Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Euro 2012 Poljska/Ukrajina

Euro 2012 Poljska/Ukrajina Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.06.2012., 10:35   #81
Quote:
sHpar kaže: Pogledaj post
Treba igrat ko protiv Iraca. Strinić ovo mora igrat, a ne Pranjić. Talijani su Španjolce gazili po toj strani gdje je Maggio doslovno pojeo Albu. Ako se Bilić odluči na Pranjića crno nam se piše. Isto tako, ne vidim razlog za ikakve promjene u vezi i napadu. Naši veznjaci kontroliraju igru, napadači zabijaju i tu ne vidim nikakav problem. Jedino o čemu se može diskutirat je Šifo, Vida ili Šimunić kao drugi obrambeni uz Ćorluku.
Treba Vidu, zajebao sam u maloprijašnjem postu. Nikakav Šimunić, gledao sam ga i previše ove godine i Vida je trenutno bolji. Treba Vida igrati.
papirlova is offline  
Old 12.06.2012., 10:41   #82
Ja bi stavio i Eduarda i Kalinica skupa s Jelavicem i Manzdukicem.

Sto ce nam obrana

Kaj Vam nije dosta igranja izbornika.Izaci ce slicna,ako ne i ista postava kao protiv Irske.Eventualne promjene bi se mogle dogoditi u obrani.Ako!

Ova postava koja je isla na Irsku odlicno funkcionira,a i jos ce se do Italije dodatno uigrati.
Old 12.06.2012., 10:45   #83
Nama je Srna ionako više igrao veznog i napadao, pa smo u fazi napada imali Modrića, Rakitića, Srnu i Perišića u vezi. A obrana se igrala već od dva heroja u napadu.

Samo me zanima tko će biti taj koji će Pirla zagnjavit, jer ako su ih tako gotovo neutralizirali Farski Otoci, onda možemo i mi. Pirlo (a time i Juve u 3-5-2 formaciji) je najviše imao problema kada su ga Hamšik i Emanuelson pritiskali pri čemu je mora igrati prema iza ili nije dolazio do lopte. U tom trenutku napadači i taj koji bi stajao kraj Pirla napadaju/vrše presing 3 na 3 na obranu i nema se više tog čovjeka ekstra kojeg formacija s trojicom stopera pruža u odnosu na 4-4-2.

Treba će trčati lavovski, al ono neviđeno mnogo i bit će raspad sistema kod Talijana. Španjolcima je često falio igrač naprijed, jer osim što su ovi paničarili bilo je i broj lopti koje su Xavi i Silva 'poslali' Torresu, a tamo nikoga nije bilo. Ok, nemamo ni jednog ni drugog, al nisu Talijani baš bili toliko sigurni i desilo bi im se da plivaju.

Mandžo, Jela, Modrić, Perišić i Srna su bili trkački odlični protiv Iraca i nadam se da će se odmoriti i biti spremni za četvrtak.
Old 12.06.2012., 10:50   #84
Quote:
Liburn kaže: Pogledaj post
to bi završilo 6-1 za njih. Tko ti je zadnji vezni u toj formaciji? Modrić kao korektor? Tko ti probija bokove u toj formaciji? Ako su to Srna i Perišić onda je veza prazna, to bi značilo da se Mandžukić i Eduardo moraju vraćati Modriću u krilo, time sva trojica igraju van svojih prirodnih pozicija. Ako bokove probijaju Mandžukić i Eduardo onda ih opet nemaš tamo di su bolji, Mandžo bi još i mogao ali Eduardo koji nabacuje ili gruva sa 20 metara, to nije to...
Mi nemamo igrače za 433 jer nemamo takve krilne centarfore, samo Mandžu i šteta je ne koristiti vezne tamo di im paše. Sa onim što imamo je Bilić već odradio formaciju koja nam najviše odgovara a to je 442 / 442-romb kao sa Irskom. U tu formaciju treba uklapati ostale pa i Eduarda ili prelaziti na 451 sa Kranjčarom iza napadača kad se čuva rezultat posjedom.
Sa Euardom ima jedan problem a to je samopouzdanje, on rastura kad krene od početka ali tada ne može izdržati duže u visokom tempu i treba ga mjenjat u 2. poluvremenu a to može biti problem ako se netko ozljedi. Kad ulazi kao zamjena duplo je lošiji, ponekad potpuno izgubljen. Njega treba trenirat i pripremat psihički za te ulaske sa klupe, sve ostalo ima, jer ima karakteristike igrača koji može okrenut utakmicu, ali mora biti uživljen u takvu ulogu. Mi imamo 2 gladijatora, Jelavića i Mandžukića, koje se može trošiti od početka, a s Edom koji funkcionira i kao zamjena bi imali strašnog jokera koji može ući i radi preokreta i radi čuvanja rezultata. Samo da je malo manje osjetljiv.

1.Možda,a možda i 5:0 za nas.Moja poanta je da se isplati riskirati i tražiti element iznenađenja,ubosti četvrtfinale u drugom kolu.

