Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
24.10.2012., 22:01
|
|
Jade&Lucas ♥
Registracija: Dec 2011.
|
I meni izgleda jako dobro  Samo poznavajući nju bit će dosadna serija. Ili se mozda popravila od zadnje,neuspješne NCNST?
|
|
|
24.10.2012., 23:04
|
|
Tô Oca
Registracija: Jul 2009.
|
Sinopsis sa wiki:
Quote:
Žena sa imanja "Vendaval" priča nam priču o Marseli. Ona je siroče, ali i vlasnica razrušenog imanja, punog dugova, zvanog Vendaval (bura, oluja). Nakon što joj je majka umrla, Marsela otkriva da mora imati supruga da bi dobila nasledstvo koje joj je majka ostavila. Očajna, shvata da je to jedini način da dobije novac kako bi spasla imanje, pa objavljuje oglas u novinama u potrazi za kandidatima. Među mnogim muškarcima koji su se javili na oglas je i Alesandro, naslednik lanca hotela u inostranstvu. Od svih kandidata, on je jedini koji ju je upoznao.
Mesec dana ranije, oni su se sreli na maskenbalu, na ostrvu Žena. Ona je želela umreti, on je želeo zaboraviti. Na jednu noć, ovo dvoje usamljenih, pretvarali su se da su srećni. Sledećeg dana, žena je nestala bez traga, a u isto vreme Alesandro otkriva da u njegovom sefu nema skupe porodične ogrlice. Zato odlučuje ići na Vendaval, da bi vratio svoj nakit, za koji veruje da je u Marselinim rukama, ali u stvari, on želi da se uveri da je ona nevina.
Prošlost koja ih veže, sumnja, zavera njihovih roditelja i drugi ljudi koji ih žele rastaviti, daće početak jednoj priči koja će ljubav ispreplitati sa avanturama.
|
|
|
|
24.10.2012., 23:12
|
|
Candela Mendoza
Registracija: Sep 2008.
|
Promo 4 izgleda zanimljivo  al brate, kad sam vidjela one maske, odmah sam se sjetila Larinog izbora prošle godine
Po sinopsisu se čini dosta ok, čak možda i krenem gledati  al brate mili, ja Ariadne i dalje nikako ne mogu smisliti 
*"Hombres van y hombres vienen,pero las amigas de verdad siempre quedan!"#Jimena#Pasion❤/❤#Irene&Alonso❤#DQTQTQ❤*/"Antes que LA SOMBRA DE nuestro PASADO intente cambiar el destino y separarnos,créeme que estaré a tu lado..."
|
|
|
25.10.2012., 10:17
|
|
Jade&Lucas ♥
|
Quote:
sweet ivi kaže:
al brate, kad sam vidjela one maske, odmah sam se sjetila Larinog izbora prošle godine 
|
I ja isto.
Quote:
sweet ivi kaže:
Po sinopsisu se čini dosta ok, čak možda i krenem gledati  al brate mili, ja Ariadne i dalje nikako ne mogu smisliti 
|
I meni  I ja sam mislio krenuti sa gledanjem,ali ipak ne jer već gledam dvije serije preko neta i jednu na tv-u. 
Samo ću pogledati prvu epku da vidim na što sve to liči. 
|
|
|
25.10.2012., 11:40
|
|
Candela Mendoza
|
Quote:
WitchHunter kaže:
I ja isto.
|
Ja praktički nisam gledala serije paralelno s Mex još od proljeća, tak da bih možda i mogla, jer trenutno gledam samo dvije serije stalno, i još par njih povremeno koju epizodu kad mi dođe i kad stignem. 
Ono, bacit ću pogled na prvih nekoliko epizoda, pa ću vidjeti je li vrijedno moje pažnje da je i dalje pratim 
*"Hombres van y hombres vienen,pero las amigas de verdad siempre quedan!"#Jimena#Pasion❤/❤#Irene&Alonso❤#DQTQTQ❤*/"Antes que LA SOMBRA DE nuestro PASADO intente cambiar el destino y separarnos,créeme que estaré a tu lado..."
|
|
|
25.10.2012., 12:50
|
|
Jade&Lucas ♥
|
Quote:
sweet ivi kaže:
Ja praktički nisam gledala serije paralelno s Mex još od proljeća, tak da bih možda i mogla, jer trenutno gledam samo dvije serije stalno, i još par njih povremeno koju epizodu kad mi dođe i kad stignem. 
