Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.12.2012., 21:56   #81
Quote:
ezel00d kaže: Pogledaj post
Barbara Mori nova kandidatkinja..
Nda. Kad na vrbi rodi grožđe.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2012., 22:42   #82
ja ne bih barbaru mori.ja bih thaliu u bilokojoj ulozi,ali to se neće dogoditi.
volim i adelicu,ali ona nikako ali nikako ne paše s levyjem.ja bih najradije da ne bude levy,ali dobro.uglavnom,nikako maite perroni.meni je tormenta jako draga serija i volim nataliju streignard.nadam se da će odabrat neku podjednako dobru glumicu.
Old 04.12.2012., 22:59   #83
Quote:
ezel00d kaže: Pogledaj post
Barbara Mori nova kandidatkinja..
awwww to bi bilo super, ja nju obožavam!!!! no nažalost sumnjam, ništa od toga žao mi je što je nakon Rubi Barby ostavila telenovele
Old 04.12.2012., 23:16   #84
Sećate li se Miguelona Camacha, onog što su mislili da je promenio pol?

http://www.youtube.com/watch?v=pONJkazBKm0

Ko li će tek to da bude.
friend is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2012., 23:19   #85
Kako se ne bi sjećali. To je uz glavni par bio najbolji lik .
Old 04.12.2012., 23:24   #86
I ona luda Michelle što se smuvala sa nekim meštaninom, pa na svadbi nastade haos kad su rekli da je ona Miguelon.
friend is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 01:39   #87
Quote:
Paloma Negra kaže: Pogledaj post
Bez obzira kaj je stvarno bila lijepa u Rubi i solidno je odglumila, ja sam protiv njenog povratka (ako će se uopće dogoditi) jer mi je jako umišljena, proslavila ju je jedna serija i ona bi odmah u Hollywood, tako su onda mogle u Hollywood i Edith i Lucero i ostale glumice koje znaju glumiti, ali eto, njima glumljenje u sapunicama nije ispod časti.
Potpis ko kuća Konačno neko ko misli kao i ja Džabe joj to što ona mašta o filmskoj karijeri kada joj ni to ne ide dobro Baš sam nedavno čitala kako je izjavljivala da joj je najvća želja da radi sa nekim rediteljem (Ne sjećam mu se imena) pa je on ispalio neviđeno

On topic

Od ponuđenih mi se jedino Angelique sviđa Lucero isto može ali nikako sa Leviyem Mayrin
maya mishalska is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 17:20   #88
Levy mi nikako nije za ulogu Santosa.previse je feminiziran,dok je Christian Meier bio pravi macho muskarac.Ivan Sanchez bi vise pristajao kao Santos.U ulozi Marie Terese bi super bila Nora Salinas ili Norkys Batista...
Old 05.12.2012., 17:24   #89
Quote:
IWWY kaže: Pogledaj post
U ulozi Marie Terese bi super bila Nora Salinas ili Norkys Batista...
Norkys..
Ona bi bila savršena,ali znam da je to nemoguće..
ezel00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 18:49   #90
Angelique Boyer podría protagonizar "La Tempestad"
Quote:
Miércoles, 5 de diciembre de 2012/ México

"La Tempestad" es el título de la nueva telenovela del productor Salvador Mejía.
El melodrama estará protagonizado por William Levy y se estrenará el próximo año en el horario estelar del Canal de las Estrellas.
La búsqueda para elegir a su protagonista femenina comenzará en los próximos días, pero ya suena un nombre muy fuerte y ese es el de Angelique Boyer, quien estelarizó recientemente "Abismo de Pasión".

