Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.07.2012., 17:36   #81
karte bi tribale bit minimalno pola cijene preplate...
pa biraj šta ćeš...
Old 20.07.2012., 17:48   #82
Je bas ekipu iz dubrovnika makarske i sl koji moraju platit gorivo hranu i kartu ako nema priku da mu kupi kod svercera za duplu lovu + uzet dva slobodna dana u sred tjedna jos vise oderat.... Tako se to radi... Tako se siri navijacka baza...
MikiMish is offline  
Old 20.07.2012., 17:55   #83
Pravi navijači ne uzimaju pretplatu, već svaku utakmicu kupuju kartu. Tako više pune Hajdukovu kesu.
Old 20.07.2012., 17:57   #84
Pravi navijači su na istoku!
MEP is offline  
Old 20.07.2012., 17:59   #85
Ma kakva zamjena domaćinstva, nema toga.
Zabit gol u gostima i doma lagano to riješit.
crash1004 is offline  
Old 20.07.2012., 18:22   #86
Ocekujemo da kampanja za preplate iskoristi situaciju.
MikiMish is offline  
Old 20.07.2012., 18:43   #87
koji show program na tom njihovom forumu

Reactions in Split, moments after the draw...
http://www.youtube.com/watch?v=BszUrU79OZo&t=0m13s
torrentz is offline  
Old 20.07.2012., 19:03   #88
Quote:
torrentz kaže: Pogledaj post
koji show program na tom njihovom forumu

MikiMish is offline  
Old 20.07.2012., 19:08   #89
Quote:
torrentz kaže: Pogledaj post
Uz onaj promašeni penal Tottija najjači video na yt-u
Estimator is offline  
Old 20.07.2012., 19:41   #90
A i nije to neki forum, većina kvazinavijača ko ovi naši na Seriji A
Estimator is offline  
Old 20.07.2012., 19:55   #91
Al smo pogodili!
Old 20.07.2012., 20:24   #92
Poklon s neba. Ispali bi od bilo koga, ovako se nećemo obrukat i da bude 7:0 u Italiji. A ovi mulci će imat i vatreno krštenje. Ne znam za vas, mene puca ona rić na e.
Btw. ovi su mi valjda najmrži klub općenito, uz gnk i Real.
Old 20.07.2012., 20:31   #93
Posted by Torcida1950
he will cover sneijder

DiehlD_406755S0.jpg

-----

Originally Posted by Lionheart
What the hell is a "HNK Hajduk Split/Skonko FC"? Why does it have 2 names? Oh god... how much we've fallen. Have to play against that thing to qualify!!!

Replied by na aparatima
I agree. We have to play against club from the middle of some Seria A.
Hajduk

-----

Posted by Torcida se ne predaje
Moderatori na aparatima

-----

Posted by Torcida se ne predaje
Visit best forum in galaxy: https://www.forum.hr/showthread.php?t=732403

-----

Posted by Interista4 (IZRAELAC)
They know how to light fireworks guys..... I am already scared

Replied by Klošar
Jasenovac

Odite u kurac
mitch is offline  
Old 20.07.2012., 20:35   #94
Tek ću se sada osvrnuti na utakmicu. Atmosfera na Poljudu fantastična, jednostavno mi je neobjašnjivo da nikako ne možemo kapitalizirati ovakvu navijačku privrženost jednom klubu.

