Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.06.2011., 16:52   #81
Quote:
audrina kaže: Pogledaj post
meni na kraju ispada da mi se ova od brušene kože drži bolje i izgleda čvršče nego ona od normalne eko kože, a mislila sam da će biti obrnuto jer je ova glatka ipak jača i čvršča inaće, a kod nala torbica je jako tanka i slaba.
Ima ih raznih. Neke npr. uopće nemaju čvrstinu i stvarno su mekane dok su neke baš dosta deblje i automatski imaju potrebnu čvrstinu

Ja sam baš jučer napravila jednu od ljubičaste brušene kože i onak, srednje je čvrsta, al mislila sam čak da će biti mekša no ispala je okej
Old 28.06.2011., 19:07   #82
Quote:
Elektra kaže: Pogledaj post
Ima ih raznih. Neke npr. uopće nemaju čvrstinu i stvarno su mekane dok su neke baš dosta deblje i automatski imaju potrebnu čvrstinu

Ja sam baš jučer napravila jednu od ljubičaste brušene kože i onak, srednje je čvrsta, al mislila sam čak da će biti mekša no ispala je okej
a jesi stavila kakvu podstavu ili nešto unutra da ti bude čvršće?
Old 28.06.2011., 19:10   #83
Quote:
a jesi stavila kakvu podstavu ili nešto unutra da ti bude čvršće?
Ima da Još sam i flizelin koristila kako bih podstavu učinila čvršćom
Old 29.06.2011., 08:59   #84
super su ti torbice, već na prvi pogled se vidi da imaju čvrstinu. a taj flizelin, di to kupuješ? meni treba, ali sam našla sam onaj tanki.
Old 29.06.2011., 09:35   #85
Quote:
super su ti torbice, već na prvi pogled se vidi da imaju čvrstinu. a taj flizelin, di to kupuješ? meni treba, ali sam našla sam onaj tanki.
Flizelin ti drže sve trgovine metražom, barem bi trebale. Ja svoj kupujem u Boškovićevoj (Tkanine i pribor) i imaju raznih jačina flizelina. Moj je srednje čvrst
Old 08.08.2011., 20:26   #86
samo da 'refrešam' dojmove

moja crvena nala od brušene kože se nakon dva mjeseca počela raspadati iznutra - onaj džepić se odlijepio, a počela se i podstava

uz to, otpočetka je pozadina torbice izgledala nagužvano, sada se materijal počeo još više gužvati. nikada nije pokisla ni ništa slično tako da me to poprilično živcira, pogotovo s obzirom na (staru) cijenu.
Old 08.08.2011., 20:37   #87
Quote:
anabell_lee kaže: Pogledaj post
džepić se odlijepio, a počela se i podstava

to nije zašiveno nego ljepljeno?
Charlie3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.08.2011., 20:42   #88
baš sam sad išla gledati svoju....ne vide se nigdje šavovi kod tog džepića, ali toliko je čvrsto (potegla sam par puta baš jako), da mislim da nije samo ljepljeno
meni se moja stvarno super drži, a praktički se ne odvajam od nje, već sam samoj sebi dosadna.

i mrzim ih kaj su podigle cijene jer su meni te torbice toliko slatke i nigdje ne mogu naći nešto toliko jednostavno i obično, a opet toliko efektno, a žao mi je dat skoro 300kn za jednu takvu torbu
Old 08.08.2011., 20:46   #89
Quote:
Charlie3 kaže: Pogledaj post
to nije zašiveno nego ljepljeno?
izgleda da da. unutra sam držala samo ruž i odjednom su mi se prsti počeli keljiti... pogledam, ne mogu vjerovat jer džepić samo što nije otpao, pritisnem da se opet zalijepi i sad stalno strši - ljepilo ne drži više...

