Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša > Zagreb

Zagreb Dan i noć u metropoli

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.05.2012., 09:54   #81
na mladosti je pred koju godinu moglo..
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2012., 23:26   #82
Quote:
trazimstan kaže: Pogledaj post
ček, to znači da ne mogu imati ni ovakve na bazenu?!
http://www.astrea.hr/PictureHandler....dic-crveno.jpg
ne, nisu dozvoljene te hlacice. evo ti link i na njemu imas u wordu kucni red
jones85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 23:01   #83
Danas svjedočih na Utrinama kako je teta sprašila dva mlada dečka s kupljenim kartama s bazena zbog tih hlačica.

Tako, uzmite na znanje.
Old 08.06.2012., 13:31   #84
jednako tako ce te sprasiti i iz tramvaja ako udjes sa biciklom bez obzira na kupljenu kartu. postoji neki kucni red kojega se treba drzati. dal je taj kucni red bas po svacijim mjerilim i nije ali je trenutno takav kakav je i treba ga postivati
jones85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2012., 14:33   #85
Quote:
BarbieGirlM kaže: Pogledaj post
Žalosno je to što na istoku grada uopće nema bazena (osim onog u Osnovnoj školi Marija Jurić Zagorka- koji je inače jako velik i svima dostupan , ispravite me ako griješim u prvoj tvrdnji). Bilo bi stvarno lijepo da dovrše taj bazen na Sveticama. Iako sve tako započnu pa ništa od toga.
Da, žalosno je, ali nije samo istok grada u pitanju, već maltene čitav grad! Međutim, da li ti znaš da je to na Sveticama predviđena izgradnja SAMO zatvorenih bazena?! Dakle, da se i dovrše - tko bi se normalan ljeti, po ovakvom prekrasnom vremenu išao kupati unutra u smrad od klora, u mračni zatvoreni zagušljivi prostor?! Bazeni na Sveticama su bili OTVORENI bazeni i takvi su trebali ostati, samo ih je trebalo malo modernizirati i uvesti lagano grijanje vode i to bi bilo to!
Što se Šalate tiče: tek sutra će se otvoriti, a radno vrijeme će opet biti DEBILNO, dakle radnim danom samo do 17:30 - dakle zaposleni ljudi ne mogu poslije posla stići na kupanje, a i oni koji ne rade mogu se kupati samo po najvećoj vrućini! Nevjerojatno! A i na Mladosti nije puno bolje radno vrijeme.
Žalosno da postoje samo dva otvorena bazena, a također da rade samo 2 mjeseca u godini, iako bi što se tiče vremenskih prilika mogli barem 5 mjeseci godišnje: od početka svibnja barem do kraja rujna! I to samo ona dva mjeseca kad ljudi uglavnom odu na godišnje na more.
Forumas-zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 02:02   #86
je da, bazenčeki su nam tu ipak očito zbog neke druge priče (love), za ukras, i da se more zabilježiti u knjigicu-ladicu da ih ipak, eto, nominalno imamo (4 the record)
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 16:40   #87
Da li postoji badić zbog kojeg bi cure sprašili van? Jer vidim da piše u pravilima kupaći kostim (što za mene podrazumijeva jednodijelni, ali ga nemam u ormaru pa bi trebala u shopping), ali da li je u redu i dvodjelni, tankini i sl.?
Paratres is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 23:16   #88
moze proci dvodjelni samo nemoj bas u tangama doci
jones85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 23:53   #89
mogli bi ti s bazena uskoro i propisati kako u crkvu, muzej, galeriju i sl.... pa nek to onda prišapnu turistima koje toliko željno išekujemo (oderati)..
:kretenizam 21. st.:
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2012., 12:59   #90
Quote:
BarbieGirlM kaže: Pogledaj post
Bilo bi stvarno lijepo da dovrše taj bazen na Sveticama. Iako sve tako započnu pa ništa od toga.
Prolazim neki dan pothodnikom ... i idu neki klinci, onako u kratkim hlacama, majcama bez rukava...i u djelicu seunde mi prodje kroz glavu kao idu s kupanja, ali falio im je rucnik prebacen preko ramena.
Davno je to bilo...blago toj djeci koja su tada mogla u vlastitom kvartu olaksati si muke paklenskih zagrebackh vrucina.
kajpa is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2012., 19:16   #91
Quote:
DeeJay Dee kaže: Pogledaj post
mogli bi ti s bazena uskoro i propisati kako u crkvu, muzej, galeriju i sl.... pa nek to onda prišapnu turistima koje toliko željno išekujemo (oderati)..
:kretenizam 21. st.:
pa ja ne vidim nista lose u kodeksu ponasanja i oblacenja na bazenu. nitko ne kaze da moras nositi burku ali nije uredu ni doci u zmazanim kratkim hlacama u kojima si sjedio po svuda jel tako? takodjer nije uredu ni da zene budu u toplesu ili tangama (iako nam je to svima ljepo za vidjeti) jer na bazene dolaze i mularija i penzici kojima to mozda smeta. trazi se samo da se nose kupaci kostimi odnosno dvodjelni ili jednodelni zene i slip ili boxerice muski.
a sto se turista tice, ovi bazeni u zagrebu uopce nisu ni namjenjeni turistima tako da ih nitko niti ne ocekuje
jones85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2012., 21:21   #92
Danas su se na Utrinama smjele nosit onakve hlačice na bazen. Navodno je jedan od radnika tamo dobio batina od nekog lika koji je došao u tim hlačicama pa sad puštaju
Old 06.07.2012., 09:10   #93
Quote:
Yuna kaže: Pogledaj post
Danas su se na Utrinama smjele nosit onakve hlačice na bazen. Navodno je jedan od radnika tamo dobio batina od nekog lika koji je došao u tim hlačicama pa sad puštaju
Ak ja dodjem u hlačicama koje su namjenjene isključivo za kupanje i nemaju đepove i čiste su onda ne vidim razloga zašto bi me netko izbacivao van sa redovno kupljenim upadom...