Igra mi se svidjela, ovo je jedan mladi Hajduk, fizički i motorički moćan, sa željom za kombiniranjem i odigravanje. Daleko je to od savršenstva, ali ti elemeti daju nadu za budućnost. Blažević je odigrao za 10, nije imao puno posla a kad ga je bilo odlično je reagirao. Vršajević je pokretan, pridodaje se napadu konstantno, ali nije ništa pokazao, no vidjet ćemo ga još. Maloča i Jonjić solidni, svaki po jednu kastrofalnu reakciju, no pridodajmo to nedostatku utakmica. Malo me smeta što previše igraju na sigurno, sva ona pusta ispucavanja u aut. Jozinović je limitiran, on je već dosegnuo svoj zenit i nepotreban je Hajduku. Njegove reakcije naprijed su traljave, ali obrana je ono što posebno zabrinjava - njemu je izazov svako prosječno hnl krilo, dok je Rios Secundo za njega Maradonna. Andrijašević loš do asistencije, puno krivih dodavanja, nakon asistencije je to dobro izgledalo. Radošević moćan i spreman, no tehnički slab, očigledno. Za kolegu Lonsdale koji se uvijek pita po čemu je to Radošević gori od Andrića, na što nisam prije odgovarao jer nisam baš pratio Radoševića, sad mogu ustvrditi da je Radošević tehnički najmanje 30 % lošiji od Andrića, a i malo sam reka. Momak kao da prije svakog dodavanja stane pa promisli "dakle, stajna noga pored lopte, zamah desnicom prema igraču kojem ide lopta". Tako to izgleda. Dodavanje pravocrtna linija neodmjerene jačine, čisto da dođe do onog kojem je upućena. I to funkcionira u kontroliranim uvjerima. Kad je gužva i traži se instinktivna reakcija, momak gubi loptu ili daje krivu predaju. Nije odigrao loše, ovo je odgovor kolegi Lonsdaleu.
Trebotić je imao nebrojeno izgubljenih baluna, ali i prilično dobrih poteza, no puno je tu poteza viška. Vidi se da momak ima nekog mota, ali njemu fali kontinuitet utakmica, da se riješi balasta u svojoj igri. Dvije godine u kontinuitetu i mislim da bi od njega moglo biti pristojnog igrača.
Sušić nedorečen, slabo je to, vidjeti ćemo još.
Caktaš izvanredan, ne sjećam se kad je Hajduk izbacio iz omladinske škole tako probojnog igrača, i je li uopće izbacijo. Vidljiv je i napredak, i momak je odlična zamjena za Anusa.
Vukušić se trudi, vrhunski gol, punu trke, a njegove slabosto znamo od prije, i nisu se eliminirale iz igre.

Sad nam slijedi rutinski uzvrat, čak ni mi ne možemo prosuti prednost od dva gola protiv ovih nedoraslih momaka sa Baltika. Nakon toga veliki Inter, spektakl je zajamćen. Ždrijeb po meni nije mogao biti bolji, jer da je i Rapid Beč, bila bi teška rovosvka bitka, a suparnih ni približno atraktivan. Mislim da se imamo i pravo nadati. Talijani tek sad počinju s pripremama, do vremena prve utakmice interovci če tek završiti bazne pripreme, noge će im biti teška, a Hajduk će biti već u punom pogonu. Uostalom, ovo je neviđeno loš Inter. Zašto ne iznenaditi? Pustite nas da sanjamo.
Clint Eastwood is offline  
Old 20.07.2012., 20:46   #95
Evo i Dinka na forumu

Banali mi IP, nebrem se već regati
Estimator is offline  
Old 20.07.2012., 20:55   #96
Quote:
dalmacijanews kaže:
S druge strane, dobra vijest s Poljuda je da su u HNS-u, odnosno u Udruzi prvoligaša, spremni do daljnjega suspendirati odluku po kojoj se pred praznim tribinama mora igrati gradski derbi protiv Splita. Vijest je za sada neslužbena, ali je vrlo izvjesno da će to i dogoditi.
link

I da Montpellier nudi tri milijuna eura za Vukušića, piše na istom portalu.
bilidres is offline  
Old 20.07.2012., 20:57   #97
a jeste se izasrali bokte 10 stranica od sinoć..

ugl, toooooooooooooooo inter..
jen-dva is offline  
Old 20.07.2012., 21:02   #98
Quote:
Clint Eastwood kaže: Pogledaj post
Tek ću se sada osvrnuti na utakmicu. Atmosfera na Poljudu fantastična, jednostavno mi je neobjašnjivo da nikako ne možemo kapitalizirati ovakvu navijačku privrženost jednom klubu.