2.Mislim Vukojević,pridružiti ga zadnjoj četvorci.Obranu nisam osmislio baš najbolje jer sam se zanio napadačkom strategijom.
Ziggy Pop is offline  
Old 12.06.2012., 10:50   #85
Quote:
sHpar kaže: Pogledaj post
Treba igrat ko protiv Iraca. Strinić ovo mora igrat, a ne Pranjić. Talijani su Španjolce gazili po toj strani gdje je Maggio doslovno pojeo Albu. Ako se Bilić odluči na Pranjića crno nam se piše. Isto tako, ne vidim razlog za ikakve promjene u vezi i napadu. Naši veznjaci kontroliraju igru, napadači zabijaju i tu ne vidim nikakav problem. Jedino o čemu se može diskutirat je Šifo, Vida ili Šimunić kao drugi obrambeni uz Ćorluku.
Mislim da se nesmije igrati kao protiv Iraca, a neće se niti moći. Ovo će biti sasvim druga priča.

Za ostalo se slažem, mada ni Strinić nije idealno rješenje, al jbg. boljeg nemamo trenutno.

Također zadnja linija. brrr.. Šifo, Joe ili Vida?? pitanje je sad! Neznam u kakvom je Joe stanju al nekako bih volio njega vidjeti... ipak je on stari rutiner
Skeewe is offline  
Old 12.06.2012., 10:51   #86
Quote:
shosho kaže: Pogledaj post
Nama je Srna ionako više igrao veznog i napadao, pa smo u fazi napada imali Modrića, Rakitića, Srnu i Perišića u vezi. A obrana se igrala već od dva heroja u napadu.

Samo me zanima tko će biti taj koji će Pirla zagnjavit, jer ako su ih tako gotovo neutralizirali Farski Otoci, onda možemo i mi. Pirlo (a time i Juve u 3-5-2 formaciji) je najviše imao problema kada su ga Hamšik i Emanuelson pritiskali pri čemu je mora igrati prema iza ili nije dolazio do lopte. U tom trenutku napadači i taj koji bi stajao kraj Pirla napadaju/vrše presing 3 na 3 na obranu i nema se više tog čovjeka ekstra kojeg formacija s trojicom stopera pruža u odnosu na 4-4-2.

Treba će trčati lavovski, al ono neviđeno mnogo i bit će raspad sistema kod Talijana. Španjolcima je često falio igrač naprijed, jer osim što su ovi paničarili bilo je i broj lopti koje su Xavi i Silva 'poslali' Torresu, a tamo nikoga nije bilo. Ok, nemamo ni jednog ni drugog, al nisu Talijani baš bili toliko sigurni i desilo bi im se da plivaju.

Mandžo, Jela, Modrić, Perišić i Srna su bili trkački odlični protiv Iraca i nadam se da će se odmoriti i biti spremni za četvrtak.

Pa svi ti oni igraju u mojih 4-3-3.
Ziggy Pop is offline  
Old 12.06.2012., 10:53   #87
Quote:
shosho kaže: Pogledaj post
Dujmović... Plus najbliži vezni ili napadač za udvajanje...
Baš me zanima da li će De Rossi ostati iza u 352 ili će se vratiti u vezu. Mi više probijamao po bokovima nego Španjolska koja dosta ide kroz sredinu. A 352 se rastura sa duplim bokovima u 442. Talijani su protiv Španjolske igrali na rezultat i možda 352 namjenili samo njima.
ponedijak džigerice i zeja na uju za obid manistre u suvo za večeru, utorak nje š njon, srida hobotnice ispo cripnja za obid sardele u savur za večeru, četrtak nje š njon, petak šuga o losture š njokin za obid grancigule na buzaru za večeru, subota nje š njon, nedija nje š njon nje š njon
Liburn is offline  
Old 12.06.2012., 10:57   #88
Quote:
Dujmović... Plus najbliži vezni ili napadač za udvajanje...
Baš me zanima da li će De Rossi ostati iza u 352 ili će se vratiti u vezu. Mi više probijamao po bokovima nego Španjolska koja dosta ide kroz sredinu. A 352 se rastura sa duplim bokovima u 442. Talijani su protiv Španjolske igrali na rezultat i možda 352 namjenili samo njima.
Ne znam baš, potrebna je ili brzina ili tehnički moćan igrač koji će onda u daljnjem toku akcije biti opasan. Udvajanje mi je nekako preuigrana varijanta za reprezentaciju, ili barem našu .

Tko kod bio, nadam se da će biti uspješno jer to je pola posla za pobjedu (ili barem steriliziranje Italije). Jedna Pirlova lopta iza leđa Strinića za Maggia ili Cassana i obrana je na aparatima.
Old 12.06.2012., 10:59   #89
Quote:
Ziggy Pop kaže: Pogledaj post
1.Možda,a možda i 5:0 za nas.Moja poanta je da se isplati riskirati i tražiti element iznenađenja,ubosti četvrtfinale u drugom kolu.

2.Mislim Vukojević,pridružiti ga zadnjoj četvorci.Obranu nisam osmislio baš najbolje jer sam se zanio napadačkom strategijom.
Element iznenađenja bi bio da se mi ne možemo sastat sa loptom. Ne dobija formacija nego igrači u formaciji koja im paše. Mi nikad nismo igrali 433 jer nismo uspili uspostavit ni 4231 a pokušavao je Bilić više puta.

