Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Star Trek Fan Club

Star Trek Fan Club Resistance is futile.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.01.2003., 23:25   #81
Quote:
FRANCUSKA SALATA kaže:
Meni je najsmješnije bilo kako je kirk pričal sa spockom( i čuo njegov glas( ) a vulkancu mozak na jednom mjestu, a glasnice na drugom.....

A tek kako Spock asistirao na operaciji??????????????????
U p.m, ovo danas je bilo previše i za startreck.....
Najalost nisam bio u pravu glede epizode. bones nije rekao svoju standardnu recenicu a Spock je imao povez na glavi. ali bio sam pravu glede toga da ce elijenke biti hawt. Tome zaboravih dodati da ce garant opet seksisticki prikazati zene sto su - naravno- i ucinili:

Krick: "gdje je Spockov mozak?"
Glupa zena koja je glupa jer su sve zene GLUUUUPEE: "Sto je to...mozak?"
Krick:"Vodite me svojem vodji!"
Zena:"Sto je to...vodja?"
Krick: "Ti me odvedi k njemu."
Zena:"Sto je to...ti? Sto je to...njemu? Sto je to...sto? Sto je to..." You get the picture.

kasnije:

Scottie:"Ovaj kompleks je prenapredan. Ove zene nikada ne bi mogle sagraditi ovako nesto!"

I jos kasnije:

Spock:"Fascinatno! cini se da je ovim zenama mozak atrofirao!"

Epizoda dobiva dodatne glupo-poene zbog prizora Spocka koji hoda poput Frankensteinova cudovista sa walkmanom na glavi dok Mc Coy upravlja njime daljinskim za televizor.

Ali, on the brighter note mogu reci da je jucerasnja epizoda bila za promjenu cak DOBRA.
And I do mean it! Fakat je bila zanimljiva i cak dobro zamisljena. Radilo se - za neupucne - o upadu u Neutralnu zonu i dalje u teritorij Romulanskog carstva. Krick je to - barem naizgled - ucinio samoinicijativno i bez dopustenja Federacije i Starfleet. Ne da bi me to uopce cudilo kad je Mr. Macho Ego Trip u pitanju al dobro sad...
Uglavnom, presreli su ih Romulanci, presli su na njihov brod, Kirck se pretvarao da ima napade bjesnila itd... i na koncu je ispalo da je sve ovo bila lukava varka Federacije da se ukrade romulanski uredjaj za prikrivanje brodova. Al to uopce nije bitno. Niti je bitno kaj Federacija zapravo ispada negativac jer osim kaj krsi svemirske sporazume i tudji suverenitet takodjer prisiljava svoje oficire da kradu i lazu poput lopova. Niti je bitno kaj je plan zapravo bio *glup*.
Ono kaj JE bitno jest da je kapetan romulanskog broda bila zena. I ta zena je bila pametna. I karizmaticna. I lukava. I dobar diplomat. Nevjerojatno! Nakon svih onih trebica teleceg pogleda, ovo je bila prva *normalna* zena u povijesti Star Dreka! I jos je htjela lukavo namamiti Spocka na svoju stranu obecanjem boljeg polozaja ako izda Kricka. I jos je s njime argumentirala logicki. I jos je Spock skoro i pristao i pored toga bio zaveden od nje. Ma nevjerojatno!
Najbolja mi je scena bila kada se pred kraj epizode prebace svi na Enterprise. Romulanski brodovi zaprijete da ce unistiti Enterprise na sto ih Krick upozori da ima njihovu kapetanicu i da ce se s njome sluziti kao taocem (usput, vrlo herojski od tebe Krick!). Na to zena mrtva hladna poruci Romulancima: "Unistite Enterprise i mene s njim."
Cak je i glupi Krick ostao bez teksta na to.
Na koncu su se izvukli zahvaljujuci ukradenom i namontiranom uredjaju za prikrivanje jer ipak nismo mogli dopustit da Enterprise strada, ne?
Mislim, epizoda nije savrsena i mogao bi nabrajati rupe u logici no, nakon svih onih "Joj, gle nalazimo se na drugom kraju svemira gdje se - kojeg li slucaja - takodjer razvila ljudska rasa koja je prosla iste faze povijesti kao i mi na Zemlji, nije li to bas zanimljivo a sada ajmo vidjeti koga ce Krick danas zbarit!", ovo je bilo nevjerojatno pametno.
Glupinickname is offline  
Old 17.01.2003., 23:53   #82
Quote:
Glupinick> Niti je bitno kaj Federacija zapravo ispada negativac jer osim kaj krsi svemirske sporazume i tudji suverenitet takodjer prisiljava svoje oficire da kradu i lazu poput lopova.