Igra mi se svidjela, ovo je jedan mladi Hajduk, fizički i motorički moćan, sa željom za kombiniranjem i odigravanje. Daleko je to od savršenstva, ali ti elemeti daju nadu za budućnost. Blažević je odigrao za 10, nije imao puno posla a kad ga je bilo odlično je reagirao. Vršajević je pokretan, pridodaje se napadu konstantno, ali nije ništa pokazao, no vidjet ćemo ga još. Maloča i Jonjić solidni, svaki po jednu kastrofalnu reakciju, no pridodajmo to nedostatku utakmica. Malo me smeta što previše igraju na sigurno, sva ona pusta ispucavanja u aut. Jozinović je limitiran, on je već dosegnuo svoj zenit i nepotreban je Hajduku. Njegove reakcije naprijed su traljave, ali obrana je ono što posebno zabrinjava - njemu je izazov svako prosječno hnl krilo, dok je Rios Secundo za njega Maradonna. Andrijašević loš do asistencije, puno krivih dodavanja, nakon asistencije je to dobro izgledalo. Radošević moćan i spreman, no tehnički slab, očigledno. Za kolegu Lonsdale koji se uvijek pita po čemu je to Radošević gori od Andrića, na što nisam prije odgovarao jer nisam baš pratio Radoševića, sad mogu ustvrditi da je Radošević tehnički najmanje 30 % lošiji od Andrića, a i malo sam reka. Momak kao da prije svakog dodavanja stane pa promisli "dakle, stajna noga pored lopte, zamah desnicom prema igraču kojem ide lopta". Tako to izgleda. Dodavanje pravocrtna linija neodmjerene jačine, čisto da dođe do onog kojem je upućena. I to funkcionira u kontroliranim uvjerima. Kad je gužva i traži se instinktivna reakcija, momak gubi loptu ili daje krivu predaju. Nije odigrao loše, ovo je odgovor kolegi Lonsdaleu.
Trebotić je imao nebrojeno izgubljenih baluna, ali i prilično dobrih poteza, no puno je tu poteza viška. Vidi se da momak ima nekog mota, ali njemu fali kontinuitet utakmica, da se riješi balasta u svojoj igri. Dvije godine u kontinuitetu i mislim da bi od njega moglo biti pristojnog igrača.
Sušić nedorečen, slabo je to, vidjeti ćemo još.
Caktaš izvanredan, ne sjećam se kad je Hajduk izbacio iz omladinske škole tako probojnog igrača, i je li uopće izbacijo. Vidljiv je i napredak, i momak je odlična zamjena za Anusa.
Vukušić se trudi, vrhunski gol, punu trke, a njegove slabosto znamo od prije, i nisu se eliminirale iz igre.

Sad nam slijedi rutinski uzvrat, čak ni mi ne možemo prosuti prednost od dva gola protiv ovih nedoraslih momaka sa Baltika. Nakon toga veliki Inter, spektakl je zajamćen. Ždrijeb po meni nije mogao biti bolji, jer da je i Rapid Beč, bila bi teška rovosvka bitka, a suparnih ni približno atraktivan. Mislim da se imamo i pravo nadati. Talijani tek sad počinju s pripremama, do vremena prve utakmice interovci če tek završiti bazne pripreme, noge će im biti teška, a Hajduk će biti već u punom pogonu. Uostalom, ovo je neviđeno loš Inter. Zašto ne iznenaditi? Pustite nas da sanjamo.
do ovog sam se trudia citat,a onda sam skuzia da nikad nisi gleda utakmicu hajduka.
30% od 0=0(nula)
andric,tehnika,dodavanja
nevolja is offline  
Old 20.07.2012., 21:04   #99
Quote:
nevolja kaže: Pogledaj post
do ovog sam se trudia citat,a onda sam skuzia da nikad nisi gleda utakmicu hajduka.
30% od 0=0(nula)
andric,tehnika,dodavanja
Konstruktivan doprinos temi.
Clint Eastwood is offline  
Old 20.07.2012., 21:46   #100
Ima li di normalni sažetak di se mogu vidit golovi i sve ozbiljnije akcije, pogotovo onaj slalom Caktaša?
bilidres is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:24.