Napadačka strategija nije koliko imaš napadača u formaciji nego kako donosiš loptu u napad.
ponedijak džigerice i zeja na uju za obid manistre u suvo za večeru, utorak nje š njon, srida hobotnice ispo cripnja za obid sardele u savur za večeru, četrtak nje š njon, petak šuga o losture š njokin za obid grancigule na buzaru za večeru, subota nje š njon, nedija nje š njon nje š njon
Liburn is offline  
Old 12.06.2012., 11:01   #90
Quote:
juanpablom kaže: Pogledaj post
tri napadača? pogušili bi se međusobno, jednog treba van ali Eduardo treba ostati kako bi napad bio raznovrsniji. Slažem se da treba napasti, uglavnom nam se to isplatilo u prošlosti.

Ne bi to bila 3 klasična napadača.Tu ti je samo Jelavić sidrun.Ovo je neka varijacija onoga što je Ajax znao odigrati 90-tih.Kad su im u vrhu znali biti:

Finidi Overmars

Litmanen

Dva brza krila i centarfor.Sad je samo problem što Manžo i Eduardo nemaju tu brzinu koju su imali Finidi i Overmars,ali zato se Srna i Perišić pridodaju otpozadi.Ma kažem ti,ovo bi završilo 5:4 za nas...ili 0:5,6:0,za nekoga.U svakom slučaju više od 3 gola.
Ziggy Pop is offline  
Old 12.06.2012., 11:02   #91
Quote:
Element iznenađenja bi bio da se mi ne možemo sastat sa loptom. Ne dobija formacija nego igrači u formaciji koja im paše. Mi nikad nismo igrali 433 jer nismo uspili uspostavit ni 4231 a pokušavao je Bilić više puta.

Napadačka strategija nije koliko imaš napadača u formaciji nego kako donosiš loptu u napad.
naravno, pravi primjer su Španjolci samo su se sjebali pa su igrali bez pravog napadača
juanpablom is offline  
Old 12.06.2012., 11:08   #92
Quote:
Skeewe kaže: Pogledaj post
Mislim da se nesmije igrati kao protiv Iraca, a neće se niti moći. Ovo će biti sasvim druga priča.

Za ostalo se slažem, mada ni Strinić nije idealno rješenje, al jbg. boljeg nemamo trenutno.

Također zadnja linija. brrr.. Šifo, Joe ili Vida?? pitanje je sad! Neznam u kakvom je Joe stanju al nekako bih volio njega vidjeti... ipak je on stari rutiner
Ma nisam mislio doslovno igrat ko protiv Iraca nego samo ostavit istu postavu s iznimkom Šife jer bi i ja volio vidit Šimunića umjesto njega. Ipak, sve je na Biliću, prvu utakmicu je odlično posložio, ne sumnjam da će i ovu.
sHpar is offline  
Old 12.06.2012., 11:09   #93
Quote:
Ziggy Pop kaže: Pogledaj post
Ne bi to bila 3 klasična napadača.Tu ti je samo Jelavić sidrun.Ovo je neka varijacija onoga što je Ajax znao odigrati 90-tih.Kad su im u vrhu znali biti:

Finidi Overmars

Litmanen

Dva brza krila i centarfor.Sad je samo problem što Manžo i Eduardo nemaju tu brzinu koju su imali Finidi i Overmars,ali zato se Srna i Perišić pridodaju otpozadi.Ma kažem ti,ovo bi završilo 5:4 za nas...ili 0:5,6:0,za nekoga.U svakom slučaju više od 3 gola.
nemamo takva krila, tako da ta opcija propada
juanpablom is offline  
Old 12.06.2012., 11:28   #94
Kad god gledam Italiju sjetim se 2002. i Sušeca: "Samo se ti ljuti moj Panucci..."

Legendarno.
alogobotur is offline  
Old 12.06.2012., 11:55   #95
Quote:
alogobotur kaže: Pogledaj post
Kad god gledam Italiju sjetim se 2002. i Sušeca: "Samo se ti ljuti moj Panucci..."

Legendarno.

Sušecov najlegendarniji oneliner je i dalje: "Šuker ga je ugurao!!":

Protiv Japana 98. mislim.
Ziggy Pop is offline  
Old 12.06.2012., 12:46   #96
Quote:
alogobotur kaže: Pogledaj post

Legendarno.
Mda... samo da nam se to ne vrati
Old 12.06.2012., 12:51   #97
Krunoslav Jurčić nakon što je pogledao utakmicu Italija - Španjolska: De Rossi je naša šansa

Bože kakav znalac

Struka na aparatima
papirlova is offline  
Old 12.06.2012., 13:07   #98
Pa dobro je i rekao.
Old 12.06.2012., 13:08   #99
Protiv Italije terbamo odigrati romb i bude bilo sve okej.
balkanski pastuh is offline  
Old 12.06.2012., 13:21   #100
Howard Webb sudi u utakmici Hrvatska – Italija

Song17 is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:11.