Fantastika (SF, fantasy, horror...) We create Worlds! |
|
|
05.01.2014., 00:31
|
|
Chani
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Wikiceha kaže:
Nisi onda za cracpot teorije 
Sad kad se HBO udaljio/udaljava od knjiga, očekujem da postane zbilja perverzno. A i dolaze Dornijke 
|
čekaj dok dobijem inspiraciju
dornijke doživljavam nekako kao amazonke  pa bi se priča možda mogla kretati u tom smislu 
|
|
05.01.2014., 00:33
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
lady vintage kaže:
čekaj dok dobijem inspiraciju 
dornijke doživljavam nekako kao amazonke  pa bi se priča možda mogla kretati u tom smislu 
|
Rekoh, serijal lezbo akcija nas čeka 
|
|
|
05.01.2014., 13:32
|
|
COYG
Registracija: Aug 2010.
|
|
|
|
05.01.2014., 13:36
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Song17 kaže:
|
To je toliko malo da 
It doesn't count 
|
|
|
05.01.2014., 19:59
|
|
Coffe makes me sleepy
Registracija: Dec 2013.
|
|
|
|
24.01.2014., 23:29
|
|
Okajava grijehe
|
Baš me zanima tko će biti M Swamp u HBO ekranizaciji 
|
|
|
01.02.2014., 00:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Dobro drustvo, kolko sam do sada primentio, niko nije pokrenuo pitanje koja su, do djavola, ona deca koja na kraju bodu mrtve Kevana Lannistera i Grand Maester Pycelle-ja, i zasto to rade ??
|
01.02.2014., 11:45
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
trpe grozni kaže:
Dobro drustvo, kolko sam do sada primentio, niko nije pokrenuo pitanje koja su, do djavola, ona deca koja na kraju bodu mrtve Kevana Lannistera i Grand Maester Pycelle-ja, i zasto to rade ??
|
Nisi temeljito čitao 
To su paukovi (varysovi) vrapci. Špijuni i ubojice, po potrebi.
|
|
|
01.02.2014., 18:49
|
|
HP freak
Registracija: May 2011.
|
Quote:
trpe grozni kaže:
|
A bodu ih jer Pauk ima tko zna kakvih planova, za koje Lannisteri moraju biti mrtvi. 
|
|
|
01.02.2014., 23:43
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
đezminka kaže:
A bodu ih jer Pauk ima tko zna kakvih planova, za koje Lannisteri moraju biti mrtvi. 
|
Bodu ih jer su ograničavali Cersei i bili inteligentni 
|
|
|
02.02.2014., 09:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Vec jesu mrtvi jer ih je Varys vec ubio samostrelom, sto bi ih jos vise "ostecivali"?? Jedino ako zele da ih raskomadaju i sakriju.
Hmmmm.
|
02.02.2014., 13:07
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
trpe grozni kaže:
Vec jesu mrtvi jer ih je Varys vec ubio samostrelom, sto bi ih jos vise "ostecivali"?? Jedino ako zele da ih raskomadaju i sakriju.
Hmmmm.
|
Vjerojatno. Samo bez sakrivanja, prije će biti da će djelove pobacati uokolo.
Ili da raspale Cersei kad vidi kako je bilo mučko ubojstvo?
|
|
|
02.02.2014., 19:20
|
|
HP freak
Registracija: May 2011.
|
Quote:
Wikiceha kaže:
Vjerojatno. Samo bez sakrivanja, prije će biti da će djelove pobacati uokolo.
Ili da raspale Cersei kad vidi kako je bilo mučko ubojstvo?
|
Mislim da Cersei neće puno plakati za njima. Nekako mislim da će biti sretna, jer u njenom bolesnom umu, vjeruje da su ju svi iznevjerili.
Nego, sad mi je sinula jedna ideja...na netu sam stvarno čitala o raznim crackpot teorijama, o sjevernjačkim urotama, Jonovim roditeljima, Horn of Joramund itd.. Nijednom nisam naišla na teoriju vezanu za Syrija Forela (Aryinog swordmastera).
