Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Biciklizam

Biciklizam Na dva kotača uokolo

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.02.2021., 16:32   #81
...Jedino kustosijanski makadam.
Brock is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2021., 17:23   #82
Ajde, i to je nekaj. Fala.
soko-okolovo is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2021., 18:19   #83
I Markuševački?
cestovnjak is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2021., 18:52   #84
.. Markusevacki zna biti jako izrovan od izvlacenja drva, pa bas i nije zgodan za treking. Znam.. probao sam.
Brock is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2021., 22:04   #85
Zar ga nisu sredili prije nekih godinu i pol otprilike? Ja sam tada zadnji put vozio tamo, bili su neki radovi na dijelu puta, mislio sam da će ga skockati slično kao kustošijanac malo ranije... Ti si vozio nedavno?
Paleloo is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2021., 22:24   #86
Hm, ja sam isao par puta u zadnjih par mjeseci i nije mi se cinilo nesto izrovano. Mislim da se moze proci trekingom bez nekih problema. Osim jednog problema kad sam ronio kroz pijesak
Haneke is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2021., 10:38   #87
Quote:
Paleloo kaže: Pogledaj post
Zar ga nisu sredili prije nekih godinu i pol otprilike? Ja sam tada zadnji put vozio tamo, bili su neki radovi na dijelu puta, mislio sam da će ga skockati slično kao kustošijanac malo ranije... Ti si vozio nedavno?

i ja sam zadnji put bio prije nekih godinu i pol.. tu negdje. Super ako su ga riješili!
Brock is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.02.2021., 19:13   #88
Pozdrav,

da li ima netko iskustva s vrabečkom rutom/stazom? Kad sam zadnji put bio na Zelenoj vidio sam info ploču, i da je riječ o kružnoj stazi koja dolazi do slapa Sopot i vraća se natrag na magistralu. Da li je ta staza cijelim putem prohodna za bajkove ili je potrebno i malo cipelcuga? Čini mi se da mi je netko jednom rekao da je staza nakon slapa pogodnije za šetnju nego za vožnju.

Pitam zato kaj bi u jednom od nadolazećih vikenda probao svojim gravelom doći do sopota, a ak je moguće i odvoziti cijelu rutu.
TinyBulbMan is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2021., 21:47   #89
Quote:
Brock kaže: Pogledaj post
.. Markusevacki zna biti jako izrovan od izvlacenja drva, pa bas i nije zgodan za treking. Znam.. probao sam.
Quote:
Zar ga nisu sredili prije nekih godinu i pol otprilike? J...
Quote:
Haneke kaže: Pogledaj post
Hm, ja sam isao par puta u zadnjih par mjeseci i nije mi se cinilo nesto izrovano. Mislim da se moze proci trekingom bez nekih problema. Osim jednog problema kad sam ronio kroz pijesak
Evo svježe informacije od danas, Markuševački je odličan za vožnju i to cijelim putem. Ja sam bio na gravelu, gume 35mm, tako da i treking sigurno ide bez problema. Mislim da ću odsad češće otići, baš je gušt provozati se tamo.

Paleloo is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2021., 07:38   #90
Može neko linkat di je ovo, di je startna pozicija.
I općenito neke mape za sljeme, ovi stari linkovi nijedan ne radi, ona jedna stranica traži registraciju i slično.
I kolka je dužina ove staze do vrha?
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2021., 08:47   #91
Quote:
Evo svježe informacije od danas, Markuševački je odličan za vožnju i to cijelim putem. Ja sam bio na gravelu, gume 35mm, tako da i treking sigurno ide bez problema. Mislim da ću odsad češće otići, baš je gušt provozati se tamo.

