Natrag   Forum.hr > Društvo > Teens

Teens Napast in training

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.03.2012., 07:07   #81
Kad momak ima traktor to je za mene ono nesto.
Old 28.03.2012., 16:45   #82
Quote:
Fidelma_ kaže: Pogledaj post
Kad momak ima traktor to je za mene ono nesto.
(Y)
jednostavna7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2012., 17:04   #83
A motokultivator?
Do you know how a falcon is trained my dear? Her eyes are sewn shut. Blinded temporarily she suffers the whims of her God patiently, until her will is submerged and she learns to serve - as your God taught and blinded you with crosses.
Lord of Terror is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2012., 18:52   #84
Nije to to :/
Al prolazi
Old 21.04.2012., 23:25   #85
hmm... ono nesto ima osoba u koju si ti zaljubljen i sviđa ti se, a ne znaš zašto.
darcylove is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 13:54   #86
Ja generalno padam na šarm, traktor imam tak da to nije obvezno, haha.
Da se vratim za temu, ''to nešto'' je valjda taj šarm, pogled, lijepe riječi i sve ostale gluposti koje ti se čine jako slatkima kad se zaljubiš, ili tako nešto xd.
Kralj567 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 14:24   #87
"Ono nešto" spada u visoko-intelektualnu spiku,a izmišljeno je zato kako bi se oni bogatiji/ljepši/s većim mudima razlikovali od onih ružnih/siromašnih.

To što vi prije pišete su čiste gluposti..
Casper555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 17:26   #88
boo

Sto jednostavno ne prestanete svi srat. Budite iskreni pa recite da vam je bitno da su decki zgodni,a cure tanke ko sibice. Ne bulaznitee.
Dorena is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 20:46   #89
Quote:
Casper555 kaže: Pogledaj post
"Ono nešto" spada u visoko-intelektualnu spiku,a izmišljeno je zato kako bi se oni bogatiji/ljepši/s većim mudima razlikovali od onih ružnih/siromašnih.

To što vi prije pišete su čiste gluposti..
Ne slažem se uopče s tobom! Kaj hoćeš reć da se siromašni, ružni ili oni malo manje zgodni ne žene niti nikad nemaju curu/dečka?
Kralj567 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 20:59   #90
Quote:
Kralj567 kaže: Pogledaj post
Ne slažem se uopče s tobom! Kaj hoćeš reć da se siromašni, ružni ili oni malo manje zgodni ne žene niti nikad nemaju curu/dečka?
To je ista stvar ko i ono: "Ljubav je izmišljena da bi ga neki umočili". Princip je totalno isti. Sad ti govori što god želiš,makar svi znamo kako stvari stoje.
Casper555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 21:05   #91
A ja sam mislio da sam ja cinik.
Do you know how a falcon is trained my dear? Her eyes are sewn shut. Blinded temporarily she suffers the whims of her God patiently, until her will is submerged and she learns to serve - as your God taught and blinded you with crosses.
Lord of Terror is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 21:07   #92
Quote:
Lord of Terror kaže: Pogledaj post
A ja sam mislio da sam ja cinik.
Mi smo samo napredni,oni nazaduju evolucijski.
Casper555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 22:41   #93
A budale
Možda sam bedasta, ali mislim da mi za nekih 10 godina ne bude bitno dal imam najzgodnijeg dečka u gradu jer kaj će mi takav ak je seronja? Ak nemam o čemu pričat s njim? Takve kvalitete ostaju zauvijek, a nakon 45 iovak više nebu zgodan. Kaj ćemo radit (osim očite stvari, haha), ić skupa na frizure i u šopinge jer moramo bit zgodni u svako doba dana i noći?
Možda je to sad nekima interesantno, al ja nikad ne bih bila s nekim glupavim zgodni likom, pa poludiš za pol vure s njim
Kralj567 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2012., 23:13   #94
Quote:
Kralj567 kaže: Pogledaj post
A budale
Možda sam bedasta, ali mislim da mi za nekih 10 godina ne bude bitno dal imam najzgodnijeg dečka u gradu jer kaj će mi takav ak je seronja? Ak nemam o čemu pričat s njim? Takve kvalitete ostaju zauvijek, a nakon 45 iovak više nebu zgodan. Kaj ćemo radit (osim očite stvari, haha), ić skupa na frizure i u šopinge jer moramo bit zgodni u svako doba dana i noći?
Možda je to sad nekima interesantno, al ja nikad ne bih bila s nekim glupavim zgodni likom, pa poludiš za pol vure s njim
Muškarci što stariji, to bolji...
Ko vino
Old 23.04.2012., 23:50   #95
Quote:
mjau mjau kaže: Pogledaj post
Ko vino
Tu ću se složit
Kralj567 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2012., 22:33   #96
Quote:
niko94 kaže: Pogledaj post
Da li ste vi nekad primjetili da neki najljepsi decki/cure nemaju to ono nesto i da ti se ne svidaju.Ipak ja ne znam kako da definiran ono nesto pa ako vi imate nesto o tome recite
Pola ljudi me ne razumije kad im pokušavam objasnit ''ono nešto'' što ima neki dečko, meni uopće nije bitno da je dečko savršen, najljepši, najzgodniji, najbitnije mi je upravo to nešto što treba imat da mi se svidi. al ne mogu nikako definirat to nešto
Old 25.04.2012., 22:56   #97
Quote:
mjau mjau kaže: Pogledaj post
Ko vino
Ma kakav Chardonnay...

Jastučić is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:20.