Ono, bacit ću pogled na prvih nekoliko epizoda, pa ću vidjeti je li vrijedno moje pažnje da je i dalje pratim 
|
Ja nisam nikad i da gledam,ovo bi mi bio prvi put. Ne znam bi li baš mogao pratiti jer nemam baš vremena svaki dan po jednu epku.
Mozda jednom pogledam ovu seriju,ako bude vremena i prilike.  I naravno ako je vrijedna gledanja preko interneta. A i neće biti baš duga,orginal je negdje imao 120 epizoda ako se ne varam.  Nadam se da ova serija neće doći takoder do magičnog broja 160. 
|
|
|
25.10.2012., 13:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
|
|
|
29.10.2012., 12:15
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
29.10.2012., 12:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Opet oni sa dekolteima ala J.LO!I bojama košulja ko za realti Pink ledy.  U ovoj zadnjoj sceni košulja od Rona je toliko uska,ovako uske nije nosila ni Paty u Apuesti.  Ovo bi moglo kod nas doći.
|
29.10.2012., 13:36
|
|
Candela Mendoza
|
Nisam mislila da ću ovo reći, ali meni ovo sa svaki novim promom izgleda sve više obećavajuće
A s obzirom na to da ćemo se na HRT-u još dugo družiti s AB, i da Ranku više ne koči traje li neka serija u Mex ili ne da je otkupi, ovo mi se za sada nekako čini kao najizgledniji kandidat serije koja bi mogla naslijediti AB 
|
|
|
29.10.2012., 14:47
|
|
Jade&Lucas ♥
|
Quote:
sweet ivi kaže:
Nisam mislila da ću ovo reći, ali meni ovo sa svaki novim promom izgleda sve više obećavajuće
A s obzirom na to da ćemo se na HRT-u još dugo družiti s AB, i da Ranku više ne koči traje li neka serija u Mex ili ne da je otkupi, ovo mi se za sada nekako čini kao najizgledniji kandidat serije koja bi mogla naslijediti AB 
|
I meni svakim izgleda sve obećavanjuće. 
Ja ne vjerujem. Nema toliko poznatih lica,prije će AV koj ima Eriku. 
Ali volio bi ovo vidjeti na našim televizijama,makar i na Domi. 
|
|
|
01.11.2012., 16:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Izgleda zanimljivo po promosima. A ne izgleda mi baš serija da će biti komična.
Ariadne mi je OK, nova lica za protagoniste nam trebaju.
|
|
|
01.11.2012., 16:36
|
|
Jade&Lucas ♥
|
Quote:
iPodtouch kaže:
Ariadne mi je OK, nova lica za protagoniste nam trebaju.
|
U potpunosti se slazem. Kao da ne dosadi da stalno gledamo ista lica,Colunga,Zapeda,Boyer,Lucero. Uvijek isti protagonisti,pa ostali nemaju šanse ni iskazati se. 
|
|
|
02.11.2012., 20:27
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
02.11.2012., 21:20
|
|
Jade&Lucas ♥
|
Evo došla i Chantal.
Znači prestara je za glavne antagonističke uloge,pa joj stavili sporednu,da je majka od glavne.
Ova njena kćerka liči na Ninel Conde. 
|
|
|
05.11.2012., 16:56
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
05.11.2012., 18:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Uuuu ovo mi se sve više sviđa. 
Plašim se samo da se ne razočaram posle. 
|
|
|
05.11.2012., 21:55
|
|
Candela Mendoza
|
Ne znam, ova dva zadnja proma (6. i 7.) su mi malo bzv 
|
|
|
05.11.2012., 22:20
|
|
Santa Diabla
Registracija: Feb 2012.
|
@sweet ivi jesi svjesna da u ovoj seriji Thelma Madrigal glumi jednu od negativki  Naježim se pri samoj pomisli na to 
|
|
|
05.11.2012., 22:27
|
|
Candela Mendoza
|
Quote:
maya mishalska kaže:
@sweet ivi jesi svjesna da u ovoj seriji Thelma Madrigal glumi jednu od negativki
|
Moja omiljena Thelmica 
znala sam da glumi ovdje  al da glumi negativku mi je prvi glas
Quote:
Naježim se pri samoj pomisli na to
|
Ona će da glumi negativku nakon drvene plaćipićke Lise
Jao 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:52.
|
|
|
|