Odlično! Hvala za info! Morat ću onda ponovo gore tim putem.
Brock is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2021., 10:39   #92
Quote:
farfan kaže: Pogledaj post
Može neko linkat di je ovo, di je startna pozicija.
I općenito neke mape za sljeme, ovi stari linkovi nijedan ne radi, ona jedna stranica traži registraciju i slično.
I kolka je dužina ove staze do vrha?
Markuševački makadam kreće od crkve u centru Markuševca, a možeš ga naći i na Google mapi pod nazivom ulica Mrzljak. Od Markuševca do Hunjke imaš oko 12km. Evo ti i link na moju vožnju od jučer (ja sam skrenuo gore malo ranije, ulicom Rijeznica). Dolje sam se spuštao Kustošijanskim makadamom, pa možeš i tim smjerom gore do Risnjaka.

Neke svježe mape za sljemenske staze, koliko znam, nema. Po mom iskustvu, najbolje ti je koristiti tražilicu na Komoot i Ridewithgps, obje aplikacije imaju i planer s kojim možeš promijeniti rutu, zadržiš ono što te zanima, ostatak prilagodiš sebi.

Quote:
Brock kaže: Pogledaj post
Odlično! Hvala za info! Morat ću onda ponovo gore tim putem.
Paleloo is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2021., 22:39   #93
Evo ak ima zainteresiranih,fora inicijativa

https://www.facebook.com/13401149827...8517617546875/
duffbeer is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2021., 21:12   #94
Nažalost popunilo se u roku seks...

Možda nije pravo mjesto za pitati, ali kaj je sa onom grupom R? Još uvijek se okupljaju?
TinyBulbMan is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2021., 21:42   #95
Quote:
TinyBulbMan kaže: Pogledaj post
Nažalost popunilo se u roku seks...

Možda nije pravo mjesto za pitati, ali kaj je sa onom grupom R? Još uvijek se okupljaju?
Forumaš @Gradec ju vodi (uz par ostalih kolega) - i dalje je aktivna, start s Jaruna (kontejner BK Dinamo) svake nedjelje.
Mislim da je još ove nedjelje, 28.3., start u 10h a zatim (s ljetnim računanjem vremena) startaju u 9h.
berninho is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2021., 12:26   #96
Na žalost po one koji su prekasno saznali, program "S kauča na Sljeme" popunio se u manje od 2 dana. Interes je bio tako velik da ćemo ovo svakako ponoviti. Potruditi ću se odraditi to najkvalitetnije kako bi i kritike polaznika bile što je moguće bolje. Kako će zaista biti - vidjet ćemo što će reći oni koji su se uspjeli prijaviti.

Možda je za neku drugu temu, ali pošto je ovdje postavljeno pitanje -
R grupa će službeno krenuti 11.04.
Objave će biti na FB stranici BK Ciklus i BK Dinama.
Ove nedjelje je start u 10 i pošto je još sve neslužbeno, startamo s A grupom, ali vozimo skraćeno i laganije nakon odvajanja (negdje na kraju Bologne - valjda)
gradec is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2021., 07:21   #97
Jučer na dnevniku vidio predstavljanje aplikacije moje sljeme. Radi se o ovome:https://www.bug.hr/appdana/moje-slje...dvednice-20715
Naravno moj 3g stari xiaomi nije kompatibilan i nisam uspio skinuti. Jel netko od vas malo pogledao, jel ima mogućnost odabira za bicikle? Nije nigdje navedeno to po portalima i u opisu app, a čitao sam po vašim starim postovima da se na neke staze ne smije biciklom.
Radonko is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2021., 10:34   #98
Quote:
Radonko kaže: Pogledaj post
Jučer na dnevniku vidio predstavljanje aplikacije moje sljeme. Radi se o ovome:https://www.bug.hr/appdana/moje-slje...dvednice-20715
Naravno moj 3g stari xiaomi nije kompatibilan i nisam uspio skinuti. Jel netko od vas malo pogledao, jel ima mogućnost odabira za bicikle? Nije nigdje navedeno to po portalima i u opisu app, a čitao sam po vašim starim postovima da se na neke staze ne smije biciklom.
Nema.
berninho is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:20.