2004., 12:06
|
|
Fiumanka
Registracija: Feb 2003.
|
Meni je Monkey super, sad igram četvrti dio. Ne sviđa mi se ovaj dio... živciraju me one zagonetke koje ne mogu sama riješiti, npr. ono s kuglama ili natjecanjem u skakanju u vodu, ja to nikad ne bih skopčala bez walktrougha. Zato su mi prvi dijelovi bolji, ako se dobro sjećam, za njih mi nije trebao walktrough.
Pomogla bih ti za to, twety, ali se ne sjećam...
|
|
|
20.06.2004., 18:49
|
|
ride blacker
|
Quote:
twety kaže:
ovak imam jedno pitanje nadam se da ce mi netko ovaj put pomoci,tek sam pocela igrat cetvorku i vec sam lagano zapela,treba mi dozvola da uzmem brod tj,GUBERNATORIAL SEAL, ali ova Elain nece razgovarati s menom pa kak da ju pitam da mi ga da ili ima neki drugi nacin da ga dobijem thanx unaprijed..
|
znam da sam igro to prije 3, 4 godine ali mislim da u nekom bircu moras nac nekog lika i s njim igrat ruku na ruku....
ak nije dobro nemoj se ljutit, jer sad pak mislim da je to za brodsku posadu itd.... 
|
|
23.06.2004., 19:36
|
|
ride blacker
|
jel moze neko stavit monkey island 2???(ili bar neki dobar link) pliiiiz! 
|
|
24.06.2004., 07:44
|
|
Hellbilly
Registracija: Jan 2004.
|
Meni je Monkey 2 definitivno najbolji. 
|
|
|
24.06.2004., 11:55
|
|
ride blacker
|
da, kolko se i ja sjecam dvojka je zakon, ali jel moze neko stavit neki isproban link za download ili ju uploadat negdi???
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:20.
|
|
|
|