...na sto ih Krick upozori da ima njihovu kapetanicu i da ce se s njome sluziti kao taocem (usput, vrlo herojski od tebe Krick!).

LOL^2
Icepick is offline  
Old 18.01.2003., 02:31   #83
HEHE danas je KIRK izgubio pamcenje pri nekoj teleportaciji,a svi su zabrijali da je on BOG,sto se njemu naravno svidjelo,da ga hrpa indijanaca sa perikama stuje kao Boga(sto posto nije ni izgubio pamcenje,nego mu se omililo karat onu "Duga-kosa-lijepo-lice "djevojku...
Dotle Spock upravlja brodom i uletava u nepotrebne i glupe rizike i valjda je sto puta ponovio recenicu"THIS IS JUST THE RISK WE D HAVE TO TAKE"....

DOTLE SE KIRK zamjerio jednom bivsem karacu spomenute HAWT DJEVOJKE INDIJANKE koja je ,kao i svi oni ,glupa ko slapa.

ali Kirk je ionako predugo u svemiru,a tamo je trcao slobodan po prirodi,i svo vrijeme provodio sa tom crnokosom djevoykom.

Naravno Kirk je jaci od tog karaca,i sredio ga je u vishe navrata.

Kad su trazili od Kirka da zaustavi oluju,i pokusao se vratiti u Hram,SLIJEDI NAJSMJESNIJA SCENA......KIRK onako rascupane frizure stoji na oluji u smijesnoj odjeci i vice""I AM KIROK"

LOOOOOOOOL!!!!!!!!!!

i onda ga svi kamenuju otkrivsi da nije bog,nego varalica
Nimoy is offline  
Old 18.01.2003., 22:20   #84
Gledajući te stare epizode.....došlo mi je na pamet jedno pitanje. Kako to da u zadnjim epizodama nema toliko seksa među pripadnicima broda i vanzemaljcima?

Čini mi se da je sve to kriv Kirck, tko zna kakve su se gadne mutacije stvorile dok je on haračio i batinao diljem galaktike.

Ovi novi su skoro ko Djevice Marije.
Old 18.01.2003., 23:28   #85
Ma sterilni su u ovim novijim epizodama.

Svi se furaju na vulkance
Old 18.01.2003., 23:46   #86
Kirk discovered compassion. Prije je imo samo jedan izraz lica i jebo je bez razmisljanja. Sad mozda razmislja o svojim postupcima (mosh mislit )
Old 19.01.2003., 09:36   #87
Quote:
Baphomet kaže:
Gledajući te stare epizode.....došlo mi je na pamet jedno pitanje. Kako to da u zadnjim epizodama nema toliko seksa među pripadnicima broda i vanzemaljcima?

Čini mi se da je sve to kriv Kirck, tko zna kakve su se gadne mutacije stvorile dok je on haračio i batinao diljem galaktike.

Ovi novi su skoro ko Djevice Marije.
Sad svi samo mastrubiraju......intergalaktički samojeb!!!!
FRANCUSKA SALATA is offline  
Old 19.01.2003., 10:08   #88
Kaj se tice epizode sa Indijanerima....Ste vidli ono kaj sam napisal o tome kak je bas bilo super vidjeti da Star Drek epizoda moze i NE biti o kulturi koja je ista ko i na Zemlji i da ne mora predstavljati Kricka kao velkoj ebaca nazovi vanzemaljki?

