Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.06.2023., 19:32   #81
Trailer - Senda Prohibida:

Uh,jako lijep ambijent.
Old 15.06.2023., 18:09   #82
Rimejk El extraño retorno de Diana Salazar

- Osim Boyer i Rullija potvrđeni su Arap Bethke i Gema Garoa.
- serija će imati 3 sezone, valjda nešti slično kao La mujer del diablo, 8-10 ep. po sezoni.A snimat će se u komadu.
Znači, umjesto svih epizoda odmah dobit ćemo ih odvojeno 3 puta.
Old 22.06.2023., 19:18   #83
Pogledao Mas alla de ti:

- ima 8 epizoda, sa Ariadne Diaz i Sebastianom Rullijem u glavnim ulogama
Jako dobro, svidjelo mi se je.
Ariadnin lik vidi mrtve ljude i uz pomoć njih dolazi do iznenađujućih otkrića u vezi jednog slučaja koji uključuje migrante i ubojstva. A i sama biva upletena u to kao policajka kad na početku odmah uhiti svog supruga koji je isto upleten u sve to.
Zanimljivo od prve do zadnje epizode, u svakoj epizodi se pojavi neki novi komadić slagalice.Zapravo na početku niti ne misliš da je ama baš sve povezano.
Rullijev lik se je na kraju iskazao kao pravo iznenađenje.
Mala Maria Perroni je imala još jednu odličnu ulogu, isto iznenađenje.

Preporuka svakako za gledanje.
Priča je zaokružena na kraju, ali naravno da može biti i 2 sezona, samo mislim da bi onda bila neka druga radnja.

Konačna ocjena: 9/10
Old 22.06.2023., 19:22   #84
Sutra izlazi Gisellina serija na Vix+ platformi.
Sad kad će epizode izaći online negdje vidjet ćemo.
Navodno će biti 7 epizoda za 1 sezonu.

EDIT: Da, ima 7 epizoda.
Old 27.06.2023., 20:06   #85
Pogledao seriju Marea Alta, Vix+.

Ima 10 epizoda.U glavnim ulogama su Raul Mendez i Cassandra Ciangherotti.Uglavnom je potpuno nepoznati i mlađi elenco.Tu su još od poznatijih Fermin Martinez i Susana Zabaleta.
Ali to nije problem.Problem je da je serija dosadna do svemira. Nije loša, baš dosadna.
Glavna radnja je nestanak jedne tinejdžerice,koja uskoro biva pronađena mrtva i cijela serija se zasniva na pronalaženju odgovornih.Trebalo bi biti intrige, misterije i svega toga,ali ja baš i nisam naišao na to.
Lokacije su super, priobaljni gradić i cijeli taj ambijent.
Ne znam da li će biti 2 sezone,jer još nije odlučeno.Glavna radnja je u suštini završena, ne mora biti nastavka.
Old 28.06.2023., 23:55   #86
Počela sam gledati Madre de Alquiler na Netflixu. U epizodi i pol koliko sam dosad pogledala, daleko najbolja iz Netflixove latino produkcije. Rađena s mozgom i smislom, a vidim da je autorica pisala i PVAA (i Yo no creo en los hombres koju nisam gledala, ali čitala sam pozitivne komentare onih koji jesu) pa ima smisla.
blenta is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2023., 17:57   #87
Na slici producent serije El Gallo de Oro Carlos Bardasano sa glavnim glumcima: Jose Ron, Lucero i Plutarco Haza.
Uskoro na Vix-u.

Old 30.06.2023., 20:21   #88
Voljela bi i taj Gallo de oro pogledati. Jednom
Vise nego glumci, privlači me Bardasano.
Sve njegovo sto sam pogledala, je bas po mom gustu. ��
Koliko ima epizoda?
Odgovori s citatom
Old 30.06.2023., 20:31   #89
Quote:
blenta kaže: Pogledaj post
Počela sam gledati Madre de Alquiler na Netflixu. U epizodi i pol koliko sam dosad pogledala, daleko najbolja iz Netflixove latino produkcije. Rađena s mozgom i smislom, a vidim da je autorica pisala i PVAA (i Yo no creo en los hombres koju nisam gledala, ali čitala sam pozitivne komentare onih koji jesu) pa ima smisla.
Odgledali sedam. Oduševljenje mi splašnjava. Trenutni dojam mi je da apsolutno nije bilo potrebe za toliko epizoda.
blenta is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2023., 20:34   #90
Quote:
Sajetta kaže: Pogledaj post
Koliko ima epizoda?
Rečeno je da će biti 10.
Old 30.06.2023., 21:10   #91
Boginja Lucero se ne propušta
Balkanski paša is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2023., 11:39   #92
Nova serija Los Artistas na Vix+ sa Ximenom Romo i Maxijem Iglesiasom.
Ima 10 epizoda,a premijera je 07.07.

Old 01.07.2023., 15:32   #93
Pogledao Montecristo sa Levyem.
Iskreno, razočarao sam.Trebao sam znati da je 6 epizoda premalo da se vjerno dočara ova priča,ali ovo je bilo ispod svakog nivoa.
Tu naravno mislim na samu priču i scenarij.Produkcija je vrhunska, tu nema nikakve dileme.
Jednostavno premalo vremena da se likovi okarakteriziraju, da se uspostave bilo kakve veze, samo ideš iz scene u scenu.
I naravno da smo dobili malo sadašnjosti,malo flashbacka kako je završio u zatvoru, zatvorski dio, izlazak i pronalazak bogatstva i sve to do kraja 5 epizode.
I uz to naravno svaka druga scena malo da se pokaže tijelo ili da se završi u krevetu sa nekim.Onako usput.Nismo bili uskraćeni za vruće scene.
I onda samo udri u zadnjoj.
Vjerojatno najlošija ekranizacija ove priče koju sam gledao.
Ali možda će se nekome svidjeti.
Old 03.07.2023., 16:06   #94
Završila sam Madre de Alquiler. Uf. Jako sam razočarana, jer je krenulo baš ovećavajuće, a ostavilo me s gorkim okusom u ustima. Potencijal, različite problematike kojih su se dotakli su tu. Ali sve u svemu potraćeno. Likovi su jako plošni i statični. Prisutni su vremenski skokovi i dojam je da su likovi stisnuli pauzu na svojim životima za to vrijeme. Kemije gdje treba biti nema. Povrh svega se osjećam gaslightano, jer jedan lik je na početku potognuo potez koji je stvarno za svaku osudu, a do kraja se to nije pristojno obradilo.

