Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Fantastika (SF, fantasy, horror...)

Fantastika (SF, fantasy, horror...) We create Worlds!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.01.2014., 00:31   #81
Quote:
Wikiceha kaže: Pogledaj post
Nisi onda za cracpot teorije
Sad kad se HBO udaljio/udaljava od knjiga, očekujem da postane zbilja perverzno. A i dolaze Dornijke
čekaj dok dobijem inspiraciju

dornijke doživljavam nekako kao amazonke pa bi se priča možda mogla kretati u tom smislu
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 00:33   #82
Quote:
lady vintage kaže: Pogledaj post
čekaj dok dobijem inspiraciju
dornijke doživljavam nekako kao amazonke pa bi se priča možda mogla kretati u tom smislu
Rekoh, serijal lezbo akcija nas čeka
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 13:32   #83
a na ovo ste zaboravili

http://www.youtube.com/watch?v=_HYsmn96ccE
Song17 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 13:36   #84
Quote:
Song17 kaže: Pogledaj post
To je toliko malo da
It doesn't count
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 19:59   #85
MasterTroller is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2014., 23:29   #86
Baš me zanima tko će biti M Swamp u HBO ekranizaciji
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2014., 00:37   #87
Dobro drustvo, kolko sam do sada primentio, niko nije pokrenuo pitanje koja su, do djavola, ona deca koja na kraju bodu mrtve Kevana Lannistera i Grand Maester Pycelle-ja, i zasto to rade ??
Old 01.02.2014., 11:45   #88
Quote:
trpe grozni kaže: Pogledaj post
Dobro drustvo, kolko sam do sada primentio, niko nije pokrenuo pitanje koja su, do djavola, ona deca koja na kraju bodu mrtve Kevana Lannistera i Grand Maester Pycelle-ja, i zasto to rade ??
Nisi temeljito čitao
To su paukovi (varysovi) vrapci. Špijuni i ubojice, po potrebi.
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2014., 18:49   #89
Quote:
A bodu ih jer Pauk ima tko zna kakvih planova, za koje Lannisteri moraju biti mrtvi.
đezminka is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2014., 23:43   #90
Quote:
đezminka kaže: Pogledaj post
A bodu ih jer Pauk ima tko zna kakvih planova, za koje Lannisteri moraju biti mrtvi.
Bodu ih jer su ograničavali Cersei i bili inteligentni
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2014., 09:05   #91
Vec jesu mrtvi jer ih je Varys vec ubio samostrelom, sto bi ih jos vise "ostecivali"?? Jedino ako zele da ih raskomadaju i sakriju.
Hmmmm.
Old 02.02.2014., 13:07   #92
Quote:
Vec jesu mrtvi jer ih je Varys vec ubio samostrelom, sto bi ih jos vise "ostecivali"?? Jedino ako zele da ih raskomadaju i sakriju.
Hmmmm.
Vjerojatno. Samo bez sakrivanja, prije će biti da će djelove pobacati uokolo.
Ili da raspale Cersei kad vidi kako je bilo mučko ubojstvo?
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2014., 19:20   #93
Quote:
Vjerojatno. Samo bez sakrivanja, prije će biti da će djelove pobacati uokolo.
Ili da raspale Cersei kad vidi kako je bilo mučko ubojstvo?
Mislim da Cersei neće puno plakati za njima. Nekako mislim da će biti sretna, jer u njenom bolesnom umu, vjeruje da su ju svi iznevjerili.

Nego, sad mi je sinula jedna ideja...na netu sam stvarno čitala o raznim crackpot teorijama, o sjevernjačkim urotama, Jonovim roditeljima, Horn of Joramund itd.. Nijednom nisam naišla na teoriju vezanu za Syrija Forela (Aryinog swordmastera).