WELL, BACK TO NORMAL IT IS THEN.
Glupinickname is offline  
Old 20.01.2003., 00:05   #89
Quote:
FRANCUSKA SALATA kaže:
Sad svi samo mastrubiraju......intergalaktički samojeb!!!!
manage a'mois
Old 23.01.2003., 01:48   #90
A danas su bili u obracunu kod oke korala. Zdrzo sam 7 minuta i otiso od TVa, koja budala da star trek scenarije pisat ljudima koji nevole sf?
Old 23.01.2003., 02:28   #91
E ovo je bilo toliko loša epizoda da nisam mogo vjerovat..

Mislim strašno...

Ali zakon mi je kaj je Spock poprilično uvjerljiv.

Ovi se svi zbediraju, a Spock ni mikac izražaj lica.

Jak je on.

Kad će više ovo završit, jao jao.

Ali zvonili ste milorde je bilo uobičajeno dobro.
Old 23.01.2003., 13:33   #92
E palo mi je napamet nešto.

Možda je ova epizoda bila preteča Holodeckova... šta mislite o tome?
Old 23.01.2003., 17:44   #93
yes yes, i u next generationu ga neko vrjeme zacelave kad pikard miljon epizoda provede ko detektiv, mislim da u 30ima. Koj im to kulrats treba? Pa ak neko nevoli sf nek ne pise epizode za njega a ne da ja idem gledat matlocka il nesto al sa star drek glumcima
Old 23.01.2003., 18:44   #94
Ma, to sam vec cuo da je Star Drek prvo bio zamisljen ko western serija. Ovo bit ce predstavlja jedan od roddenberryevih impulsa da ocajnicki profura western sadrzaje u SF.
Kaj taj covjek nije gledao Toy Story 2? Kauboji su passe! Cvemirci su IN!
Glupinickname is offline  
Old 23.01.2003., 20:31   #95
Ljudi su sami krivi ako star treck shvaćaju kao sf.....Shvatite kao komediju bok....Postat će vam zabavno....Meni je....
FRANCUSKA SALATA is offline  
Old 24.01.2003., 03:42   #96
Quote:
glupinickname kaže:
Ma, to sam vec cuo da je Star Drek prvo bio zamisljen ko western serija
How very intresting
Old 24.01.2003., 13:48   #97
koje iznenađenje i ja sam spock, izgleda skoro svi ispadnu spokić. ona epizoda sa ženom romulanskim kapetanom je ok, mad mislim da je ona bila admiral ili tako nešto. a ženska je morala biti pametna, ste vidjeli da je stara ko biblija. i naravno da li je ona uniformica mogla biti kraća. što će joj uopće ona kao haljinica, mogla je jednostavno hodati okolo u dolnjem vešu. a uniforme ostale posade, što se oni natječu sa federacijom ko će biti spremniji za poplavu (hlačice do koljena). i za divno čudo, kapetanica nije pala na neodloljivog kappyja, očito ima ukusa ili ne želi se zaraziti nekom alienskom v.d. (iliti spolno prenosive boleštine) vjerojatno je moguća epidemija v.d.-a utjecala na smanjenje širenja malih kappyja po cijeloj galaksiji. sjećate se jedne starew epizode jada su zapali u vremenski ukrivak,hahahahaha............., koja riječ, odakle im samo to. i naravno s obzirom da u vremenskom ukrivku,hahahaha......., vrijeme ide unatrag i jedini način da se spase, (dramatična glazba) je da kirk pojede svoju glavu! to bi bio prizor ali nismo mi te sreće. nešto je puno jednostavnije: naravno moraju ići u rikverc. sada znate ako se ikad nađete u ukrivku jednostavno sva četiri i u rikverc.
Old 24.01.2003., 14:31   #98
Vremenski UKRIVAK???

A šta je to, bogamu?
Old 24.01.2003., 22:33   #99
sama riječ govori. to je mjesto u svemiru gdje vrijeme ide unatrag. naravno samo slučajno možeš naletitit na to.
Old 24.01.2003., 22:44   #100
Al ja brijem da bi spock uspio to napravit ak se potrudi

A McGuyver bi uspio od žvake, žlice, malo blata, jednog bicikla i upaljača

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:40.