Según comentó recientemente el periodista de espectáculos Jorge Ugalde, la actriz es una de las candidatas para protagonizar esta historia al lado de William Levy.
¿Les gustaría ver a ambos de pareja?
Iskreno, od svih spominjanih najradije bih voljela vidjeti nju u paru s Levyjem
*"Hombres van y hombres vienen,pero las amigas de verdad siempre quedan!"#Jimena#Pasion❤/❤#Irene&Alonso❤#DQTQTQ❤*/"Antes que LA SOMBRA DE nuestro PASADO intente cambiar el destino y separarnos,créeme que estaré a tu lado..."
sweet ivi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 19:10   #91
Quote:
Levy mi nikako nije za ulogu Santosa.previse je feminiziran,dok je Christian Meier bio pravi macho muskarac.Ivan Sanchez bi vise pristajao kao Santos.U ulozi Marie Terese bi super bila Nora Salinas ili Norkys Batista...
A ja bi opet radije da William glumi u nekoj drugoj telenoveli, ali ne zato što ga ne volim (volim ga ) ili ne vidim u ulozi Santosa (Meier je drugačiji tip muškarca, ali to ne znači da je i jedini pravi macho ), nego zato što nisam ljubitelj Mejiinog rada Ali kao što je to slučaj sa svakom telenovelom, bila ona loša ili ne, i ovu ću pogledati, prvenstveno jer mi se sviđa potvrđeni trojac: William, Daniela i Ivan

Ja bih voljela da radnja ne prati u potpunosti "La tormentu" i da ne bude 100% kopija navedene, nego da se malo uvedu neke novine i da nema više od nekih 120 epizoda

Kad bih morala birati između Norkys & Nore, izabrala bih Noru

Quote:
Angelique Boyer podría protagonizar "La Tempestad"
Nisam je baš ljubitelj, nešto mi fali kod nje
marimar is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 19:24   #92
william je jebao barbaru u stvarnom zivotu , elizabeth ne bi dozvolila da rade zajedno

angelique boyer je ruzna za williama ta zena je nakaza
Jennifer11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 19:45   #93
Quote:
william je jebao barbaru u stvarnom zivotu , elizabeth ne bi dozvolila da rade zajedno
Jel ti to znaš iz pouzdanih izvora? Ma baš njemu Eli može uvjetovat s kim da snima.

Quote:
angelique boyer je ruzna za williama ta zena je nakaza
Bila mi je ružna u Rebeldeu, sad se malo proljepšala, ali opet...jednostavno mi se ne sviđa
marimar is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 20:08   #94
Od svih spomenutih, meni se isto čini da je Boyerica najbolji izbor za Levya, ali opet, nekako mi je premlada za tu ulogu, ja bih voljela vidjeti neku glumicu koja je rođena kasnih 70-ih ili početkom 80-ih, da Levyiu paše po godinama, a i koliko mi se čini da bi likovi trebali biti u 30-ima, a i u originalu su likovi malo zreliji.

Dijelim vaše mišljenje za Boyericu i meni je ona antipatična, možda jest dobra glumica, ali ima nešto u sebi što mi je antipatično, a i nije mi dovoljno lijepa za protagonisticu. A i živcira me kaj je postala jedna od najpoželjnijih mlađih glumica, producenti su "poludjeli" za njom, ponude joj pršte na sve strane
Old 05.12.2012., 20:15   #95
I meni je ta ženska toliko antipatična pojavom.
Old 05.12.2012., 20:29   #96
meni boyerica ne smeta,ali ja bih za tormentu,tj.temepestad jednog alfa mužjaka,koji izgleda ko da ga nije strah zamazat se,da je prirodniji,a ne sav utegnut i nalickan.a žena da ima vatre.al prave,ne da glumata.edith je takva,ali ona je prestara za tu seriju.neka njoj slična.
Old 05.12.2012., 20:39   #97
Sad čitam da je Cesar Evora također pristao glumiti u telenoveli, tako da je on uz Willa, Danielu i Ivana četvrti potvrđeni glumac
Adela neće glumiti jer kako kaže Salvador nisu stupili u kontakt s njom, a što se tiče Thalije, s njom se dogovara za jedan drugi projekat, a s ovim nema veze...
Daniela Romo će pjevati u seriji

Sve to piše u ovom članku...
http://entretenimiento.terra.com.mx/...ceb0aRCRD.html
marimar is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 20:40   #98
Boyerica je meni premlada za Mariju Teresu.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2012., 20:47   #99
Evora? Šta bi on tamo mogao glumiti?? Takav kalibar glumca pa da igra neku sporednu ulogicu. A da bude u La Tormenta verziji (Simon) to mi je prestar za tu ulogu.
Old 05.12.2012., 20:54   #100
Onda Sara Maldonado ili Karyme Lozano,ili cak Paty Monterola,mladja je od Lucero...za Santosa mislim Christian de la Fuente,Mario Cimarro,Erick Elias...al Levy nikako.Mozda Marcelo Cordoba...
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:32.