Do kraja su me nasmijavale stvari kojima to nije bio cilj. Jedan lik koji je slobodno mogao pjevušiti El perdedor i jedna glumica koja je 9/10 emocija izražavala imitacijom ribe na suhom.

Moglo je ovo ispasti puno zanimljivije i cjelovitije. Ovako ćorak. Do kraja puka naiva.

Da završim pozitivno, glavna glumica je dobra pogotovo uzimajući u obzir da je početnica.
blenta is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2023., 21:39   #95
Pogledao 1 sezonu serije Travesuras de la niña mala.Ima 10 epizoda, producenti su Wills i Bardasano.Obnovljeno je i za 2 sezonu,ali ne znam kada će.Ili krajem ove ili početkom iduće.
Bazirana je prema istoimenom dijelu peruanskog nobelovca Maria Vargasa Llose.

I mogu reći da mi se je serija baš dopala.
Prava ljubavna priča koja se odvija kroz skoro 3 desetljeća između dvoje ljudi. U glavnim ulogama su Macarena Achaga i Juan Pablo di Pace. Jako dobro je sve to ispalo, jako zanimljivo, glumci su pun pogodak.
Da, problem je da je glumce trebalo i pomladiti i postariti.Ali ispalo je dobro,jer su u onim teen godinama uloge igrali mlađi glumci.
La niña mala mijenja identitet, mjesto gdje se nalazi, supruge lli sugar daddye,ali svejedno El niño bueno je uvijek igrom sudbine pronalazi.
Meni je ovo osbno bila delicija za gledanje.
Old 09.07.2023., 19:23   #96
Pogledao seriju EL COLAPSO sa Vix+.
Serija je ugodno iznenađenje i sve preporuke.
Ima 8 epizoda i svaka epizoda je sama za sebe.
Svaka epizoda traje između 15-20 min. (osim zadnje koja traje malo duže) i snimana je u jednom kadru, znači bez pauze snima glavnog lika svake epizode u pokretu u interakciji sa drugim likovima.
Tema cijele serije je kolaps modernog društva od nepoznatog izvora u kojem se ostaje bez hrane, struje, novaca, goriva i sl.

U svakoj epizodi je jedan centralni lik preko kojeg se vodi radnja i taj lik je u kadru cijelo to vrijeme.

Kao što rekoh, iznenađen sam pozitivno.
Old 13.07.2023., 14:53   #97
@blenta ja sam krenula i stala sa Madre de alquiler.
Ljeti imam uvijek manje vremena pa nezz kad ću nastaviti.
A sad kad vidim da te nije oduševila.., uh.., još manje znam.

A jesi možda pogledala sa C.Mirandom i L.Palomequom onu Perfil falso?
Sviđa mi se trailer, ali draže mi je čuti mišljenja.

I izvještavajte ako će biti Palpito 2. Ova mi je bila baš top, top! A čitala sam da je u planu druga sezona.
Odgovori s citatom
Old 13.07.2023., 15:03   #98
Quote:
Sajetta kaže: Pogledaj post
@blenta ja sam krenula i stala sa Madre de alquiler.
Ljeti imam uvijek manje vremena pa nezz kad ću nastaviti.
A sad kad vidim da te nije oduševila.., uh.., još manje znam.

A jesi možda pogledala sa C.Mirandom i L.Palomequom onu Perfil falso?
Sviđa mi se trailer, ali draže mi je čuti mišljenja.

I izvještavajte ako će biti Palpito 2. Ova mi je bila baš top, top! A čitala sam da je u planu druga sezona.
Perfil falso me uopće nije privukao. Ali i Palpito sam prestala gledati nakon maksimalno dvije epizode. Želim reći, možda ti i Madre onda sjedne bolje nego meni. Čini mi se da joj je melos dao 7/10. Meni je to puno previše. Naginjala bih 4/10, ali hajde, nije baš da nije za prolaz, tako da neka bude 5/10 od mene.
blenta is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2023., 15:14   #99
Quote:
blenta kaže: Pogledaj post
Perfil falso me uopće nije privukao. Ali i Palpito sam prestala gledati nakon maksimalno dvije epizode. Želim reći, možda ti i Madre onda sjedne bolje nego meni. Čini mi se da joj je melos dao 7/10. Meni je to puno previše. Naginjala bih 4/10, ali hajde, nije baš da nije za prolaz, tako da neka bude 5/10 od mene.
A tko zna.., možda mi se i svidi. Madre en alq. bih pogledala zbog same priče i Lety, iako, kad čitam da ima praznoga hoda, idem s rezervom.
Svakako ću ostaviti komentar, jednom u budućnosti..

Samo su nam se u Bolivaru podudarala mišljenja..
Ima još nešto šta si uspjela pogledati, a da vrijedi?
Odgovori s citatom
Old 13.07.2023., 16:10   #100
Palpito 2 uveliko snimljen i izašao

Nikako da počnem, a deluje mi top. Pogotovo što su mi tu Michelle i Ana Lucia
Balkanski paša is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:31.