Sad baš pročitam odlomak koji je netko postavio dolje na pdf, i pomislim kako bi Syrio mogao biti Jaqen H'ghar. Syrio je vješt borac mačem, prvak Braavosa, a svi znamo da Facelessi imaju dobru obuku. Zašto bi se Jaqen toliko zalijepio za Aryju, iako ga je pustila iz onog kaveza? Mislim, ne da mi se sad tu teoretizirati i polemike voditi, ali je čisto food for thought. 
|
|
|
02.02.2014., 19:34
|
|
Čmrlj batler
Registracija: Feb 2012.
|
jednom sam raspravlja o toj teoriji pa mi je rečeno da je Jaqen već bio u crnim tamnicama dok je Syrio obučavao Aryu
pa sad 
|
02.02.2014., 22:55
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
đezminka kaže:
Mislim da Cersei neće puno plakati za njima. Nekako mislim da će biti sretna, jer u njenom bolesnom umu, vjeruje da su ju svi iznevjerili. 
|
Vjerojatno.
Gle, nitko nije rekao da ona njih voli.
Njoj će to samo biti dokaz da Tyrellovi kuju urote kontra nje.
Kužiš?
Quote:
đezminka kaže:
Nego, sad mi je sinula jedna ideja...na netu sam stvarno čitala o raznim crackpot teorijama, o sjevernjačkim urotama, Jonovim roditeljima, Horn of Joramund itd.. Nijednom nisam naišla na teoriju vezanu za Syrija Forela (Aryinog swordmastera).
Sad baš pročitam odlomak koji je netko postavio dolje na pdf, i pomislim kako bi Syrio mogao biti Jaqen H'ghar. Syrio je vješt borac mačem, prvak Braavosa, a svi znamo da Facelessi imaju dobru obuku. Zašto bi se Jaqen toliko zalijepio za Aryju, iako ga je pustila iz onog kaveza? Mislim, ne da mi se sad tu teoretizirati i polemike voditi, ali je čisto food for thought. 
|
Zanimljiva teorija, ali bojim se da sekica ima pravo 
|
|
|
03.02.2014., 18:28
|
|
Future lover
Registracija: Oct 2007.
|
zašto bi cersei bila sretna što su kevan i pycelle mrtvi? pycelle joj je bio možda i najvjerniji sluga koji je ujedno trebao svjedočiti protiv margaery na suđenju? a kevan joj je pružio koliko toliko zaštitu. 
|
|
|
03.02.2014., 21:19
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
RutherFord7 kaže:
zašto bi cersei bila sretna što su kevan i pycelle mrtvi? pycelle joj je bio možda i najvjerniji sluga koji je ujedno trebao svjedočiti protiv margaery na suđenju? a kevan joj je pružio koliko toliko zaštitu. 
|
I jedan i drugi su joj se prije ili kasnije zamjerili. No opet, oni su Lannisteri (tj. Pycelle je u službi Lannistera), njihove smrti će percepirati kao napad na sebe samu.
|
|
|
03.02.2014., 21:53
|
|
Future lover
Registracija: Oct 2007.
|
mislit će da su ih tyrellovi ubili. ali ona je gotova, nema šanse da povrati moć, napravit će još neko epic sranje i r.i.p.
|
|
|
03.02.2014., 22:08
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
RutherFord7 kaže:
mislit će da su ih tyrellovi ubili. ali ona je gotova, nema šanse da povrati moć, napravit će još neko epic sranje i r.i.p.
|
Mislim da imaš (polu)krivo.
Pola Tyrellovske vojske je otišlo na jug (Tarly je u Grudobranu), a Lannisterska se cijela se vraća prema Grudobranu.
Tako da će s njima povratiti nešto od moći.
No to je nebitno. Ona još treba izgubiti sve kaj joj je preostalo (Od tommena pa nadalje), a to će vjerojatno potrajati preko jednu knjigu (odnosno do kraja serijala).
Epsko sranje naravno potpisujem 
|
|
|
03.02.2014., 22:17
|
|
Čmrlj batler
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Wikiceha kaže:
Mislim da imaš (polu)krivo.
Pola Tyrellovske vojske je otišlo na jug (Tarly je u Grudobranu), a Lannisterska se cijela se vraća prema Grudobranu.
Tako da će s njima povratiti nešto od moći.
No to je nebitno. Ona još treba izgubiti sve kaj joj je preostalo (Od tommena pa nadalje), a to će vjerojatno potrajati preko jednu knjigu (odnosno do kraja serijala).
Epsko sranje naravno potpisujem 
|
seka ispravljaj ovo dok netko nije vidio 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:39.
|
|
|
|