Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film

Film Art, cult and all that trash

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.09.2014., 16:21   #81
Quote:
Dalam kaže: Pogledaj post
Super mario je odlična igrica a jesil gledo film?
Ti si se referirao na priču, film je ono kad se snimaju scene putem filmske kamere.
Old 08.09.2014., 13:08   #82
los film. pokusaj arta ali samo pokusaj. atmosfera nikakva, prica granici s gluposcu a izvedba je u rangu matanica ili nekog slicnog naseg mlatimudana koji si tepa da je reziser. jedina pozitivna stvar u filmu je scarlett ali mi je zao da je snimila ovakav srot. da je neka nepoznata glumica ne bi ni odgledao do kraja.
7nationarmy is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2014., 19:07   #83
Quote:
Stronger Free kaže: Pogledaj post
Ti si se referirao na priču, film je ono kad se snimaju scene putem filmske kamere.
hvala na ispravci,,,
Dalam is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2014., 07:53   #84
svidio mi se. čitam sad prijašnje postove i vidim da postoji i knjiga i poštujem ja nju i njezinu interpretaciju da se radi o vanzemaljcima, ali skloniji sam nekakvoj svojoj verziji u kojoj je ona ustvari oličenje nekakve ljudske ćudi i misterije.
čak bi povukao i nekakvu paralelu s enemy u tim nekakvim seksualnim odnosima.

fer je režiser, po prvim kadrovima nam je dao naslutiti o kakvom se filmu radi, dakle za one strpljive.
mene je iskreno, kad sam došao u samom početku u dvojbu da li da ga odgledam, tada zadržala odlična jeziva mjuza.
i sexy scarlett afkors.
al prvenstveno jeziva i atipična atmosfera i vizualna rješenja.
moderan avangardan film za strpljivu i fokusiranu publiku.

☆☆☆☆☆☆☆☆5/6☆☆
Ajutokintumi is online now  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2014., 08:33   #85
Quote:
stumper kaže: Pogledaj post
Pa preseravanje je. Zašto se sažalila nad njim? Duboko se zagledala u svoje oči, koje nisu njene oči, i shvatila što? A kada je prije toga zatukla udavljenika kamenom, o čemu je tada kontemplirala?

OK, mijenja se - od čega i prema čemu?
pa nije ni ona sama bez vraga tako primamljive vanjštine, pa skužila je kako svijet u velikoj mjeri funkcionira.
"čovjek-slon" (suptilna referenca na lyncha) je pošteđen jer ima svojevrsnu olakotnu okolnost u tom svom izgledu, nije čista pohota i egoizam. al ipak ga je "motorista" počistio poslije.

Zadnje uređivanje Ajutokintumi : 29.09.2014. at 09:02.
Odgovori s citatom
Old 29.09.2014., 09:30   #86
Film je kao kad tupim nožem pokušavaš otvoriti konzervu, pa neće i neće.

Premisa je zanimljiva, ali izvedba i finale očajni.
Čujem da knjiga nije doslovno interpretirana i da ima više horor dijelova, posebice u dijelu kad ih dovodi doma.
Šteta, bar je tu mogao biti ispucan jocker napetosti i kontrasta sa sumornim ulicama Škotske. Ovako je bljuzga na ulicama i bljuzga doma.

Dosadno, razvučeno, doslovno, nategnuto, wannabe arty i bez poante.
Scena s kolačem bi bolje pristajala nekom srednjoškolcu s kamerom nego filmu koji drži do sebe.
Neka je i alien koji prolazi metamorfozu, ok. I?
Niti je pokazan učinak na ljude niti nekakav valjan učinak na nju.
Nema ni primitivnog zadovoljstva na kraju što je uljez uništen ni žaljenja za mogućim čovjekom u njoj, sve je dosadno do bola, štoviše, želiš da je pridavi kakvom sajlom da završi taj debilitet.

1/10
Old 29.09.2014., 10:11   #87
Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
Film je kao kad tupim nožem pokušavaš otvoriti konzervu, pa neće i neće.
pa? ima i takovih situaciju u životu

Quote:
1/10
možeš ti i bolje
Odgovori s citatom
Old 29.09.2014., 11:49   #88
fakat prećerujete
Zeljko81 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2014., 13:39   #89
Quote:
Premisa je zanimljiva, ali izvedba i finale očajni.
......

Nema ni primitivnog zadovoljstva na kraju što je uljez uništen ni žaljenja za mogućim čovjekom u njoj, sve je dosadno do bola, štoviše, želiš da je pridavi kakvom sajlom da završi taj debilitet.

1/10
Ovisi o tomu u što gledaš.

Nadšumar ide silovati žensku samo zato jer je sama u šumi?
Nema goreg aliena od čovjeka.

Jedan od rijetkih filmova koji ne pokazuje prstom nego te pusti gledati, pa što ubereš.
Old 29.09.2014., 15:05   #90
Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
pa? ima i takovih situaciju u životu

možeš ti i bolje
Ah. Famozni Ajuto argumenti.

Quote:
Ulloa kaže: Pogledaj post
Ovisi o tomu u što gledaš.

Nadšumar ide silovati žensku samo zato jer je sama u šumi?
Nema goreg aliena od čovjeka.