Ak su već problem oni zmazani i sa đepovima u kojima se skuplja prljavština....
Old 06.07.2012., 10:01   #94
aha, znači sad su i džepovi problem?!? imam dvoje takve kupaće i znači sad sam štanga. ok, ionak nisam ni mislil na bazene, s obzirom kakvih se sve žabokrečina tam zna naći i sl.
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2012., 12:59   #95
Quote:
Dwarf980 kaže: Pogledaj post
Ak ja dodjem u hlačicama koje su namjenjene isključivo za kupanje i nemaju đepove i čiste su onda ne vidim razloga zašto bi me netko izbacivao van sa redovno kupljenim upadom...

Ak su već problem oni zmazani i sa đepovima u kojima se skuplja prljavština....
ak dodjes u kratkim hlacama riskiras da te ne puste unutra. neznam koji dio od slip ili tip boxerica nisi razumio? pisi zagrebackom holdingu koji upravlja sportskim objektima (bazenima) da promjene pravila jer je tebi neugodno hodati u slip kupacim gacicama.
ne skuplja se prljavstina samo po djepovima. ponovit cu jos jednom, kod otvaranja vrata bazena za grajdanstvo, na bazen ulazi veliki broj ljudi i na sto bi licilo kad bi redari svakoga zaustavili i gledali mu u muda da vide ima li prljave ili ciste kratke hlace???? pravila su jasna, kome smeta nemora ici.
jones85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2012., 13:02   #96
Quote:
Rebbit kaže: Pogledaj post
hvala bogu pa je netko shvatio da je zagreb rupa preko ljeta...
pola klubova je zatvoreno, bazeni qurcu ne sluze... nigdje nikog...
Ovo u potpunosti potpisujem. Jučer sam prolazio pokraj tog bazena i bilo je zatvoreno i vani su trenirali.
Old 07.07.2012., 16:04   #97
jel obavezna kosa u kapi za plivanje na zatvorenom bazenu?
rock on... is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2012., 16:53   #98
Nije.
Old 11.07.2012., 10:21   #99
Quote:
jones85 kaže: Pogledaj post
ak dodjes u kratkim hlacama riskiras da te ne puste unutra. neznam koji dio od slip ili tip boxerica nisi razumio? pisi zagrebackom holdingu koji upravlja sportskim objektima (bazenima) da promjene pravila jer je tebi neugodno hodati u slip kupacim gacicama.
ne skuplja se prljavstina samo po djepovima. ponovit cu jos jednom, kod otvaranja vrata bazena za grajdanstvo, na bazen ulazi veliki broj ljudi i na sto bi licilo kad bi redari svakoga zaustavili i gledali mu u muda da vide ima li prljave ili ciste kratke hlace???? pravila su jasna, kome smeta nemora ici.
Nisam ih nikad nosio niti nebum..ok jel tebi to jasno jer kupaće hlačice nisu samo boxe i slip tak da odlaprdaj dalje.......

A i zanima me baš ko bu me sterao sa bazena van....jedan od onih papaka tamo sigurno nebude....
Old 11.07.2012., 11:44   #100
Ti očito ne pripadaš ovom gradu, ta pravila nisu napisana samo zbog tebe, hego zbog svih nas ostalih koji dolazimo na te bazene trenirati, plivatiii.
Mene je jednom teta potjerala otuširati se (iako sam se prije pola sata doma otušiarao), ali kako bi to ona znala, pravila su da se poštuju, a ne da se krše

Zadnje uređivanje DeeJay Dee : 11.07.2012. at 11:51. Reason: Q
europe is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:50.