ne znam, ja nisam zadovoljna...
Old 08.08.2011., 20:59   #90
malo mi je to čudno nekako je sigurnije ako je zašiveno
probaj uhvatiti malo iglom i koncem da ti se ne odvoji do kraja. ne znam šta bih ti drugo rekla
Charlie3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.08.2011., 21:17   #91
ja čekam nalicu iz ljetne mini kolekcije. uzela sam plavu boju. bez lanca i magneta (i ostale su mi bez magneta i ne smeta mi) dođe 180 kn što mi je ok cijena za torbu. sviđaju mi se zbog svoje jednostavnosti i zapravo mi dignu kombinaciju.
malinica is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.08.2011., 22:36   #92
Quote:
izgleda da da. unutra sam držala samo ruž i odjednom su mi se prsti počeli keljiti... pogledam, ne mogu vjerovat jer džepić samo što nije otpao, pritisnem da se opet zalijepi i sad stalno strši - ljepilo ne drži više...

ne znam, ja nisam zadovoljna...
pa javi im se, sigurno ce ti popraviti...vjerojatno se desi svakome, ali ne vjerujem da bi pustile losu reklamu
Old 08.08.2011., 23:11   #93
s obzirom na to da je to ljepljeno možda je stajala negdje na suncu ili blizu topline pa se od toga odljepila podstava. ja sam svoje ovo ljeto stvarno nosila i na kraju sam zadovoljna skroz jer su se od nošenja nekako ispravile, nisu zgužvane više i sve je super, osim što bi mi def trebao gumb na maloj bez lanca, ali sve u svemu super, ne izgleda mi ni blizu da bi se moglo odlijepiti!
Old 08.08.2011., 23:23   #94
Quote:
s obzirom na to da je to ljepljeno možda je stajala negdje na suncu ili blizu topline pa se od toga odljepila podstava. ja sam svoje ovo ljeto stvarno nosila i na kraju sam zadovoljna skroz jer su se od nošenja nekako ispravile, nisu zgužvane više i sve je super, osim što bi mi def trebao gumb na maloj bez lanca, ali sve u svemu super, ne izgleda mi ni blizu da bi se moglo odlijepiti!
moja crna od brusene koze se isto super drzi. ali nije da je nosim svaki dan, vise mi je za navecer.....
Old 08.08.2011., 23:43   #95
Quote:
moja je stajala u ormaru, u istom onom škarniclu u kojem sam je dobila.

nosila sam je sveukupno tri-četiri puta i svaki put je uredno složim u njega tako da mi to nema smisla...
Old 09.08.2011., 09:58   #96
Quote:
moja je stajala u ormaru, u istom onom škarniclu u kojem sam je dobila.

nosila sam je sveukupno tri-četiri puta i svaki put je uredno složim u njega tako da mi to nema smisla...
onda definitivno se javi curama, sigurna sam da će popraviti ili poslati novu! sretno!
Old 09.08.2011., 11:31   #97
I meni se straga zgužvala i vidi mi se 'otisak' od onog unutarnjeg džepa, ako znate što želim reć.

Odgovori s citatom
Old 10.08.2011., 08:47   #98
i moja je ljepljena i već nakon nekih 15ak dana se rub oko džepića odlijepio. i također je zgužvana iza. ali nije me bilo briga, nisam baš osoba koja se time zamara (što zapravo i nije dobro, al što ću )
Old 10.08.2011., 10:06   #99
mislim da bi im trebale javiti, jer ako svi ovako sa strane pričaju o tome, a one ne znaju, ne mogu ni ispraviti grešku, a sigurna sam da bi našle novo riješenje za osvježenje, njima je u interesu da dobivaju samo dobre kritike kupaca
Leona81 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2011., 13:56   #100
Htjela sam upravo naručiti ali sam pročitala na faceu da će isporuka biti tek od sredine 9. mjeseca, a nekako mi se ne da baš toliko čekati...

Inače, torbice mi izgledaju fantastično.
Timbalandica is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:56.