Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.10.2013., 15:56   #81
Sad ću ispast fan boy, ali cod je dobra igra ovakva kakva je i zašto previše mjenjati nešto što barem kad ja igram se zabavim koliko god imao dobar/loš k/d? Naravno zabavnije mi je kad mi ide bolje, ali ono nije mi baš ni muka ili neki rageeee kad mi ide slabo.
Old 31.10.2013., 16:00   #82
Quote:
Hmxhmx kaže: Pogledaj post
Za konzole:

XO - 720p
PS4 - 1080p
Obje 60 fps-a.

Sad se dvoumim COD:G ili BF4...
BF4, no doubt.
Cijena vanille je identicna sa CoD G, ali sam cvrsto uvjeren da ce te BF4 dulje drzat prikovanog za matcheve.

Osim toga od CoD G, Digital Hardened Edition kosta 120 € sta je cak i vise nego cijeli BF4 paket, a sumnjam da nudi pola toga kao BF.
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2013., 21:11   #83
Dobra CoD Ghosts reklama sa Megan Fox
Call of Duty: Ghosts – ‘Epic Night Out’ Live-Action Trailer
Quote:
Activision released a live action trailer for their upcoming first-person shooter, Call of Duty: Ghosts titled “Epic Night Out.’
The live action trailer featuring Megan Fox, follows four buddies on the trip of a lifetime through Las Vegas and beyond, directed by James Mangold.
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2013., 09:13   #84
Call of Duty: Ghosts PC apparently uses 2GB RAM at maximum settings, users create MP FOV unlocker
Old 05.11.2013., 13:48   #85
Ah..... Isto s(r)tanje svake godine sa cod-om, defnitivno sam odustao od cod-a nakon mw-3 , iste grafike kao mw-1 možda malo bolje a kako lažu o specovima 6 gb rama zbog novog engine-a koji je isti kao onaj stari, samo žele da kupuješ nove dijelove za komp, a možeš pokrenuti sa 4 gb rama 100%, nadalje BF mi se čini puno bolji iako mi se bf3 nije previše sviđao ali bc2 je odličan. Nadam se da će prestati gledati samo lovu i da će početi slušati zajednicu.
A pas??? WTF??? Ne mogu se sjetiti nečeg inovativnog i malo više skilled nego imaš psa?! O moj bože!!!!
Borna_bb is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2013., 16:11   #86
Naručio u sophos labu i debili još nemaju igru , a ovi u algoritmu prodaju već naveliko za istu cijenu.
Old 05.11.2013., 17:38   #87
Ne znam sta nisi u Algoritmu narucio. Meni taj ducan djeluje dosta pouzdano (iako su cesto preskupi) kaj se nabave tice, kao i Svijet Medija.
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2013., 17:38   #88
Igao sam 3 sata i mogu reci da je SRANJE (multiplayer naravno). Samo toliko !!
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2013., 19:00   #89
Call Of Duty: Ghosts 6GB Of RAM Requirement Is Fake, Modders Offer Patch
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2013., 19:48   #90
Nekako mi se čini da ovaj CoD grafički naprednije izgleda od BF4, igram sve na najvišim postavkama, hbao+, 1920x1080, s tim da je 2xmsaa i aniso na normal.
Dobivam lagove prilikom gamesavea i početka objectivea ili prilikom ulaza u neki veći objekt ili borbu a ponekad i bez razloga u bilo koje vrijeme, imam najnovije drivere za GTX 660 Ti.

Mislim da nije baš optimizirana igra kako spada, primjerice, ne znam kako vama, ali lagovi postoje i u zvuku pa kad igra trzne trzne i zvuk, ko da pucketa. Ali ima igra svojim draži, poglavito mislim na misiju u svemiru (Gravity, everybody!) ili onu u San Diegu na stadionu...

Zatim neki glitch, al vidim na youtubeu samo kod mene...u misiji gdje treba spasiti buddyja Ajaxa, suborac vas vodi tamnim prostorijama s onim svjetlećim stickom u ruci i prema meni to bi trebalo osvjetljavati zidove i podove tj. trebala bi biti refleksija svjetla ali samo se vidi nekakva crnina i efekti prašine, zatim uđete u prostoriju u čijem centru su vaši suborci koje osvjetljava jedna baterija s puške ali oni su u mraku i ništa se ne vidi, evo videa, na 9:35

http://youtu.be/LioAQjIcjZ0

Zadnje uređivanje Luis Wu : 05.11.2013. at 19:56.
Luis Wu is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2013., 20:55   #91
Iskljuci MSAA, trebalo bi reducirat lagove.
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2013., 18:37   #92
sta je sa velicinom igrice? je stvarno toliko duga sta se tice igranja ili je 15gb vise radi rezolucije
Old 07.11.2013., 01:21   #93
http://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU
Komedija!
Sky-line is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2013., 01:28   #94
Quote:
Sky-line kaže: Pogledaj post
a daj me mojne batje hahahahahaha
So Lid is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2013., 01:44   #95
Svasta
Ja veceras skinuo igru, igrat cu ovih dana (ne zuri mi se), ali jedno je sigurno... instalacija traje dobrih 20 min (28 GB)
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2013., 07:59   #96
Quote:
So Lid kaže: Pogledaj post
a daj me mojne batje hahahahahaha
Ajmeeeeee...ahahahahaahah.
Koja je ovo stoka iz IW-a...pare više nece dobit od mene.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Old 07.11.2013., 12:06   #97
Quote:
m.inic kaže: Pogledaj post
Ajmeeeeee...ahahahahaahah.
Koja je ovo stoka iz IW-a...pare više nece dobit od mene.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Ko da im i trebaju: http://www.24sata.hr/gaming/call-of-...om-danu-340039
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2013., 16:55   #98
Milijarda kopija igre
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2013., 16:56   #99
Nabio sam na qurac sophos lab i otišao u algoritam lijepo po ghosts + free fall za 400kn, dok sophos lab nema verziju sa free fall mapom
Old 07.11.2013., 17:45   #100
Igrica mi se ruši kod paljenja. Jesam jedini?
ackippe is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:49.