Sad baš pročitam odlomak koji je netko postavio dolje na pdf, i pomislim kako bi Syrio mogao biti Jaqen H'ghar. Syrio je vješt borac mačem, prvak Braavosa, a svi znamo da Facelessi imaju dobru obuku. Zašto bi se Jaqen toliko zalijepio za Aryju, iako ga je pustila iz onog kaveza? Mislim, ne da mi se sad tu teoretizirati i polemike voditi, ali je čisto food for thought.
đezminka is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2014., 19:34   #94
jednom sam raspravlja o toj teoriji pa mi je rečeno da je Jaqen već bio u crnim tamnicama dok je Syrio obučavao Aryu
pa sad
Old 02.02.2014., 22:55   #95
Quote:
Mislim da Cersei neće puno plakati za njima. Nekako mislim da će biti sretna, jer u njenom bolesnom umu, vjeruje da su ju svi iznevjerili.
Vjerojatno.
Gle, nitko nije rekao da ona njih voli.
Njoj će to samo biti dokaz da Tyrellovi kuju urote kontra nje.
Kužiš?
Quote:
Nego, sad mi je sinula jedna ideja...na netu sam stvarno čitala o raznim crackpot teorijama, o sjevernjačkim urotama, Jonovim roditeljima, Horn of Joramund itd.. Nijednom nisam naišla na teoriju vezanu za Syrija Forela (Aryinog swordmastera).
Sad baš pročitam odlomak koji je netko postavio dolje na pdf, i pomislim kako bi Syrio mogao biti Jaqen H'ghar. Syrio je vješt borac mačem, prvak Braavosa, a svi znamo da Facelessi imaju dobru obuku. Zašto bi se Jaqen toliko zalijepio za Aryju, iako ga je pustila iz onog kaveza? Mislim, ne da mi se sad tu teoretizirati i polemike voditi, ali je čisto food for thought.
Zanimljiva teorija, ali bojim se da sekica ima pravo
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2014., 18:28   #96
zašto bi cersei bila sretna što su kevan i pycelle mrtvi? pycelle joj je bio možda i najvjerniji sluga koji je ujedno trebao svjedočiti protiv margaery na suđenju? a kevan joj je pružio koliko toliko zaštitu.
RutherFord7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2014., 21:19   #97
Quote:
RutherFord7 kaže: Pogledaj post
zašto bi cersei bila sretna što su kevan i pycelle mrtvi? pycelle joj je bio možda i najvjerniji sluga koji je ujedno trebao svjedočiti protiv margaery na suđenju? a kevan joj je pružio koliko toliko zaštitu.
I jedan i drugi su joj se prije ili kasnije zamjerili. No opet, oni su Lannisteri (tj. Pycelle je u službi Lannistera), njihove smrti će percepirati kao napad na sebe samu.
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2014., 21:53   #98
mislit će da su ih tyrellovi ubili. ali ona je gotova, nema šanse da povrati moć, napravit će još neko epic sranje i r.i.p.
RutherFord7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2014., 22:08   #99
Quote:
RutherFord7 kaže: Pogledaj post
mislit će da su ih tyrellovi ubili. ali ona je gotova, nema šanse da povrati moć, napravit će još neko epic sranje i r.i.p.
Mislim da imaš (polu)krivo.
Pola Tyrellovske vojske je otišlo na jug (Tarly je u Grudobranu), a Lannisterska se cijela se vraća prema Grudobranu.
Tako da će s njima povratiti nešto od moći.
No to je nebitno. Ona još treba izgubiti sve kaj joj je preostalo (Od tommena pa nadalje), a to će vjerojatno potrajati preko jednu knjigu (odnosno do kraja serijala).
Epsko sranje naravno potpisujem
Wikiceha is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2014., 22:17   #100
Quote:
Mislim da imaš (polu)krivo.
Pola Tyrellovske vojske je otišlo na jug (Tarly je u Grudobranu), a Lannisterska se cijela se vraća prema Grudobranu.
Tako da će s njima povratiti nešto od moći.
No to je nebitno. Ona još treba izgubiti sve kaj joj je preostalo (Od tommena pa nadalje), a to će vjerojatno potrajati preko jednu knjigu (odnosno do kraja serijala).
Epsko sranje naravno potpisujem
seka ispravljaj ovo dok netko nije vidio
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:39.