Jedan od rijetkih filmova koji ne pokazuje prstom nego te pusti gledati, pa što ubereš.
Kako nema gorih, ona je ubijala one dečke na krajnje devijantan način samo jer su ušli u stan/digao im se.
Old 29.09.2014., 17:15   #91
Quote:
Kako nema gorih, ona je ubijala one dečke na krajnje devijantan način samo jer su ušli u stan/digao im se.
Nije ih ubijala zato što im se digo, imala je misiju, jel (kažu da je u knjizi taj dio zorno pojašnjen). Dočim je krkan poletio silovati curu zato što je sama u šumi. Mislim...
Old 29.09.2014., 17:30   #92
obračun u šumi je poruka da svaka batina ima dva kraja
Odgovori s citatom
Old 29.09.2014., 17:45   #93
Quote:
obračun u šumi je poruka da svaka batina ima dva kraja
Ne.
To u šumi nije nikakav obračun, jer bilo tu nadšumara ili ne bilo, ona je došla do svojeg kraja; on je tu samo slučajno prisutan, maleno govno u koje ugaziš usput. A sasro se kad je ubrao koga/što je želio jebati...
Old 29.09.2014., 17:59   #94
Quote:
Ne.
To u šumi nije nikakav obračun, jer bilo tu nadšumara ili ne bilo, ona je došla do svojeg kraja; on je tu samo slučajno prisutan, maleno govno u koje ugaziš usput. A sasro se kad je ubrao koga/što je želio jebati...
prvo i prvo to nije nikakav "nadšumar" već obični prijevoznik šumskih trupaca (ono je bio njegov kamion)
slučajno ili ne, on ju je skončao/razotkrio i to znamo na kakav način.

hvatala je muškarce u zamku na seksualnost
i ta seksualnost ju je na kraju i koštala

slažem se i da je stigla do svog određenog kraja/maksimuma.

prekompleksni smo za nju

Quote:
Ah. Famozni Ajuto argumenti.
a gde je pusa?
Odgovori s citatom
Old 29.09.2014., 18:59   #95
Quote:
prvo i prvo to nije nikakav "nadšumar" već obični prijevoznik šumskih trupaca (ono je bio njegov kamion)
slučajno ili ne, on ju je skončao/razotkrio i to znamo na kakav način.

hvatala je muškarce u zamku na seksualnost
i ta seksualnost ju je na kraju i koštala

slažem se i da je stigla do svog određenog kraja/maksimuma.

prekompleksni smo za nju
Volim ga zvati nadšumarom

Hvatala je muškarce, a sudeći po nekolikim kadrovima iz onog njezinog auta, vjerujem da bi uskoro prešla i na
Old 30.09.2014., 08:48   #96
@ Ulloa nemojmo se farbat, znam ja jako dobro zašto se tebi sviđa ovaj film
Odgovori s citatom
Old 30.09.2014., 09:19   #97
Quote:
Nije ih ubijala zato što im se digo, imala je misiju, jel (kažu da je u knjizi taj dio zorno pojašnjen). Dočim je krkan poletio silovati curu zato što je sama u šumi. Mislim...
Eh?
Imala je misiju navabiti ih da ih ubije.
Dok sami šeću ulicom, šumom, ista stvar.
To je jako zorno prikazano u filmu. Mislim da samo vožnje i pregovaranja ima sat vremena.

Zašto je lugar ili ljudi općenito negativac veći od nje i dalje ne kužim.
Jer je ona slaba žena?
Ali ta slaba žena je bila uspješna predatorica i svodnica? Koja je iznutra ipak cvjetić. Ali... i alien.
Smisleno.
Old 30.09.2014., 14:09   #98
Quote:
@ Ulloa nemojmo se farbat, znam ja jako dobro zašto se tebi sviđa ovaj film
Prosvijetli me: zašto mi se sviđa?

Quote:
Eh?
Imala je misiju navabiti ih da ih ubije.
Dok sami šeću ulicom, šumom, ista stvar.
To je jako zorno prikazano u filmu. Mislim da samo vožnje i pregovaranja ima sat vremena.

Zašto je lugar ili ljudi općenito negativac veći od nje i dalje ne kužim.
Jer je ona slaba žena?
Ali ta slaba žena je bila uspješna predatorica i svodnica? Koja je iznutra ipak cvjetić. Ali... i alien.
Smisleno.
Nije ona slaba žena, ona je alien. I nije sama, s njome je ekipica. Oni rade to što rade, imaju svoje planove s ljudskom rasom.
Dočim nadšumar, ne znajući da je ona alien, rezonira na tipični krkanski način: gle, sama ženska, idem ju silovati!
Ona nije čovjek, on jest.

Ergo, film govori više o ljudima neg o alienima. Pa tko vidi, vidi, tko ne vidi gledat će hangovere.
Old 30.09.2014., 16:02   #99
Quote:
Nije ona slaba žena, ona je alien. I nije sama, s njome je ekipica. Oni rade to što rade, imaju svoje planove s ljudskom rasom.
Dočim nadšumar, ne znajući da je ona alien, rezonira na tipični krkanski način: gle, sama ženska, idem ju silovati!
Ona nije čovjek, on jest.

Ergo, film govori više o ljudima neg o alienima. Pa tko vidi, vidi, tko ne vidi gledat će hangovere.
Kjut.

Na vagi ubojstva ili silovanja, ipak radije biram silovanje, ti?
Ma kakva ekipica ili master plan (lol) bili iza ubojstva, jer kad si mrtav, svejedno ti je.

Uostalom, najgori alieni su na kraju ispali muškarci.
Ili su telci bez mozga ili vozači-silovatelji ili elefant ljudi.
Kokica kad želi biti shvaćena mimo lijepog tijela, samo se treba pozvati na neki vanjski master plan (svodnika, pms, loš dan) i sve je ok.

Smeće od filma.
Old 30.09.2014., 16:17   #100
Quote:

Smeće od filma.
Nisam žrtva nego gledateljica.
Njezina ekipa ljude potapa u ono crno i koristi ne znam za što, no to je dio plana koliko god ga mi (bez knjige) ne skužili.
Oni ne idu jedni protiv drugih, dočim ljudi da (istina ne uvijek).

Nije remek-djelo, ali je jedan od stotinu dobrih filmova koje sam ikad pogledala.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:06.